ilgin için teşekkür ederim. ama ailesiyle tatile gitme olayı evlendikten sonra ortaya çıkmıştı , evlenmeden önce böyle bşy söylememişti.
belki de haklısın ne diyebilirim..evethayatta hep düzlüğe çıkmaya calıştım, isediklerim de uç seyler değildi herkesin mutlu olmak için isteyeceği şeylerdi..ama evlilikk bambaşka bir kulvar.diğer sorunlardan farklı. ve ben malesef eşimi ve ailesini aklayamıyorum. bu evliliiği çok yaraladılar
arkadaşlar mrb...ben 10 aylık evliyim. Ben 29 eşim 34 yaşında. Eşim ailesine aşırı düşkün bir insan. Sadece annesine değil tüm aiesine...
Düğün hazırlık süresinde ailesi manevi olarak ne beni ne ailemi doğru düzgün arayıp sormadılar. Düğünden sonra ise bizden beklenti içine girdiler sürekli.eşimi sürekli aramalar her haftasonu kahvaltı dayatmaları vs... Ben düğünden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim.çünkü ik günden beri anormal bir evlilik oldu. Karıkoca hayatımız hiç yaşanmadı.
Ailesine gitmeme sebebim eşimiin beni sürekli 2. Plana atıp bana kendimi değersiz hissettirmesiydi. Bana "sen benim sonradan olma ailemsin asıl ailem onlar" lafını kullandı.o böyle yaptıkça ben ailesine karşı iyice cephe aldım.her haftasonu mutlaka gidiyordu.ki ben de çalışan bir insanım, haftasonları birlikte bşyler yapmak istiyordum.
Anlatacak çok fazla sey var farkındayım kopuk kopuk anlatıyorum. Mesela evlendiğimizden beri ; eşimim facei mail şifreleri hep benden gizlidir. Ben neden böyle yapıyorsun dediğimde " o benim özelim seni ilgilendirmez" demiştir.ama ablası eşimin telefonlarını karıştırıp bizim msjlaşmalarımızı okuduğunda onlara tek laf etmedi.
Daha sayamadığım sayısız sorun vardı.
Bundan 2 ay önce tartışma yaşadık ve kendisi evden gitti. 4 gün çağırmama ragmen gelmedi. Ailemden özürdileyeceksin diye şart koştu. Ben 5. Günün sonunda tüm özel eşyalarıı alıp ailemin evine geldim. O gün bu gündür buradayım.ailem artık bayramdan sonra boşanma davası açmamı istiyor.ailesinden tek kişi aramadı zaten. Beni istemiyorlar. Dişlerine göre olmadığım içi heralde.
Ben ise yaşım gereği yeni bir hayat kurmaktan, ömrüm boyunca yanlız kalma korkusundan boşanmayı göze alamıyorum...
Sizce doğru olan nedir bayanlar...
* * * * * *Eşiniz evliliğinizi çoktan bitirmiş, siz niye hala tereddüt yaşıyorsunuz ki?
Yazdıklarınıza göre gayette rahat, "hazmedemiyorsan soda iç" gibi cümleler kuran bir adamın hiçbir sözle, hareketle canı yanmaz, evliğiniz bitiyor ve umursamaz davranıyor diye canını mı yakmak istiyorsunuz? Boşanma davası açarken, açın maddi manevi tazminat davası bakın nasıl canı acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?