biz aynı okuldaydık ama o zamanlar sadece mrbmız vardı...
evlenmeden önce 1 yıl flört oldu ve bu yönlerini hiç ama hiç göstermedi
böyle tarz erkekler malesef yıllar geçsede çoluk çocukta olsa değişmiyor...çünkü bendede vardı..eline para geçer geçmez hemen yeğenlerine dağıtıyordu..bizim paraya ihtiyacımız varken..v.s anlatacaklarım roman olur ...fakat değişimde bekleme eşinden hep ezilen sen olacaksın..kavgalar bitmeyecek..en azından yanlız yaşarsan kafan rahat ve üzüntülü bir hayat sürdürmezsin...ama yinede ailenide dinle konuşun..beraberce kararınızı verin..
ailem onun koyduğu şarta uymamı kessinlikle istemiyor. çünkü onun ailesinden özürdilemen herşeye teslim olman demektir. daha da paçavra olarak dönerisn hiçbir söz hakkın olmaz diyorlar.
kendisinin 2 ablası var ve damatlarını resmen içgüveysi yapmışlar. haftanın enaz 4 günü kocalarıyla beraber ailelerine geliyor ablaları
canım öncelikle allahım yardımcın olsun ama bak ailen ne güzel desdek veriyo çok şanslısın. çok duyuyoruz ailesi destek vermeyip kocaya mahkum olan kadınları. bu arada yaşın daha 29 muş ne yaşlısı senden nice yaşlı olanlar evlenip yuva kurular sen niye kuramayasın. iyi düşün eger eşine gercekten katlanabileceksen evine dön ama o zaman ruhen çok yıpranacaksın üzüleceksin için içini yiyecek. iyi düşün canım iyiii
eşinin tarafında dinlediği bi büyüğü fln yokmu..
seninde konuşabileceğin sizi anlayacak biri olması lazım tabi..
bi onunla konuş derim..
bende aynılarını yaşayıp eşimin dayısıyla konuşarak çözmüştüm bu durumu..
inşallah senin içinde hayırlısı olur..
allah yardımcın olsun...
yok canım. onun ailesi eşi benzeri olmayan insanlar.
2 gün önce ne oldu kızlar onu da anlatayım: eşimi aradım teli kapalıydı gün boyu meğer şarjı bitmiş. ben de annesigilse olduğuna eminim tabi evlerini aradım. eşim içerde uyuyormuş telefona annesi çıktı , eşimi istedim , burada yok dedi. nerede peki dedim bilmiyorum dedi. kadın yalan söyledi. sonra eşimle konuştuğumuzda annesinin bu hareketini anlattığımda bana; yapmış bi hata deyip geçi.
ailesini ölümüne koruyor kızlar...nefret ediyorum ondan
eşini saydırmazsa ailesi de böyle rahatca terbiyesizlik yapar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?