- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
10 aydır aranızda karı koca ilişkisi olmadı mı
Konu sahibesi kardeşim, son mesajınıza istinaden yazıyorum, insanlar kendilerinde eksik buldukları yönleri bastırmak için karşılarındakikere farklı baskı yolları denerler, ortada bir sorun var kanaatindeyim, sorunu bastırmak için aile faktörü devreye sokulmuş, ailesiyle ezmeye çalışmış sizi.
Ailenizin öğütlerini kulak arkası etmeyin derim.
sen anlattıkça olay derinleşiyor
ve gitgide çetrefilli bir hal alıyor.
anlattıkların çok ciddi
hele kocanın cinsel problemini çözmek için yol aramaması
bunun yerine seninle didişmesi
ailesinin her şeye burnunu sokması
ilk gecenize bile
ve biz balayından döndüğümüzde hadsiz ablası beni kahvaltıya cagırmıştı ben de saf gibi gittim tüm iyiniyetimle.
olup olmadıgını sordu ben de olmadı dedim onun sorunu var dedim kadın bana dedi ki:" benim kardeşimin öyle bir sorunu yok"
ve bana dedi ki kadın, "senin ilk miydi bu" dedi. ben de evet dedim."" hıı o zaman senin ilk olduğu için korkmuştur " dedi.
diyaloglara bakar mısınız..
ve çok rahat bir aile, ogullarını nasıl görüyorlarsa artık
ben avukatla da görüstüm
aramzıda bsy ysanmadıgına dair dva acarsam, hakim beni adli tıbba sevkediyormuş ve rapor cıkıyormuş bşy yasanmadıgına dair. ve tek celsede evlilik birliğinin kurulmamış olması sebebiyle bitiyormuş. bu adamın babası hakim, adam adliyede oğlu hakkında böyle bri dava görülecegınden hiç korkmuyormu, üstelik avukat bana, erkek istediği kadar sağlam olduğunu ispatlasın senin elinde bu rapor olduğu an tazminat hakkın da var dedi. babası bu kanun maddelerini hiç bilmiyormu,,normal bir erkek babası bundan çekinmezmi
arkadaşım böyle adamla bir ömür geçmez bencil ve empati yoksunu
zaten anakuzusu olduğundan bu yaşına kadar bir kıza gönül vermemiş , bu 30 undan sonra evlenen erkekler anormalik oluyor bu yaşa kadar gelmiş adam bir kadını cinsel anlamdada mutlu edemez çünkü kesin kendi kendi tatmin etmiştir yada o kötü evlere gitmiştir ,boşanmakta haklısın ,bütün ömrünü bu defolu adama adamak aptallık olur
en iyisi boşanıp az defolu olanı bulmak
Baba durumdan haberdar olmayabilir, kimi ailelerde anne evladının herşeyini babadan saklar ve anlatmak icap ettiğinde kendi kafasında kurguladığı senaryoya göre anlatır.
Bilmeme ihtimali var, dava açılınca öğrenir.
ben de ona yanıyorum..böyle bir adam için, yaşanmamış bir evlilik için boşanmış durumuna düşmeyi hazmedemiyorum...evliliğin bitiyor yazdın ama bence ortada bir evlilik yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?