evliliğim bitiyor

10 aydır aranızda karı koca ilişkisi olmadı mı

ilk msjımda da yazmıştım aslında. evet hçbş olmadı. kenddisi ilk gün sorun yasadı.zaten onda bir sorun var bence, evlilik konusundaki tecrübeli arkadaslar da daha iyi bilir sanırım.belki psiikolojikti bilemiyorum ama her ne sebepten olursa olsun , bir erkek önce bunun peşine düşmeliydi bence ailesinin değil

Konu sahibesi kardeşim, son mesajınıza istinaden yazıyorum, insanlar kendilerinde eksik buldukları yönleri bastırmak için karşılarındakilere farklı baskı yolları denerler, ortada bir sorun var kanaatindeyim, sorunu bastırmak için aile faktörü devreye sokulmuş, ailesiyle ezmeye çalışmış sizi.
Ailenizin öğütlerini kulak arkası etmeyin derim.

ve biz balayından döndüğümüzde hadsiz ablası beni kahvaltıya cagırmıştı ben de saf gibi gittim tüm iyiniyetimle.
olup olmadıgını sordu ben de olmadı dedim onun sorunu var dedim kadın bana dedi ki:" benim kardeşimin öyle bir sorunu yok"
ve bana dedi ki kadın, "senin ilk miydi bu" dedi. ben de evet dedim."" hıı o zaman senin ilk olduğu için korkmuştur " dedi.
diyaloglara bakar mısınız..

mune,
hem dünki konuda olan yardımın hem de yorumların için çok teşekkür ederim.

yani ablası alenen bekaret konusunu sorguluyor, orada karşısında benim yerimde baska birisi olsaydı eminim tepki koyardı.
yani beni ailesine gitmemekle yargılayan arkadaslar normalde haklısınzı ama benim karsımda malesef böyle bir aile vardı.

sen anlattıkça olay derinleşiyor
ve gitgide çetrefilli bir hal alıyor.
anlattıkların çok ciddi
hele kocanın cinsel problemini çözmek için yol aramaması
bunun yerine seninle didişmesi
ailesinin her şeye burnunu sokması
ilk gecenize bile

Son düzenleme:
Ailesinden kopamayan bir erkek daha...
Yaşın hiç de büyük değil..
Korkma, dilediğin gibi yaşa.

işte ben de bunu diyorum, normal bir erkek önce bunun peşine düşerdi...
aile berbat bir aile zaten...

Sana böylesine çirkin iki soru soruyor..
Sen nasıl cevap verebiliyorsun?..
Ben asla böyle bir soruyu soru olarak görmem..
Karşımdakine de insan gözüyle bakmadığım için cevap vermeye tenezzül etmem...

ve çok rahat bir aile, ogullarını nasıl görüyorlarsa artık
ben avukatla da görüstüm
aramzıda bsy ysanmadıgına dair dva acarsam, hakim beni adli tıbba sevkediyormuş ve rapor cıkıyormuş bşy yasanmadıgına dair. ve tek celsede evlilik birliğinin kurulmamış olması sebebiyle bitiyormuş. bu adamın babası hakim, adam adliyede oğlu hakkında böyle bri dava görülecegınden hiç korkmuyormu, üstelik avukat bana, erkek istediği kadar sağlam olduğunu ispatlasın senin elinde bu rapor olduğu an tazminat hakkın da var dedi. babası bu kanun maddelerini hiç bilmiyormu,,normal bir erkek babası bundan çekinmezmi

peki 10 ay boyunca senin bir talebin olmadı mı
git tedavi ol demedin mi
sana ne gibi açıklamalar getirdi
durumunun fakında olarak mı evlendi
yoksa kendi bile mi bilmiyordu

ben ilk gün böyle bşye karşılaşınca psikoljim alt üst oldu...
sonrasında dr a git dedim tamam dedi, sonrasında kendi kendine denemeler yaptı ki heralde bana bende sorun yok dedi
zaten diğer sorunlar araya girince birbirimizden uzaklaştık
ama ne zaman denemeye kalksak çok hızlı davranıyordu korktuğu şey de malum tabii. performansına güvenemediği için. halbuki ilk seferde iş özellikle erkeğe düşüyor benimbildiğim , kadını hazırlaması gerekiyor ama o hep oldu bittiye getirmeye çalışıyordu ve agresifleşiyordu

Baba durumdan haberdar olmayabilir, kimi ailelerde anne evladının herşeyini babadan saklar ve anlatmak icap ettiğinde kendi kafasında kurguladığı senaryoya göre anlatır.
Bilmeme ihtimali var, dava açılınca öğrenir.

Şaka gibi bir yorum..
Akıllara zarar...

olabilir. yoksa bu normal bir boşanma davası olmayacak zaten.belki annesi benim ayrı yattığımı benim istemediğimi yansıttı belki de adam hiç bilmiyor. eğer bilip de umursamıyorsa pes.aslında böyle durumlarda evliliğin iptali olabiliyormuş, bunu da başka bir avukat söylemişti bana. ama son görüştüğüm avukat o kararı çıkartmak zor dedi. ve bence babası davanın seyrine mutlaka müdahale edecektir.ama benim de elimde rapor olucak sonuçta.

kusura bakma ama hayata bir kere geliyoruz ömür boyu hayatı kendine zindan etmek istemiyorsan kendi yolunu çiz derim ben

ve evet doğru 30 yaş üstü erkekler değişmez neyse odur
hele baba olursa hiç düşünmem .....çünkü onlar daha büyümemişler
bana öyle geliyor ki bu evliliği hiç istemedi acaba mazide kalan ....başka birlere inat olsun mu diye evlendi :26:
ne biliyorsun onun hakkında ? nişanlı kaldınız zaman nasıl davranırdı ? ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…