hanımefendi bizde canavar değiliz herhalde lafınızı tartında konuşun biraz ben bana yapılan saygısızlığa üzülüyorum benim yanımda yaşasa bile o çocuğun kılına zarar gelmez merak etmeyin annesi gibi davranmayıda biliriz
diyorum ya kızının yanında beni hep ezdi ben ona yakınlaşmaya çalıştıkça tersledi yanlışmış gibi davrandı daha ne yapayımkadın erkek ilişkisi ile ,kadın-çocuk ilişkisinin alakası yok,siz karıştırıyorsunuz...
ayrıca bir çocuğa kendi annesinden dha iyi kimse bakamaz..siz annesi olmaya değil,ablası olmaya çalışmalıydınız..
eşin hangi konuda destek olmadı ne istedin de olmadı anltmıyosun ki....
ahhh ahhh hep öyledir zaten,bu anneler de çocuklarını hiiiççç sevmez
aynen senin komşun gibiyiz işte benden ne beklersiniz bu durumdabi komşumuz var kocası ayrıldı gitti başkasıyla evlendi..bu komşumuz en küçük kızını ilkokula gidiyor babaya yoluyordu düzenli aralıklarla..ve kızı eğitiyordu o o....ya (affola ama açık açık kıza söylüyordu) hayatı zehir edeceksin diye..kız gidince yatakodasına onların arasına falan yatıyordu baktı baba işler b...a sarıyor kızı postaladı tekrar annesine..çocuğundan vazgeçtiği için değil tabiki bizim komşunun fesatça çocuğu oraya yolladığını bildiğinden..
sevmediğiniz birine annelik yapamazsınız...siz eşinizi kaybetmiş olduğunuzu düşündüğünüz çin bir umut çocuğuna bakarım diyorsunuz bence şu anda..hanımefendi bizde canavar değiliz herhalde lafınızı tartında konuşun biraz ben bana yapılan saygısızlığa üzülüyorum benim yanımda yaşasa bile o çocuğun kılına zarar gelmez merak etmeyin annesi gibi davranmayıda biliriz
Allah Allah...bir erkek çocuğunun yanında karısını nasıl ezer anlatır mısınıx? ne demek diyorum..örnek verin mesela ne yaptı adam?kızın yanında bağırıyor mu küfür mü ediyor size? sizin hayır dediğinize evet mi diyor?diyorum ya kızının yanında beni hep ezdi ben ona yakınlaşmaya çalıştıkça tersledi yanlışmış gibi davrandı daha ne yapayım
hanımefendi evli bi adamla yaşayacak kadar alçak değilim eşim benimle berbare olmadan önce boşanmış zaten iftira atmayın lütfenilginç gerçekten
aklıma gelen 2 ihtimalde birbirinden çirkin
ilki şu ki : konu sahibesi fake
2. si ise
2 aydır resmi nikahı var
ama zaten birlikte yaşıyorlardı
belkide bir yuva üzerine yuva kurdular
nitekim durum buysa
ben o çocucuğun alnından öperim
:)
daha da etsin
zehir ziyan etsin
bekar yazabilir bilmiyorum değiştirmeyi belki illaki evlilik cüzdanınımı göstercezEvet , 2 ay önce evlendim yazmış Egem.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tecrubeli-bayanlar-lutfen-yardim-edin.714339/ Üyenin bu konusundaki tarihler ise farklı. Profiline göre ise bekar...
hanımefendi evli bi adamla yaşayacak kadar alçak değilim eşim benimle berbare olmadan önce boşanmış zaten iftira atmayın lütfen
annem babmın 2.eşi.annem evlendiğinde 16 yaşında imiş ve 4 yaşında bir çocuk sahibi olmuş.1 sene sonra da ben doğmuşum.biz beraber büyüdük ama annemin neler yaşadığını da biliyorum.biz de anne faktöründen çok kaynana kayınpeder ve görümce faktörleri de vardı.annem sürekli gözetim altındaydı nasıl davranıyor diye.hiç kolay değil ama eğer bilerek evlenilmişse bazı şeyler de tolere edilmeli.Ah be Egem abla anneler çocuklarını mutlaka seviyordur ancak eski eşler o kadar hırs ve hınç dolu oluyor ki kendi evlatlarını kullanmaktan çekinmiyorlar. Ya benim çocuğum ne hisseder, ne düşünür, ne yapar diye bir dertleri inan ki yok. Maksat sadece adama yeni evliliğinde huzur vermemek. Bire bir yaşıyorum inan, öyle şeyler yapılıyor ki aklın almaz. Eşimin kızı 15 yaşında, babasını afedersiniz şeyi uğruna evlenmekle suçlayarak suratına çemkirecek kadar ileri gidebiliyor, eşim sormuş bunlar nereden çıkıyor diye annem anlatıyor ben her şeyi biliyorum demiş. Yüzümün ifadesine bile dikkat ediyorum bırak kötü bir şey söylemeyi ama yok, haliyle annesine güveniyor ve ne derse o. Kadın çocuğu uyutmuyor gece ya zırt prıt telefonda bir kere de wats up mesajlarını gördüm tesadüfen, açık bırakmış; bir şey yapmıyorlar anne çay içiyorlar yazmış. Düşün bu çocuk 15 yaşında. Çocuklu biriyle evlendiysen diye başlayan cümleler anlamsız, tek başına tahammül ediyorsan bir yerde bitiyor o tahammül yoksa kimse eşinin çocuklarına düşman falan değil
sonradan 1 yıl 2 ay dedi kadesacım..e peki 2 aylık evli olup da nasıl 7 aydır korunmuyorsun ve çocuk istiyorsun?
diğer konunda böyle yazmışsın insanlar da ona göre yorum yapıyor haliyle.
çocuk istiyorum tabikide bunun hesabınıda sizemi vericez 1 yıldır beraberiz 2 aydır evliyiz başından beri ilişki yaşıyoruz ve çocuk istiyoruz aileme bile hesap vermiyorum ben siz kimsinizkie peki 2 aylık evli olup da nasıl 7 aydır korunmuyorsun ve çocuk istiyorsun?
diğer konunda böyle yazmışsın insanlar da ona göre yorum yapıyor haliyle.
sonradan 1 yıl 2 ay dedi kadesacım..
kızıyla da yaklaşık 1 yıldır görüşüyorlarmış.
Karşı tarafın hayatını kabusa çevirme aracı olarak çocuklarını kullanan anne babaların sayısı çok fazla gerçekten.Ah be Egem abla anneler çocuklarını mutlaka seviyordur ancak eski eşler o kadar hırs ve hınç dolu oluyor ki kendi evlatlarını kullanmaktan çekinmiyorlar. Ya benim çocuğum ne hisseder, ne düşünür, ne yapar diye bir dertleri inan ki yok. Maksat sadece adama yeni evliliğinde huzur vermemek. Bire bir yaşıyorum inan, öyle şeyler yapılıyor ki aklın almaz. Eşimin kızı 15 yaşında, babasını afedersiniz şeyi uğruna evlenmekle suçlayarak suratına çemkirecek kadar ileri gidebiliyor, eşim sormuş bunlar nereden çıkıyor diye annem anlatıyor ben her şeyi biliyorum demiş. Yüzümün ifadesine bile dikkat ediyorum bırak kötü bir şey söylemeyi ama yok, haliyle annesine güveniyor ve ne derse o. Kadın çocuğu uyutmuyor gece ya zırt prıt telefonda bir kere de wats up mesajlarını gördüm tesadüfen, açık bırakmış; bir şey yapmıyorlar anne çay içiyorlar yazmış. Düşün bu çocuk 15 yaşında. Çocuklu biriyle evlendiysen diye başlayan cümleler anlamsız, tek başına tahammül ediyorsan bir yerde bitiyor o tahammül yoksa kimse eşinin çocuklarına düşman falan değil
çocuk istiyorum tabikide bunun hesabınıda sizemi vericez 1 yıldır beraberiz 2 aydır evliyiz başından beri ilişki yaşıyoruz ve çocuk istiyoruz aileme bile hesap vermiyorum ben siz kimsinizki
2 ayda değil bacım 1 yılda 2 ay oldu evleneli ama 1 yıldır görüşüyoruz sık sık
çocuk istiyorum tabikide bunun hesabınıda sizemi vericez 1 yıldır beraberiz 2 aydır evliyiz başından beri ilişki yaşıyoruz ve çocuk istiyoruz aileme bile hesap vermiyorum ben siz kimsinizki
yok canım yukarda alıntıladım..anladım canım.benim için aslında ay yılda çok fark etmez.insan elin çocuklarına bile kıyamıyor bilmiyorum.
ben bana destek olucak insanları yanımda istiyorum zaten yeterince üzgünüm bitiğim birde siz üstüme gelmeyin ilk evliliğim 2 aydır evliyim diyorum siz bozmaya çalışıyosunuz nasıl insanlarsınız siz belki bigün sizinde başınıza gelir neden anlamak yerine yargılıyosunuz evet 1 yıldır ilişkiye giriyoruz çünkü evleniceğimi biliyodum çünkü seviyoduk birbirimizi masumdu sevgimiz ve eşim beni hala çok seviyo ve geri de dönecek affettircem kendimi lütfen yargısız infaz yapmayın
Karşı tarafın hayatını kabusa çevirme aracı olarak çocuklarını kullanan anne babaların sayısı çok fazla gerçekten.
Aslında aile içi sorunlu ilişkilerin hemen hemen tamamında çocuklar kullanılır.
Kocasına, kaynanasına, görümcesine, eltisine.... vb. kızan anneler evlatlarını taraf olmak zorunda bırakır genelde.
Hiç düşünmezler ki öfkeyle andıkları o kişiler çocuğunun babası, babaannesi, halası, yengesi... vb. Çok yazık.
isterseniz nikah cüzdanımın fotoğrafını yollayabilirim sorun değil yani içiniz rahat olsun fake falan değilim keşke olsam ama dğlimbize ne senin kiminle ne kadarlık evli olduğundan ne kadardır birliktelik yaşadığından. amacımız senin özel hayatını irdelemek değil sadece acaba konu sahte mi değil mi,niye çelişki var gibiydi onu anlamak.sonuçta hergün sahte konular açılıyo insanlar o yüzden sordu.off neyse ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?