evliliğim bitiyor

ben lafımı gayet iyi biliyorum.

tekrar diyorum bana bişey olsa çocuklarımın sizin gibi bir insan elinde büyümesini istemem.bu benim düşüncem.10 yaşında türlü sorunlar yaşayan bir çocuğa karşı sadece 2 ay bile tahamül edemeyen sevmiyorum işte diyen birinedir benim o msjlarım.

diyorum ya kızının yanında beni hep ezdi ben ona yakınlaşmaya çalıştıkça tersledi yanlışmış gibi davrandı daha ne yapayım

ahhh ahhh hep öyledir zaten,bu anneler de çocuklarını hiiiççç sevmez

Ah be Egem abla anneler çocuklarını mutlaka seviyordur ancak eski eşler o kadar hırs ve hınç dolu oluyor ki kendi evlatlarını kullanmaktan çekinmiyorlar. Ya benim çocuğum ne hisseder, ne düşünür, ne yapar diye bir dertleri inan ki yok. Maksat sadece adama yeni evliliğinde huzur vermemek. Bire bir yaşıyorum inan, öyle şeyler yapılıyor ki aklın almaz. Eşimin kızı 15 yaşında, babasını afedersiniz şeyi uğruna evlenmekle suçlayarak suratına çemkirecek kadar ileri gidebiliyor, eşim sormuş bunlar nereden çıkıyor diye annem anlatıyor ben her şeyi biliyorum demiş. Yüzümün ifadesine bile dikkat ediyorum bırak kötü bir şey söylemeyi ama yok, haliyle annesine güveniyor ve ne derse o. Kadın çocuğu uyutmuyor gece ya zırt prıt telefonda bir kere de wats up mesajlarını gördüm tesadüfen, açık bırakmış; bir şey yapmıyorlar anne çay içiyorlar yazmış. Düşün bu çocuk 15 yaşında. Çocuklu biriyle evlendiysen diye başlayan cümleler anlamsız, tek başına tahammül ediyorsan bir yerde bitiyor o tahammül yoksa kimse eşinin çocuklarına düşman falan değil

aynen senin komşun gibiyiz işte benden ne beklersiniz bu durumda

sevmediğiniz birine annelik yapamazsınız...siz eşinizi kaybetmiş olduğunuzu düşündüğünüz çin bir umut çocuğuna bakarım diyorsunuz bence şu anda..

diyorum ya kızının yanında beni hep ezdi ben ona yakınlaşmaya çalıştıkça tersledi yanlışmış gibi davrandı daha ne yapayım
Allah Allah...bir erkek çocuğunun yanında karısını nasıl ezer anlatır mısınıx? ne demek diyorum..örnek verin mesela ne yaptı adam?kızın yanında bağırıyor mu küfür mü ediyor size? sizin hayır dediğinize evet mi diyor?
siz; kızım gel oyun oyanyalım diyince hayır oyanmayın mı diyor?? ne yapıp eziyor anlatsanıza...
kurdeşen dökücem valla...

hanımefendi evli bi adamla yaşayacak kadar alçak değilim eşim benimle berbare olmadan önce boşanmış zaten iftira atmayın lütfen

hanımefendi evli bi adamla yaşayacak kadar alçak değilim eşim benimle berbare olmadan önce boşanmış zaten iftira atmayın lütfen

e peki 2 aylık evli olup da nasıl 7 aydır korunmuyorsun ve çocuk istiyorsun?

diğer konunda böyle yazmışsın insanlar da ona göre yorum yapıyor haliyle.

annem babmın 2.eşi.annem evlendiğinde 16 yaşında imiş ve 4 yaşında bir çocuk sahibi olmuş.1 sene sonra da ben doğmuşum.biz beraber büyüdük ama annemin neler yaşadığını da biliyorum.biz de anne faktöründen çok kaynana kayınpeder ve görümce faktörleri de vardı.annem sürekli gözetim altındaydı nasıl davranıyor diye.hiç kolay değil ama eğer bilerek evlenilmişse bazı şeyler de tolere edilmeli.

sonradan 1 yıl 2 ay dedi kadesacım..
kızıyla da yaklaşık 1 yıldır görüşüyorlarmış.

çocuk istiyorum tabikide bunun hesabınıda sizemi vericez 1 yıldır beraberiz 2 aydır evliyiz başından beri ilişki yaşıyoruz ve çocuk istiyoruz aileme bile hesap vermiyorum ben siz kimsinizki

Karşı tarafın hayatını kabusa çevirme aracı olarak çocuklarını kullanan anne babaların sayısı çok fazla gerçekten.
Aslında aile içi sorunlu ilişkilerin hemen hemen tamamında çocuklar kullanılır.
Kocasına, kaynanasına, görümcesine, eltisine.... vb. kızan anneler evlatlarını taraf olmak zorunda bırakır genelde.
Hiç düşünmezler ki öfkeyle andıkları o kişiler çocuğunun babası, babaannesi, halası, yengesi... vb. Çok yazık.

evlenirken bu adamın evli olduğunu ve 10 yaşında bir kız çocuğu olduğunu biliyordunuz. boşanmış ailelerin çocuklarının ruhlarında onulmaz yaralar açılır hanımefendi. o çocukların içinde yaşadıkları fırtınaları bilemezsiniz. dünyanın en hassas yeri bir çocuğun ruhudur. size karşı yaptıkları psikolojisi ile ilgili karakteri ile değil. ama siz eşinizi gerçekten sevseydiniz o çocuğu kazanmak için herşeyi yapar, eşinizi sevdiğiniz kadar o çocuğu da severdiniz her ne yaparsa yapsın. ben sizi kınıyorum. lütfen çocukları anlayınız. lütfen onları düşman olarak görmeyiniz. bu konuda kendinizi geliştirip biraz olgun davranın ve 10 yaşındaki bir çocukla savaşacak kadar küçülmeyin.

ben bana destek olucak insanları yanımda istiyorum zaten yeterince üzgünüm bitiğim birde siz üstüme gelmeyin ilk evliliğim 2 aydır evliyim diyorum siz bozmaya çalışıyosunuz nasıl insanlarsınız siz belki bigün sizinde başınıza gelir neden anlamak yerine yargılıyosunuz evet 1 yıldır ilişkiye giriyoruz çünkü evleniceğimi biliyodum çünkü seviyoduk birbirimizi masumdu sevgimiz ve eşim beni hala çok seviyo ve geri de dönecek affettircem kendimi lütfen yargısız infaz yapmayın

2 ayda değil bacım 1 yılda 2 ay oldu evleneli ama 1 yıldır görüşüyoruz sık sık

çocuk istiyorum tabikide bunun hesabınıda sizemi vericez 1 yıldır beraberiz 2 aydır evliyiz başından beri ilişki yaşıyoruz ve çocuk istiyoruz aileme bile hesap vermiyorum ben siz kimsinizki

siz kendinizle çelişiyorsunuz yukardaki gibi...agresifleşmey başladığınıza göre,benim anladığüım şey,siz kendi çocuğunuzu doğrup,eşiniizin kızını da göndermek istiyorsunuz..
o yüzden ben kızını çok sveiyorudm da eşim debgeleyemedi,eski eşi şöyle yağıyor falan demeyin,şnandırıcı değilsiniz bana göre..sabahtan beri örnek bile vermeediniz,ne yapıyor adam diyince..

anladım canım.benim için aslında ay yılda çok fark etmez.insan elin çocuklarına bile kıyamıyor bilmiyorum.
yok canım yukarda alıntıladım..
aynı düşünyüorum kadesa seninle..

bize ne senin kiminle ne kadarlık evli olduğundan ne kadardır birliktelik yaşadığından. amacımız senin özel hayatını irdelemek değil sadece acaba konu sahte mi değil mi,niye çelişki var gibiydi onu anlamak.sonuçta hergün sahte konular açılıyo insanlar o yüzden sordu.off neyse ya.

Gerçekten yazık
Benimde annem babam boşandı
Bilinçsizce evlenmedim yani, o çocuğu benden iyi anlayacak biri yok
Ancak anne ve babanın kuramadığı dengeyi üvey anne tek başına kuramıyor
Sonuçta bizlerde insanız, bir süre sonra ben bu insanların şamar oğlanımıyım diye düşünmeye başlıyorsunuz
Çocuklu biriyle evlenmek fedakarlık istiyor görüşüne katılıyorum ancak fedakarlık tek taraflı olunca yoruyor insanı
5 Ekim'de bir yıl olacak ben daha uzun süre yürütebileceğimi düşünmüyorum çünkü sussam tepeme çıkıyorlar, konuşsam kötü kalpli üvey anne oluyorum. Bazı şeyler konuşuldu, tartışıldı yani hesapsız kitapsız bir iş yapmadım ama yaşarken öyle olmuyor maalesef. O yüzden konu sahibine bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum, kadın gerçekten kendini suçlu sanıyor. Ben bunları 37 yaşımda yaşıyorum o ise 25, genç bir insan, ne hayallerle evleniliyor, onca sorunun arasında eşinden beklediği desteği görememek çok acı, ifade tarzı sert kaçmış olabilir ama eşinin bu krizi idare etmesi gerekirdi

isterseniz nikah cüzdanımın fotoğrafını yollayabilirim sorun değil yani içiniz rahat olsun fake falan değilim keşke olsam ama dğlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…