evliliğim bitiyor

sizler haklısınız arkadaşlar hata bende eşime msj attım kızın benim kızımdır diye özür diledim bundan sonra böyle bişey olmucak diye ben evliliğimi kurtarmak istiyorum nolur dua edin yalvarırım kızı bizde kalsın hiç sorun değil artık ben eşimi seviyorum kızına çok iyi davranıcam artık zaten kötü davranmıyodum ama bundan sonra çok sevicem

valla benım oglum esıme
ben gecelerı korkuyorum dıyor ve ya yanımıza yatıyor yada benı yanına yatırıyor gece ıllakı bır yerde bulusuyoruz ben ortamı terk edıp salonda uyumaya devam edıyorum.
pekala cocuklar anne ve babalarından sevgı gormek ısteyebılırler
bende 10 kusur yaslara kadar annemle babamın yanında yattıgım cooook oldu

keşke sizin dediğiniz gibi olsa eşim beni küçük düşürüyo kızının yanında hiç umursamıyo dengede tutsa hiçbişey olmucak zaten

Bunu eşinizle daha ılımlı konuşabilirsiniz. Mesela eşinize, bir pedgogla görüşelim diyebilirsiniz. Bu çocuk içinde faydalı olabilir. Ben bunu yaptım çünkü, eşim için değerli olan kızı benim içinde değerli kesinlikle. Ben eşime, nasıl davranmamız gerektiğini öğrenelim, hata yapmayalım dedim. Aynı zamanda arkadaşım olan pedagogtan yardım aldık çokça. Ancak bizde de, maalesef annenin dolduruşu var, pedagog bu konuyu aşamıyor işte.

Sizin eşinize sevmiyorum diye tepki göstermeniz, her durumda hata olmuş.

İşte ayrılmış ailelerin, sorunlu çocuklar yaratmasını istemiyorsak; boşanırken medeni olmayı öğrenmeliyiz. Her ne olursa olsun boşanırken anne ve babalıktan boşanılmadığını bilmeli çiftler. Ne anne, babayı kötülemeli; ne de baba anneyi. Kimse birbirinden intikam almak için çocuğu kullanmamalı. "Bak neler yapıcam ona, çocuğunu göstermeyeceğim de görsün" cümlesini burada defalarca duyduk maalesef.

Bu yazının altına imzamı atarım gerçekten. Benim eşimin eski eşi de , çocuğu yollarken kızına tembihliyormuş "illa tuttur babamla yatıcam diye" ; "resim çekin evde bakalım evi nasıl döşemişler" ; "babana de ki bu patates çuvalını nereden bulmuş" ; "seni babaannene götürürlerse ağla" ; "seni sevmiyorum diye it o kadını" şeklinde bir sürü taktik. Ecrin'de yavrum, gittiğimiz parkta çiçek kopartıp seni seviyorum Nil abla deyip sarılıyor boynuma. Bize gelip kaldığında beraber kahvaltı hazırlıyoruz , sonra yatağa zıplayıp babasını uyandırıyoruz. Çok mutlu oluyor, eşim mutlu oluyor. Onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum.

Valla bence eşinin abarttığı birşey yok.Evladı onun.Canının parçası.Annesinden kopabilir,herkesten kopabilir senden bile ama çocuktan kopamaz.10 yaşında bir çocuk,alışamamıştır,kıskanmıştır.Biraz sabır gerek.Sevmiyorum ne demek ya.İki huysuzluk yaptı diye hemen hem de adama çocuğunu sevmiyorum denir mi?O adam şimdi sana nasıl güvensin.

ya ben sunu anlamıyorumda
sen 25 ysındasın bana gore cok kucuk degılsın
sen bır takım kararlar almıssın uygulamıssın bıseyler yapmıssın , şimdiye kadar.

bırsey soyledın ve yazdıgın mesajlarda nasıl telaslı oldugunu anlıyorum, sence su yazdıgın mesaj samımı mı? bizden neden dua istiyorsun bende onu anlamıyorum, vay efendim gelinlik giymedim onu yapmadın bunu yapmadın. 10 yasındakı cocukmu yapacaktı sana bunları? nedir anlamıyorum. dediğim gibi özgüvenin şişmiş, söndürdüler bütün mesele bu.
hakkında hayırlısı yani

yavrum banada çiçek kopartıp vermişti Allah ım ben napıcam şimdi çok kötüyüm

[QUOT E="CuteMom, post: 37083264, member: 468236"]valla benım oglum esıme
ben gecelerı korkuyorum dıyor ve ya yanımıza yatıyor yada benı yanına yatırıyor gece ıllakı bır yerde bulusuyoruz ben ortamı terk edıp salonda uyumaya devam edıyorum.
pekala cocuklar anne ve babalarından sevgı gormek ısteyebılırler
bende 10 kusur yaslara kadar annemle babamın yanında yattıgım cooook oldu[/QUOTE]
Bende alismistim annemle yatatdim bazen ama bu annemin hatasi.ayrica bu cocuk farkli davranisi.o babasıyla uvey annesinin bir arada olmasını istemiyor buda cok normal .her dedigini yaparsaniz cocuga simarir.ayrica anne baba yaninda yatmak cok yanlis.gidin sorun pedagoglara.cocuk kendine guvensiz ve korkak olabilir.ben mesela karanliktan hala korkuyorum sebebi bu bence. Disiplinle yetistirmedigimiz icin bizim cocuklar sorumsuz ve korkak oluyor ilerde.avrupada 5 yasinda cocuk yemegini yer gider disini fircalar oyuncaklarini toplar bizimkiler nerdee.neden dusiplinle yetisiyirlar.ben bazen ozeniyorum...biz cok duygusal davraniyoruz..

Allah ım intihar edicem artık hiçbir cvp yok öldürcem kendimi aramıyo sormuyo napıcam ben yardım edin

Cocugu olan bir adamla evlenenler mutsuz mu oluyormuş ilginc.pek cok evlilik gördüm boyle gayet mutluydular.o zaman cocuklu beyler evlenmesin yada kendi gibi cocukluyla evlensin devlet kural koysun.yada bosanma yasaklansin..
yok ben öyle demedim..beklentileri önemli dedim..beklentileri karşılamayan bir evlilik dedim sadece..sonuç olarak mutsuzluk...konu sahibi belki de yaşından dolayı ya da ne bileyim tecribe,kişilik vs sebeplerden,farklı bir evlilik hayal etmiş ama çocuklu bir adamla belki de olmaycak durumlar hayale derk evlenmiş..
yoksa bu şekilde velenip mutlu olan,eşinin çocuklarını çok sevip arası iyi olan tonla insan var..

olan bana oldu haklısınız arkadaşlar keşke söylemeseydim sevmeye çalışsaydım
bence eşinle konusaydın..yaptığı yanlışları ve beklentileri anlatsaydın..sorunun ondan kaynaklandığını bu şekilde kızıyla iletişim kurmakta zorlandığını vs...
sorun söylediğin şeyde de ğil hissettiğinde bnce..
sevmeye çalışmak değil sorun..evliliğindeki sorunlar...ve düzelmeisni istediğin şeyler..

nolur beni yanlız bırakmayın çok kötüyüm Allah rızası için yardım edin

Bizim yapabileceğimiz birşey yok, sen yapacaksın. Öncelikle şunu kabul edeceksin, o eşinin kızı. Eşin değer veriyorsa sende değer vereceksin. Yoksa hayat boyu bu böyle sorunlu gider. Çocuğun bu yaşananlarda hiç ama hiç suçu yok, kinle nefretle dolduran bir annesi var belli ki; eşinizle bu sorunları aşmak istediğinizi, çocuğu için birşeyler yapabileceğini, bu agresfliğin normal olmadığını, bunun için beraber mücadele edebileceğinizi konuşun. Anne olmaya değil, abla olmaya çalışın, başaramayacağınız birşey yok, biraz sevgi, biraz sabır ve anlayış. İmkansız değil emin olun.

Bende alismistim annemle yatatdim bazen ama bu annemin hatasi.ayrica bu cocuk farkli davranisi.o babasıyla uvey annesinin bir arada olmasını istemiyor buda cok normal .her dedigini yaparsaniz cocuga simarir.ayrica anne baba yaninda yatmak cok yanlis.gidin sorun pedagoglara.cocuk kendine guvensiz ve korkak olabilir.ben mesela karanliktan hala korkuyorum sebebi bu bence. Disiplinle yetistirmedigimiz icin bizim cocuklar sorumsuz ve korkak oluyor ilerde.avrupada 5 yasinda cocuk yemegini yer gider disini fircalar oyuncaklarini toplar bizimkiler nerdee.neden dusiplinle yetisiyirlar.ben bazen ozeniyorum...biz cok duygusal davraniyoruz..[/QUOTE]
ben kendi bildiğim şekilde çokta guzel cocuk yetıstırıyorum sanıyorum.
sanıyorum cunku sorunlu bır cocugum yok
ayretten cocuk annele babayla yatarsa korkak fılan olmaz sevgı ortamında buyur. bu benım fıkrım ve benım gıbı dusunen mılyonlarca kadın var

Allah ım intihar edicem artık hiçbir cvp yok öldürcem kendimi aramıyo sormuyo napıcam ben yardım edin
E noldu şimdi, yardım etmeye çalışırken yazmayın ben haklıyım diye atarlanıyordunuz, 180 derece döndünüz, o benim de kızım diyorsunuz. Değişti mi fikriniz? Hatanızı anladınız mı? Eğer öyleyse bekleyin, eşiniz sizi arayana kadar bekleyin, söyleyeceğinizi söylemişsiniz daha fazla özür dileyip mesaj atarsanız itebilir siniz eşinizi. Sabırla bekleyin.

[QUOT E="quarta, post: 37083494, member: 294475"]yok ben öyle demedim..beklentileri önemli dedim..beklentileri karşılamayan bir evlilik dedim sadece..sonuç olarak mutsuzluk...konu sahibi belki de yaşından dolayı ya da ne bileyim tecribe,kişilik vs sebeplerden,farklı bir evlilik hayal etmiş ama çocuklu bir adamla belki de olmaycak durumlar hayale derk evlenmiş..
yoksa bu şekilde velenip mutlu olan,eşinin çocuklarını çok sevip arası iyi olan tonla insan var..

bence eşinle konusaydın..yaptığı yanlışları ve beklentileri anlatsaydın..sorunun ondan kaynaklandığını bu şekilde kızıyla iletişim kurmakta zorlandığını vs...
sorun söylediğin şeyde de ğil hissettiğinde bnce..
sevmeye çalışmak değil sorun..evliliğindeki sorunlar...ve düzelmeisni istediğin şeyler..[/QUOTE]
Bencekimse cocuklu adamla evlenmek istemez kendi cocuksuzsa.yada cocuklu kadinla.cok zorbirsey.ama iste olan olmus bencede keske kendi gibi biriyle evlenseydi ama sonucta hatası yok kadinin.

Bencekimse cocuklu adamla evlenmek istemez kendi cocuksuzsa.yada cocuklu kadinla.cok zorbirsey.ama iste olan olmus bencede keske kendi gibi biriyle evlenseydi ama sonucta hatası yok kadinin.[/QUOTE]

neden genelleme yapıyorsunuz?
bende 2.evliliğimi yaptım eşimde bekardı.
onunla evleneyim diye yapmadığınıda bırakmadı pekala.
insanları oldugu gibi kabul etmeyı denersenız cok guzel olacak.

hiç denmeyecek bişey demişsin, sen bu adamla bir iki gün değil bir ömür geçirmek için evlenmişsin. çocuk hep hayatınızda olacak, sevmeye calıssan sen kazanırsın halbuki.
ayrıca simdi keşke bizimle yasasa falan yazman gerçekten aşırı samımıyetsız. allah korusun da o durumda kalmayın hiçbiriniz.
konu böyle değil de, desen ki çocuğu nasıl kazanırım, eşimden nasıl destek alırım diye sorsan burda herkes sana destek olurdu. sevmiyorum nasıl diyebildin, kaldırılabilecek bişey değil. eşine helal olsun boşanınca çocuğundan da boşanan birsürü adam var.

ben kendi bildiğim şekilde çokta guzel cocuk yetıstırıyorum sanıyorum.
sanıyorum cunku sorunlu bır cocugum yok
ayretten cocuk annele babayla yatarsa korkak fılan olmaz sevgı ortamında buyur. bu benım fıkrım ve benım gıbı dusunen mılyonlarca kadın var[/QUOTE]
Uzmanlar boyle söylemiyor. Bana gore yanlis bir tarz .ayrica senin cocugun kendi anne ve babasıyla uyuyor ayni sey mi konu sahibinin kendi cocugu degil ki.ama kendi cocuguda olsa yanlis.doktorlardan iyi bilmiyorsundur heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…