neler umdum neler buldum hanımefendi bilseniz keşke eşim bana iyi davransaydı da bende o çocuğu kendi çocuğum gibi sevebilseydim ve yanımızda yaşaydı inanın bunu kalpten söylüyorumGerçekten yazık
Benimde annem babam boşandı
Bilinçsizce evlenmedim yani, o çocuğu benden iyi anlayacak biri yok
Ancak anne ve babanın kuramadığı dengeyi üvey anne tek başına kuramıyor
Sonuçta bizlerde insanız, bir süre sonra ben bu insanların şamar oğlanımıyım diye düşünmeye başlıyorsunuz
Çocuklu biriyle evlenmek fedakarlık istiyor görüşüne katılıyorum ancak fedakarlık tek taraflı olunca yoruyor insanı
5 Ekim'de bir yıl olacak ben daha uzun süre yürütebileceğimi düşünmüyorum çünkü sussam tepeme çıkıyorlar, konuşsam kötü kalpli üvey anne oluyorum. Bazı şeyler konuşuldu, tartışıldı yani hesapsız kitapsız bir iş yapmadım ama yaşarken öyle olmuyor maalesef. O yüzden konu sahibine bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum, kadın gerçekten kendini suçlu sanıyor. Ben bunları 37 yaşımda yaşıyorum o ise 25, genç bir insan, ne hayallerle evleniliyor, onca sorunun arasında eşinden beklediği desteği görememek çok acı, ifade tarzı sert kaçmış olabilir ama eşinin bu krizi idare etmesi gerekirdi
anlıyorum sizi...birçok olay yaşamışsınız..Gerçekten yazık
Benimde annem babam boşandı
Bilinçsizce evlenmedim yani, o çocuğu benden iyi anlayacak biri yok
Ancak anne ve babanın kuramadığı dengeyi üvey anne tek başına kuramıyor
Sonuçta bizlerde insanız, bir süre sonra ben bu insanların şamar oğlanımıyım diye düşünmeye başlıyorsunuz
Çocuklu biriyle evlenmek fedakarlık istiyor görüşüne katılıyorum ancak fedakarlık tek taraflı olunca yoruyor insanı
5 Ekim'de bir yıl olacak ben daha uzun süre yürütebileceğimi düşünmüyorum çünkü sussam tepeme çıkıyorlar, konuşsam kötü kalpli üvey anne oluyorum. Bazı şeyler konuşuldu, tartışıldı yani hesapsız kitapsız bir iş yapmadım ama yaşarken öyle olmuyor maalesef. O yüzden konu sahibine bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum, kadın gerçekten kendini suçlu sanıyor. Ben bunları 37 yaşımda yaşıyorum o ise 25, genç bir insan, ne hayallerle evleniliyor, onca sorunun arasında eşinden beklediği desteği görememek çok acı, ifade tarzı sert kaçmış olabilir ama eşinin bu krizi idare etmesi gerekirdi
neler umdum neler buldum hanımefendi bilseniz keşke eşim bana iyi davransaydı da bende o çocuğu kendi çocuğum gibi sevebilseydim ve yanımızda yaşaydı inanın bunu kalpten söylüyorum
hanımefendi bakın ilk 2 ay mükemmeldi herşey iyi geçiniyoduk falan ama o kadın aramızı bozdu çocukla benim eşimde çocuğa yaklaştığımda hep bi tavır aldı bi savunmaya geçti anlatamıyorumki sanki sen kimsin der gibi eğer eşim yakınlaştırsaydı bizi böyle olmazdı hep ezdi beni kızının yanında yokmuşum gibi davrandıanlıyorum sizi...birçok olay yaşamışsınız..
peki soruyorum size,26 sayfada tek bir örenk görüdnüz mü,şöyle bir olay yaşadık diye???
söylenen ancak,eski eş kızı dolduruyor,eşim bana destek olmadı...kız hırçınlaştı ben de kızı sevmiyorum..
yani burda konu açan çok insna olmuştu,eşimin çocuğunu nasıl kazanmalıyım diyen...sorunu o değil ki..eski eş de zaten,telefona bile çıkmamış,çocuğumdan uzak dur konuşamsına rtık diye...
bu yüzden ben durumlar çok farklı diye düşünüyorum...
ayrıca konu sahibi,evlenmeden seviştin diye seni yargılayan olmadı ki..yok masum ilşkiydi evlenicemi biliyodum falan yazmışsın...sadece işin aslı nedir diye soru herkes??kızını 2 aydır mı görüyosun yoksa 14 aydır mı diye??
anlıyorum sizi...birçok olay yaşamışsınız..
peki soruyorum size,26 sayfada tek bir örenk görüdnüz mü,şöyle bir olay yaşadık diye???
söylenen ancak,eski eş kızı dolduruyor,eşim bana destek olmadı...kız hırçınlaştı ben de kızı sevmiyorum..
yani burda konu açan çok insna olmuştu,eşimin çocuğunu nasıl kazanmalıyım diyen...sorunu o değil ki..eski eş de zaten,telefona bile çıkmamış,çocuğumdan uzak dur konuşamsına rtık diye...
bu yüzden ben durumlar çok farklı diye düşünüyorum...
ayrıca konu sahibi,evlenmeden seviştin diye seni yargılayan olmadı ki..yok masum ilşkiydi evlenicemi biliyodum falan yazmışsın...sadece işin aslı nedir diye soru herkes??kızını 2 aydır mı görüyosun yoksa 14 aydır mı diye??
Simdi seni yuva yikan uvey anne olarak suclayacaklar sıkı dur.ne zaman iliskiye girdigini bile hesapliyorlar pesssçocuk istiyorum tabikide bunun hesabınıda sizemi vericez 1 yıldır beraberiz 2 aydır evliyiz başından beri ilişki yaşıyoruz ve çocuk istiyoruz aileme bile hesap vermiyorum ben siz kimsinizki
ben evliyim arkadaşlar bu kadarıda olmaz ayıp yaniSimdi seni yuva yikan uvey anne olarak suclayacaklar sıkı dur.ne zaman iliskiye girdigini bile hesapliyorlar pesss
o zaman sorun eşinizle sizin aranızda aslında...bu sorunu çözmek yerine neden kızını sevmiyorum dediniz adama?hanımefendi bakın ilk 2 ay mükemmeldi herşey iyi geçiniyoduk falan ama o kadın aramızı bozdu çocukla benim eşimde çocuğa yaklaştığımda hep bi tavır aldı bi savunmaya geçti anlatamıyorumki sanki sen kimsin der gibi eğer eşim yakınlaştırsaydı bizi böyle olmazdı hep ezdi beni kızının yanında yokmuşum gibi davrandı
yukarıda yazdığım gibi aslında sorun çocuk değil,eşi ile arasında...çocuklu bir adamla evlenmiş olması..ve bu durumda alışamamak mı diyelim,idare edememek mi diyelim bilmiyorum..sorun bu..Aslında kimsenin içini bilemeyiz
Ancak konu sahibi 25 yaşında genç ve deneyimsiz
Örnekleme yapmadı diye ondan şüphe etmek istemiyorum
Hatalı da olabilir, hayal kırıklığı yaşamış olabilir, yeterli olgunluğu olmayabilir
İkinci evliliğini yapmış, ondan daha tecrubeli olan eşinin bu tip krizleri idare edebilmesi gerek
Çocuğu kadar eşini de düşünmeli, onun yapısını, duygularını dikkate almalı
Ben adamı suçsuz göremiyorum, konu sahibine de kötü üvey anne diyemiyorum
bekar yazabilir bilmiyorum değiştirmeyi belki illaki evlilik cüzdanınımı göstercez
Çocuk annesinin etkisinde boyle davranir bu dogal. Bence cocukla cok samimi olma .ters teper cunku.esinede durumu anlat. Sevmiyorum demen hata sevmek zorunda degilsin zaten ama çocuğunu sevmiyorum demen kirici olmus.ayrica esin cocugu cok simariyo ayri oldugu icin annesiyle.sanki sen onu ezicen diye koruma altina aliuor sanki.ben evliyim arkadaşlar bu kadarıda olmaz ayıp yani
Cocugu olan bir adamla evlenenler mutsuz mu oluyormuş ilginc.pek cok evlilik gördüm boyle gayet mutluydular.o zaman cocuklu beyler evlenmesin yada kendi gibi cocukluyla evlensin devlet kural koysun.yada bosanma yasaklansin..o zaman sorun eşinizle sizin aranızda aslında...bu sorunu çözmek yerine neden kızını sevmiyorum dediniz adama?
onu anlamıyorum işte...
yukarıda yazdığım gibi aslında sorun çocuk değil,eşi ile arasında...çocuklu bir adamla evlenmiş olması..ve bu durumda alışamamak mı diyelim,idare edememek mi diyelim bilmiyorum..sorun bu..
yoksa adam kızını sevmiyorum demiş olması falan değil...
adam geri dönse ne olacak,sözleri için affetirse ne oalcak??herşeyi baştan toparlamak lazım..
kızını sevmiyorum lafı da bu işi zorlaştırıyor...
ortada gerçek olmacayk hayellerle evlenmiş bir kadın var bence sadece..
olan bana oldu haklısınız arkadaşlar keşke söylemeseydim sevmeye çalışsaydımo zaman sorun eşinizle sizin aranızda aslında...bu sorunu çözmek yerine neden kızını sevmiyorum dediniz adama?
onu anlamıyorum işte...
yukarıda yazdığım gibi aslında sorun çocuk değil,eşi ile arasında...çocuklu bir adamla evlenmiş olması..ve bu durumda alışamamak mı diyelim,idare edememek mi diyelim bilmiyorum..sorun bu..
yoksa adam kızını sevmiyorum demiş olması falan değil...
adam geri dönse ne olacak,sözleri için affetirse ne oalcak??herşeyi baştan toparlamak lazım..
kızını sevmiyorum lafı da bu işi zorlaştırıyor...
ortada gerçek olmacayk hayellerle evlenmiş bir kadın var bence sadece..
hemen güncelliyorum teşekkür ederim arkadaşımSağ üst köşede gamze_90 yazısının üzerine gelin. Kişisel bilgilerinize basın , şu anki durumunuza uygun güncellemeleri yaptıktan sonra değişiklikleri kaydet deyin. Bu şekilde güncelleyebilirsiniz.
Egem, baban ilk eşini kaybetmiş mi, boşanmış mı?annem babmın 2.eşi.annem evlendiğinde 16 yaşında imiş ve 4 yaşında bir çocuk sahibi olmuş.1 sene sonra da ben doğmuşum.biz beraber büyüdük ama annemin neler yaşadığını da biliyorum.biz de anne faktöründen çok kaynana kayınpeder ve görümce faktörleri de vardı.annem sürekli gözetim altındaydı nasıl davranıyor diye.hiç kolay değil ama eğer bilerek evlenilmişse bazı şeyler de tolere edilmeli.
boşanmışlar canım.3 yıl evli kalmışlar.Egem, baban ilk eşini kaybetmiş mi, boşanmış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?