evliliğim bitiyor

neler umdum neler buldum hanımefendi bilseniz keşke eşim bana iyi davransaydı da bende o çocuğu kendi çocuğum gibi sevebilseydim ve yanımızda yaşaydı inanın bunu kalpten söylüyorum

anlıyorum sizi...birçok olay yaşamışsınız..
peki soruyorum size,26 sayfada tek bir örenk görüdnüz mü,şöyle bir olay yaşadık diye???
söylenen ancak,eski eş kızı dolduruyor,eşim bana destek olmadı...kız hırçınlaştı ben de kızı sevmiyorum..
yani burda konu açan çok insna olmuştu,eşimin çocuğunu nasıl kazanmalıyım diyen...sorunu o değil ki..eski eş de zaten,telefona bile çıkmamış,çocuğumdan uzak dur konuşamsına rtık diye...
bu yüzden ben durumlar çok farklı diye düşünüyorum...

ayrıca konu sahibi,evlenmeden seviştin diye seni yargılayan olmadı ki..yok masum ilşkiydi evlenicemi biliyodum falan yazmışsın...sadece işin aslı nedir diye soru herkes??kızını 2 aydır mı görüyosun yoksa 14 aydır mı diye??

neler umdum neler buldum hanımefendi bilseniz keşke eşim bana iyi davransaydı da bende o çocuğu kendi çocuğum gibi sevebilseydim ve yanımızda yaşaydı inanın bunu kalpten söylüyorum

Üzülme seni çok iyi anlıyorum
Bunları bende düşündüm, eşime istersen çocuklarını alabilirsin demiştim zamanında, anneleri ben bakamıyorum demişti eşime, nasıl içim yandı o çocuklara ama bugün gelinen noktada herkesten çok kendime acıyorum, gösterdiğim iyi niyetten çok pişmanım, çünkü herkes bu iyi niyeti kullanmaya kalktı, bir yılda yaşadıklarımı yazsam inanamazsın. O yüzden eşine ulaşmaya çalış, açıkça oturup konuşun bazı şeyleri ve evliliğine zaman ver, sakın hemen çocuk yapma sakın, önce eşinden emin ol

Önce çocuğun annesini suçladınız, çocuğu dolduruyor diye. Sonra 10 yaşındaki çocuğu suçladınız şımarık, saygısız diye. Şimdi eşinizi suçluyorsunuz, denge kuramadı diye. Burada sizin davranışlarınızı eleştirenlere beni yargılamayın hakkınız yok diyorsunuz. Siz herkesi yargılarken üstelik.. Bir de acaba benim hatam ne diye düşünseniz belki de çözümü bulacaksınız..

hanımefendi bakın ilk 2 ay mükemmeldi herşey iyi geçiniyoduk falan ama o kadın aramızı bozdu çocukla benim eşimde çocuğa yaklaştığımda hep bi tavır aldı bi savunmaya geçti anlatamıyorumki sanki sen kimsin der gibi eğer eşim yakınlaştırsaydı bizi böyle olmazdı hep ezdi beni kızının yanında yokmuşum gibi davrandı

Esin sana kizicagina cocuguna terbiye versin.ne demek ayni yatakda yatırmamak.10 yasinda maşallah herseyi biliyor.esini cagir yanina ne oyle cocuk gibi kusuyor biraz agirligini koy.sen ne olur ayrilma diyince kendini suçlu ve pisman olarak gostermissin.hatalisin.

Aslında kimsenin içini bilemeyiz
Ancak konu sahibi 25 yaşında genç ve deneyimsiz
Örnekleme yapmadı diye ondan şüphe etmek istemiyorum
Hatalı da olabilir, hayal kırıklığı yaşamış olabilir, yeterli olgunluğu olmayabilir
İkinci evliliğini yapmış, ondan daha tecrubeli olan eşinin bu tip krizleri idare edebilmesi gerek
Çocuğu kadar eşini de düşünmeli, onun yapısını, duygularını dikkate almalı
Ben adamı suçsuz göremiyorum, konu sahibine de kötü üvey anne diyemiyorum

özür dilersin geçer, büyük bir mesele gibi durmuyor. buraya yazdıklarını kocana da anlatırsın, ben de insanım patladım işte bir yerden sonra falan dersin. anlatırsın ve eger aptal degilse anlar halinden.

ama senin kocanın yaptıgı da hiç iyi bir şey degil. bir adam çocuklarının önünde karısını ezdirmemeli. karısı haksız bile olsa ezdirmemeli ki çocuklar şımarmasın. bir durum varsa baş başayken konuşulur o ayrı. ama çocugun önünde görmezden gelme, yokmuşsun gibi davranma, ezme falan... büyük hata.

çocuk istiyorum tabikide bunun hesabınıda sizemi vericez 1 yıldır beraberiz 2 aydır evliyiz başından beri ilişki yaşıyoruz ve çocuk istiyoruz aileme bile hesap vermiyorum ben siz kimsinizki
Simdi seni yuva yikan uvey anne olarak suclayacaklar sıkı dur.ne zaman iliskiye girdigini bile hesapliyorlar pesss

Ben evlenirken özellikle çocuğu olan biriyle evleneceksem bir defa değil bin defa düşünürüm.
seviyorum evlendimle iş bitmiyor.sizin bunları düşünmüş olmanız gerekiyor..o çocuğun sorumluluğu hiçte basite alınacak bir konu değil.

o zaman sorun eşinizle sizin aranızda aslında...bu sorunu çözmek yerine neden kızını sevmiyorum dediniz adama?
onu anlamıyorum işte...

yukarıda yazdığım gibi aslında sorun çocuk değil,eşi ile arasında...çocuklu bir adamla evlenmiş olması..ve bu durumda alışamamak mı diyelim,idare edememek mi diyelim bilmiyorum..sorun bu..
yoksa adam kızını sevmiyorum demiş olması falan değil...
adam geri dönse ne olacak,sözleri için affetirse ne oalcak??herşeyi baştan toparlamak lazım..
kızını sevmiyorum lafı da bu işi zorlaştırıyor...
ortada gerçek olmacayk hayellerle evlenmiş bir kadın var bence sadece..

bekar yazabilir bilmiyorum değiştirmeyi belki illaki evlilik cüzdanınımı göstercez

Sağ üst köşede gamze_90 yazısının üzerine gelin. Kişisel bilgilerinize basın , şu anki durumunuza uygun güncellemeleri yaptıktan sonra değişiklikleri kaydet deyin. Bu şekilde güncelleyebilirsiniz.

ben evliyim arkadaşlar bu kadarıda olmaz ayıp yani
Çocuk annesinin etkisinde boyle davranir bu dogal. Bence cocukla cok samimi olma .ters teper cunku.esinede durumu anlat. Sevmiyorum demen hata sevmek zorunda degilsin zaten ama çocuğunu sevmiyorum demen kirici olmus.ayrica esin cocugu cok simariyo ayri oldugu icin annesiyle.sanki sen onu ezicen diye koruma altina aliuor sanki.

Cocugu olan bir adamla evlenenler mutsuz mu oluyormuş ilginc.pek cok evlilik gördüm boyle gayet mutluydular.o zaman cocuklu beyler evlenmesin yada kendi gibi cocukluyla evlensin devlet kural koysun.yada bosanma yasaklansin..

olan bana oldu haklısınız arkadaşlar keşke söylemeseydim sevmeye çalışsaydım

Sağ üst köşede gamze_90 yazısının üzerine gelin. Kişisel bilgilerinize basın , şu anki durumunuza uygun güncellemeleri yaptıktan sonra değişiklikleri kaydet deyin. Bu şekilde güncelleyebilirsiniz.
hemen güncelliyorum teşekkür ederim arkadaşım

Egem, baban ilk eşini kaybetmiş mi, boşanmış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…