valla benım oglum esıme
ben gecelerı korkuyorum dıyor ve ya yanımıza yatıyor yada benı yanına yatırıyor gece ıllakı bır yerde bulusuyoruz ben ortamı terk edıp salonda uyumaya devam edıyorum.
pekala cocuklar anne ve babalarından sevgı gormek ısteyebılırler
bende 10 kusur yaslara kadar annemle babamın yanında yattıgım cooook oldu
Bende alismistim annemle yatatdim bazen ama bu annemin hatasi.ayrica bu cocuk farkli davranisi.o babasıyla uvey annesinin bir arada olmasını istemiyor buda cok normal .her dedigini yaparsaniz cocuga simarir.ayrica anne baba yaninda yatmak cok yanlis.gidin sorun pedagoglara.cocuk kendine guvensiz ve korkak olabilir.ben mesela karanliktan hala korkuyorum sebebi bu bence. Disiplinle yetistirmedigimiz icin bizim cocuklar sorumsuz ve korkak oluyor ilerde.avrupada 5 yasinda cocuk yemegini yer gider disini fircalar oyuncaklarini toplar bizimkiler nerdee.neden dusiplinle yetisiyirlar.ben bazen ozeniyorum...biz cok duygusal davraniyoruz..[/QUOTE][QUOT E="CuteMom, post: 37083264, member: 468236"]valla benım oglum esıme
ben gecelerı korkuyorum dıyor ve ya yanımıza yatıyor yada benı yanına yatırıyor gece ıllakı bır yerde bulusuyoruz ben ortamı terk edıp salonda uyumaya devam edıyorum.
pekala cocuklar anne ve babalarından sevgı gormek ısteyebılırler
bende 10 kusur yaslara kadar annemle babamın yanında yattıgım cooook oldu
Allah ım intihar edicem artık hiçbir cvp yok öldürcem kendimi aramıyo sormuyo napıcam ben yardım edin
evet kızlar sanırım evliliğim bitiyor nedenini yazıcam fakat nolur beni yargılamayın şuanda birilerinin desteğine çok ihtiyacım var eşimle 2 ay önce evlendik çok mutlu bi yuvamız vardı ama bu eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden 10 yaşında bi kızı var benim ilk evliliğim kızıyla başlarda çok iyi anlaşıyoduk uzun bi süredir hiç konuşmuyoruz annesi yüzünden annesi dolduruyo sanırım çocuğu bu yüzden çok hırçın oldu bize geldiğinde hayatımı kabusa çeviriyo beni eşimle bile aynı yatakta yatırmıyo terbiyesizlik hat safhada işte tüm bunlardan dolayı soğudum çocuktan nefret ettim resmen dün bunu söyledim eşime senin kızını sevmiyorum dedim o da tahmin ettiğim gibi bağırdı falan dedi gidicem bi daha gelmicem bu eve naparsan yap falan dedi sonra dedimki kızını sevmek zorunda değilim ben getirirsende bişey demem ama sevmiyorum dedim bunu benden istemeye hakkın yok zorla olmuyo falan dedim sonra o gece evde kaldı sabah gitti ablasındadır herhalde zaten iş için oraya gidicekti msj attım evliliğimizi bitirme diye hiç cvp gelmedi eve de gelmez artık sanırımbugünden beri dualar ediyorum nolur bitmesin diye eşimi çok seviyorum o da beni seviyor fakat abartıyo biraz durumu napıcam ben şimdi hiç bilmiyorum nolur yargılamayın beni dualarınıza ihtiyacım var
Annenle evlendikleri dönemlerde babanın eski eşi de evlenmiş ise taşların yerine oturması daha kolay oluyor.boşanmışlar canım.3 yıl evli kalmışlar.
[QU gegeOTE="CuteMom, post: 37083593, member: 468236"]Bencekimse cocuklu adamla evlenmek istemez kendi cocuksuzsa.yada cocuklu kadinla.cok zorbirsey.ama iste olan olmus bencede keske kendi gibi biriyle evlenseydi ama sonucta hatası yok kadinin.
hep dediğim bişey var boşanmış çocuklu bayanla bekar bayan evlenmemeli adam adam olsa zaten bekar kıza yanaşmazdı kendi gibi boşanmış bayan arardı. sizin ki bile bile lades olmuş.
sizin çocuk olsa boşanmış olsanız o bekar olsa senle evlenirmiydi?
Sahiden bu yorum hepten saçma olmuş, kusura bakmayın da. Benim eşimin de ikinci evliliği, benim ilk evliliğim. Allah'ım bana hediye göndermiş sanki onu, keşke herkesin eşi benim eşim gibi olsa. Bazı konularda genelleme yapamazsınız, hele ki "adam adam olsa" şeklinde bir tabir asla hoş olmamış, ve de asla kabul edilemez. Allah herkese benim eşim gibi adam gibi adam bir eş ve onun ailesi gibi bir aile nasip etsin.
Kullandığınız uslüp hiç hoş değil tekrar belirtmek istedim.
Ah canım kıyamam.sizler haklısınız arkadaşlar hata bende eşime msj attım kızın benim kızımdır diye özür diledim bundan sonra böyle bişey olmucak diye ben evliliğimi kurtarmak istiyorum nolur dua edin yalvarırım kızı bizde kalsın hiç sorun değil artık ben eşimi seviyorum kızına çok iyi davranıcam artık zaten kötü davranmıyodum ama bundan sonra çok sevicem
ben dediğim arkasındayım ve aynı soruyu da size soruyorum siz boşansanız ve çocuğunuz olsa o bekar olsa sizinle evlenirmiydi?
boşanmış heriflerdeki bu bekar kız sevdası bana hiç masum gelmiyor.
Uzmanlar boyle söylemiyor. Bana gore yanlis bir tarz .ayrica senin cocugun kendi anne ve babasıyla uyuyor ayni sey mi konu sahibinin kendi cocugu degil ki.ama kendi cocuguda olsa yanlis.doktorlardan iyi bilmiyorsundur heralde.[/QUOTE]ben kendi bildiğim şekilde çokta guzel cocuk yetıstırıyorum sanıyorum.
sanıyorum cunku sorunlu bır cocugum yok
ayretten cocuk annele babayla yatarsa korkak fılan olmaz sevgı ortamında buyur. bu benım fıkrım ve benım gıbı dusunen mılyonlarca kadın var
arkadas biraz heycanlı sanıyorum.Sahiden bu yorum hepten saçma olmuş, kusura bakmayın da. Benim eşimin de ikinci evliliği, benim ilk evliliğim. Allah'ım bana hediye göndermiş sanki onu, keşke herkesin eşi benim eşim gibi olsa. Bazı konularda genelleme yapamazsınız, hele ki "adam adam olsa" şeklinde bir tabir asla hoş olmamış, ve de asla kabul edilemez. Allah herkese benim eşim gibi adam gibi adam bir eş ve onun ailesi gibi bir aile nasip etsin.
Kullandığınız uslüp hiç hoş değil tekrar belirtmek istedim.
Çok kabasınız hemde çok, siz fikirlerinizin arkasında durabilirsiniz buna saygı duyarım. Ama kalkıp bu nasıl bir seviyesiz uslüptür ki "adam adam olsa " yada " boşanmış herif" tabirlerini kullanırsınız. Genelleme yapamazsınız asla, en azından siz genelleme yapıyorsanız da benim eşim bu genellemeye uymuyor.
Evet evlenirdi, hayata bakışıyla, duruşuyla öyle başkadır ki o sevgisi için pek çok şeyi yapardı. Ailesi kabul eder miydi diyeceksiniz şimdi de , evet ailesi de ederdi. Öyle bir anne var ki onda, kocaman yürekli, "evladım mutlu olsun da, kimle olursa olsun. Bende severim evladımı mutlu edeni" diyen bir insan.
Fikirlerinize saygım var ama, kusura bakmayın kullandığınız kelimeler ve uslüp çok aşığlayıcı ve hiç hoş değil.
evlendi diyorum ya işte benle evlendiben dediğim arkasındayım ve aynı soruyu da size soruyorum siz boşansanız ve çocuğunuz olsa o bekar olsa sizinle evlenirmiydi?
boşanmış heriflerdeki bu bekar kız sevdası bana hiç masum gelmiyor.
evlendi diyorum ya işte benle evlendi
üstelik diyorum ayıla bayıla evlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?