evliliğim bitiyor

Yalnız burada ki mevzu, karanlıktan korkan çocuk travması, annesinden babasından sevgi isteyen bir çocuk falan değil. Burada ki mevzu, babasının evlendiğini kabullenemeyen bir çocuğun , istediğim zaman onları ben ayırabilirim düşüncesi içerisinde, yatak odalarına kadar karışması. Bu tamamen psikolojik bir sorun ve kesinlikle ne yapılması gerektiği ile ilgili bir uzmandan yardım alınmalı.

hep dediğim bişey var boşanmış çocuklu bayanla bekar bayan evlenmemeli adam adam olsa zaten bekar kıza yanaşmazdı kendi gibi boşanmış bayan arardı. sizin ki bile bile lades olmuş.

sizin çocuk olsa boşanmış olsanız o bekar olsa senle evlenirmiydi?

Bende alismistim annemle yatatdim bazen ama bu annemin hatasi.ayrica bu cocuk farkli davranisi.o babasıyla uvey annesinin bir arada olmasını istemiyor buda cok normal .her dedigini yaparsaniz cocuga simarir.ayrica anne baba yaninda yatmak cok yanlis.gidin sorun pedagoglara.cocuk kendine guvensiz ve korkak olabilir.ben mesela karanliktan hala korkuyorum sebebi bu bence. Disiplinle yetistirmedigimiz icin bizim cocuklar sorumsuz ve korkak oluyor ilerde.avrupada 5 yasinda cocuk yemegini yer gider disini fircalar oyuncaklarini toplar bizimkiler nerdee.neden dusiplinle yetisiyirlar.ben bazen ozeniyorum...biz cok duygusal davraniyoruz..[/QUOTE]
bakın,çocukların her istediğini yapmakla,korkuyorum diyen bir çocuğu tek başına odasına göndermek aynı şey değil..çocuğun kendi işini kendi yapmayı öğrenmesi ise bambaşka bir konu...
sevgimi gösterirken korkak davranmam,bir çocuk sevgi görmekten şımarmaz bana göre..oğlum kendi öz bakımı da yapar,odası ile igli işleri de..ama gece uyanınca yanıma da gelir yatar,korkunca sarılıp oturur da..ağlayınca kucağımdan da inmez,özeliynce koynumdan da çıkmaz..ama avm de oyuncak istiyorum diye ağlayınca yeri göğü d eyıksa alınmaycaksa bitmiştir..hepsi frklı konular bana göre..

Allah ım intihar edicem artık hiçbir cvp yok öldürcem kendimi aramıyo sormuyo napıcam ben yardım edin

yeter ki adam geri dönsün kızını da sevicem derseniz,samimiyetsiz olursunuz kusura bakmayın..
bence çözüm şu;evet hatalıyım yanlış kelimeler seçtim ama oturup konuşmamzı gerekli.senind ehatalrın var ..gibi gibi...
sırf adam geri dönsün diye,kızınıs evicem diyen birine yazmaya mecalim kalmadı vallahi..

[QU gegeOTE="CuteMom, post: 37083593, member: 468236"]Bencekimse cocuklu adamla evlenmek istemez kendi cocuksuzsa.yada cocuklu kadinla.cok zorbirsey.ama iste olan olmus bencede keske kendi gibi biriyle evlenseydi ama sonucta hatası yok kadinin.[/QUOTE]

neden genelleme yapıyorsunuz?
bende 2.evliliğimi yaptım eşimde bekardı.
onunla evleneyim diye yapmadığınıda bırakmadı pekala.
insanları oldugu gibi kabul etmeyı denersenız cok guzel olacak.[/QUOTE]
Bengenel dusunceyi soyledim.kimse bekarken ben cocuklu birinle evleneyim demez doğruya doğru. Ama asik olabilir insan sevebilir ben bunu demek istedim aslinda.bizulcak birsey yok ki bunda.buyuk konusmamak gerek .ama benim yapim kaldurmaz allah jorusun...

o değil de siz abartmışsınız... kız için pedagogdan yardım almalısınız. sizde ayrıca yardım almalısınız.

haklısınız çok gençsiniz farklı hayaller vardı ama evlenirken seçiminizi yaptınız..
ne kadar farklı bir düzen farklı gelişen bir evlilik hayal ettiyseniz de ortada olan durum "eşiniz +kızı"
bu şekilde yeni hayaller kurmalısınız.. bu değişmeyecek bir durum..
mevcut duruma en iyi şekilde ayak uydurmalısınız.. yoksa sadece üzüntü olacak size..
eşinizle birlikte olmak istiyorsanız başka yolu yok..
çocuğunu da mutlu etmelisiniz o mutlu olsun istiyorsanız..
tabiki eşinizin de sizi düşünmesi sizin üzüntülerinizi görmezden gelmemesi lazım..
"beni böyle kabul etti napim" mantığı varsa işiniz zor tabi..
ama bi açıdan da evet kabul ettiniz..
10 yaşında bir kızın kalbini kazanmak zor olmasa gerek.. ama sabır ve akıllıca davranmalı..
annesi dolduruyordur vs bilemem ama bir arkadaş güzel demiş siz boşaltacaksınız..
size karşı ön yargılarını siz yıkacaksınız.. o size alıştıkça sizi sevdikçe siz de ona karşı farklı hissedersiniz..
emek verip büyüteceksiniz siz de bir anne olacaksınız ona.. ileriyi düşünün..
zor bir durum ama daha da zorlaştırmamalısınız tavırlarınızla..
kolay gelsin..

boşanmışlar canım.3 yıl evli kalmışlar.
Annenle evlendikleri dönemlerde babanın eski eşi de evlenmiş ise taşların yerine oturması daha kolay oluyor.
Kadın evlenmemiş ise konu sahibiyle annenin evliliği benzer koşullarda başlamış oluyor.
Kişilerin karakterleri farklı tablolar oluşturuyor elbette. Aynı koşullar kimilerinin hayatını kabusa çevirirken
kimileri huzur içinde yaşamanın yolunu buluyor.
Çağlara ve bölgelere göre de değerler değişiklik gösterebiliyor.

[QU gegeOTE="CuteMom, post: 37083593, member: 468236"]Bencekimse cocuklu adamla evlenmek istemez kendi cocuksuzsa.yada cocuklu kadinla.cok zorbirsey.ama iste olan olmus bencede keske kendi gibi biriyle evlenseydi ama sonucta hatası yok kadinin.

neden genelleme yapıyorsunuz?
Bengenel dusunceyi soyledim.kimse bekarken ben cocuklu birinle evleneyim demez doğruya doğru. Ama asik olabilir insan sevebilir ben bunu demek istedim aslinda.bizulcak birsey yok ki bunda.buyuk konusmamak gerek .ama benim yapim kaldurmaz allah jorusun...[/QUOTE]
benimde eşim onunla evleneyim diye yapmadığını bırkmadı neden şimdi böyle oldu

Sahiden bu yorum hepten saçma olmuş, kusura bakmayın da. Benim eşimin de ikinci evliliği, benim ilk evliliğim. Allah'ım bana hediye göndermiş sanki onu, keşke herkesin eşi benim eşim gibi olsa. Bazı konularda genelleme yapamazsınız, hele ki "adam adam olsa" şeklinde bir tabir asla hoş olmamış, ve de asla kabul edilemez. Allah herkese benim eşim gibi adam gibi adam bir eş ve onun ailesi gibi bir aile nasip etsin.
Kullandığınız uslüp hiç hoş değil tekrar belirtmek istedim.

Cocuk E="quarta, post: 37083675, member: 294475"]Bende alismistim annemle yatatdim bazen ama bu annemin hatasi.ayrica bu cocuk farkli davranisi.o babasıyla uvey annesinin bir arada olmasını istemiyor buda cok normal .her dedigini yaparsaniz cocuga simarir.ayrica anne baba yaninda yatmak cok yanlis.gidin sorun pedagoglara.cocuk kendine guvensiz ve korkak olabilir.ben mesela karanliktan hala korkuyorum sebebi bu bence. Disiplinle yetistirmedigimiz icin bizim cocuklar sorumsuz ve korkak oluyor ilerde.avrupada 5 yasinda cocuk yemegini yer gider disini fircalar oyuncaklarini toplar bizimkiler nerdee.neden dusiplinle yetisiyirlar.ben bazen ozeniyorum...biz cok duygusal davraniyoruz..[/QUOTE]
bakın,çocukların her istediğini yapmakla,korkuyorum diyen bir çocuğu tek başına odasına göndermek aynı şey değil..çocuğun kendi işini kendi yapmayı öğrenmesi ise bambaşka bir konu...
sevgimi gösterirken korkak davranmam,bir çocuk sevgi görmekten şımarmaz bana göre..oğlum kendi öz bakımı da yapar,odası ile igli işleri de..ama gece uyanınca yanıma da gelir yatar,korkunca sarılıp oturur da..ağlayınca kucağımdan da inmez,özeliynce koynumdan da çıkmaz..ama avm de oyuncak istiyorum diye ağlayınca yeri göğü d eyıksa alınmaycaksa bitmiştir..hepsi frklı konular bana göre..

yeter ki adam geri dönsün kızını da sevicem derseniz,samimiyetsiz olursunuz kusura bakmayın..
bence çözüm şu;evet hatalıyım yanlış kelimeler seçtim ama oturup konuşmamzı gerekli.senind ehatalrın var ..gibi gibi...
sırf adam geri dönsün diye,kızınıs evicem diyen birine yazmaya mecalim kalmadı vallahi..[/QUOTE]
Cocuk 10 yasinda.5 yasinda cocuk gibi mi davranicak.belli ki korkudan degil ikisini ayri tutmak icin yapiyor.korkan cocuga hadi git yat mi diyecez .bunun egitimini veririm.oda korkmaz.mc donalds a gittim gecenlerdw.bir çocuk amerikali.yedi yemegini sonra agzini yuzunu sildi tepsisinide gitti attu çöpe. Hemde küçücük. Yasinda.bizimkiler kendi badina yemek bile yiyemiyor.ben genel konustum niye gerkes ustune alindi anlamadim. Zaten.simdi 10 yasindaki cocuklar senin benim izleyemeyecegimiz korku filmlerini gozu kapali izliyor valla.

benimde eşim onunla evleneyim diye yapmadığını bırkmadı neden şimdi böyle oldu[/QUOTE]
iyi de sıkıntıyı çıkaran eşin değil ki, sorgulaman gereken kendinsin.
bak bence şimdi eşini arama da msj da atma
gerçekten otur düşün
ben bu evliliği sürdürdüğüm sürece kızı hayatımızda olacak de
kabullenip düzeltme yoluna mı gideceksin
yoksa kabullenmeyip bitirecek misin sen karar ver
biraz özeleştiri yap
ve bunu evliliğini sürdürebilmek için değil, kendini anlamak için yap
sadece eşin cevap versin diye yaptıkların çok samimiyetsiz olacak çünkü

ben dediğim arkasındayım ve aynı soruyu da size soruyorum siz boşansanız ve çocuğunuz olsa o bekar olsa sizinle evlenirmiydi?

boşanmış heriflerdeki bu bekar kız sevdası bana hiç masum gelmiyor.

[QUO pepNiyeppekiTE="gamze_90, post: 37083757, member: 470788"]neden genelleme yapıyorsunuz?
Bengenel dusunceyi soyledim.kimse bekarken ben cocuklu birinle evleneyim demez doğruya doğru. Ama asik olabilir insan sevebilir ben bunu demek istedim aslinda.bizulcak birsey yok ki bunda.buyuk konusmamak gerek .ama benim yapim kaldurmaz allah jorusun...[/QUOTE]
benimde eşim onunla evleneyim diye yapmadığını bırkmadı neden şimdi böyle oldu[/QUOTEp
Niypeki evlendin bu adamla.sonucta cok gencsin .çocuğun problem olucagini dusunmedin mi asla seni yargilamiyorum yanlis anlama.sonucta senin suçun yok .sende ne yaoicagini bilmez durumdasin..

Ah canım kıyamam.
Çocuğa abartılı hoşluklar yapman gerekmiyor, normal davranışlar içinde olmanız yeterli.
Allah yardımcınız olsun.

ben dediğim arkasındayım ve aynı soruyu da size soruyorum siz boşansanız ve çocuğunuz olsa o bekar olsa sizinle evlenirmiydi?

Çok kabasınız hemde çok, siz fikirlerinizin arkasında durabilirsiniz buna saygı duyarım. Ama kalkıp bu nasıl bir seviyesiz uslüptür ki "adam adam olsa " yada " boşanmış herif" tabirlerini kullanırsınız. Genelleme yapamazsınız asla, en azından siz genelleme yapıyorsanız da benim eşim bu genellemeye uymuyor.

Evet evlenirdi, hayata bakışıyla, duruşuyla öyle başkadır ki o sevgisi için pek çok şeyi yapardı. Ailesi kabul eder miydi diyeceksiniz şimdi de , evet ailesi de ederdi. Öyle bir anne var ki onda, kocaman yürekli, "evladım mutlu olsun da, kimle olursa olsun. Bende severim evladımı mutlu edeni" diyen bir insan.

Fikirlerinize saygım var ama, kusura bakmayın kullandığınız kelimeler ve uslüp çok aşığlayıcı ve hiç hoş değil.

Uzmanlar boyle söylemiyor. Bana gore yanlis bir tarz .ayrica senin cocugun kendi anne ve babasıyla uyuyor ayni sey mi konu sahibinin kendi cocugu degil ki.ama kendi cocuguda olsa yanlis.doktorlardan iyi bilmiyorsundur heralde.[/QUOTE]
benım esımın bıyolojık cocugu degıl .
uzmanların hepsı dogruyumu soyluyor?
arkadas biraz heycanlı sanıyorum.

bu dediğiniz durumlar gerçekleştiğinde pek yazdığınız gibi olacağını sanmıyorum ben yani kocan iyilik meleği de olsa türkiyede yaşıyor elbet o ataerkil köklerden almıştır birden o dürtü depreşirse ne yapacaksın?

sonuçta gazetede karısını öldüren adamlar da ben katilim diye dolaşmıyordu değilmi?

sen istisna kal ama kaide aynı. boşanmış adam bekar kıza yanaşırsa altında başka anlam ararım ben. niye gidip kendi gibi boşanmı bayan aramıyor?

evlendi diyorum ya işte benle evlendi
üstelik diyorum ayıla bayıla evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…