sen halen anlamadıysan ben ne yapayım anlayan anladı dediğimi.
sen yasal sevişmeye gitti kafan maşallah. :)
Evlenirdi tabi ki, insanları geçmişlerine bakarak yargılamayan insanlar da var hayatta. Siz ne kadar istisnai olduğunu düşünseniz de bakın burada bile çokça örneğini gördünüz.evlendiği kişi boşanmış olsaydı evlenirmiydi sence dürüst cevap ver ama.
ahahahah çok güldümay arkadaslar bayılacagım bu kadın ne demek ıstıyor bende anlamıyorum kım neyı anlamıs bır baan ıma edın
bosanmıs erkegın bekar kadından cıkarı nedır?
ayretten sureklı kadın bosanmıs olsa erkekler onlarla evlenmez dıyorsun ben varım dıyorsun tersını duymayı beklıyorsun bak ben evlendım dıyorum hemde gayet normal sartlarda evlendım, ıstanbulluysan eger evleneyım dıye ıstanbul bogazınıda ayaga kaldırmıs bırı gayet davullu zurnalıda evlendık
bileydim senide cagırırdım ya
benım esımın bıyolojık cocugu degıl .
uzmanların hepsı dogruyumu soyluyor?
arkadas biraz heycanlı sanıyorum.
bekaret ıcınmı? sadece 1 kerelıge mahsusdemek istediğiniz şu mu yani kısaca;
erkekler kendileri boşanmış olsa da bakire kadınla evlenmek isterler...bu mudur yani????
önce sakin ol...adam nerde şu anda biliyor musun? işte miannesinde mi nerde? git sakince yüzyüze konuş..beni gerçekten ama gerçekten anlayan biri özelden numarasını versin konuşmak istiyorum yardım etssin bana
adamların bu mantalitesi senin gibi düşünen kadınlar yüzünden böyle..çok sığ bir düşünce bu...evet kısmen bu. kendileri boşandığı halde boşanmış bir kadını değersiz görüyorlar. o yüzden bekar kızlara yanaşıyorlar.
ay arkadaslar bayılacagım bu kadın ne demek ıstıyor bende anlamıyorum kım neyı anlamıs bır baan ıma edın
ayretten sureklı kadın bosanmıs olsa erkekler onlarla evlenmez dıyorsun ben varım dıyorsun tersını duymayı beklıyorsun bak ben evlendım dıyorum hemde gayet normal sartlarda evlendım, ıstanbulluysan eger evleneyım dıye ıstanbul bogazınıda ayaga kaldırmıs bırı gayet davullu zurnalıda evlendık
Şuanda sakin olmaktan başka çaren var mı?sakin olamıyorum kusura bakmayın eşimi çok seviyorum
ama gerçekten çok seviyoruz biz birbirimizi çok iyi anlaşıyoduk
yani kocam yaralımaşallah nerede yaralı erkekler var gelip sizi bulmuş dışarıdaki kadınların hepsi tu kaka çünkü bir siz iyilik meleğisiniz. o erkek de eminim çok iyiydi ama karısı olacak şirret kadın neler çektirmiş adam yazık yani.
yani kocam yaralı
başka kadınalrdan bi halt bulamamış bula bula beni bulmuş
ben çünkü dünyaaa iyisiyim
öte yandan kocam iyi biri olsaydı benimle evlenmezdi.
valal tebrik ederim 2014 yılında bu şekilde düşünen bir kadın var tebrik ederim geri kalmışlığınızıda, cesaretinizide
ay arkadaslar bayılacagım bu kadın ne demek ıstıyor bende anlamıyorum kım neyı anlamıs bır baan ıma edın
yani kocam yaralı
başka kadınalrdan bi halt bulamamış bula bula beni bulmuş
ben çünkü dünyaaa iyisiyim
öte yandan kocam iyi biri olsaydı benimle evlenmezdi.
valal tebrik ederim 2014 yılında bu şekilde düşünen bir kadın var tebrik ederim geri kalmışlığınızıda, cesaretinizide
sen evde filanmi kaldın naptın?adam boşansın taze kızı da alsın biz de avunalım e sevmişler diye nedense hep bekar kızları seviyorlar..
sen evde filanmi kaldın naptın?
Yahu bu bakire kiz isteyen erkekler nerde.bu sehir efsanesi mi ne.herkes bakire ister erkekler diyor benim tanidigim erkekler bakireyim diye beni terk ediyor..evlendiği kişi boşanmış olsaydı evlenirmiydi sence dürüst cevap ver ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?