evliliğim bitiyor

sen halen anlamadıysan ben ne yapayım anlayan anladı dediğimi.
sen yasal sevişmeye gitti kafan maşallah. :)

ay arkadaslar bayılacagım bu kadın ne demek ıstıyor bende anlamıyorum kım neyı anlamıs bır baan ıma edın
bosanmıs erkegın bekar kadından cıkarı nedır?

ayretten sureklı kadın bosanmıs olsa erkekler onlarla evlenmez dıyorsun ben varım dıyorsun tersını duymayı beklıyorsun bak ben evlendım dıyorum hemde gayet normal sartlarda evlendım, ıstanbulluysan eger evleneyım dıye ıstanbul bogazınıda ayaga kaldırmıs bırı gayet davullu zurnalıda evlendık
bileydim senide cagırırdım ya

evlendiği kişi boşanmış olsaydı evlenirmiydi sence dürüst cevap ver ama.
Evlenirdi tabi ki, insanları geçmişlerine bakarak yargılamayan insanlar da var hayatta. Siz ne kadar istisnai olduğunu düşünseniz de bakın burada bile çokça örneğini gördünüz.

ahahahah çok güldüm
Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluklar size maşallah

Ne ala memleket adam bosanicak sonra bakire bekar kadın arayacak saçma bişi bence yanlismiyim?
Erkekler ne kadar rahat öğle valla ben titizim bu konu hakkında eşimin daha önce hayatinda kadın olmamış ki bu bariz belliydi ben temizsem oda temiz olacak okadar!.
Benim düşüncem bu

benım esımın bıyolojık cocugu degıl .
uzmanların hepsı dogruyumu soyluyor?

arkadas biraz heycanlı sanıyorum.

herhalde anlamadım gerçekten

O nedenmiş acaba? Boşanmış bir bayan bekar bir erkekle evlenemez mi? Ne sakıncası var acaba bunun? Ya da tam tersinin ne sakıncası var?

Yazık ya yazık, gelişmekte olan ülkemin haline bak. Daha çok fırın ekmek yemek gerekiyor galiba. Biz daha insanları medeni durumlarına göre sınıflandırmaya , o dul, bu bekar, o bakire, bu değil, onun çocuğu var, bunun yok demeye devam edelim. Hayatın en güzel duygusu olan sevgiyi, aşkı böyle dar kalıplara sokmaya, illa şekillendirmeye devam edelim. Geldiğimiz nokta da ortada zaten, sevgiden uzak, anlayıştan uzak, sürekli şiddet sahnelerinin gösterildiği ama aşkın hep ayıp ilan edildiği bir ülke.

Ayrıca, eşimin depreşecek dürtüleri neymiş merak ettim? Bir de karısını öldüren katil kocalarla bunun ne alakası var? Bir de bekar-bekarla evlenince garanti mutlu mu oluyorlar? Varsa öyle bir garanti bilelim bari.

Sayın hanımefendi, mutluluğun tarifi, kriteri, medeni hali yoktur. Benim eşim, çocukluk yıllarında bir hata yapmış kendi tabirince, ama öyle yada böyle bu hatadan çok tatlı bir evladı olmuş. Yaşadığı tüm kötü tecrübelere rağmen, aile olmanın çok güzel olduğuna inanmış, aile birliğinin saygınlığa inanmış, en az 5 sene evlenmem derken ben çıkmışım karşısına. Şimdi mutlu, "Allah'ım evim, evimi seviyorum", "huzurlu yuvam benim" diyerek dolaşıyor evde. Hayatta mutluluğu, aşkı, huzuru nerede bulacağınızın garantisi yok. Bazı şeylerin altında sizin tahmin ettiğiniz gibi kötü şeyler yerine aslında çok güzel şeylerde yatıyor olabilir. Hayat sizin çizdiğiniz çizgiler kadar keskin hatlara sahip değil.

Neyse ben konu hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum artık.
[/QUOTE]

maşallah nerede yaralı erkekler var gelip sizi bulmuş dışarıdaki kadınların hepsi tu kaka çünkü bir siz iyilik meleğisiniz. o erkek de eminim çok iyiydi ama karısı olacak şirret kadın neler çektirmiş adam yazık yani.

demek istediğiniz şu mu yani kısaca;
erkekler kendileri boşanmış olsa da bakire kadınla evlenmek isterler...bu mudur yani????
bekaret ıcınmı? sadece 1 kerelıge mahsus
zaten artık hepımız cok namusluyuz evlenemden erkeklerle ne sevısıyoruz ne opusuyoruz yarabbı sukur ılk gozumuzu actıgımız kısılerde kocalarımız dıyordur herhalde bayanlarımız.
sacma

beni gerçekten ama gerçekten anlayan biri özelden numarasını versin konuşmak istiyorum yardım etssin bana
önce sakin ol...adam nerde şu anda biliyor musun? işte miannesinde mi nerde? git sakince yüzyüze konuş..

evet kısmen bu. kendileri boşandığı halde boşanmış bir kadını değersiz görüyorlar. o yüzden bekar kızlara yanaşıyorlar.
adamların bu mantalitesi senin gibi düşünen kadınlar yüzünden böyle..çok sığ bir düşünce bu...
evlenmemiş olup da bakire olmayan ve evlenen bir sürü kadın var..bırakın bu erkek düşüncesi mantığını. bir kadın oalrak sizin düşünceniz de bu..yazık çok yazık..

maşallah nerede yaralı erkekler var gelip sizi bulmuş dışarıdaki kadınların hepsi tu kaka çünkü bir siz iyilik meleğisiniz. o erkek de eminim çok iyiydi ama karısı olacak şirret kadın neler çektirmiş adam yazık yani.

ya diyor ki, kadınlar eger bakire degilse degersiz görülüyormuş. hiçbir erkek bakire olmayan hatta çocuklu bi kadınla evlenemzmiş çünkü erkeklerin tamamı bakire olmayan kadını degersiz görüyormuş. bundan yakınıyor

iyi de bunun tersi de var. ''boşamış adam kim bilir karısına ne yaptı da boşandı, bu yüzden boşanmış adamdan uzak dur'' diyerek erkekleri degersiz görenler de var. arkadaş bunu bilmiyor sanırım. kafası sadece ona gitmiş ve onu ispatlama çalışıyor. ''bakire olmayan kadınlara toplum, erkekler deger vermiyor onlar bakire kızlar arıyorlar sadece çünkü erkekler çok böggg çok kötü'' demeye çalışıyor.

ama gerçekten çok seviyoruz biz birbirimizi çok iyi anlaşıyoduk

duygusal bir kızsin belli onun sana aşık olmasi normal evlendiği kişiyi kim istemezki gencecik çıtır gibi bir kız ama bundan on yıl sonrayi düşün sen hala gencecik kıpır kıpır hayat dolu kocan 50 ye merdiven dayamis üstelik yirmi yaşında kızı var çocuklarının sorumlulukları ile ilgilenen yaşlı bir baba kusura bakma ama çok kızdım sana. Inan evlilikten sonra hersey bitiyor sadece mantık ve sevgi kalıyor bu saatten sonra üzülmenin anlamı yok tabi. yerinde olsam onu elime alırdım her istediğimi yaptırırdim kovalayan değil hep kaçani oyna o üzülsün bırak o düşünsün seni ne arıyorsun peşinden koşuyorsun hiç ona vazgecilmez gibi davranma gelen gelir gelmeyen iki cihan bir araya gelse yine gelmez onun için savaşma eğlenmene bak her evlilikte olur böyle şeyler takma düzelir

yani kocam yaralı
başka kadınalrdan bi halt bulamamış bula bula beni bulmuş
ben çünkü dünyaaa iyisiyim

öte yandan kocam iyi biri olsaydı benimle evlenmezdi.

valal tebrik ederim 2014 yılında bu şekilde düşünen bir kadın var tebrik ederim geri kalmışlığınızıda, cesaretinizide

adam boşansın taze kızı da alsın biz de avunalım e sevmişler diye nedense hep bekar kızları seviyorlar..

kız fotonu koyda inansın barriii

Bırak Cute
Bu zihniyet tartışılacak zihniyet değil
Allah yuvanı daim etsin
He deyip geç, sinirlendiğine değmez

evlendiği kişi boşanmış olsaydı evlenirmiydi sence dürüst cevap ver ama.
Yahu bu bakire kiz isteyen erkekler nerde.bu sehir efsanesi mi ne.herkes bakire ister erkekler diyor benim tanidigim erkekler bakireyim diye beni terk ediyor..hatta bir erkek arkadasim beni birakip bakirw olmayan bir kadinla evlendi.bence erkekler kadinlar kadar takik degil bekarete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…