siz neyi savunuyorsunuz? ben anlamadım seni.yoo hiç öyle bi derdim yok ama kadınların aşağılanmasının bu kadar desteklenmesi zoruma gidiyor. resmen boşanmış kadına mal muamelesi yapan adamlardan farkınız yok gözümde.
adam boşansın taze kızı da alsın biz de avunalım e sevmişler diye nedense hep bekar kızları seviyorlar..
bence tam tersi..kendisi bir eski eş..eski kocası da evlenmmeiş bir kadınla evlenmiş..sen evde filanmi kaldın naptın?
hep öyle olmuyor diyor cute da..bak benim koca beni seçti diyor..
şaka gibisiniz vallahi..
bence tam tersi..kendisi bir eski eş..eski kocası da evlenmmeiş bir kadınla evlenmiş..
sizin varya ikinizden şüpheleniyorum benYahu bu bakire kiz isteyen erkekler nerde.bu sehir efsanesi mi ne.herkes bakire ister erkekler diyor benim tanidigim erkekler bakireyim diye beni terk ediyor..hatta bir erkek arkadasim beni birakip bakirw olmayan bir kadinla evlendi.bence erkekler kadinlar kadar takik degil bekarete..
Allah rahmet eylesinyaşasaydı eminim öyle yapardı :)
sizin varya ikinizden şüpheleniyorum ben
sibel ve ikiniz ..
sibel konuya nereden nasıl dahil oldu hatırlamıyorum bile şuanda
Allah rahmet eylesin...ölmüş adamın arkasından böyle konuşmasanız iyiydi..yaşasaydı eminim öyle yapardı :)
Allah rahmet eylesin
coluk cocuk yoktur insallah
İyi de kadınları bakire ve bakire olmayanlar diye ayırarak siz aşağılıyorsunuz. Bakire olana tazecik diyorsunuz. Bakire olmayan kart mı oluyor? Kendi söylediklerinizle çelişiyorsunuz.yoo hiç öyle bi derdim yok ama kadınların aşağılanmasının bu kadar desteklenmesi zoruma gidiyor. resmen boşanmış kadına mal muamelesi yapan adamlardan farkınız yok gözümde.
Allah rahmet eylesin...ölmüş adamın arkasından böyle konuşmasanız iyiydi..
İyi de kadınları bakire ve bakire olmayanlar diye ayırarak siz aşağılıyorsunuz. Bakire olana tazecik diyorsunuz. Bakire olmayan kart mı oluyor? Kendi söylediklerinizle çelişiyorsunuz.
yanı canım oturda bastan derdını anlatyok. iyi ki de olmadı..
ay arkadaslar bayılacagım bu kadın ne demek ıstıyor bende anlamıyorum kım neyı anlamıs bır baan ıma edın
bosanmıs erkegın bekar kadından cıkarı nedır?
ayretten sureklı kadın bosanmıs olsa erkekler onlarla evlenmez dıyorsun ben varım dıyorsun tersını duymayı beklıyorsun bak ben evlendım dıyorum hemde gayet normal sartlarda evlendım, ıstanbulluysan eger evleneyım dıye ıstanbul bogazınıda ayaga kaldırmıs bırı gayet davullu zurnalıda evlendık
bileydim senide cagırırdım ya
Siz diyorsunuz ki, adam boşanmış ama bekar tazecik kızla evleniyor. Biz de diyoruz ki bütün erkekler eşlerini geçmişine göre seçmiyor. Bakın bunun da örnekleri var. Siz ille de erkekler böyle düşünüyor diyip çıkıyorsunuz işin içinden. Bu ayrımı siz yapıyorsunuz şu anda. Erkekler bakire olmayan ya da ikinci evliliğini yapacak olan kadınlarla evlenmiyor mu sanıyorsunuz?adamlar öyle düşünüyor bundan bahsediyorum :)
deli deliyi görünce sopasını saklarmışerkeklerle bir derdim yok derdim boşanmış adamların sürekli bekar kızlarla evlenmek istemeleri. bu bana masum bir istek gelmiyor. sevgiyse boşanmış bekar ayrımı olurmu sevgide?
deli deliyi görünce sopasını saklarmış
aşk olsun
bak biz senle aynı kaderi yasamısız
esasen ben suanda bekar bırıyle evlendım adamıda eksıttım yarabbı sukurde
eski kocamda benı bekar bir kadın içiin terk etmişti, ama erkeklerden nefret etmedim yani ben.
siz kaç yaşındasınız? neden ay rıldınız?
konu nerden nereye gitti helal olsun valla herkesin içinde bişeyler varmış demekki patlamaya yer arıyomuş meğerherkes sibele laf anlatmaya çalışıyor koptum vallahi...güldür güldür skeçleri gibi oldu burası...
Neden supheleniyorsun ayni kisi olmamizdan mi ozelden atayim nomu sana whats uptan gör beni sekerim.iftiraya bak.allahim ya.tamam sen cok mutlusun supersin harikasin ok anladik da niye millete iftira atiyorsun şimdisizin varya ikinizden şüpheleniyorum ben
sibel ve ikiniz ..
sibel konuya nereden nasıl dahil oldu hatırlamıyorum bile şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?