evliliğim bitiyor

yoo hiç öyle bi derdim yok ama kadınların aşağılanmasının bu kadar desteklenmesi zoruma gidiyor. resmen boşanmış kadına mal muamelesi yapan adamlardan farkınız yok gözümde.
siz neyi savunuyorsunuz? ben anlamadım seni.
boşanmış kadınlara mal muamelesi yapacak kadar gerizekalımı gözüküyorum oradan?

sen bosandın senle evlenenmi yok anladık bekarsın evdede kalmadın nedir derdin böyle büyüttün büyüttün olayı

adam boşansın taze kızı da alsın biz de avunalım e sevmişler diye nedense hep bekar kızları seviyorlar..
hep öyle olmuyor diyor cute da..bak benim koca beni seçti diyor..
şaka gibisiniz vallahi..

sen evde filanmi kaldın naptın?
bence tam tersi..kendisi bir eski eş..eski kocası da evlenmmeiş bir kadınla evlenmiş..

sizin varya ikinizden şüpheleniyorum ben
sibel ve ikiniz ..
sibel konuya nereden nasıl dahil oldu hatırlamıyorum bile şuanda

yoo hiç öyle bi derdim yok ama kadınların aşağılanmasının bu kadar desteklenmesi zoruma gidiyor. resmen boşanmış kadına mal muamelesi yapan adamlardan farkınız yok gözümde.
İyi de kadınları bakire ve bakire olmayanlar diye ayırarak siz aşağılıyorsunuz. Bakire olana tazecik diyorsunuz. Bakire olmayan kart mı oluyor? Kendi söylediklerinizle çelişiyorsunuz.

yok. iyi ki de olmadı..
yanı canım oturda bastan derdını anlat
allah allah
cocuk yoksa ıyı
cunku kendını gelıstırmen ıcın fırstın daha cok olur
yas fılan kac?
erkeklere neden kızgınsın?
kocan oldumu? bosandında oylemı oldu?

erkeklerle bir derdim yok derdim boşanmış adamların sürekli bekar kızlarla evlenmek istemeleri. bu bana masum bir istek gelmiyor. sevgiyse boşanmış bekar ayrımı olurmu sevgide?

Ahahahahah çok güldüm ben buna cute neden laf anlatmaya çalışıyorsun bırak ya heee de geç ...Mahsus yspıyo ,sinir bozmak için yapıyor ...

adamlar öyle düşünüyor bundan bahsediyorum :)
Siz diyorsunuz ki, adam boşanmış ama bekar tazecik kızla evleniyor. Biz de diyoruz ki bütün erkekler eşlerini geçmişine göre seçmiyor. Bakın bunun da örnekleri var. Siz ille de erkekler böyle düşünüyor diyip çıkıyorsunuz işin içinden. Bu ayrımı siz yapıyorsunuz şu anda. Erkekler bakire olmayan ya da ikinci evliliğini yapacak olan kadınlarla evlenmiyor mu sanıyorsunuz?

erkeklerle bir derdim yok derdim boşanmış adamların sürekli bekar kızlarla evlenmek istemeleri. bu bana masum bir istek gelmiyor. sevgiyse boşanmış bekar ayrımı olurmu sevgide?
deli deliyi görünce sopasını saklarmış
aşk olsun
bak biz senle aynı kaderi yasamısız
esasen ben suanda bekar bırıyle evlendım adamıda eksıttım yarabbı sukurde
eski kocamda benı bekar bir kadın içiin terk etmişti, ama erkeklerden nefret etmedim yani ben.
siz kaç yaşındasınız? neden ay rıldınız?

evlilik hayatı bana göre değilmiş en basiti o tuvalete girince 2 saat giremezdim ardından bana göre değilmiş müşterek yaşam. ayrıldım o yüzden. istisnai durumlar olması güzel ama kaideyi değiştirmiyor ne yazık ki.

sizin varya ikinizden şüpheleniyorum ben
sibel ve ikiniz ..
sibel konuya nereden nasıl dahil oldu hatırlamıyorum bile şuanda
Neden supheleniyorsun ayni kisi olmamizdan mi ozelden atayim nomu sana whats uptan gör beni sekerim.iftiraya bak.allahim ya.tamam sen cok mutlusun supersin harikasin ok anladik da niye millete iftira atiyorsun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…