Nasıl bir anlam ararsınız? Hayır benim kuzenim de aynı şekilde hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve 5 senedir çok mutlu bir evlilikleri var, merak ettim amacı neymiş?bu dediğiniz durumlar gerçekleştiğinde pek yazdığınız gibi olacağını sanmıyorum ben yani kocan iyilik meleği de olsa türkiyede yaşıyor elbet o ataerkil köklerden almıştır birden o dürtü depreşirse ne yapacaksın?
sonuçta gazetede karısını öldüren adamlar da ben katilim diye dolaşmıyordu değilmi?
sen istisna kal ama kaide aynı. boşanmış adam bekar kıza yanaşırsa altında başka anlam ararım ben. niye gidip kendi gibi boşanmı bayan aramıyor?
hayır ne anlam arıyorsun ben anlamadımbu dediğiniz durumlar gerçekleştiğinde pek yazdığınız gibi olacağını sanmıyorum ben yani kocan iyilik meleği de olsa türkiyede yaşıyor elbet o ataerkil köklerden almıştır birden o dürtü depreşirse ne yapacaksın?
sonuçta gazetede karısını öldüren adamlar da ben katilim diye dolaşmıyordu değilmi?
sen istisna kal ama kaide aynı. boşanmış adam bekar kıza yanaşırsa altında başka anlam ararım ben. niye gidip kendi gibi boşanmı bayan aramıyor?
telden giriyorum sanirim ondan olmuyorZ zerrinsakli ;alıntı neden yapamıyorsunuz,tüm yatezılanlar birbirine giriyor..konu zaten karışık,daha da karışıkm oluyor bu şekilde..
hayır sız edepsiz bişey ima ediyorsunuz? nedir yani sen söyleevliliği yasal sevişme olarakmı görüyorsunuz?
Nasıl bir anlam ararsınız? Hayır benim kuzenim de aynı şekilde hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve 5 senedir çok mutlu bir evlilikleri var, merak ettim amacı neymiş?
hayır sız edepsiz bişey ima ediyorsunuz? nedir yani sen söyle
Erkek, 14 yaşında da bir çocuğu var.kuzenin erkekmi kadınmı?
ben dediğim arkasındayım ve aynı soruyu da size soruyorum siz boşansanız ve çocuğunuz olsa o bekar olsa sizinle evlenirmiydi?
boşanmış heriflerdeki bu bekar kız sevdası bana hiç masum gelmiyor.
ne fark eder? bakın insanız hepimiz ve duygularımız var..erkek de daha önce evlenmiş kadına aşık olup,evlenebilir,kadın da aynı şekilde..tabi yapamayan adamlar kadınlar da var..bakire kadınla evlenicem diye tutturan adamlar olduğu gibi,evlenmmeiş adamlar evlenicem diyem kadınlar da var..kuzenin erkekmi kadınmı?
ama gerçekten çok seviyoruz biz birbirimizi çok iyi anlaşıyodukgamze sen böyle daha çok o adamın peşinde koşacaksin senin neredeyse baban yaşında üstelik on yaşında kızı olan bir insanla neden evlendin ben hala oraya takıldım 2 yıl sonra kırk yaşına girecek nasıl bir hayattır bu hiç anlamam kendi yasitlariniz gencecik fıstık gibi çocuklar varken ne işin olur o adamla aşk bir yere kadar ki gördün işte beni çok seviyor deme seven insan böyle yapmaz hem bu daha neki daha çoook şeyler göreceksin Allah şimdiden yardimcin olsun
Erkek, 14 yaşında da bir çocuğu var.
ya arkadasım senin agzından cıkanı, yazdıgını gözün goruyormu?yasal sevişecek ne demektir?
boşanmış kadınla evlenirse yasal sevişemiyormu ille bekarmı olması lazım?
ya arkadasım senin agzından cıkanı, yazdıgını gözün goruyormu?
diyorsunki bosanmıs adam bekar kadın arıyorsa onun altında ben bısı ararım
bende dıyorum ne arıyorsun soyle soylekı bılelım bak gordunmu butun bildiklerimiz kısıtlı kaldı
bırak laf ebeliğini
demek istediğiniz şu mu yani kısaca;evlendiği kişi boşanmış olsaydı evlenirmiydi sence dürüst cevap ver ama.
cute canımsın,diyor ki,erkekler kendileri boşansa da BAKİRE KADIN la evlenmek ister...ya arkadasım senin agzından cıkanı, yazdıgını gözün goruyormu?
diyorsunki bosanmıs adam bekar kadın arıyorsa onun altında ben bısı ararım
bende dıyorum ne arıyorsun soyle soylekı bılelım bak gordunmu butun bildiklerimiz kısıtlı kaldı
bırak laf ebeliğini
benım esımın bıyolojık cocugu degıl .Uzmanlar boyle söylemiyor. Bana gore yanlis bir tarz .ayrica senin cocugun kendi anne ve babasıyla uyuyor ayni sey mi konu sahibinin kendi cocugu degil ki.ama kendi cocuguda olsa yanlis.doktorlardan iyi bilmiyorsundur heralde.
bu dediğiniz durumlar gerçekleştiğinde pek yazdığınız gibi olacağını sanmıyorum ben yani kocan iyilik meleği de olsa türkiyede yaşıyor elbet o ataerkil köklerden almıştır birden o dürtü depreşirse ne yapacaksın?
demek istediğiniz şu mu yani kısaca;
erkekler kendileri boşanmış olsa da bakire kadınla evlenmek isterler...bu mudur yani????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?