evliliğim bitiyor

Nasıl bir anlam ararsınız? Hayır benim kuzenim de aynı şekilde hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve 5 senedir çok mutlu bir evlilikleri var, merak ettim amacı neymiş?

hayır ne anlam arıyorsun ben anlamadım
adam zaten evlenecekse ''yasal sevişecek'' nedir ima ettiğiniz?

gamze sen böyle daha çok o adamın peşinde koşacaksin senin neredeyse baban yaşında üstelik on yaşında kızı olan bir insanla neden evlendin ben hala oraya takıldım 2 yıl sonra kırk yaşına girecek nasıl bir hayattır bu hiç anlamam kendi yasitlariniz gencecik fıstık gibi çocuklar varken ne işin olur o adamla aşk bir yere kadar ki gördün işte beni çok seviyor deme seven insan böyle yapmaz hem bu daha neki daha çoook şeyler göreceksin Allah şimdiden yardimcin olsun

ben dediğim arkasındayım ve aynı soruyu da size soruyorum siz boşansanız ve çocuğunuz olsa o bekar olsa sizinle evlenirmiydi?

boşanmış heriflerdeki bu bekar kız sevdası bana hiç masum gelmiyor.

tersi durumda evlenen erkekler de var. üstelik toplumda tersi duruma karşı çok daha agır bir baskı olmasına ragmen bu şekilde evlenen erkekler var gayet de.

kuzenin erkekmi kadınmı?
ne fark eder? bakın insanız hepimiz ve duygularımız var..erkek de daha önce evlenmiş kadına aşık olup,evlenebilir,kadın da aynı şekilde..tabi yapamayan adamlar kadınlar da var..bakire kadınla evlenicem diye tutturan adamlar olduğu gibi,evlenmmeiş adamlar evlenicem diyem kadınlar da var..
nasıl bir çözümleme yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki..

ama gerçekten çok seviyoruz biz birbirimizi çok iyi anlaşıyoduk

yasal sevişecek ne demektir?
boşanmış kadınla evlenirse yasal sevişemiyormu ille bekarmı olması lazım?
ya arkadasım senin agzından cıkanı, yazdıgını gözün goruyormu?
diyorsunki bosanmıs adam bekar kadın arıyorsa onun altında ben bısı ararım
bende dıyorum ne arıyorsun soyle soylekı bılelım bak gordunmu butun bildiklerimiz kısıtlı kaldı
bırak laf ebeliğini

sen halen anlamadıysan ben ne yapayım anlayan anladı dediğimi.
sen yasal sevişmeye gitti kafan maşallah. :)

cute canımsın,diyor ki,erkekler kendileri boşansa da BAKİRE KADIN la evlenmek ister...
mantık bu kadar sığ yaniii...bizim bakış açısı o yönden olmayınca anlayamadık tabiii...

beni gerçekten ama gerçekten anlayan biri özelden numarasını versin konuşmak istiyorum yardım etssin bana

Uzmanlar boyle söylemiyor. Bana gore yanlis bir tarz .ayrica senin cocugun kendi anne ve babasıyla uyuyor ayni sey mi konu sahibinin kendi cocugu degil ki.ama kendi cocuguda olsa yanlis.doktorlardan iyi bilmiyorsundur heralde.
benım esımın bıyolojık cocugu degıl .
uzmanların hepsı dogruyumu soyluyor?

arkadas biraz heycanlı sanıyorum.[/QUOTE]

herhalde anlamadım gerçekten

O nedenmiş acaba? Boşanmış bir bayan bekar bir erkekle evlenemez mi? Ne sakıncası var acaba bunun? Ya da tam tersinin ne sakıncası var?

Yazık ya yazık, gelişmekte olan ülkemin haline bak. Daha çok fırın ekmek yemek gerekiyor galiba. Biz daha insanları medeni durumlarına göre sınıflandırmaya , o dul, bu bekar, o bakire, bu değil, onun çocuğu var, bunun yok demeye devam edelim. Hayatın en güzel duygusu olan sevgiyi, aşkı böyle dar kalıplara sokmaya, illa şekillendirmeye devam edelim. Geldiğimiz nokta da ortada zaten, sevgiden uzak, anlayıştan uzak, sürekli şiddet sahnelerinin gösterildiği ama aşkın hep ayıp ilan edildiği bir ülke.

Ayrıca, eşimin depreşecek dürtüleri neymiş merak ettim? Bir de karısını öldüren katil kocalarla bunun ne alakası var? Bir de bekar-bekarla evlenince garanti mutlu mu oluyorlar? Varsa öyle bir garanti bilelim bari.

Sayın hanımefendi, mutluluğun tarifi, kriteri, medeni hali yoktur. Benim eşim, çocukluk yıllarında bir hata yapmış kendi tabirince, ama öyle yada böyle bu hatadan çok tatlı bir evladı olmuş. Yaşadığı tüm kötü tecrübelere rağmen, aile olmanın çok güzel olduğuna inanmış, aile birliğinin saygınlığa inanmış, en az 5 sene evlenmem derken ben çıkmışım karşısına. Şimdi mutlu, "Allah'ım evim, evimi seviyorum", "huzurlu yuvam benim" diyerek dolaşıyor evde. Hayatta mutluluğu, aşkı, huzuru nerede bulacağınızın garantisi yok. Bazı şeylerin altında sizin tahmin ettiğiniz gibi kötü şeyler yerine aslında çok güzel şeylerde yatıyor olabilir. Hayat sizin çizdiğiniz çizgiler kadar keskin hatlara sahip değil.

Neyse ben konu hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum artık.

demek istediğiniz şu mu yani kısaca;
erkekler kendileri boşanmış olsa da bakire kadınla evlenmek isterler...bu mudur yani????

evet kısmen bu. kendileri boşandığı halde boşanmış bir kadını değersiz görüyorlar. o yüzden bekar kızlara yanaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…