Bu mentaliteyle çocuklu adamlarla evlenmeyin, yazık günah o çocuklara...tabiki azalmıcaktı ama o benim çocuğum değil
Kadın da o erkeğe neler neler yaptırmasın hanımefendi.Evli bi insanla evlenmek bu sonuca katlanmak demek degildir. Görüşünüze saygı duyuyorum lakin ben hep kadın tarafiyim.ve bu kadın kin dolu degill bence sadece saygı görmedi o yazilarda bu gayet net açık. Kimse kimsenin evladini annesini babasini kardesini sevmek zorunda degildir. Hadi o kadının kizi veya oglu yataga girsin de görün bakın erkek neler yapiyor neler.
Aranızda düzelmwaslında ikimizde gitmeliyiz aramız düzelirse açıcam bu konuyu eşime
Umarın herşey ne yaşarsan da hayırlısı olur hakkında .. Sen özrünü dile pişmanlığını anlat eğer geri dönmezse de hakkında hayırlısı olsun bu kadar pamuk ipliğine bağlı bir evlilikde olamaz zaten bunu da unutma ..İlaç kullanmanıza gerek yok ii bir psikolog a giderseniz sadece terapi çok iyi gelecektir eminim grip olmak gibi bişey aslında bu da ruhunuz yorgun ve destek alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?