Evliliğim bitmek üzere bana akıl verin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh keşke filmlerdeki gibi olsa açsak davayı ümüğnü alsak hepsi yalan dolan şimdi açsam en iyi ihtimal 500₺ çocuk için nafaka verir ümüğü de sıkılmak yerine genişler
Sizi aldattığını ispat etmeniz lazım aslında

Ve sizde böyle bir adamın hakettiğine inanarak çocuk yaptınız

Yana yakıla evliliğini düzeltmek için çabalayan eşiniz olmalıyken siz hala neyin çabasına giriyorsunuz hangi sevgi bu kadar aciz olabilir yapmayın lütfen. Sizin kendinize saygınız kalmamış ki eşinizden saygı bekleyesiniz üzgünüm ama yaşadığınız şey evlilik değil. Ben yine doğan çocuğa üzülüyorum böyle evliliklerde çocuk yapmayı anlayamıyorum gerçekten bencilliğin daniskası!

Herif tam boşayıp atmalık yalnız. Yüzsüz ya. Evdekini tatmin bile edemeyip bir de gözü dışarıya kayıyor. Annem der bazılarının çükünü koparıp eline verivereceksin diye. Aha tam bunu yapmalık koca !

Oyyy oyyy, neresinden tutsan elde kalıyor.

Geçmiş kocaya anlatılmaz, bunu yaz kenara. İleride boşanma davası açarsan ve çekişmeli olursa, ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Borçları için verdiğin takıların senin kişisel malın. Onları istersin, tazminat ve nafaka da istersin. Birde iş bulup çalışırsan, mis gibi geçinir gidersin. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Ilk hatasinda bosamaliydiniz. Istismarinizi bile kullanmis. Uc ayda bir olan iliskiye cocuk yapmanizda neyse ne diyim ki. Bir an once bosayin bari baska verilcek akil yok.

Böyle uçkuruna düşkün insanlar mal mülk edinmezler eşinin boşayacagını bildiği için. Sen çocugunla debelenirsin yarı aç tok. O acaba hangi kadına para yedirsem die aranır.

Çalışmıyorum ama kpss ye hazırlanıyorum atanabilirim inşallah
İnşallah atanırsınız. Çocuğunuz büyüdü, artık çalışma vakti gelmiş sizin için. İşinizi garantiye alın, sonra boşanmıyorsanız en azından kendi isteğimle kalıyorum, geçinemeyeceğim ve muhtaç olduğum için değil dersiniz. Boşanırsanız da çalışıyorsanız daha kolay olur tabiiki.
Hakkınızda hayırlısı olsun ama çalışmayı ihmal etmeyin

Gecenizi gündüzünüze katın kpss ye çok iyi hazırlanın. Böyle şeylere takılıp sakın çalışmamazlık etmeyin. Tek amaç ve hedef o olsun. Allahın izniyle atanın sonrası kolay. Maddi özgürlük olmadığı sürece boşan vs demenin manası yok. Tartışmanın da manası yok. Kullanın bir süre onu. Zaten bunca zaman çekmişsiniz şurda atanana kadar daha he he diyin. Keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin sınavınız etkilenmesin. En önemli şey o bence şuan sizin ve çocuğunuz için.

Bende şeye takıldım.
Yaptığı onca şeye başınızdan kaynar sular dökülmedi de İhsanı şimdi anlıyorum deyince mi döküldü?
Merhaba hepsinde ayrı ayrı döküldü sadece değişeceğine çok inandığım için hayal kırıklığı ve olayın tazeliğiyle böyle belirttim

Libido gösterisini sosyal medya üzerinden kendini tatmin ederek yapıyor ama evdeki hanımına hayrı yok. Ben olsam akışına bırakırdım kpss ye yoğunlaşırdım. Adamın zihni pis istesenizde düzelmez.

3 ayda bir ilişki,sizi önemsemeyen bir adam.Siz hala etraftaki kadınlara mi suç atıyorsunuz:) yok çirkinceymiş,yok faceapp kullaniyormus,açmadığı yeri kalmamış bilmem ne.Kendinize gelin ya sizi ne baglar. Özgüven 0, ortada bir evlilik yok. Bu kadar mi degersizsiniz,bu adam sizi sevmiyor. Böyle evlilik olmaz

Şu an aldatıyo olabilir bence gizlice takip edip aldattığını ispat edin. Sonra nafaka tazminat size yeter zaten. Bu süreçte aile de arkanızda durursa en azından ondan tazminatı alana kadar orda kalırsınız. Evliliğiniz devam edecek yanı kalmamış malesef bundan sonra öncelik çocuğunuz ve kendiniz için çabalamak olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…