- 13 Kasım 2015
- 247
- 112
- 103
- Konu Sahibi Hopeandwhite
-
Bu kadar cahilce bir yazı görmedim. Bence siz buraya yazmayın Bi gazete de köşe yazarı olun daha çok sükse yaparsınız. Birkaç kere de evlenip boşanmışsınız evlilik uzmanı olmuşsunuz. Evlilikler neden sürüyor size soralım bundan sonra. Asıl evliliği mükemmel olan siz olmalısınız. Evliliğinde sorun olmayan yoktur. Eğer anlattığınız gibi mükemmelse de aldattığını kesin. Bu da benden size tecrübe olsun, cebinizde bulunsunAsker eşi olmamakla sizin durumunuzun bir ilgisi yok ki. Ben de eşimin ailesi ile aynı ildeyim. Adam gayet de benimle her gün. Oraya gidecekse de bana sorar, gidelim mi diye konuşur kararlaştırır ve beraber gideriz. Olması gereken de budur. Bir siz değilsiniz eşinin ailesi ile problemli olan ya da aynı ilde yaşayan. Sürekli kaça kaça hatta koşa koşa gitse benden de gidiyor diye bakarım. Boşanmak istemiyor olması sizi sevdiği, değer verdiği anlamına gelmez. Bazı evlilikler çocuk için, yemek için, seks için yürür. Beraber vakit geçirmekten keyif alıyorsan, kahve içmeye gidiyorsan, sinemaya gidiyorsan bu sağlıklı bir evlilik olur. Sizinki evlilik değil bana göre. Yazdıklarınızdan bu sonucu çıkartıyorum. Siz yine de eş ailesini suçlayın. Eşiniz tayin aldırır belki... Siz de mükemmel çift olarak devam edersiniz. Duymak istediğiniz buysa böyle inanmaya devam edin. Üzgünüm.
Sizler gibiler buraya insanlara yardımcı olmaya değil insanları yer eye geliyor, yazık siz de böyle mutlu oluyorsunuz.Bu kadar cahilce bir yazı görmedim. Bence siz buraya yazmayın Bi gazete de köşe yazarı olun daha çok sükse yaparsınız. Birkaç kere de evlenip boşanmışsınız evlilik uzmanı olmuşsunuz. Evlilikler neden sürüyor size soralım bundan sonra. Asıl evliliği mükemmel olan siz olmalısınız. Evliliğinde sorun olmayan yoktur. Eğer anlattığınız gibi mükemmelse de aldattığını kesin. Bu da benden size tecrübe olsun, cebinizde bulunsun
İlişkiyi düzenlemesi gereken ben değilim istenmeyen kabul edilmeyen oğlunu kimseyle paylaşmayan onlar ve ben bu durumu kabul ettim artık. Derdim bu olsa bunla ilgili yorum isterdim.Tercih dışı Adamı ailesinin olduğu şehre neden göndersinler
Bu askeriyede genel mantık ailesinin olduğu, nüfusa kayıtlı olduğu yerlerden uzağa göndermek değil midir
Diyelim ki tercih dışı o Zaman da tekrar tayin vs olmaz, çok eksik var ki oraya atamışlar
Tayin vs düşünmek yerine eşiniz ve ailesi ile olan ilişkiyi düzenlemeniz lazım
Canım ya benim ne tepki verdiğimi nerden biliyorsun benle mi yaşıyorsun? Ben yardımcı olabilecekler sordum köstek olacaklara değil.Burada yapılan yorumlara verdiginiz tepkiyi eşinize ve ailesinede verebilseniz sorunu çözerdiniz belki,ama sadece burada size yorum yapip yardimci olanlar üzerinden kendinizi tatmin ediyosunuz.
Burada konu acıp her yoruma muhalefet olmakta moda oldu bu sıralar.....
Canım askeriyede nüfusa kayıtlı olduğu yere atamamak gibi birşey söz konusu değil.Esimin ilk görev yeri de nüfusa kayıtlı olduğu ve ailesinin de ikamet ettiği yer....hatta göreve başlayınca ailesi ile yaşamaya devam etmis.Tercihlerinden birinin mi yoksa başka bir şehrin mi olacağını atamacilar ile yapılan konuşma biraz belli edebiliyor...bazen de hiç belli olmuyor" istemediğim bölge" diye belirttigin yere tayininin çıktığını arkadaşlarından gelen " hayırlı olsun" telefonuyla ogrenebiliyorsunTercih dışı Adamı ailesinin olduğu şehre neden göndersinler
Bu askeriyede genel mantık ailesinin olduğu, nüfusa kayıtlı olduğu yerlerden uzağa göndermek değil midir
Diyelim ki tercih dışı o Zaman da tekrar tayin vs olmaz, çok eksik var ki oraya atamışlar
Tayin vs düşünmek yerine eşiniz ve ailesi ile olan ilişkiyi düzenlemeniz lazım
Dövdü diyorum dövdü kardeşini höt demesi mi kaldı. Okumadan yorum yapıyorsunuz.Iyide kadin dogru soylemis senin esinde sorun var ailesinde degilki.senin esin höt drse bakim gorumce agzini acabiliyomu
Bu kadar cahilce bir yazı görmedim. Bence siz buraya yazmayın Bi gazete de köşe yazarı olun daha çok sükse yaparsınız. Birkaç kere de evlenip boşanmışsınız evlilik uzmanı olmuşsunuz. Evlilikler neden sürüyor size soralım bundan sonra. Asıl evliliği mükemmel olan siz olmalısınız. Evliliğinde sorun olmayan yoktur. Eğer anlattığınız gibi mükemmelse de aldattığını kesin. Bu da benden size tecrübe olsun, cebinizde bulunsun
Nasıl bi aile bu!!!!İğrençler??? Eşin bu cümlelere ne diyo?Eşim asker. Sonunda tayinimiz ailesinin olduğu yere çıktı. Tercih dışı geldi. 7 senedir evliyiz. Balık baştan kokar evet ve 7 senedir mücadeleyle geçti. Eşimin ailesi beni istemiyor başından beri. Kısaca anlatayım görümcem abisini asla biriyle paylaşamazmış, kayınvalidem oğlumu elimden aldın sözleri VS. Hep alttan aldım ama artık hakaretler küfürler olunca görüşmem kararı aldım. Anlatsam kitap rekor kırar. Neyse durum şu eşi asker olup ta tayinini belirli sebeplerle aldıran oldu mu? Buraya geldik her şey daha kötü durumda. Bana bu konu da yardımcı olur musunuz?
Herkesin görüşü farklıdır ben annemi babamı silmem benim de çocuğum var., hisler aynı olmak zorunda değil. Sizin gibi vicdansız olacağıma arabesk olurum.Ben aileme gidip eşimi kötülediklerini duysam bir daha gitmem. Kimse de hayattan çıkarılmayack değldir. Kan bağı var diye kimse hayatı bana zehir edemez eşime de edemez. Arabesk türk ailesi düzenini bıraksa şu millet hiç kimsede sorun morun kalmayacak ama nerde o günler.
Ohoooo sen bu sinirle sinir hastasi olursun.sanki iyi halt doverek. Valla yine soyluyorum adam bilerek aldirmis tayinini. Ahada esim asker adama sordum. Gerisi sana kalmis burda milleti azarliyosun sen asker esimisin nerden bileceksin diye.al iste merak ettiklerin varsa bana sor anlatiyoruz bizi tersliyosn.senin esin kopmuyor ailesindenDövdü diyorum dövdü kardeşini höt demesi mi kaldı. Okumadan yorum yapıyorsunuz.
Telefonlarda yetiyor tabi ki ama aynı şehir gerçekten çok farklı.Kusura bakmayın o mesajı ben atacaktım ama sizin isminiz yazıldı o mesaj benimdi aslında telefonum dondu birden baktım sizin adınıza yazılmış gibi oldu kusura bakmayın tekrardan evet şuan eşime sordum istem dışı olabilir tayin ama çok istisna dedi bizimde mesela yazdığımız yer çıktı istem dışı çıkan çok ender ama sıkıntı bence aynı yerde yaşamanız değil eşinizin tavrı ve hareketi eşiniz eğer ailesini sözünü dinliyorsa siz nerde olursanız olun müdahale ederler
Arkadaşın konusunu okuyunca esine ve eşinin ailesine çok kızdım....sonra kendi konusundaki yorumlarını okuyunca "acaba olayların aslını bir de eşinden mi dinlesek...belki adamın annesi için üzülürüz bile " diye düşünürken buldum kendimiSizde artık bir haddinizi bilin. Birinin bosanip bosanmadigi sizi zerre alakadar etmez. Burda yaptiginiz atari gidip ezik eşinize ve ailesine yapin.
Arkadaşın konusunu okuyunca esine ve eşinin ailesine çok kızdım....sonra kendi konusundaki yorumlarını okuyunca "acaba olayların aslını bir de eşinden mi dinlesek...belki adamın annesi için üzülürüz bile " diye düşünürken buldum kendimi
Ne cevap verse de olmuyor canım. Allah ta beni bunlarla sınıyor. Böyle bir aileyle eşimde başedemiyor. Ama insanlar anlamıyor boşan kocan seni istemiyor vs yorumlar. Ben ne yazdım insanlar bana ne yazıyor.Nasıl bi aile bu!!!!İğrençler??? Eşin bu cümlelere ne diyo?
Verip vermediğimi ne biliyorsun. Senin gibilerde gelip burda ego tatmini yapıyor belli ki seni baya üzen olmuş yazık sana.Kocişi hep ailesinin yanında, gelip acısını burda çıkarıyor. Aman Kocişine kimse laf söylemesin eski konularınıza bakar,bel altı vurur. Görümcesinin ağzının payini versin burda klavye delikanlılik taslayacagina.
Dinle canım dinle, sizin gibiler oldukça siz kendi çocuklarına ve eşlerine neler yapacaklar diye düşünüyoruz bizde.Arkadaşın konusunu okuyunca esine ve eşinin ailesine çok kızdım....sonra kendi konusundaki yorumlarını okuyunca "acaba olayların aslını bir de eşinden mi dinlesek...belki adamın annesi için üzülürüz bile " diye düşünürken buldum kendimi
Verip vermediğimi ne biliyorsun. Senin gibilerde gelip burda ego tatmini yapıyor belli ki seni baya üzen olmuş yazık sana.
Ahlakı etiği sizden öğrenmeye gelmedim insanlara yardımcı olmak için değil sizin gibiler sinir bozmak için burada kendi acılarınızı sorunlarınızı kendinizden çıkarın.Sizinle yaşamıyorum,lakim yazdıklarinizdan az çok anlamak mümkün.
Köstek olan yok size,köstek evinizin icinde burada degil.
Istemediginiz cevaplara verdiginiz bel altı cevaplar nekadar etik acaba! Yukarıda arkadasın boşanmasindan dolayı canını yakmaya calismak nekadar etik acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?