- 13 Kasım 2015
- 247
- 112
- 103
- Konu Sahibi Hopeandwhite
-
Malesef yalan değil askeriye de açık çok artık ve istek dışı giden çok. Dediğinizi araştırıcam teşekkürler.Bence o tayin istem dışı o ailenin yanına çıkmamış bile olabilir. Yani, eşiniz bilerek, isteyerek tayinini ailesinin yaşadığı yere istemiş olabilir.Sizin yaşadığınız huzursuzluk umurundaysa, bunu davranışlarından anlarsınız zaten. Başka şehire gitmek sorununuzu çözecekse, askeriyede var mı emin değilim ama, becayiş yaparak yer değiştirebilirsiniz. Bunu eşinizin istemesi ve becayişi kabul edecek, aynı statüde birini bulması gerekiyor. Allah evinize, ailenize huzur versin inşallah.
Öyle değil askeriye açık çok şu an gündemi takip ediyorsanız eğer. Benim çevremde asker eşlerinden tercih dışı giden de çok.Yani tercih dışı olarak zıtt diye adamın ailesinin bulunduğu ile tayin çıkmış
Pek olası değil gibi
Zaten adam ayrı evi olduğunun farkında bile değil bence aile oradan direktifi vermiş bizim yanımızı yazacaksın diye
Oda yazmış eşi de kızmasın diye açıktan atama ile gelmiş diyor
Askeriye de 2 sene zorunlu tayin isteyemiyprsun özel durumun olması lazım. Askeriyede açık çok şu an ve tercih dışı giden çevremde çok.Yapamiyor diye bisey yok yaomak istemiyordur o. Siz hakaret isitirken kenarsa bekleyen bir es tayinde istemez zaten.
Bakalım zaman daha neler gösterecek.Asla olmaz zaten tsk da işlerin nasıl ilerlediğini sizde biliyorsunuz aslınsa alışmaya çalışın çare yok
Etmedik tercih dışı ama evet başa gelen çekilir.Keşke hiç tercih etmeseydiniz eşinizin ailesinin bulunduğu ili
Açık açık seçim yapmasını isteyeceksiniz çıkış yolu yok
Eşiniz şu an çok açık olup çok tercih dışı geldiğinin doğru olup olmadığını sorarsanız size söyler durumu. Yalan değil çevremde bu sene tercih dışı çok arkadaşım gitti.Pardon bu arada klavyenin azizliğine uğradım çoğu arkadaşa katılıyorum yazacaktım yanlışlıkla takiliyorum yazmışım klavyeden dolayı
Evet o da bizim işimize yaramaz teşekkür ederimEşime sordum senin durumu canım il içi tayin isteyebilir dedi başka birlikte çalışmak istiyorum diyerekten ama il dışı zor dedi tayin zamanının gelmesi gerek malesef
Siz eşimi benden iyi tanıyorsunuz galiba. Asker eşi olmadığınız da ortada. Azıcık haber izleyin gündemi takip edin bence. Şu an askeriyede açık çok öyle istemenizşe olacak durum yok. Devlet boşluk dolduruyor hayır da diyemezsin, bilmeden ahkam kesmek oluyor bu.Eşiniz oraya zaten ailesinin dibinde olmak için gitmiş. Sizi tercih etse idi ya da saygı duysa idi zaten haftasonu sizle olurdu. Sizden sıkılmış, evlilikten bunalmış, boşanmak istiyor vs. kendince zaten kurgulamış. Siz gerçeği göremiyorsunuz. Eşinize tepki istemiyorsunuz görmek istemiyorsunuz diye o gerçek yok olmuyor. Siz tayin hayali kuruyorsunuz ama eşiniz anne evinden çıkmıyor. Tayin filan derdi değil adamın. Eşiniz sizi korumak istese zaten bu duruma düşürmezdi.
Ayrıca ben eşime ayrılalım dedi silah zoruyla tutmuyorum kendisi istemiyor. Komik sanki bizle yaşıyorsunuz.Siz eşimi benden iyi tanıyorsunuz galiba. Asker eşi olmadığınız da ortada. Azıcık haber izleyin gündemi takip edin bence. Şu an askeriyede açık çok öyle istemenizşe olacak durum yok. Devlet boşluk dolduruyor hayır da diyemezsin, bilmeden ahkam kesmek oluyor bu.
Tabiki ne konuştuklarını bilemem hayırlı Bi şey konuşmayacakları için sormuyorum da. Görümcemle muhatap dahi olmuyorum küfür eden insanla konuşmam anlayacak kapasiteye sahip değil.Eşiniz pasifse ve ailesine laf söyleyemiyorsa siz eşinizin yerinede kendi yerinize de on kat fazlasını söyleyin. Eşinizle konuştuklarını siz nasıl duyuyorsunuz mesela boşanmak istemiyorsa onların hal ve tavırlarını size iletmiyordur herhalde, sizde görüşmüyorum diyorsunuz nereden haberiniz oluyor onların ne konuştuğundan. Eğer size msj atıyolarsa siz daha yüzsüz olun görümcenize gereken cvbı verin bence başka türlü böyle insanlarla başedilmez
Okudum okudum. Okumaz olaydım.Zaten durum bu siz yazdıklarımı okumamışsınız eşim görümcem dahi dövdü diyorum ailesine tavır da aldı. Olmuyorsa olmuyor anladınız mı şimdi.
Bahsettigim tayin degildi zaten. Ailesine Mesafe koyamamaktan bahsettim. Istedigi kadar aile duskun olsun bir erkek haftasonunu eşiyle degilde annesiyle geciriyorsa sikinti vardirAskeriye de 2 sene zorunlu tayin isteyemiyprsun özel durumun olması lazım. Askeriyede açık çok şu an ve tercih dışı giden çevremde çok.
Evet var timsah gözyaşı döküp acındırıp her şeyi yaptıran Bi aile bu da eşimin zayıf noktası.Bahsettigim tayin degildi zaten. Ailesine Mesafe koyamamaktan bahsettim. Istedigi kadar aile duskun olsun bir erkek haftasonunu eşiyle degilde annesiyle geciriyorsa sikinti vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?