missa ço güzel yorumlar yapmış ve iyi tavsiyeler vermiş..siz daha çok tecrübesizsiniz kadın erkek ilişkileri konusunda.bunun farkındasınız.hatta sizin bir olumlu özelliğiniz de kendinizi iyi tanıyor ve gerçekleri,huyunuzu suyunuzu biliiyor ve özeleştiri yapabiliyorsunuz..belki bizler de çok tecrübeli değiliz ama bir evlilik geçirmiş ve evliliği son bulmuş bir kişi olarak ben de bir iki tavsiyede bulunmak isterim size.
eşiniz anladığım kadarıyla son derece dürüst ve açık.bir kere bu çok olumlu bi durum.bu bir artı ve bundan mutlu olmalısınız.fakat maalesef siz onun bu artısını istemeden eksiye çevirme yolunda ilerliyorsunuz.çünkü size bu kadar çok şey anlattığı için fazla dürüst olduğunu düşünerek bundan pişmanlık duyabilir..kıskanç olduğunuza da inanmış.artık size ister istemez bir çekinceyle yaklaşıyor..adam o kadar açık ve dürüst ki size saygım azaldı diye itirafta bulunmuş.bunlardan dolayı kendinizi iyice köşeye sıkışmış hissediyorsunuz.ama size şunu söyleyeyim dertsiz başınıza dert yaratıyorsunuz.ortada sorun falan yok.evde oturmaktan dolayı hem kendinize olan güveniniz azalmış hem de kafanızda durmadan eski film repliklerini canlandırıp duruyorsunuz.yazık değil mi.aklınızı başınıza toplayın.geçmiş geçmişte kalmış.siz sevmiş evlenmiş.daha ötesi var mı?ama böyle yaparsanız hakikaten soğutursunuz.erkekler ne kadar sevse de dırdırdan,gereksiz yakınma ve ağlamalardan hoşlanmaz ve soğumaya kadar gidebilir bu durum..bir de anladığım kadarıyla güçsüz bayan sevmiyor eşiniz.şimdi yapacağınız şu;şu takıntıdan kurtulmak için öncelikle ya bir iş bulun ya da bir kaç uğraş edinin.ne biliim yürüyüş yapın..mağaza gezin..bi takım kurslara yazılın.ve mümkün olduğunca yalnız kalmayın.arkadaşlarınızla takılın.yalnız kalırsanız sürekli kendinizi dinlersiniz.yani kendinize terapi yapın.gelelim eşinize karşı ne yapmanız gerektiğine..bir kere ağlamayı derhal kesin.en azından onun önünde ağlamamaya çalışın.yalnızken ağlayın illa ağlayacaksanız.ayrıca ağlanacak hiç bir şey yok bunu kafanıza sokun.sonra ikide bir temcid pilavi gibi onun geçmişini yüzüne vurup durmayın..hala bu konuda araştırma yapıyorsunuz.abartmıyormusunuz sizce?eski cdler falan..böyle dedektifliklerle ancak evliliğinizi bitirmeye adım adım yaklışırsınız.aynı şey sizin başınıza gelse ne hissedersiniz.mesela sizin geçmişte ilişki veya ilişkileriiniz olsa,o da bunları ikide bir yüzünüze vursa..valla çekilir şey değil.haksızlık etmeyin ne ona ne kendinize..dedim ya eşinizi kaybetmek istemiyor ve bu evliliği yürütmek istiyorsanız akıllı davranın.ona karşı ne aşırı ilgili ne de ilgisiz olun..ona güvendiğinizi hissettirin.zaman zaman bunu dile getirin.ve bir daha sakın ama sakın geçmişi açmayın..sakın.bu en önemlisi..güzel giiyinin.seksi giyinin özellikle evde..erkekler bundan çok hoşlanır bence..dışarda da şık ve bakımlı olun..siz böyle güçlü,kendine güvenen biri olarak davranırsanız emin olun size tekrar yakınlaşıp saygısını tazeleyecektir.üstüne fazla gidip dırdır yapmayın..inanın bunları uygulamazsanız bir gün evliliğiniz bittiğinde çok üzülebilirsiniz.millet nelere katlanıyor bir de bunu düşünün.sizin sorun yaratmak ggibi bir kaygınız varsa ve tüm bunları uygulayamıyorsanız hemen bir psikiyatriste gidin.başarılar ve mutluluklar.ve de iyi bayramlar..:lepi:
canım, bu bayram gününde böyle sıkıntılar çekmene üzüldüm :1no2:
durumunuz benimle erkek arkadaşımın tam tersi, sen düşün artık..
ben ondan önce 3-4 kişiyle görüşmüştüm, 2si ciddiydi.. onun ise benden önce ciddi bir ilişkisi olmamış, söylediği ve yokladığım kadarıyla..
"msn konuşmalarını okudum kahroldum" demişsin..
aynısını erkek arkadaşım bana yaptı..
benim için çok utanç vericiydi.. onları gördüğüne çok üzülmüştüm çünkü ne yapsam tam anlamıyla unutamayacağı kesindi.. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?