- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
bütün kadınlar böyle şeyler beklerler.haklısın ama sana bir tek şey söyleyeyim..benim eski vatandaş da çalıştığım yere çiçekler gönderen,insanların önünde bana çiçek veren,aşkım canım diye aklı sıra şirinlikler yapmaya çalışan yavşak bi tipti çok afedersin.o zaman hoşuma gidiyordu..ama ne oldu?çok kötü bir evliliğin ardından bir de aldatma intikamıyla bana son darbeyi vurarak defoldu gitti.bir de bunu ben çok sadık,geçmişinde sadece 2 ilişkisi olan ve sevdiğine sonsuza kadar bağlı olabilecek bi tip diye tanımıştım.Anlatmak istediğim, bu romantizm sevginin kanıtı değil.gerçek sevgi yürektedir.bu ayrıntılara çok takılma..illa bir şeyler bekliyorsan,sen ona hediye al,sen kutla özel günleri.belki o da alışacak.öğrenecek.erkekler yontulması gereken odunlar maalesef canım.hem onu olduğu gibi kabul etmeye çalışmalısın.evlilik zor bir sanat işte gördüğün gibi.sen de zorlanıyorsun.senin sorunun kanaatkar değilsin,çok mükemmeliyatçısın.mükemmel aşk ya da evlilik yok ama maalesef.emek vermelisin..inanmalısın.güvenmelisin.ve haline de şükret artık..ben şu an sevdiğim adamın yanımda olması için neler vermezdim.:Saruboceq:senin adamın yanında ama mutlu olmaya direniyorsun.iyi düşün..mutlu olmaya bak.ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksin..
bu romantiklik konusunda seni cok iyi anliyorum. benim esimde hic öyle süpriz müpriz yapmaz, 6 aylik evliyiz, senelerdir tanisiyoruz, daha bana bir hediye bile almamistir düsün.
bende cok taktim kafama, insan mini minnacik bi hediye bile mi almaz diye icim icimi yedi.
yüzünede söyledim... ne bi cicek, ne bi hediye, ne bi sürpiz... esimininde öyle seylerle hic alakasi yoktur. ama beni sevdigini biliyorum, bunlari beklesemde, aslinda onun sevgisini ve ilgisini böyle degil baska türlü gösterdigini fark ediyorum...
benim esim cok ilgilidir ama, herseyimi paylasir benimle, herseyimi sorar arastirir, cok arar sorar, cok özler... sevgisinide sIKca dile getirir... bu sekilde telafi ediyor, o yüzden bende zamanla takmamayi ögrendim...
Eşlerimizin karakterleri birbirine benziyor anlaşılan a.s Benim eşim de çok sahiplenir beni, sürekli korur kollar, dertlerimde yardımcı olmaya çok uğraşır. Sürekli arar sorar. Bazen böyle mutlu eder beni ama bazen de aynı ev içinde eş değil de ev arkadaşı gibi hissettirir beni yani sanki ben onun hayatında yer alan öylesine bir insanmışım gibi hissettirir yaptıklarıyla daha doğrusu yapmadıklarıyla! Ben ağlarken uykusu olduğunu söyler gidip yatar ya da tv'yi açar. Çelişkiye sokar kısaca tavırlarıyla.
SABIRLA YONTACAKSIN.anahtar kelime bu.
biraz benimkindede var o, sinirlendigi zaman ne kdr aglarsam aglim dönüp bakmaz bile
siniri gecince yine bebek gibi sever, yüzlerce kez özür diler
evlilik kolay degil ki canim... hic bi insanda mükemmel degil
bu romantiklik sonradan bi insanin üzerine monte edilebilecek bi huy degil
insanin icinde varsa yapar, yoksa yapmaz
herkesin sevgisini gösterme sekli cok farklidir
bende cok duygusal bi insanim, siire, süprize, hediyeye bayilirim... ama esim öyle degil, yapcak birsey yok :)
valla ben bulamadim canim. cok benziyoruz seninle... bende kocama cok süpriz yapar, hediyeler alirim, yinede tIK yok :)
bende sürekli esimi bu konuda elestirip, huzurumuzu kacirmak istemedigim icin
durumu kabullendim... ama öyle kafamada takmiyorum, cünkü dedigim gibi sevgisini, ilgisini baska türlü gösteriyor...
Peki diyelim ki özel bir günü vs kutlamadı ya da beklediğin gibi sürprizler yapmıyor, kısacası hayal kırıklığına uğradın. Bu durumu unutmak için, üzülmemek ve kocana yansıtmamak için neler yaparsın? Kendini nasıl mutlu edersin?
thirtyfour ve matahari;
ikinizide çok iyi anlıyorum. en yakın arkadaşımın sevgiliside aynen sizin kocalarınız gibi hiçbişe yapmaz. hediye, süpriz vs. bunlar ona yapmacık geliyormuş. arkadaşım kaç defa konuştu. hatta kaç kere ayrıldılar bu yüzden. çünkü kızın bi takım beklentileri vardı ve sevgilisini sanki hayalindeki insanmış gibi görüyodu. çok ilgiye düşkün bi insan çünkü. ve zamanla hayalindeki insandan daha da uzaklaştıkça kavgalar ayrılmalar arttı. sonunda işin derinine inmek istedik ve bulduk. çocuk ailesinden böyle görmüş. aile bireyleri birbirlerine hep seviyeli davranan insanlarmış. evde bi resmiyet varmış yani öle çok birbirine düşkün, sevgi gösterilerinde bulunan bi aile değillermiş. mesela çocuk annesinden sarılıp öpmeler vs görmemiş annesinin sevgisini atıyorum onun en sevdiği yemekleri yapmasıyla görmüş. e hal böle olunca o da beni aldığım çiçekle değil yaptığım şeylerle değerlendir mantığını benimsemiş.
gel zaman git zaman arkadaşımın şikayetleri devam etti aradan zaman geçtikten sonra bu seferde çocuğun şikayetleri başladı. sen sürekli bana ilgi gösteriyorsun sıkılıyorum. birbirimizi biraz daha rahat bırakalım falan diye. bu arada arkadaşımın ailesi de babası vefat ettiği için teyzesinde kalıyorlar o nedenle teyzeler kuzenler sürekli bir aradalar ve çok eğleniyorlar. o yüsden bu da onun yaşam tarzı
sonuç hala daha beraberler birbirlerini oldukları gibi kabullenmiş durumdalar mı? hayır. ne zamana kadar sürecek bu sebepten dolayı kavgalar ne zaman biticek bilemiyoruz ama ayrılamıyorlar da çünkü birbirlerini çok seviyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?