- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.199
- 1.123
kadın olsun erkek olsun hayatta genelde ulaşılmazın peşinde koşan o kadar çok insan var ki. ulaşılmazı ele geçirdiklerinde anında bir başka ulaşılmazın peşinde koşan o kadar çok insan var ki. bir zamanlar peşinden koştukları kişi kırılmış, incinmiş hatta paramparça olmuş akıllarına bile gelmiyor.
eşinin msn kayıtlarında görüp neden bana söylemiyorsun o kelimeleri dediğinde aldığın cevap gibi. ben onları ayarlamak için söylemiştim !!! noldu ayarlayınca ??? kız aynı kız. ne değişti???
ilk işe başladığında üstü konumundaydım dedin. senin peşinden de koştu. diyelim ki sana öyle süslü cümleler kullanmadı belki ama sen bakarken bakışınıda mı kaçırmadı ? benim olmalısın bakışıdamı atmadı sana? noldu şimdi? ne değişti de böyle oldu?
değişen hiçbir şey yok tatlım. değişmeyen tek şey var. insanoğlunun gözü hiçbir zaman doymaz. hayatta hiçbir zaman hiç kimse için kesin konuşmayacaksın ki bu aldatma veya aldatılma ise asla.
sen gelme diyosun adam oldu diyor... hayırdır? ilişkinin ilk aşamalarında, daha evlenmeden bırak gelme kelimesini görüşmeyelim desen ne derdi???
muhtemelen sizin ilişkiniz başlarken yada ilk aşamalarında eşinin bir arkadaşı mutlaka vardı. ama o ulaşılmazın yani senin peşinden koştu. senin için başkasını aldatan başkası için de seni aldatır.
belki biraz ağır olacak ama ilişkin hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. bu günleri asla unutmayacaksın. aklına geldikçe huzurun kaçacak.
hayatta hiçbirşey için sakın üzülme. unutma ki sen olmazsan hayat olmaz. takma kafana düzelirse senin için süpriz olur. düzelmezse de kaderden öte yol yok. sakın unutma. sen yoksan hayatta yok, önce kendin için yaşa silkin ve özgüvenini kimselere verme.
umutsuzluğa kapılma bence.. sıcak ve sammi bi şekilde karşına al konuş.. seni kaybetmek istemiyorum ama psikolojim bozuk.. ben hatalarımın farkındayım ama senin de hataların var.. ikimiz de düzeltmek için elimizden geleni yapalım..yaşadığımız kötü anları hatırlamamak için konuşmayalım falan de.. en önemlisi de samimi ol gerçekten bunları yapmak istediğini ondan vazgeçmediğini anlasın..
Yani, söylemek istediğim, o da biraz olsun çaba gösterse, bana ben de üzgünüm bitmesin benim de hatalarım oldu seni kırdım dese, belki bir özür notu yazsa ben herşeyi unutacağım. Gururumun kırıldığını düşünmeyip ilişkimizi düzeltmek için elimden geleni yapacağım. Ama o bunu benden esirgiyor, yani o bana bir adım atsa ben on adım atacağım, tek istediğim biraz daha bir bayana davranılması gerektiği gibi bana ama nerdeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?