- 28 Temmuz 2022
- 80
- 55
- 18
- 28
- Konu Sahibi pembetetra
-
Esinize bu duygularinizi anlatin bosanmadan bize bir sans daha vermek istiyorum seni seviyorum lutfen kendini degistir bende de degismesini istedigin birsey varsa soyle orta yol bulalim yoksa malesef bosanma karari alicam diyin. Hala cabalamazsa yapacak birsey yok. Aile evi yerine calisiyorsaniz kendiniz ayri bir eve cikmaya calisin.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 ay önce de evliliğimde ki sorunlarla ilgili konu açmıştım, eşimin pasifliği kayınvalidemin aşırı derecede bizi rahatsız etmesi vs vs. Bi dönem çift terapisi de aldık. Özet geçmem gerekirse kayınvalidem aşırı sorunlu bi insan görüşmeyi kestim (6 aydır) ama yakamdan düşmüyor eşimi darlıyor, sürekli aramam konusunda görüşmek konusunda eşime baskı yapıp türlü türlü acındırma halleriyle bizi huzursuz ediyor. Haricen eşimle anlaşamadığımız noktalarda var. Ve eşimin tıbben çocuk sahibi olması imkansız. Bunlar olumsuz yönler. İyi yönleri de; eşim ahlak olarak insan olarak iyi bi insan. Birçok konuda ortak şeyler yapabiliyoruz. Ev işine vs yardım eder. Cinsel hayatımız çok güzel. Ve eşimi seviyorum. Ama beni anlamadığını görüyorum ailesine aşırı derecede düşkün yapılanlara sesini çıkaramıyor ve hem bu hem başka konularda yetersizliğini gördükçe ayrılmak istiyorum. Yaşımız çok genç 26-28. Aile evimde de çok huzurlu değilim keza kendimde sorunlu bir insanım baskın karakterde biriyim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Boşanıp pişman olmaktan korkuyorum böyle de nereye kadar gider hiç bilmiyorum, 2 sene olacak evleneli huzurumuz yok.
Şu an çalışmıyorum iş bakıyorum ama. Boşanmak istediğimi biliyor, artık çoğu şey de beni suçlamaya başladı. Annesi yüzünden yeni tartıştık ama eşim hala beni suçluyor bu daha da kırıyor sanki anlamıyor görmüyor gibi. Boşanırsak yazık olacak diyor istemiyor boşanmayı.Esinize bu duygularinizi anlatin bosanmadan bize bir sans daha vermek istiyorum seni seviyorum lutfen kendini degistir bende de degismesini istedigin birsey varsa soyle orta yol bulalim yoksa malesef bosanma karari alicam diyin. Hala cabalamazsa yapacak birsey yok. Aile evi yerine calisiyorsaniz kendiniz ayri bir eve cikmaya calisin.
Bosanmayi istemeyen insan degisir. Belkide blöf yaptiginizi saniyor. Aile terapisti onerin kabul ederse bir adim atmis olursunuz.Şu an çalışmıyorum iş bakıyorum ama. Boşanmak istediğimi biliyor, artık çoğu şey de beni suçlamaya başladı. Annesi yüzünden yeni tartıştık ama eşim hala beni suçluyor bu daha da kırıyor sanki anlamıyor görmüyor gibi. Boşanırsak yazık olacak diyor istemiyor boşanmayı.
Çocuk sahibi olamayacağını evlenmeden önce soyledi mi sizeMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 ay önce de evliliğimde ki sorunlarla ilgili konu açmıştım, eşimin pasifliği kayınvalidemin aşırı derecede bizi rahatsız etmesi vs vs. Bi dönem çift terapisi de aldık. Özet geçmem gerekirse kayınvalidem aşırı sorunlu bi insan görüşmeyi kestim (6 aydır) ama yakamdan düşmüyor eşimi darlıyor, sürekli aramam konusunda görüşmek konusunda eşime baskı yapıp türlü türlü acındırma halleriyle bizi huzursuz ediyor. Haricen eşimle anlaşamadığımız noktalarda var. Ve eşimin tıbben çocuk sahibi olması imkansız. Bunlar olumsuz yönler. İyi yönleri de; eşim ahlak olarak insan olarak iyi bi insan. Birçok konuda ortak şeyler yapabiliyoruz. Ev işine vs yardım eder. Cinsel hayatımız çok güzel. Ve eşimi seviyorum. Ama beni anlamadığını görüyorum ailesine aşırı derecede düşkün yapılanlara sesini çıkaramıyor ve hem bu hem başka konularda yetersizliğini gördükçe ayrılmak istiyorum. Yaşımız çok genç 26-28. Aile evimde de çok huzurlu değilim keza kendimde sorunlu bir insanım baskın karakterde biriyim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Boşanıp pişman olmaktan korkuyorum böyle de nereye kadar gider hiç bilmiyorum, 2 sene olacak evleneli huzurumuz yok.
Daha önce terapiste gittik bir süre ama hem madden yordu hem de ilerleme olamadı terapisti pek beğenmedik bıraktık öyle.Bosanmayi istemeyen insan degisir. Belkide blöf yaptiginizi saniyor. Aile terapisti onerin kabul ederse bir adim atmis olursunuz.
Hayır yeni öğrendik o da bilmiyordu.Bu durum bizi çok üzüyor yine de Allahtan Ümit kesilmez ne olmaz denilen insanların oluyor diye tedavi yöntemleri vs deniyoruz anne olmayı çok istiyorum ama kısmet. İlerde evliliğim devam etse de pişman olur muyum korkusu da yok değil bi yandan da imtihanımız deyip kabullendim bi yandan sorunlar arttıkça evlilik yoluna girmedikçe de pişman olma korkum oluşuyor biraz.Çocuk sahibi olamayacağını evlenmeden önce soyledi mi size
Çocuk konusu da sizin kafanızı bayagı kurcalıyor belli. Sonuçta eşinizin rahatsızlığı bu,hic olmama ihtimalini de düşünüp öyle karar vermeniz gerekiyor diğer türlü adama da haksızlık olurHayır yeni öğrendik o da bilmiyordu.Bu durum bizi çok üzüyor yine de Allahtan Ümit kesilmez ne olmaz denilen insanların oluyor diye tedavi yöntemleri vs deniyoruz anne olmayı çok istiyorum ama kısmet. İlerde evliliğim devam etse de pişman olur muyum korkusu da yok değil bi yandan da imtihanımız deyip kabullendim bi yandan sorunlar arttıkça evlilik yoluna girmedikçe de pişman olma korkum oluşuyor biraz.
Bilemiyorum belki de haklısınızdır. Ama bu ayrım nasıl yapılır onu bile bilmiyorum inanın kafam kazan gibi çok üzgünüm. Eşimle olan beraberliğimi bana olan düşkünlüğünü ve onu çok seviyorum ama bir yandan da geriye dönüp bakınca hep bi huzursuzluk hep bi anlaşılamama hali var.Önceki konunuzda da eşinizi begenmediginizi uzun uzun anlatmışsınız aslında. Bence siz şu an evliliği sadece zamanında imza attığınız için sürdürüyorsunuz.
Boşanıp pişman olacağınız şeyler, evli kalıp pişman olacağınız şeylerden daha az gibi sanki
Evet zaten sorunlu biriyim diye belirttim özellikle. Ama aile evinde herkes aşırı baskın ve teker teker hepimizin psikolojik sorunları var, evliliği tek deneyen ben oldum. Aile evinde ki mutsuzluk benden kaynaklı değil baya büyük sorunlar var bunu belirtmek isterim. Annesinin yaşattıklarını uzun uzun anlatamam ama inanın aşırı kötü kayınvalide örneklerini okuyoruz burda onlardan birisi de o. Ve en büyük sorunlar bu yüzden başladı ben de eşimin tepkisizliğiyle iyice balataları sıyırdım gibi diyeyim. Boşanmayı düşünüyorum evet ama pişman olmaktan çok korkuyorum eşimi düşündükçe de boşanmanın olumsuz yönlerini düşündükçe de cesaret edemiyorum.SIzde de sorun var muhtemelen. Tek tarafli oldugunu dusunmuyorum bu durumun. Bahsettiginiz gibi aile evinde bile mutlu olamayacak kadar baskin karakterdeyseniz bosansaniz da mutlu olamazsiniz.
Yine de inanmadiginiz bu evliligi surdurmenin bi anlami yok. Bosanin
İnançlı bir insanım ilk öğrendiğimizden beri imtihan olduğunu düşünüp kabullendim, ama tabi üzülüyorum. Evlat edinmek istediğimi söyledim onu da eşim kabul etmiyor. Sorunlar devam ettikçe huzur olmadıkça da acabam öyle öyle oluştu yoksa çocuk meselesi yüzünden ayrılmayı düşünmüyorum.Çocuk konusu da sizin kafanızı bayagı kurcalıyor belli. Sonuçta eşinizin rahatsızlığı bu,hic olmama ihtimalini de düşünüp öyle karar vermeniz gerekiyor diğer türlü adama da haksızlık
Eşiniz sizi kaybetmek istemiyorsa anasına sahip çıkacak, aynen böyle deyin...Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 ay önce de evliliğimde ki sorunlarla ilgili konu açmıştım, eşimin pasifliği kayınvalidemin aşırı derecede bizi rahatsız etmesi vs vs. Bi dönem çift terapisi de aldık. Özet geçmem gerekirse kayınvalidem aşırı sorunlu bi insan görüşmeyi kestim (6 aydır) ama yakamdan düşmüyor eşimi darlıyor, sürekli aramam konusunda görüşmek konusunda eşime baskı yapıp türlü türlü acındırma halleriyle bizi huzursuz ediyor. Haricen eşimle anlaşamadığımız noktalarda var. Ve eşimin tıbben çocuk sahibi olması imkansız. Bunlar olumsuz yönler. İyi yönleri de; eşim ahlak olarak insan olarak iyi bi insan. Birçok konuda ortak şeyler yapabiliyoruz. Ev işine vs yardım eder. Cinsel hayatımız çok güzel. Ve eşimi seviyorum. Ama beni anlamadığını görüyorum ailesine aşırı derecede düşkün yapılanlara sesini çıkaramıyor ve hem bu hem başka konularda yetersizliğini gördükçe ayrılmak istiyorum. Yaşımız çok genç 26-28. Aile evimde de çok huzurlu değilim keza kendimde sorunlu bir insanım baskın karakterde biriyim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Boşanıp pişman olmaktan korkuyorum böyle de nereye kadar gider hiç bilmiyorum, 2 sene olacak evleneli huzurumuz yok.
Kadın hiçbir şekilde sınır tanımıyor yani yazdıkça öfkeleniyorum uzun uzadıya yazmakta istemiyorum ama manyağın teki. Ben 6 aydır görüşmüyorum konuşmuyorum hiçbir şekilde. Ama pes etmeden eşimi darlıyor, eşim birkaç sefer yaptığın şeylerden dolayı konuşmuyor zamana Bırak tarzında şeyler söylese de kadın her dakika arıyor rahatsız ediyor zaten en çokta böyle sürekli rahatsız ettiği ve söylenmesine rağmen geri adım atmadığı için irtibatı kestim, eşimde arada kaldı iyice. Telefonlarını açmıyor annesinin ama kadın asla vazgeçmiyor inanılmaz derece de taciz boyutunda rahatsız ediyor. Rahmetli kayınpederimi de öyle bıktırırmış eşim söyledi. Kadın laftan sözden hiçbir şeyden anlamayıp sürekli bizi bir şekilde huzursuz ediyor ve beni kendi istedi evlenmemiz için.Eşiniz sizi kaybetmek istemiyorsa anasına sahip çıkacak, aynen böyle deyin...
Eşin annesine ezdirmiyorsa sabret.Cocuk için de Allah nasip ederse olur.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 ay önce de evliliğimde ki sorunlarla ilgili konu açmıştım, eşimin pasifliği kayınvalidemin aşırı derecede bizi rahatsız etmesi vs vs. Bi dönem çift terapisi de aldık. Özet geçmem gerekirse kayınvalidem aşırı sorunlu bi insan görüşmeyi kestim (6 aydır) ama yakamdan düşmüyor eşimi darlıyor, sürekli aramam konusunda görüşmek konusunda eşime baskı yapıp türlü türlü acındırma halleriyle bizi huzursuz ediyor. Haricen eşimle anlaşamadığımız noktalarda var. Ve eşimin tıbben çocuk sahibi olması imkansız. Bunlar olumsuz yönler. İyi yönleri de; eşim ahlak olarak insan olarak iyi bi insan. Birçok konuda ortak şeyler yapabiliyoruz. Ev işine vs yardım eder. Cinsel hayatımız çok güzel. Ve eşimi seviyorum. Ama beni anlamadığını görüyorum ailesine aşırı derecede düşkün yapılanlara sesini çıkaramıyor ve hem bu hem başka konularda yetersizliğini gördükçe ayrılmak istiyorum. Yaşımız çok genç 26-28. Aile evimde de çok huzurlu değilim keza kendimde sorunlu bir insanım baskın karakterde biriyim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Boşanıp pişman olmaktan korkuyorum böyle de nereye kadar gider hiç bilmiyorum, 2 sene olacak evleneli huzurumuz yok.
Kadın belli ki hasta eşiniz annesini tedavi ettirsin , bırakın esiniz halletsin, strese girmeyin...Kadın hiçbir şekilde sınır tanımıyor yani yazdıkça öfkeleniyorum uzun uzadıya yazmakta istemiyorum ama manyağın teki. Ben 6 aydır görüşmüyorum konuşmuyorum hiçbir şekilde. Ama pes etmeden eşimi darlıyor, eşim birkaç sefer yaptığın şeylerden dolayı konuşmuyor zamana Bırak tarzında şeyler söylese de kadın her dakika arıyor rahatsız ediyor zaten en çokta böyle sürekli rahatsız ettiği ve söylenmesine rağmen geri adım atmadığı için irtibatı kestim, eşimde arada kaldı iyice. Telefonlarını açmıyor annesinin ama kadın asla vazgeçmiyor inanılmaz derece de taciz boyutunda rahatsız ediyor. Rahmetli kayınpederimi de öyle bıktırırmış eşim söyledi. Kadın laftan sözden hiçbir şeyden anlamayıp sürekli bizi bir şekilde huzursuz ediyor ve beni kendi istedi evlenmemiz için.
Eşin böyle düşündüğü halde seni mi suçluyor… annesini idare etmeni istiyorRahmetli kayınpederimi de öyle bıktırırmış eşim söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?