Evliliğim Bitti Bitiyor !

ben genel yazmıştım , bu konuda ise altınlar uçtu gitti . uçmasa bile kadına vermek istemiyor orası kesin ve net . zaten hiç bi kayınvalide altını alırken eğlence için almıyor. hastalık ev alımı gibbi gibib . bu konular için alınan veya hediye edilen altınlarada benim bileğim keliemesi kullanılmaz. ben genel konuşuyorum . o bilezik ailenin bileziği.

Konteynirda yasayip cocuk yapmak? Araba almak? Yahu sizin dusunuz tuvaletiniz var mi konteynirda bacim? Ben mi cahil kaldim ozur dilerim bilmiyorum konteynirlar o kadar gelismismi?

Ya Allah aşkına 2 hafta ayrı kalıp da sizi aramayan sormayan sesinizi duyma ihtiyacı hissetmeyen adamlara eşim demeyin.

Böyle karaktersiz para düşkünü adamları daha kafanızı sokacak bir eviniz bile yokken baba yapmaya çabalamayın. Daha doğmamış çocukların da günahına girmeyin. Sırf siz anne sıfatını alın diye bi çocuğu böyle iğrenç bir babayla berbat bir hayatın içine sokacak kadar bencil olmayın.

Daha yaşınız 25. Anlaşılan işiniz gücünüz yok ama hayata geç kalmamışsınız ki. Asgari ücretle bir işe girseniz kendinize yetersiniz mecbur değilsiniz aile evine dönmeye ki babam boşanmaya karşı diyip bu rezil adamı çekmeye devam edesiniz.

Karşınıza insan olan insanlar çıkar yine evlenirsiniz anne de olursunuz. Son şansınızmış gibi şu adamın yanında kalmayın.

Kadın araba için altın vermemiş olsa da danışmalı, fikrini, onayını almalıydı. Ben evli değilim, erkek arkadaşım araba bakarken de her düşüncesini paylaştı, alırken de. Bir kuruş emeğim yok o arabada. Ama sevgilim şimdiden “bu bizim, her şey ikimizin, biz bir aileyiz, takımız” hissini hep verir. Bu ara arabayı satıp parayı farklı kullanmak vardı aklında. Yine bana danıştı, fikrimi aldı. “Bu belirsizlikte ne sat ne de yeni araba al, her şey çok belirsiz, yenisini alamayabilirsin” dedim. Gidişata göre de haklı çıktım bence.

Aynen ben de oyle dusunuyorum ama , niye erkek kazanıyor erkek alıp satıyor karısını ilgilendirmez karısına hesap vermek zorunda mı ? diyenler olur diye o sekilde yazdım ben calısmıyorum ona ragmen esim alacagı satacagı herseyı mutlaka danısır ve dedıgınz gibi artık birlikteysek hersey ortaktır ikimiizindr der . Böyle olmalıydı esi umarım bir yolunu bulur valla Boyle hiçe sayan adamlara ayar oluyorum

Kesinlikle, aile olmak budur. Konu sahibi eşiyle aile olamamış.

Çok üzüldüm ama ayrılmanız daha iyi olacak gibi

Müge anlıda böyle kuyumcu hikayesiyle dolandırılan bir sürü insan vardı. İnşallah yanlış düşünüyorumdur ama bildiğin mal kaçırmış.
Çocuk doğurmak istiyorsun çünkü , çocuk için eşime katlanıyorum diyeceksin…

Konteyner ev muhabbetini anlamadım ben, gerçek mi bu?

Böyle bir evde mi kalıyorsunuz?

Eklentiler

• 26510BD1-0F8E-457E-AFB5-BA46ED30021F.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 52
Esiniz birc yapti ve inu kapatmak icin arabayi satmis olabilir mi. Tabi eve getiremedigi icin parayi kuyumcuda diyor olabilir.

madem bileziklerinizle araba alındı neden sizin üstünüze alınmadı

Acaba gerçekten kuyumcu ve orda altın var mi? Erkeklerin geneli eskiden de olduğu gibi kadın parası yemeye, kadın emeğini çalmaya alışkın bir cins. Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…