- Konu Sahibi Sonbahar000
-
ben genel yazmıştım , bu konuda ise altınlar uçtu gitti . uçmasa bile kadına vermek istemiyor orası kesin ve net . zaten hiç bi kayınvalide altını alırken eğlence için almıyor. hastalık ev alımı gibbi gibib . bu konular için alınan veya hediye edilen altınlarada benim bileğim keliemesi kullanılmaz. ben genel konuşuyorum . o bilezik ailenin bileziği.Bileziğin gittiği yer ve gidiş şekli önemli olan. Açsa, açıktaysa, hastalık, kaza bela varsa eyvallah da burada resmen oyuna getirilmiş kadın. Madem öyle. Araba satılmış altın tekrar yapılmışsa neden geri verilmiyor da kuyumcuda birakiliyor? Ya altın hiç yapılmadı. O para kuş oldu. Ya da kadından kendi bileziklerini kaçırıyor. Bu kadar net.
Kadın araba için altın vermemiş olsa da danışmalı, fikrini, onayını almalıydı. Ben evli değilim, erkek arkadaşım araba bakarken de her düşüncesini paylaştı, alırken de. Bir kuruş emeğim yok o arabada. Ama sevgilim şimdiden “bu bizim, her şey ikimizin, biz bir aileyiz, takımız” hissini hep verir. Bu ara arabayı satıp parayı farklı kullanmak vardı aklında. Yine bana danıştı, fikrimi aldı. “Bu belirsizlikte ne sat ne de yeni araba al, her şey çok belirsiz, yenisini alamayabilirsin” dedim. Gidişata göre de haklı çıktım bence.Yanılmıyorsam.Altınları almak için bosanma davası acacaksın.mehirini (eger bahsettigin bilezikler onlarsa) isteyeceksin takılan takılar kadınındır diye biliyorum zaten.paşa paşa öder ha kendisi suan babasından isteyemedigi altınları mahkeme yoluyla alır verir .baska turlu alamazsınız sözünde durmayan kayınbaba da oglunun biten evliligine sebeb oldugu için oglundan iyi bir çeker zaten snein yüzünden diye.yani baska turlu ha verdim verecem yabancı mıyız ayıp ediyonuz derkn unutn onları.anca bosanma yoluyla alırsınız. Kocanızda yani cok sorumsuz benm esim bir alısverıs yaparken bile baksana sunu alsammı fiyatı sukadar kararsız kaldım der fiyatına ne bakıyorsun hosuna gidiyorsa al derm yani illa bir şekilde bişey alacaksa satacaksa mutlaka bana sorar. Hele araba gibi büyük bir ihtiyacı satmak ve sizin sonradan haberimizin olması ,basbaya yok sayılıyorsunuz siz kimsiniz ki size danısılsın ,erkegin işine karısma demişler ama araba ortak bir maldır adamın cebınden cıkan giren her kurus para kadınıda ilgilendirir bence , şimdi sanane adam calısıyor o kazanıyor kadını tabi ki ilgilendirmez diyenler olacak ama esi daha önce karısının altınıyla aldıgı arabayı satmıs oyuzden satarken esin haberi olmalıydı.valla siz cocuk işini askıya alın.altınlarınz gelene kadar bir sekilde bu adamla mesafeyi koruyun.
Aynen ben de oyle dusunuyorum ama , niye erkek kazanıyor erkek alıp satıyor karısını ilgilendirmez karısına hesap vermek zorunda mı ? diyenler olur diye o sekilde yazdımKadın araba için altın vermemiş olsa da danışmalı, fikrini, onayını almalıydı. Ben evli değilim, erkek arkadaşım araba bakarken de her düşüncesini paylaştı, alırken de. Bir kuruş emeğim yok o arabada. Ama sevgilim şimdiden “bu bizim, her şey ikimizin, biz bir aileyiz, takımız” hissini hep verir. Bu ara arabayı satıp parayı farklı kullanmak vardı aklında. Yine bana danıştı, fikrimi aldı. “Bu belirsizlikte ne sat ne de yeni araba al, her şey çok belirsiz, yenisini alamayabilirsin” dedim. Gidişata göre de haklı çıktım bence.
Kesinlikle, aile olmak budur. Konu sahibi eşiyle aile olamamış.Aynen ben de oyle dusunuyorum ama , niye erkek kazanıyor erkek alıp satıyor karısını ilgilendirmez karısına hesap vermek zorunda mı ? diyenler olur diye o sekilde yazdımben calısmıyorum ona ragmen esim alacagı satacagı herseyı mutlaka danısır ve dedıgınz gibi artık birlikteysek hersey ortaktır ikimiizindr der . Böyle olmalıydı esi umarım bir yolunu bulur valla Boyle hiçe sayan adamlara ayar oluyorum
Bu kadar sorun üstüne neden çocuk sahibi olmak?
Ah şu yanılgıdan bi kurtulsalarSizin haberiniz yok mu? Çocuk olunca anında düzeliyor böyle adamlar. Sonsuza dek mutlu yaşıyorsunuz sonra.
Çok üzüldüm ama ayrılmanız daha iyi olacak gibiMerhabalar öncelikle burada yeniyim etrafımda okadar kişi var ki ama anlatacak tek bir insan yok .öncelikle 4 senedir evliyim eşimle severek evlendik evliliğimizde iplerin gerilme noktasına geldiği çok oldu.ama busefer çok ciddi bir noktadayız eşim bizim evliligimizi mahfetti ilk zamanlar delicesine beni seven aşık olan adam gitti yerine 24 saat telefonla uğraşan televizyondan gözünü alamayan bir adam geldi bana bı akıl verin lütfen ! Konumuz bilezik bundan 4 sene önceydi ilk evlendigimiz zamanlar biz ilçede oturuyoruz eşimin iş yeri merkezde bulunmakta kayinbabam eşime motor verdi.kayinbabam eşime dediki bu motoru sat sizin bilezikleride üstüne ekle kendine araba al dedi bende ilk başta sıcak bakmadım neyse sonradan ikna oldum daha sonra eşim motoru saatti ve kayinbabam motorun parasını eşimden istedi yani parayı verecekti bize yalan oldu .bende eşimle tartıştım bu fikri veren babandı neden motoru sattıktan sonra senden parasını istiyor dedim hani araba alacaktık dedim neyse bende eşimin üzüldüğünü gördüm 1 bilezik yerine 3 bilezik verdim yanındayım dedim gel zaman git zaman eşim okadar araba konusunda bizi batirdiki araba motoru bozuldu moturu için bileziklerimi aldı sonra ceyreklerimde gitti sustum...5 tane bilezigim gitti evde huzursuzluk çıksın istemedim ama kayinbabam bizi yarı yolda koydu.bundan 2 hafta önce ben anne evindeydim eşim ortada hiç birşey yokken ne aradı ne sordu ve biz tabi baya konuşmadık o konuşmadığımiz sıralarda eşim kalkmış arabayı satmış hemde 70 bine bana bile sormadan onada tamam dedim daha sonra sattığı parayı kuyumcuya yatırmış ve hiç bir şekilde kuyumcudan Evede getirmiyor bende ona o bileziklerin benim ona verdigimi neden böyle yaptığını kuyumcudan getirmesini söylüyorum ama üstüne soğuk davranmalar telefonla uğraşmalar resmen ben kendimi kullanılmış hissettim ben her koşulda onun yanındayken kendisi herseyime tereddütsüz hayır diyor şuan Konteynirda yaşıyoruz depremden dolayı ve çocuk problemizde var sorunda ondan kaynaklı çocuk için bile ben kosusturuyorumevim benim için devlet birgün ona yalan soylemedim çok mücadeler ettim ama kendisi beni yarı yolda bırakıyor anneci babacı bana bı akıl verin Allah için bu süreçte ne yapmam lazım sorunlar tek bunlar değil ama bukadar sigdirabildim sorun bileziklerde degil esimede söyledim ama neden kuyumcularda bırakıyor ben ona destek olmuşken gözü kapalı guvenmistim benim verdigim bileziklerin hepsini bir yabanciymisim gibi arabayı satmış haberim yokken kuyumcuya vermiş altın yapmış ve orda kuyumcuda bırakıyor Evede getirmiuor neden ?
Esiniz birc yapti ve inu kapatmak icin arabayi satmis olabilir mi. Tabi eve getiremedigi icin parayi kuyumcuda diyor olabilir.Merhabalar öncelikle burada yeniyim etrafımda okadar kişi var ki ama anlatacak tek bir insan yok .öncelikle 4 senedir evliyim eşimle severek evlendik evliliğimizde iplerin gerilme noktasına geldiği çok oldu.ama busefer çok ciddi bir noktadayız eşim bizim evliligimizi mahfetti ilk zamanlar delicesine beni seven aşık olan adam gitti yerine 24 saat telefonla uğraşan televizyondan gözünü alamayan bir adam geldi bana bı akıl verin lütfen ! Konumuz bilezik bundan 4 sene önceydi ilk evlendigimiz zamanlar biz ilçede oturuyoruz eşimin iş yeri merkezde bulunmakta kayinbabam eşime motor verdi.kayinbabam eşime dediki bu motoru sat sizin bilezikleride üstüne ekle kendine araba al dedi bende ilk başta sıcak bakmadım neyse sonradan ikna oldum daha sonra eşim motoru saatti ve kayinbabam motorun parasını eşimden istedi yani parayı verecekti bize yalan oldu .bende eşimle tartıştım bu fikri veren babandı neden motoru sattıktan sonra senden parasını istiyor dedim hani araba alacaktık dedim neyse bende eşimin üzüldüğünü gördüm 1 bilezik yerine 3 bilezik verdim yanındayım dedim gel zaman git zaman eşim okadar araba konusunda bizi batirdiki araba motoru bozuldu moturu için bileziklerimi aldı sonra ceyreklerimde gitti sustum...5 tane bilezigim gitti evde huzursuzluk çıksın istemedim ama kayinbabam bizi yarı yolda koydu.bundan 2 hafta önce ben anne evindeydim eşim ortada hiç birşey yokken ne aradı ne sordu ve biz tabi baya konuşmadık o konuşmadığımiz sıralarda eşim kalkmış arabayı satmış hemde 70 bine bana bile sormadan onada tamam dedim daha sonra sattığı parayı kuyumcuya yatırmış ve hiç bir şekilde kuyumcudan Evede getirmiyor bende ona o bileziklerin benim ona verdigimi neden böyle yaptığını kuyumcudan getirmesini söylüyorum ama üstüne soğuk davranmalar telefonla uğraşmalar resmen ben kendimi kullanılmış hissettim ben her koşulda onun yanındayken kendisi herseyime tereddütsüz hayır diyor şuan Konteynirda yaşıyoruz depremden dolayı ve çocuk problemizde var sorunda ondan kaynaklı çocuk için bile ben kosusturuyorumevim benim için devlet birgün ona yalan soylemedim çok mücadeler ettim ama kendisi beni yarı yolda bırakıyor anneci babacı bana bı akıl verin Allah için bu süreçte ne yapmam lazım sorunlar tek bunlar değil ama bukadar sigdirabildim sorun bileziklerde degil esimede söyledim ama neden kuyumcularda bırakıyor ben ona destek olmuşken gözü kapalı guvenmistim benim verdigim bileziklerin hepsini bir yabanciymisim gibi arabayı satmış haberim yokken kuyumcuya vermiş altın yapmış ve orda kuyumcuda bırakıyor Evede getirmiuor neden ?
madem bileziklerinizle araba alındı neden sizin üstünüze alınmadıMerhabalar öncelikle burada yeniyim etrafımda okadar kişi var ki ama anlatacak tek bir insan yok .öncelikle 4 senedir evliyim eşimle severek evlendik evliliğimizde iplerin gerilme noktasına geldiği çok oldu.ama busefer çok ciddi bir noktadayız eşim bizim evliligimizi mahfetti ilk zamanlar delicesine beni seven aşık olan adam gitti yerine 24 saat telefonla uğraşan televizyondan gözünü alamayan bir adam geldi bana bı akıl verin lütfen ! Konumuz bilezik bundan 4 sene önceydi ilk evlendigimiz zamanlar biz ilçede oturuyoruz eşimin iş yeri merkezde bulunmakta kayinbabam eşime motor verdi.kayinbabam eşime dediki bu motoru sat sizin bilezikleride üstüne ekle kendine araba al dedi bende ilk başta sıcak bakmadım neyse sonradan ikna oldum daha sonra eşim motoru saatti ve kayinbabam motorun parasını eşimden istedi yani parayı verecekti bize yalan oldu .bende eşimle tartıştım bu fikri veren babandı neden motoru sattıktan sonra senden parasını istiyor dedim hani araba alacaktık dedim neyse bende eşimin üzüldüğünü gördüm 1 bilezik yerine 3 bilezik verdim yanındayım dedim gel zaman git zaman eşim okadar araba konusunda bizi batirdiki araba motoru bozuldu moturu için bileziklerimi aldı sonra ceyreklerimde gitti sustum...5 tane bilezigim gitti evde huzursuzluk çıksın istemedim ama kayinbabam bizi yarı yolda koydu.bundan 2 hafta önce ben anne evindeydim eşim ortada hiç birşey yokken ne aradı ne sordu ve biz tabi baya konuşmadık o konuşmadığımiz sıralarda eşim kalkmış arabayı satmış hemde 70 bine bana bile sormadan onada tamam dedim daha sonra sattığı parayı kuyumcuya yatırmış ve hiç bir şekilde kuyumcudan Evede getirmiyor bende ona o bileziklerin benim ona verdigimi neden böyle yaptığını kuyumcudan getirmesini söylüyorum ama üstüne soğuk davranmalar telefonla uğraşmalar resmen ben kendimi kullanılmış hissettim ben her koşulda onun yanındayken kendisi herseyime tereddütsüz hayır diyor şuan Konteynirda yaşıyoruz depremden dolayı ve çocuk problemizde var sorunda ondan kaynaklı çocuk için bile ben kosusturuyorumevim benim için devlet birgün ona yalan soylemedim çok mücadeler ettim ama kendisi beni yarı yolda bırakıyor anneci babacı bana bı akıl verin Allah için bu süreçte ne yapmam lazım sorunlar tek bunlar değil ama bukadar sigdirabildim sorun bileziklerde degil esimede söyledim ama neden kuyumcularda bırakıyor ben ona destek olmuşken gözü kapalı guvenmistim benim verdigim bileziklerin hepsini bir yabanciymisim gibi arabayı satmış haberim yokken kuyumcuya vermiş altın yapmış ve orda kuyumcuda bırakıyor Evede getirmiuor neden ?
Acaba gerçekten kuyumcu ve orda altın var mi? Erkeklerin geneli eskiden de olduğu gibi kadın parası yemeye, kadın emeğini çalmaya alışkın bir cins. Allah ıslah etsinMerhabalar öncelikle burada yeniyim etrafımda okadar kişi var ki ama anlatacak tek bir insan yok .öncelikle 4 senedir evliyim eşimle severek evlendik evliliğimizde iplerin gerilme noktasına geldiği çok oldu.ama busefer çok ciddi bir noktadayız eşim bizim evliligimizi mahfetti ilk zamanlar delicesine beni seven aşık olan adam gitti yerine 24 saat telefonla uğraşan televizyondan gözünü alamayan bir adam geldi bana bı akıl verin lütfen ! Konumuz bilezik bundan 4 sene önceydi ilk evlendigimiz zamanlar biz ilçede oturuyoruz eşimin iş yeri merkezde bulunmakta kayinbabam eşime motor verdi.kayinbabam eşime dediki bu motoru sat sizin bilezikleride üstüne ekle kendine araba al dedi bende ilk başta sıcak bakmadım neyse sonradan ikna oldum daha sonra eşim motoru saatti ve kayinbabam motorun parasını eşimden istedi yani parayı verecekti bize yalan oldu .bende eşimle tartıştım bu fikri veren babandı neden motoru sattıktan sonra senden parasını istiyor dedim hani araba alacaktık dedim neyse bende eşimin üzüldüğünü gördüm 1 bilezik yerine 3 bilezik verdim yanındayım dedim gel zaman git zaman eşim okadar araba konusunda bizi batirdiki araba motoru bozuldu moturu için bileziklerimi aldı sonra ceyreklerimde gitti sustum...5 tane bilezigim gitti evde huzursuzluk çıksın istemedim ama kayinbabam bizi yarı yolda koydu.bundan 2 hafta önce ben anne evindeydim eşim ortada hiç birşey yokken ne aradı ne sordu ve biz tabi baya konuşmadık o konuşmadığımiz sıralarda eşim kalkmış arabayı satmış hemde 70 bine bana bile sormadan onada tamam dedim daha sonra sattığı parayı kuyumcuya yatırmış ve hiç bir şekilde kuyumcudan Evede getirmiyor bende ona o bileziklerin benim ona verdigimi neden böyle yaptığını kuyumcudan getirmesini söylüyorum ama üstüne soğuk davranmalar telefonla uğraşmalar resmen ben kendimi kullanılmış hissettim ben her koşulda onun yanındayken kendisi herseyime tereddütsüz hayır diyor şuan Konteynirda yaşıyoruz depremden dolayı ve çocuk problemizde var sorunda ondan kaynaklı çocuk için bile ben kosusturuyorumevim benim için devlet birgün ona yalan soylemedim çok mücadeler ettim ama kendisi beni yarı yolda bırakıyor anneci babacı bana bı akıl verin Allah için bu süreçte ne yapmam lazım sorunlar tek bunlar değil ama bukadar sigdirabildim sorun bileziklerde degil esimede söyledim ama neden kuyumcularda bırakıyor ben ona destek olmuşken gözü kapalı guvenmistim benim verdigim bileziklerin hepsini bir yabanciymisim gibi arabayı satmış haberim yokken kuyumcuya vermiş altın yapmış ve orda kuyumcuda bırakıyor Evede getirmiuor neden ?
Not defteri ne kadar güvenilir birşey ki?Kuyumcuda not defteri var .. gösterdi kuyumcu resmini attı öyle bir durum değilresmen kuyumcuya yatismis ve benden kaçırıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?