Evliliğim Bitti Bitiyor !

Aynende öyle bu evlilik beni artık çok korkutuyor taniyamiyorum eşimi

Aynende öyle bu evlilik beni artık çok korkutuyor taniyamiyorum eşimi
Sen bu dünyaya korkmaya mı geldin? Korku filmi mi senin hayat hikayen? Binlerce boşanan var boşan kurtul işte 3 günlük dünyanı bu dolandırıcıyla mı harcıcaksın?yok ben zorla cocuk da yapacam konteynerda o daha korkunçlu mu diyorsun ?

Tam bunu yazmaya gelmiştim. Coğrafya ayrımı yapmam kesinlikle ama bazı bölgelerimizin insanları kesinlikle çocuksuz veya özellikle erkek çocuksuz bir aileyi aileden saymıyor. Sanırım sizinkiler de onlardan. Bu olay mal kaçırma gibi duruyor. Eviniz yokken araba almışsınız birde o da çok kafamı karıştırdı. Bu devirde hangi arabayı 70bine satarsınız. Kesin tanıdık birine satmıştır. Sizden ayrıldıktan sonra parayı aynen iade edip arabayı geri alır. O sebeple altınları eve bile getirmemiştir.

Hııı olabilir dogru, ben yanılmıyorsam dedm ama yanılmısım cevremde bosanan arkadasm dugun fotograflarını kanıt sunarak takılarını falan aldıda ben oyuzden istedigimiz gibi bana su kadar altın takıldı işte kanıtı ben onları istiyorum diyebilşyoruz sanmıstım.ama dediginiz gibiyse ozaman gitti o altınlar kayınpederin aklıyla. Umarım dogru yolu bulursunuz konu sahibi böyle para mal mulk mevzuları cok dillenince evde ,evlilikte patlak veriyor zaten zamanla.

Yazmadım konu sahibi şuan biraz hassas diye ama üyeler farketmiş , boşanma konusu veya boşanma tehditi yaptıysanız özellikle bu yolu seçmiş. Ya da kafasında bir nedenden boşanma planı var. Aldatma da olabilir. Çünkü malın evlilik içi olması ve talep edebilecek olmanız nedeniyle malı satış yolu şekli alabilme ihtimalini ortadan kaldırmaya yönelik gibi . En azından benim düşüncem bu. Eğer bu amaçla değilse de ortadan bilginiz olmayan bir borç durumu olabilir. Ama mal kaçırma olması daha olası.

Hukukçu değilim ama okuduğum karar malesef böyle şuan .Yani takı olanı alabilir arkadaşınız belki tabi. Ama mahkemeler hakim hukuk ve takdiri kullanır , yargıtay kararlarını baz alır. Öyle bir karar verse bile Üst mahkemeye giderse kararı bozmak için karşı taraf için neden oluşturabilir, takı harici altın erkeğin der ise son yargıtay kararı böyle. Öncesindeki karar evet kadınındı.

21 yasinda yaptiginiz evlilikten ne bekliyordunuz?

O zamanlarda gözünüzde perde varmis görmemişsiniz huyunu suyunu.

Simdi de perde var, çocuğunuz olmamasinin altinda yatan sebebi göremiyorsunuz.

Bence senın bılezıkler uctu canım .Yok oke bılezık kuyumcu ne alaka ?

Madem mal kaçırıyor senin de boşanmaya cesaretin yok. sen de evde yemek yapma utusunu yapma temizliğini yapma. Bak bosan demiyorum ama bir yaptırım uygula yani. E bunları bile yapacak cesaretin yoksa oturup konusulmakla çözülmeyecek bisey için niye konu açıyorsun. Mesele içini rahatlatmak mi. Haklısın sözünü duymak mi?. Hakli olduğunu sen de biliyorsun halbuki

Bence siz çok hatalısınız ve eşinizin size olan güveni kaybolmuş. Haliyle de size aslında bir tepki koyuyor.
Eşinizin kötü alışkanlığı var mı bilmiyorum. Yoksa eğer ve ona rağmen böyle altın altın diye huzursuzluk yarattı iseniz eşiniz sizden kendini tamamen çekmiş ve size artık güvenmiyor…
Mehir elbetteki hak.. Elbetteki size verildi o altınlar ama evlendikten sonra benim altınım demek nedir? Aynı çatı altındasınız.. Aynı ortamda bazı dertlere göğüs geriyorsunuz.. Kayınbabanız demeden de eşiniz sizden o altınları araba almak için isteyebilirdi.. Evlilik çok farklı bir süreç.. Erkekler bir anda eve ekmek getiren koruyup kollayan konumuna geçiyorlar…
Haliyle eşiniz sizi niye motorların üstünde gezdirsin.. Varsa imkanınız alsın o arabayı.. Araba, Türkiye şartlarında yatırım sonuçta… O bilezikleri araba için değilde Allah göstermesin bi hastalık bi kumar borcu içinde bozmak zorunda kalabilirdiniz…
Sanki aranızda benim param senin paran. Ben altınlarımı vermek zorunda değilim ama sen bakmak zorundasın olmuş…
Eşinizde haliyle size olan güvenini yitirmiş.. Arabada sorun yaşamıştır.. Sıkılmıştır.. Ekonomik buhran dönemindeyiz, yatırım yapmak istemiştir.. Hiç farketmez satmış.. Ama siz öyle bir güvensizlik inşa etmişsiniz ki eşiniz size vermek yerine kuyumcuda kalmasını tercih etmiş. Çünkü ihtiyaç hasıl olursa oradan alabilir sizin ağzınıza bakmaz.. Erkek için bu çok önemli bir durum…
Yanlış anlamayın ama siz çok hatalısınız ve gereksiz kapris yapıyorsunuz..

Evde güvenli olmaz diye altınını kuyumcu tanıdığın kasasına koyan çok insan var. Bnka kasası gibi kira ödemiyorlar. Orda duruyor.

Araba sürekli arıza çıkardıysa elimde kalıcak korkusuyla apar topar satmış olabilir.

Bunlar bir kenara böyle olsa bile ciddi iletişim sorununuz var. Evde sizi takan biri yok. Ne vefa görüyorsunuz ne sevgi. Bunu çekmek zorundayım yapcak bişey yok diyorsanız burda kimse size birşey diyemez. Boş yere konu açmışsınız.

Ben ilk defa duyuyorum, kuyumcuya altın nasıl ve niye yatırılıyor?
Ben geçmişte duymuştum..altın hesapta kuyumcuda duruyor ancak aslında kuyumcu fiiliyatta kasada tutmuyor bu altını sermaye yapıyor ve yıllık anlaşılan belli bir rakam veriyor (üstüne 4/5 gr koyuyor) Bir nevi çiftlik bank

Çoğumuz böyleyiz kavga çıkmasın diye istemeye istemeye elimizdekileri veriyoruz sonra geri vermek istemiyorlar.

o altınları kendi babanmı taktı , eğer takmadıysa senin olmuyor. ikinizizn olur. ben annemin taktığı 5 bileziği satıp ev eşyayası aldım. demekedimki bu bilezikler benim . sizi sürürkli bilezik muabbeti yaptıysanız güven bozulmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…