Evliliğim... bosanma asamasindayim

Ay okurken tansiyonum -1'lere düştü, hayat mı bu yaşadığınız allah aşkına? Kendinize reva görüyor musunuz hakikaten bu muameleyi? Akıl hastanesine kapatılması lazım bu adamın. Oldu olacak tasmayla dolaştırsın. Duymayacağı anda telefonda bile konuşulmayacakmış, bak sen. Delirdim burda of.

Ailesinide belirttik babamda bu konuda onlara yardim etmek istedi sakin yanlis anlamyi ama hasta dedi gidelim beraber tedavi ettirelim dedi ama onlarda pek ustunde durmadilar ve mesleginden dolayi kabul edilmedi psikolog

O zaman farkında yani durumunun.. Bu da bişeydir en azından inkar etmiyor ama mesleği neden elinden alınsın anlamadım.
Polis memuru kendisi meslegi geregi psikologa gitme sansi yok gittigi anda elinden silahi aliniyo ve isten belli bir sure uzaklastiriyolr

Hayir tedaviye yanasmiyo mesleginden dolayi psikolojik tedavi olmasi durumunda meslegi elinden alinicagi icin yanasmiyo malesef sadece evlilik terapistine gidebilirim diyo
İyi de böyle de hem kendi hayatını mahvediyor hem seninkini... Başka türlü düzelmez kimse de onu böyle çekmez. Bi karar vermesi lazım. Böyle hayat mı geçer? Arkadaşım şimdi ayrısınız sanırım ama olurda barışırsınız filan tamamen normalleşmeden hatta bundan çok çok emin olmadan sakın ha çocuk yapma lütfen

Meslegini cok merak ettim.

Bence can guvenligim yok diye polis korumasi talep edin bosanma asamasinda.
Seni korkutmak istemem ama bence yok can guvenligin
Bu adam 3.sayfa haberlerindeki psikopatlara benziyor.

Insallah biran once kurtulursun.Hayirlisi ile.

Sevgiliyken de mi boyleydi yoksa sonradan mi oldu? Bile bile evlenecek kadar delirmemissinizdir herhalde degil mi? Ya da bu adamn manyakligini gosteren hic bir isaret yok muydu oncesinde?

Bende pekcok arkadaşımın yazdığı gibi eşinizin kıskançlığının hastalık boyutunda olduğunu düşünüyorum.hayatını kendinize zehir etmeyin insanlar değişmez Allah yardımcınız olsun

Sevgiliyken de mi boyleydi yoksa sonradan mi oldu? Bile bile evlenecek kadar delirmemissinizdir herhalde degil mi? Ya da bu adamn manyakligini gosteren hic bir isaret yok muydu oncesinde?
Sevgiliyken kiskancliklari vardi ama bu kadar degildi mesela kiyafetlerime dikat etmemi ve erkek arkadaslarmla cok muhabbet etmemmi isterdi o kadar evlendikten snra cikti bunlar bunun icin agir geldi cunku benim tanidigim boyle degildi birden degisti hep soyledigi sey beni bir gun birakip gidicekmissin gibi geliyo der

Bir an eve mi dönüyorsunuz yoksa hapisaneye mi diyesim geldi.
Eşiniz tedavi görmesi gereken bir durumda.
Düzelmeyeceğini düşünüyorum hem fikirseniz bence geri dönmeyin.

Allah Allah benden başka herkes adama hasta, tedavi olsun demiş.
Demek ki bir tek ben bunu namus davası yapardım.
Neyse olsun tedavi, iğrenç zihniyet nasıl değişecekse artık?

Var mesela ilk once 1 sene veriyolar 1 sene icinde iyilesmezse tekrar 1 sene daha veriyolar yine iyilesmezse meslegini elinden aliyolar buyuk ihtimal korkusu bundan
Tedaviye yanaşmıyorsa hiç uzatmazdım ben olsam asla tahammül edilebilecek bir durum değil... Tedaviye başlarsa bile işin zor. Yarım bırakabilir, tamamiyle iyi ve normal olduğundan nasıl enim olacaksın ki? Allah yardımcın olsun

Kaç kaç kaç bak canım ben hemşireyim inan böyle çok hasta gördüm şizofreni gidişli bu semptomlar. Paranoid hem de en tehlikelisi. Kesinlikle sana zarar verecektir asla pişman olma ve bir şans verme. Farkında olmaz bu tür hastalar yaptıklarını her zaman haklı ve akla uygun görürler. Daha çocuk da yok ne güzel aman aman sakın. Çocuğu bile öldürür bu tür vakalar. Sebebi de korumak için yaptım kendimi ve onları bile diyebilir. Canım KAÇ!

Hemen boşan lutfen .

Sans verirsen senide 2 . Sayfa haberlerinde gorebiliriz Allah korusun .
Lutfen bosan

Allah Allah benden başka herkes adama hasta, tedavi olsun demiş.
Demek ki bir tek ben bunu namus davası yapardım.
Neyse olsun tedavi, iğrenç zihniyet nasıl değişecekse artık?
Haklisin bende bi kac kere baba evine geri dondugumde ve ailesi bize aramizi tekrar yapmaya geldiginde bende ailemde namusa laf atiyo dedik ilkten reddetti ben karimin namusuna laf edermiyim guvenmesem tekrar barismak istermiyim dedi sadece sinirden falan dedi baktik hala ayni hatalar hatta daha beterleri oluyo bu sefer dedik hastalik baska bisey degil

Kocan bi şizofren bence. Valla ben korktum okuyunca. Aileye hakarete kadr giden bi konuşma şekli var. Tedavi görmesi şart. Bide bu adamdan hamile kalsan ne olcak. Çok tuaf Allah yardımcın olsun

sizofrende esten suphelenme durumlari var malesef.yakin zamanda birisi esini oldurdu boyle benimi aldatiyorsun diye o aralar ilacini icmemis tabi..esimi seviyodum pismanim diye azda yanmamis hani.

KİMSEYE BOŞAN DEMEDİM AMA DEDİĞİN GİBİYSE BİR ÖMÜR ÇOK ZOR HELE Kİ ÇOCUĞUN OLURSA ÇOK ZOR. ÇOĞU DA AZI DA ZARAR BU KISKANÇLIĞIN.DİLERİM ALLAH SANA GÜZEL YOLLAR YAZGILAR YAZSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…