Evliliğim... bosanma asamasindayim

Guzelim kendini yakma, bak adam polismis silahi var, kafana bi tane sikar ceza bile almaz bu ulkede kadinin caninin degeri yok. Tedaviyi de kabul etmiyo kac uzaklas, sakin cocuk yapma. Paranoya hastasi sanirim... Ne demek onunden gecti bi daha o markete gitmiceksin... Kanim dondu okurken.

Yooo bana hiç de hasta gelmiyor kendisi.
Düpedüz terbiyesiz bir adam.
Sizi ahlaksızlıkla suçluyor işte.
Şu psikolojik rahatsızlık, terapi, şu, bu,hepsi bahane bence bunlar...

vaktiyle bi bayan tanımıştım. eşi evi aradığında o telefon ilk çaldığında açmazsa akşam geldiğinde dövermiş bayanı. eşiniz bana o Adam'ı hatırlattı kusura bakmayın teşbihte hata olmaz ama bahsettiğim adamın şizofreniyle birlikte başka rahatsızlıkları vardı ve ne yazık ki bu hastalığı 30 lu yaşlarından sonra ortaya çıkmıştı. doğru karar vermişsiniz bu anlattıklarınızı okurken bile içim şişti. şimdi sinirlerin belki çok yıpranmadı ama ilerki yaşlarında bunlar seni daha çok yoracak daha büyük krizler, mutsuzluklar olcak. kararından şaşma

Allah yardımcınız olsun, tedavi görmesi şart, benim eşimde polis memuru hemen olmaz o ayrıca kendi bildirmesi lazım, ama psikolojik hastalığında dereceleri var memurlar.net de sorabilirsin deneyimli polis memurları var

eşin malesef takıntıli. bunun adı kiskanclik degl. seviyosan bi şans daha ver ama tedavi olmasi şartiyla. yoksa ömrünü tüketir bu adam senin. bòyle hayat gecmez. allah yardimcin olsun cnm

Yooo bana hiç de hasta gelmiyor kendisi.
Düpedüz terbiyesiz bir adam.
Sizi ahlaksızlıkla suçluyor işte.
Şu psikolojik rahatsızlık, terapi, şu, bu,hepsi bahane bence bunlar...
işte o suçlamasının nedeni basit ahlaktan yoksunluk değil öyle olsa başka şekilde gösterirdi kendini davranışlar. Bunlar hep semptom. Ruh hastası diyerek onu aklamıyoruz yani. Durum tahlili yapıyoruz. Ahlaksızlık olarak da kabul edilebilir elbette güvensizliği. Ama bu " ahlaksız" davranışların altında yalnız terbiye eksikliği görmek durumu hafife almak olur ve bu kız kardeşimize yanlış kararlar aldırır onu ümitlendirir belki de.

Allah yardimcin olsun cok sasirdim.
Cok abarti ve takintili biri galiba. Bunla omur gecmez benden soylemesi. Bosanmaniz en iyisi.

Ha bir de o mesleğini kaçış olarak kullanıyor muhtemelen allah aşkına tanı almazsa bir psikiyatrdan işi gücü yok onu mu takip ediyor tüm emniyet nereye gidiyor diye?

Yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım.
Eğer ki arkadaş kendisine "namussuz" diyen adama umut bağlayacaksa kendi bilir.
Nasıl tahammül edilir bu tiplere ben anlamam...

Ay daha 1. derdini okurken bunaldım. Kaç kurtar kendini. Adam normal değil. Vallahi böyle psikopat biriyle değil evli olmak, arkadaş, komşu vs bile olunmaz

Ablacım senden küçüğüm belki ama benzer durumları yaşama ihtimalim benim de var.. Benim nisanlim da polis ve bu şekilde bazen kafasında birseyler kurabiliyor bahane olarak ta geçmişte yaptığım ufak hataları gösteriyor. Bu bi dönem o kadar yormustu ki beni araştırdım baya hastalıkları ve paraoid şizofreni diye bir şey Gerçekten cuk oturuyor. Kimseye guvenmemesi, bildiğini okuması, defalarca aynı şeyleri kafasında kurup inanması. . Yalnız şimdi bunları yapmıyor bana hani sizde demişsiniz evlenmeden önce böyle değildi diye korktum kendi adıma sizin için de üzüldüm. Yalnız bence bu meslekten atılmaya sebep olmaz heralde çünkü terapi ve ilaçla asılır diye düşünüyorum

Yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım.
Eğer ki arkadaş kendisine "namussuz" diyen adama umut bağlayacaksa kendi bilir.
Nasıl tahammül edilir bu tiplere ben anlamam...
amanın tahammül ne kelime kaç diyorum ben onunla ilgili bu dediklerim. Patolojik bir durum varlığından söz ediyorum. Kaç kurtul diyorum ümitlenme diyorum.

Eşini tanımlarken kesinlikle kiskanç kelimesini kullanamıyorum zira tam bir psikopatla evlisin. Zayif düşüp şans vermeden önce yaşayacağın şeyleri dusun ve arkana bakmadan uzaklaş. Çocugun olursa bir de yandın. Kabus gibi saygisiz adam.

Aman okurken kafayı yedim ki 4, şıktan sonra gına geldi aç boşanma davasını gençliğini bu dengesiz adama heba etme adam bildiğin hasta senide hasta eder kaç kurtul!

Canım benim ayniyiz bendede gecmiste yaptigim ufak hatalari her allahin gunu yuzume vuruyo ama kendi yaptiklarini hic gormuyo arkadaslarinda yazdigi gibi allah sabir guc versin sende cok iyi dusun hep benim yazdiklarimi aklina getir allahim senide korusun

Anneniz babanız tüm bu olanlardan haberdar değil mi? Neden müdahele etmiyorlar anlamadım. Bitti bu iş diyip dava actirtmalilardi size.

Anneniz babanız tüm bu olanlardan haberdar değil mi? Neden müdahele etmiyorlar anlamadım. Bitti bu iş diyip dava actirtmalilardi size.
Annemin ve babamin haberi var bunlar bir anda olmadi zaten asama asama ilk zamanlar hafif seyler zamanla agirlasti haddini asinca aslinda ailem ilk baba evine gittigimde demislerdi gitme diye ben aptalik yaptim ve iki kere sans verdim en sonunda ne dumenler ceviriyosun beni aldatiyomusun diyince bende artik yeter dedim ailem ilk tartismadan beri karsilar ama benim aptalligim yuzunden onlarda kabullenmkten baska bisey yapamadilar

Eşinizin vaktinde güveni fena sarsılmış ve çok büyük izleri var bence. Bu sarsılmayı siz yaşattınız demiyorum yanlış anlamayın ama cok büyük sorunlar güven sorunları yaşamış olmalı ki böyle davranıyor ben böyle düşündüm eşiniz için. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…