Evliliğim... bosanma asamasindayim

Psikolojik sorunlari var eger seviyorsan ve sans vermek geciyorsa icinden terapiye gitme sarti koy birlikte gidin

Hatta önce beraber gidin terapisi aylarca. Ama baba evinde kalin bence. İyi bir insan olsa bile bu sorunlarını aşmadan barisirsaniz çok daha uzulursunuz. Gerçekten değiştiğini girdiğinizde tekrar barismayi dusunursunuz.

Evlenirken size bu protokolu imzalattimi
Madde madde.
Evlenirken degil ama evlendikten sonra bu protokoldaki maddeler ne ki daha neler neler resmen ezberletti herkes bana evliligin ilk baslarinda olur boyle seyler dedi bende ona istnaden elimden geleni yapmaya calistim hatta bazen diyodum kafam karisiyo hangisini yapicam robot gibiyim soyle bi rahat hareketim yok evden cikarken sunlari sunlari yapmam gerek diye etrafimdaki seylerin keyfini alamiyodum resmen robottum

Cok isterim tedavi olmasini ama malesef meslegi geregi kabul etmiyo dava dilekcemde bu maddeleri yazinca avukat zaten sizofren davranislar tanimini ekledi dilekceye ama karsi cikti kendisi ve kendi yazdigi dilekcesinde bana hakaret ediyo bile yazdirdi hicbi sekilde yanasmiyo tedaviye artik mahkeme ne karar verir bilemicem

Yine iyi ben disari bile cikamiyorum hahaha biri bakarsa yandi bana guvenir ama sizofren dir düzelir ins:) bende. oyleyimdir aslında ne o bensiz ne ben onsuz çıkmayız...

Eşin kıskanç değil ki ruh hastası

Yine iyi ben disari bile cikamiyorum hahaha biri bakarsa yandi bana guvenir ama sizofren dir düzelir ins:) bende. oyleyimdir aslında ne o bensiz ne ben onsuz çıkmayız...
Benimkide oyle biri bana bakarsa bakan yaniyodu ilk zamanlar ama daha sonra mesela arkadasiyla cafede bulustugunda hep bana bakarak konustugunu farketmis ve bu sefer ikidebir bakma suna demeye basladi sanki ben bakiyomusum gibi yani zamanla ilerledi umarim seninkide ilerlemez dicem ama seninde benden pek farkin yok gibi disari cikamiyomussun allah yardimcimiz olsun

Amiin sadicim dediği adam elini omzuma koydu konuşurken onu poposuna tekmeler ata ata surukluye surukluye disari atti evden ve bildiğin deniz değil bak hamam sırf kadınlar var oraya bile gidemezsin gözümün önünde olacaksın diyo göndermiyor yani zaman mi desem bilmiyorum bence kaybetme duygusu...

Hayırlısı olsun diyelim. Hayat bu şekilde geçmez. Keşke tedaviyi kabul etseydi. Bence siz elinizden geleni yapmışsınız. Çocuk vs de yok. Evlilikler kolay kurulmuyor.

Ben de iki kez evden ayrıldım geri döndüm. Üçüncüsünde fark ettim ki hiç bir zaman değişmeyecek odun. Boyle giderse 60 yaşına gelip de kocasından şikayet eden o teyzelerden olacagim. Bir gecede topladım eşyaları, kesin olarak ayrılma kararı aldım.
Ayrılmak isteyen bendim, aglaya aglaya çıktım evden. Çok şükür yaptığım en doğru hareket oldu. Kimse ayrilayim diye evlenmiyor ama mutsuz bir omur geçirmektense , beraber geçen 3_5 yili silmek daha kolay.

Hayırlısı olsun. Umarım vereceğiniz kararla mutluluğu bulursunuz.

Evet benmkide hep der seni kaybetmekten cok korkuyorum sanki bi gun beni birakip gitcekmissin gibi geliyo diyo ama bilmiyo ki bu haraketler belli bi sureden sonra insani bunaltiyo asil bundan dolayi birakip gidesi geliyo bide soyle dusunmek gerek bende beni birakip gitmesini istemem bende korkarim ama haraketlerimde onun gibi degildir onlarin hareketleri biraz anormal kisaca hastalik baska bisey degil

Umarim dediginiz gibi evlilikler kolay kurulmuyo bosanma surecide o kadar zor ki bu tatsiz olaylari yasadigim halde bazi zamanlar guclu olmakta zorlaniyorum yeni evlenen arkadaslarimin fotogrflarina bakamiyorum gelin arabalarina bakamiyorum gelinliklere bakamiyorum kiskancliktan degil ne hayaller vardi ne umutlar vardi ama olanlara bak icim ciz ediyo allahim hakkimzda hayirlisi versin demekten baska bisey gelmiyo elimden

Öyle yapacak birsey yok şiddet etmediği sürece parcalasin kendisini benim esimde beni seviyormusun sen canimi acitir bir şekilde sogudunmu benden o herife baktinmi sana baktığında göre sende baktin kesin der kufur eder felen karışık yaslandigimizda duzelir:))

Canim esin kıskanç değil bildiğin ruh hastasi bu adam!!! Amam uzak dur sakin barisma..kopek alsin beslesin tam ona gore !!

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende anlattıklarının hepsini yaşadım 13. Yüde sevgiliyken. Yolda kafamı kaldırıp yürüyemezdim.cam sildirmezdi kapıya çıkamazdım çocuğumu parka kv kpederim gelirdi götürürdük.Artık çok yorulmuştum arka arkaya 2 çocuk oldu siteye taşındık şimdi yavaş yavaş azalmaya başladı mesela çocuğu çocuk havzna götürüyorum ben kenarda duruyorum pantolon tişört ilerde yetişkin havuzu var diye yasakladı. Kızım ağladı etti de artık götürüyorum.kYınpederimde öyleymiş şimdi 45 yaşında kaynanam çok rahat Zaman'la normalleşiyorlar bu odunlar:) ömür gidiyo ama seviyorsan gidemiyorsun.bence eşine düşüncelerini dile getirip seni rahatsız etmeyeceğine dair söz al ve bir daha dene. Adam pişmanmış zaten ayrıca 3. ŞAhıslarıda araya sokma iş daha sarpa sarar.ikiniz buluşun sen bunu yaptın ben bunu yaptım deyip geçmişi açmayın.içinde azıcık bile acaba varsa dene yoksa sonra çok pişman olursun.inşallah eşinde Zaman'la kendini törpüler ve çok Mutlu olursunuz Can'ım:)

Adam bildiğin ruh hastası manyak.
Bu adamdan çocuğun olduğunu düşünsene bi hele ki kız çocuğu onun da hayatını zindan eder bu düşük zekalı.
Hiiiç pişman olur falan diye düşünme asla düzelmez düzelmiş gibi.yapar başta göstermelik sadece.
Bir de zaten ailesi de cahil ve görgüSüz galiba aramadıklarına göre.
Senin hiçbir kaybın olmaz boşanırsan emin ol boşan ve mutlu ol sadece bir hayatın var.

Inanin 3 kisileri sokma tarftari degilim tam tersi esim hep 3 kisileri araya sokardi benimle tartisirdi babami arardi annemi arardi beni sikayet ederdi esimi defalarca karsima alip tek tek aciklayarak sakince konustum ustelik defalarca o an konustugumda bana hak veriyo evet bunlari yapmamaliyim bunlari dememeliyim diyo fakat yine ayni duzeltmiyo hatta son zamanlarda hicbirseyi kabul etmemeye bsladi hep sundan sundan dolayi hakediyosun demeye basladi ama sundan sundan dedigi konulari kendi kafasinda kurdugu konular kendini onlara inandirmis dedigim gibi asama asama oldu hersey simdi oturup sakince dusununce zamanla ilerledi hersey gun gectikce kotulesti

Ailesi ogullarinin sozunden pek cikmazlar hatta kac kere annesinin onunde bana hakretlerde bulundu inanirmisin bir kere agzini acipta sen ne bicim konusuyosun demedi ben dedim anne sende bi bayansin seninde bi kzin var bakin bana ne diyo lutfen biseyler soyle diye ama tek dedigi sey olsun sabretceksin

Simdi siz yasadiginiz kole hayatini mi ovuyorsunuz?

Siz bu hayatta mutluysaniz eger, mazosist veya yalniz kalamayan bir insan oldugunuz icindir.

Yoksa insanlar evcil hayvanlarina daha cok ozgurluk taniyor.

Kendi kafasında inandırdığı şeyler oluyorsa şizofren olabilir Eşine şizofren olduğuna kimse inandıramaz.çünkü farkında değillerdir tedavide olmazlar. Allah yardımcın olsun Can'ım çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…