- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.161
Tamam canım inşallahİns guzel sonuclarin cikar bizede haber ver
Suyumuda ufaklık rahat bırakmıyor ki elindeki lolipop şekeri suyuma sokup çıkarıyor resmen dietimi sabote şekerli su bütün gün rahat yok:))
Oh iyi yapmışsın canım afiyet olsunAy kızlar misafir geldi akşam pat diye bende karnabahar yapmıştım dedim isterseniz buyurun yiyelim yok dediler yemek söyledik dışarıdan ben karnabaharımı yedim bi de pasta getirmişler sağolsunlar, yiyebildiklerini yediler yiyemediklerini eve geri paket yapıp gönderdimbiri Bebek iki çocuk ay Muhabbette edemedik. Oturdum yere oğlanla oynadım bütün gece. Çocuk işi zor zanaat.
Allah kabul etsin canımAynenn carsamba uc aylarin baslangici persembede kandilmis persembe de allah izin verirse oruc tutuyum diyorymm borcumda var 4 gun onuda tutabilsemm
Canım kahvaltıda fazladan yumurta ye tok tutsun seni nazara geldin bende öyle oluyorum hep of ofKızlar nazar oldum sanırım sanki midemde bir karadelik var herşeyi yiyesim var müthiş istahim açıldı biri beni durdursun yaz geliyor ya(
Suyumuda ufaklık rahat bırakmıyor ki elindeki lolipop şekeri suyuma sokup çıkarıyor resmen dietimi sabote şekerli su bütün gün rahat yok:))
Kızlar ya Ramazan'a kadar şu kilo işini hızlandıralım Ramazan'da zor oluyor. Ben 2 yıldır yeme düzenim bozulmasın sağlık için diye oruç tutmadım kilo da veremedim Allah affetsin borcum çok Nasıl bitiricem onları bilmiyorum.Aynenn carsamba uc aylarin baslangici persembede kandilmis persembe de allah izin verirse oruc tutuyum diyorymm borcumda var 4 gun onuda tutabilsemm
Kesinlikle canım inşallah hallederiz yanlız doktorda tartıyor tartıda 76 kg çıktımKızlar ya Ramazan'a kadar şu kilo işini hızlandıralım Ramazan'da zor oluyor. Ben 2 yıldır yeme düzenim bozulmasın sağlık için diye oruç tutmadım kilo da veremedim Allah affetsin borcum çok Nasıl bitiricem onları bilmiyorum.
Kuzum sen 70 kilo degilmiydin kilomu aldın offf ofKesinlikle canım inşallah hallederiz yanlız doktorda tartıyor tartıda 76 kg çıktımmoralim sıfır öğleden sonra sonuçlarım çıkacak
Tiroid yüzünden aldım malesef Canım kaçamakların geriye dönüşü kötü olduKuzum sen 70 kilo degilmiydin kilomu aldın offf of
Ay kızlar misafir geldi akşam pat diye bende karnabahar yapmıştım dedim isterseniz buyurun yiyelim yok dediler yemek söyledik dışarıdan ben karnabaharımı yedim bi de pasta getirmişler sağolsunlar, yiyebildiklerini yediler yiyemediklerini eve geri paket yapıp gönderdimbiri Bebek iki çocuk ay Muhabbette edemedik. Oturdum yere oğlanla oynadım bütün gece. Çocuk işi zor zanaat.
Ahh canim ràmazan oruc farz onu tutalim olurmu ne olursa olsun saglik durumunuz el vermezse dr tutmayacaksin derse sagligin tehlikede derse tutmayabuliriz yok sa kendi basimiza tutmazsak 61 keffareti boylayiriz kusura bakmayin canim dogruyu söylemek zorundayimm..zaten ramazan orucu bedenimizin sihhati ve fakirleri nefsimizi terbiye etmek için tutmaliyiz..ins rabbim hepimize nasip eder :))Kızlar ya Ramazan'a kadar şu kilo işini hızlandıralım Ramazan'da zor oluyor. Ben 2 yıldır yeme düzenim bozulmasın sağlık için diye oruç tutmadım kilo da veremedim Allah affetsin borcum çok Nasıl bitiricem onları bilmiyorum.
Yarın başlıyorum spora yüzme+zumbaSporumu yaptım çok şükür geldim sizler nasılsınız bi bakim dedim sporlar ne alemde
Basla canım spor insanı muhteşem hissettiriyorYarın başlıyorum spora yüzme+zumba
Vaktiniz varken yapın kızlar bekarken bende salonlardan cikmazdim evlendim 9 ay sonra ilk kızım oldu zaten hamisken de yapmamıştım şimdide çocuklardan hiç fırsat yok bende evde koşu bandında yürüyorum gün aşırı fırsat veren olursa tabiYarın başlıyorum spora yüzme+zumba
Çocuklar küçükken bende yapamazdım çok şükür büyüdüler de biraz olsun rahatladım insaallah sende buyutup rahatlarsin canımVaktiniz varken yapın kızlar bekarken bende salonlardan cikmazdim evlendim 9 ay sonra ilk kızım oldu zaten hamisken de yapmamıştım şimdide çocuklardan hiç fırsat yok bende evde koşu bandında yürüyorum gün aşırı fırsat veren olursa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?