Evliliğim için 35 kilo

Oh iyi yapmışsın canım afiyet olsun

Aynenn carsamba uc aylarin baslangici persembede kandilmis persembe de allah izin verirse oruc tutuyum diyorymm borcumda var 4 gun onuda tutabilsemm
Kızlar ya Ramazan'a kadar şu kilo işini hızlandıralım Ramazan'da zor oluyor. Ben 2 yıldır yeme düzenim bozulmasın sağlık için diye oruç tutmadım kilo da veremedim Allah affetsin borcum çok Nasıl bitiricem onları bilmiyorum.

Kesinlikle canım inşallah hallederiz yanlız doktorda tartıyor tartıda 76 kg çıktım moralim sıfır öğleden sonra sonuçlarım çıkacak

Ahh canim ràmazan oruc farz onu tutalim olurmu ne olursa olsun saglik durumunuz el vermezse dr tutmayacaksin derse sagligin tehlikede derse tutmayabuliriz yok sa kendi basimiza tutmazsak 61 keffareti boylayiriz kusura bakmayin canim dogruyu söylemek zorundayimm..zaten ramazan orucu bedenimizin sihhati ve fakirleri nefsimizi terbiye etmek için tutmaliyiz..ins rabbim hepimize nasip eder :))

Yarın başlıyorum spora yüzme+zumba
Vaktiniz varken yapın kızlar bekarken bende salonlardan cikmazdim evlendim 9 ay sonra ilk kızım oldu zaten hamisken de yapmamıştım şimdide çocuklardan hiç fırsat yok bende evde koşu bandında yürüyorum gün aşırı fırsat veren olursa tabi

Çocuklar küçükken bende yapamazdım çok şükür büyüdüler de biraz olsun rahatladım insaallah sende buyutup rahatlarsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…