- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.181
Geldim menümü yazayımKızlar nerdesiniz
Ya akşam hiç yemek yemeden mi yedin onları acıkırsın ama...Sabah
1dilim ekmek 1dilim peynir
Nescafe 2si birarada
Öğlen
Yarım porsiyon makarna
Yoğurt
Akşam
2 eti puf
Biraz cizi
Akşam sacmaladim farkındayım ama napim eşim almış dayanamadım yedim ama bi daha yemiycem çok pişmanım çoook
Yemek yemeden yedim canımYa akşam hiç yemek yemeden mi yedin onları acıkırsın ama...
Allahtan eşimin sevdiği aburcuburları ben sevmiyorum benimki de çok yiyo yoksa çekerdi canım. Cips mentos şeker metro albeni eti puf seviyo var evde bi sürü ama ben onları sevmiyorum. Ben snickers çikolatalı gofret çikolata seviyorum.
Ben yesem hem acıkır hem midem bulanırdıYa akşam hiç yemek yemeden mi yedin onları acıkırsın ama...
Allahtan eşimin sevdiği aburcuburları ben sevmiyorum benimki de çok yiyo yoksa çekerdi canım. Cips mentos şeker metro albeni eti puf seviyo var evde bi sürü ama ben onları sevmiyorum. Ben snickers çikolatalı gofret çikolata seviyorum.
Canım kabak çekirdeğinde selenyum var zayıflamaya yardımcı Faydalı yağlar var afiyet olsunGeldim menümü yazayım
Sabah:1 muz 10 badem 1 bardak tarçınlı süt aslında yarım muz yememlazımdı ama o kadar da olsun:)
Öğlen:körili mantarlı tavuk sote( körili tavuk kremasız da çokta güzel oluyomuş)
Akşam: kabak yemeği+yoğurt+1 yk kabak çekirdeği niye verdi bilmiyorum ama iyi oldu
1 fincan yeşilçay.
Süpersin canım emin ol yüzme çok faydalı ve çok hızlı vereeeksin kilolarıYarın başlıyorum spora yüzme+zumba
Acikmamak için erken yatmayi planlıyorum canım insaallah acikmamBen yesem hem acıkır hem midem bulanırdımlyt umarım gece acıkmazsın
Sen ne zaman alıcaksın dr sonuçlarını? Saçın için mi gittin? Saçın nasıl oldu?Süpersin canım emin ol yüzme çok faydalı ve çok hızlı vereeeksin kiloları
Saat9:30 zaten artık acıkmazsın su iç bol bol. Spor da yapmışsın zaten.Acikmamak için erken yatmayi planlıyorum canım insaallah acikmam
Tamam canım su içerim bende yatana kadarSaat9:30 zaten artık acıkmazsın su iç bol bol. Spor da yapmışsın zaten.
Şeker , tiroid ve saçım için gittim canım şükür herşey normal dedi doktor biraz dağa dikkat dedi saçlarım iyi dökülmüyor artık oturduğum yerden sadede duş sonrası tararken dökülüyor bugün çok yoruldumSen ne zaman alıcaksın dr sonuçlarını? Saçın için mi gittin? Saçın nasıl oldu?
Okudum çok güzel şeyler yazmışlarhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...motivasyona-mi-ihtiyaciniz-var-buyrun.981196/ Çok güzel yazmış bi okuyun. Ben yeni mesajlara bakarken gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?