Evliliğim için 35 kilo

Kızlar nerdesiniz
Geldim menümü yazayım
Sabah:1 muz 10 badem 1 bardak tarçınlı süt aslında yarım muz yememlazımdı ama o kadar da olsun:)
Öğlen:körili mantarlı tavuk sote( körili tavuk kremasız da çokta güzel oluyomuş)
Akşam: kabak yemeği+yoğurt+1 yk kabak çekirdeği niye verdi bilmiyorum ama iyi oldu
1 fincan yeşilçay.

Sabah
1dilim ekmek 1dilim peynir
Nescafe 2si birarada
Öğlen
Yarım porsiyon makarna
Yoğurt
Akşam
2 eti puf
Biraz cizi
Akşam sacmaladim farkındayım ama napim eşim almış dayanamadım yedim ama bi daha yemiycem çok pişmanım çoook

Ya akşam hiç yemek yemeden mi yedin onları acıkırsın ama...
Allahtan eşimin sevdiği aburcuburları ben sevmiyorum benimki de çok yiyo yoksa çekerdi canım. Cips mentos şeker metro albeni eti puf seviyo var evde bi sürü ama ben onları sevmiyorum. Ben snickers çikolatalı gofret çikolata seviyorum.

Y
Yemek yemeden yedim canım ama acikmadim dahada yemem yatana kadar

Ben yesem hem acıkır hem midem bulanırdı mlyt umarım gece acıkmazsın

Canım kabak çekirdeğinde selenyum var zayıflamaya yardımcı Faydalı yağlar var afiyet olsun

Sen ne zaman alıcaksın dr sonuçlarını? Saçın için mi gittin? Saçın nasıl oldu?
Şeker , tiroid ve saçım için gittim canım şükür herşey normal dedi doktor biraz dağa dikkat dedi saçlarım iyi dökülmüyor artık oturduğum yerden sadede duş sonrası tararken dökülüyor bugün çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…