Evliliğim için 35 kilo

Ay ne güzel canım ya insan nasıl mutlu oluyor değilmi, insan gençleşiyor kilo verince. Eşlerimizin bize güzel bakması en büyük mutluluk. Hep mutlu huzurlu olun inşallah.

Sabah
1dilimekmek
2 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak çay tek şekerli
Öğlen
1nescafe 2si birarada
Akşam 16.30
1 tabak makarna
1 kâse yoğurt
Spor 3mil leslie
Su 1.5 litre
Mlyt 2. Haftasında da 1. liğe oynuyorrr

Sabah: 2 dilim hindi füme+1 yumurta+1 dilim peynir
Öğlen: Izgara köfte salata
Akşam: Haşlanmış tavuk salata
Yeşil çay
2 gün sırf protein verdi böyle.
Bu arada diyetisyen tane karabiberi 3-4 dk kaynatmamı onun suyu ile yeşil çay yapmamı söyledi öyle yapıyorum genelde. Metabolizmayı daha çok hızlandırırmış öyle acı da olmuyor ya da benim karabiberler tırt.

Miyav_su sen en yüksek kaç kiloya çıkmıştın söylede bana umut olsun.
110 kg canım güç bela 98 kg düştüm oradan Karatay ile 69 kg gördüm saç dökülmem başladığı için saldım 76 kg dan tekrar sizinle başladım canım boyum 1.62 zaten sana resmi atmıştım yanlış hatırlamıyorsam beden olarak 56 beden giyordum korse ile şuan 38 sıkıyor bıraz 40 bol geliyor belinden

Harikasın canım afiyeet olsun

Ay ne güzel canım ya insan nasıl mutlu oluyor değilmi, insan gençleşiyor kilo verince. Eşlerimizin bize güzel bakması en büyük mutluluk. Hep mutlu huzurlu olun inşallah.
Hepimizin canım benim rabbim kötü insanlardan uzak tutsun bizleri ne insanlar var mutlu olmamıza bozulan zayıflayıp çatlatalım onları

Evet atmıştın ama kilonu hatırlamıyordum. Saçların nasıl oldu canım durdu mu dökülmeler?

Evet atmıştın ama kilonu hatırlamıyordum. Saçların nasıl oldu canım durdu mu dökülmeler?
Dökülmeler durmadıda azaldı canım umarım dökülenler tekrar çıkar doktor selenyum testi yaptırdı bu hafta çıkarsa selenyum takviyesi kullanacağım saçlarıma zaman vermemi istedi beyazlarımda çıktı ama olsun yeterki saçım olsun beyazlarım umrumda Bile değil

Bugünki menüm mide bulantım malesef bugünden rahat bırakmadı kahvaltıda haşlanmış yumurta sadece sarısı,peynir,kuruyemiş yeşilllik ,öğlende yiyemedim küçük kivi bir elma ,sade Türk kahvesi akşam acılı Adana yanında salata ve su

Aynı durumdaydim bende canım yıllardır hep eşofman altı yeminle artık ö geldi artık hiç giymiyorum kendimize bunu yapmayalim

Vavvv harikasın 110 la başladığını hiç bilmiyordum

Miyav_su malum bende Karatay yapıyorum ya gerçekten karatayla sadece 98 den 68 e indin başka diyet bişey yok mı kaçamaksız Karatay sanırım.
Evet canım kaçamaksız yaptım saçlarım döküldü zaman ve işlerim kötüye gittimeye başladığı zamanlarda psikolojim bozulmuştu malum evimi ve Arabamızı sattık biz sadece sabahları simit ve ekmek yedim Zaten fazla almadım 6 ay ara verdim işte 7 kg civarı aldım birde meyvede yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…