- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.461
Al benden de o kadar bıktım uzun tunik ,5xl tayt ben birde lcw hamile giyiminden giyinirdim kocaman bir göbeğim var canım neyse biraz daha verelim birbirimize foto atarızAynı durumdaydim bende canım yıllardır hep eşofman altı yeminle artık ö geldi artık hiç giymiyorum kendimize bunu yapmayalim
Artık yaşımız geldi benim eşimin saçları kırçıllı oldu bile. İnşallah dökülenler biran önce geri gelir.Dökülmeler durmadıda azaldı canım umarım dökülenler tekrar çıkar doktor selenyum testi yaptırdı bu hafta çıkarsa selenyum takviyesi kullanacağım saçlarıma zaman vermemi istedi beyazlarımda çıktı ama olsun yeterki saçım olsun beyazlarım umrumda Bile değil
İnşallah canım geri gelirlerArtık yaşımız geldi benim eşimin saçları kırçıllı oldu bile. İnşallah dökülenler biran önce geri gelir.
Günaydın sen nasıl oldun?Günaydın ,
Sağlıklı, huzurlu bir gün olsun
Günaydın canım amin inşallahGünaydın ,
Sağlıklı, huzurlu bir gün olsun
Günaydın sen nasıl oldun?
İnşallah canım geri gelirler
Şuan olumlu canım çok sağol sen nasıl olduninşallah hepsi geri gelir canım
Tedavi nasıl gidiyor ?
Al benden de o kadar bıktım uzun tunik ,5xl tayt ben birde lcw hamile giyiminden giyinirdim kocaman bir göbeğim var canım neyse biraz daha verelim birbirimize foto atarız
Şuan olumlu canım çok sağol sen nasıl oldun
Umarım öksürük ciğerlerine inmemiştir kötü acıyor insanın canıÇok sevindim canım
bende bugün daha iyiyim , hala halzsizliki, öksürük ve burun akıntısı var
Hepimizin canım benim rabbim kötü insanlardan uzak tutsun bizleri ne insanlar var mutlu olmamıza bozulanzayıflayıp çatlatalım onları
Bende öyle canım bu son olsun artıkinşallah sağlıkla zayıflayalım, güzel güzel giyinelim
yıllardır mecbur kalmadıkça alış verişe çıkmıyorum, deneyip olmadıkça canım çok sıkılıyor
Umarım öksürük ciğerlerine inmemiştir kötü acıyor insanın canı
Bende öyle canım bu son olsun artık
Bugünki menüm mide bulantım malesef bugünden rahat bırakmadı kahvaltıda haşlanmış yumurta sadece sarısı,peynir,kuruyemiş yeşilllik ,öğlende yiyemedim küçük kivi bir elma ,sade Türk kahvesi akşam acılı Adana yanında salata ve su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?