Evliliğim için 35 kilo

tebrik ederim kararından dolayı. ama 4 ay olmuş işi bırakalı ve sen hala başlamamışsın. birilerinin seni dürtmesi gerekiyordu belki. olsun .

ay iyi sevindim . 100 kilo çok diye düşünüyorum 170 boya.
ben de 170 im . 55.9 um . güyya ben de 52-53 olma derdindeyim .ama şimdi utandım kendimden .
Selamlar, yavaş gidiyor ama yine de gidiyor 86 kiloyum şuan artık, arada bıraktığım geri kilo aldığım oldu. Ama şimdi tam gaz devam ediyorum hedefim şu an 69 ben 55 kiloyu rüyamda bile göremem. Valla keşke bende 55 kilo olsam da 52-53 leri düşünsem. En azından yolu yarıladım gerçekten insanın yaşam kalitesi değişiyor kilo verdikçe.

BitmeyenUmidim nasılsın? Sıkıntıların biran önce biter inşallah.
Bugün biraz iyim canim bir haftadır uyku neym kalmadiydi 4:30 da ne yatiyordum dun sinirlerim bosaldi elim kolum hic tutmadi sabah11 de kalktim hic halim yoktu gunduz 3:30da yatimm 5:00 geri kalktım mecburluktan yemek yapmak icin
Bugun cok şükür 10da kalktim ogle aksam yemegimi koydum pisiyor kahvalti edecegiz allahtan cocuklar varda onlar icin hayattayim sankimm bobreklerim ve kasiklarim agriyor syrestenmi oldu ne jacamagim ne olmadı ama kendimi balon gibi hissediyorum bir kg fazla ciktim hemen yola devam bugun menude yesil fasulye yemegi ve gabak corbasi yapaiyorum kendime..

Hani derler ya sıkıntıdan ay şiştim diye o gerçekmiş. Dün bi yerde okudum stres bel çevresinde ve göbekte yağlanma yapıyormuş. Keşke elimden bi şey gelse sana moral verebilsem.

Allah dermansiz dert vermemiştir insaallah sikintilarinda bir an önce geçer ve rahatlarsin canım sıkma kendini bende ailevi nedenlerden dolayı stresten 30 kg aldım anti depresanlar yüzünden şimdi çok şükür iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…