- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.481
Ay kıyamam canım benim umarım en kısa zamanda iyileşirsinMalesef indi, ondan doktor iğne başladı
dediğin gibi öksürükten sırtım ağrıyor
Sorma canım ctesi arkadaşlar ile menemen ve makarna günü yaptık o günden beri bulantı var pazar hastaneye gittim iki kez ve serum taktılar düzelmedi daha önce de makarna yiyince böyle olmuştumGeçmiş olsun canım,
miden neden bulanıyor ?
Aynı durumdaydim bende canım yıllardır hep eşofman altı yeminle artık ö geldi artık hiç giymiyorum kendimize bunu yapmayalim
Artık geriye bakıp üzülmek Yok canım şuan bizim için ilerisi önemliİnşallah bu son olur,
yaşımda geçiyor , en güzel yıllarım kilolu geçti
Ay kıyamam canım benim umarım en kısa zamanda iyileşirsin
Sorma canım ctesi arkadaşlar ile menemen ve makarna günü yaptık o günden beri bulantı var pazar hastaneye gittim iki kez ve serum taktılar düzelmedi daha önce de makarna yiyince böyle olmuştum
Artık geriye bakıp üzülmek Yok canım şuan bizim için ilerisi önemli
Sorma canım acayip çarptı beniGeçmiş olsun canım
senin gerçekten çok hassas bir bünyen var, çok zor olmalı
tebrik ederim kararından dolayı. ama 4 ay olmuş işi bırakalı ve sen hala başlamamışsın. birilerinin seni dürtmesi gerekiyordu belki. olsun .Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Canım bunlar geçmiş zamanki mesajlarıtebrik ederim kararından dolayı. ama 4 ay olmuş işi bırakalı ve sen hala başlamamışsın. birilerinin seni dürtmesi gerekiyordu belki. olsun .
Evet verdi ve devam ediyoray eski konuya mesaj atmış oldum .
yeni sandım. acaba konu sahibi verdi mi kilolarını
ay iyi sevindim . 100 kilo çok diye düşünüyorum 170 boya.Canım bunlar geçmiş zamanki mesajlarıkedikedi84 nin şuan 8 ki rakamlara indi arkadaşımız
maşallah . devam inşallah böyle. 6 lara da iner inşallahEvet verdi ve devam ediyor@kedikedi84
Selamlar, yavaş gidiyor ama yine de gidiyor 86 kiloyum şuan artık, arada bıraktığım geri kilo aldığım oldu. Ama şimdi tam gaz devam ediyorum hedefim şu an 69 ben 55 kiloyu rüyamda bile göremem. Valla keşke bende 55 kilo olsam da 52-53 leri düşünsem. En azından yolu yarıladım gerçekten insanın yaşam kalitesi değişiyor kilo verdikçe.ay iyi sevindim . 100 kilo çok diye düşünüyorum 170 boya.
ben de 170 im . 55.9 um . güyya ben de 52-53 olma derdindeyim .ama şimdi utandım kendimden .
Bugün biraz iyim canim bir haftadır uyku neym kalmadiydi 4:30 da ne yatiyordum dun sinirlerim bosaldi elim kolum hic tutmadi sabah11 de kalktim hic halim yoktu gunduz 3:30da yatimm 5:00 geri kalktım mecburluktan yemek yapmak icinBitmeyenUmidim nasılsın? Sıkıntıların biran önce biter inşallah.
Hani derler ya sıkıntıdan ay şiştim diye o gerçekmiş. Dün bi yerde okudum stres bel çevresinde ve göbekte yağlanma yapıyormuş. Keşke elimden bi şey gelse sana moral verebilsem.Bugün biraz iyim canim bir haftadır uyku neym kalmadiydi 4:30 da ne yatiyordum dun sinirlerim bosaldi elim kolum hic tutmadi sabah11 de kalktim hic halim yoktu gunduz 3:30da yatimm 5:00 geri kalktım mecburluktan yemek yapmak icin
Bugun cok şükür 10da kalktim ogle aksam yemegimi koydum pisiyor kahvalti edecegiz allahtan cocuklar varda onlar icin hayattayim sankimm bobreklerim ve kasiklarim agriyor syrestenmi oldu ne jacamagim ne olmadı ama kendimi balon gibi hissediyorum bir kg fazla ciktim hemen yola devam bugun menude yesil fasulye yemegi ve gabak corbasi yapaiyorum kendime..
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinÇok sevindim canım
bende bugün daha iyiyim , hala halzsizliki, öksürük ve burun akıntısı var
Allah dermansiz dert vermemiştir insaallah sikintilarinda bir an önce geçer ve rahatlarsin canım sıkma kendini bende ailevi nedenlerden dolayı stresten 30 kg aldım anti depresanlar yüzünden şimdi çok şükür iyiyimBugün biraz iyim canim bir haftadır uyku neym kalmadiydi 4:30 da ne yatiyordum dun sinirlerim bosaldi elim kolum hic tutmadi sabah11 de kalktim hic halim yoktu gunduz 3:30da yatimm 5:00 geri kalktım mecburluktan yemek yapmak icin
Bugun cok şükür 10da kalktim ogle aksam yemegimi koydum pisiyor kahvalti edecegiz allahtan cocuklar varda onlar icin hayattayim sankimm bobreklerim ve kasiklarim agriyor syrestenmi oldu ne jacamagim ne olmadı ama kendimi balon gibi hissediyorum bir kg fazla ciktim hemen yola devam bugun menude yesil fasulye yemegi ve gabak corbasi yapaiyorum kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?