- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.501
Hani derler ya sıkıntıdan ay şiştim diye o gerçekmiş. Dün bi yerde okudum stres bel çevresinde ve göbekte yağlanma yapıyormuş. Keşke elimden bi şey gelse sana moral verebilsem.
Bana bişey olsa kimsenin kulagi duymaz kimsyeyi sevindirmicegim bugunden itibaren tekrar hayata Merhaba eger böyle yapmazsam coktukce cokerim ins kizlar daha iyi olacagimm ins sizler sayesinde bu kg lardan kurtulup daha mutlu olacagim kendime olan guvenim daha cok gelecekk tipki miyav_su gibi esimde sok olsun herkes oyle olsun cok güzel bir duygu dur bazen esim sarilirken diyorki bak bak sen belide incelmis halbuki ayni kg duruyomm yinede mutlu oluyorum ama bi 10-15kg versem off off olurum yani..Allah dermansiz dert vermemiştir insaallah sikintilarinda bir an önce geçer ve rahatlarsin canım sıkma kendini bende ailevi nedenlerden dolayı stresten 30 kg aldım anti depresanlar yüzünden şimdi çok şükür iyiyim
canım benim . yapacaksın. inanıyorum . yediklerine dikkat et . kaçamak yapma bi 10 gün .Selamlar, yavaş gidiyor ama yine de gidiyor 86 kiloyum şuan artık, arada bıraktığım geri kilo aldığım oldu. Ama şimdi tam gaz devam ediyorum hedefim şu an 69 ben 55 kiloyu rüyamda bile göremem. Valla keşke bende 55 kilo olsam da 52-53 leri düşünsem. En azından yolu yarıladım gerçekten insanın yaşam kalitesi değişiyor kilo verdikçe.
Inşaallah canım vericez bu kiloları merak etme hep destek tam destek birbirimiz için varızBana bişey olsa kimsenin kulagi duymaz kimsyeyi sevindirmicegim bugunden itibaren tekrar hayata Merhaba eger böyle yapmazsam coktukce cokerim ins kizlar daha iyi olacagimm ins sizler sayesinde bu kg lardan kurtulup daha mutlu olacagim kendime olan guvenim daha cok gelecekk tipki miyav_su gibi esimde sok olsun herkes oyle olsun cok güzel bir duygu dur bazen esim sarilirken diyorki bak bak sen belide incelmis halbuki ayni kg duruyomm yinede mutlu oluyorum ama bi 10-15kg versem off off olurum yani..
Sen suan kac kg sun 30kg mu aldin verdinmi naptin bende 33 yasindayim kadin rajatsizligim var kg vermem ondan biraz zor verdim ama hayat devam ediyor verecegim inşInşaallah canım vericez bu kiloları merak etme hep destek tam destek birbirimiz için varız
Çok sağol desteğin için siz böyle yazdıkça daha da gaza geliyorumcanım benim . yapacaksın. inanıyorum . yediklerine dikkat et . kaçamak yapma bi 10 gün .
ayran tüket öğün araları. salatalık tüket. lütfen . ben nedense çok istedim seni 60 larda olasın.
yaşın da genç. yürüyüş bandın duruyor mu . yürüyor musun .
bak ne tavsiye edeceğim . ben doğum sonrası kilomu şöyle verdim . bant yok bende .bi tabureyi step tahtası yaptım . tv den yuoutube açtım. istediğim sevdiğim bi müzik . serdar ortaç çok beğenirim . onunla 2 saat step yaptığımı bilirim. o gaza getirir . yaptırır bak yürüyüşü bantta
Aşırı zayiflikta kadına yakışmıyor canım hiç kilo verme bence fazla bile incesin boyuna göreay iyi sevindim . 100 kilo çok diye düşünüyorum 170 boya.
ben de 170 im . 55.9 um . güyya ben de 52-53 olma derdindeyim .ama şimdi utandım kendimden .
Suan 94.3 kiloyum 31 yaşındayım 30kg aldım malesef sizin de desteginizle vericem insaallahSen suan kac kg sun 30kg mu aldin verdinmi naptin bende 33 yasindayim kadin rajatsizligim var kg vermem ondan biraz zor verdim ama hayat devam ediyor verecegim inş
kaçamaksız gidersen kilocukların gider. başka türlü ya yerinde sayarsın. ya kilo alırsın .Çok sağol desteğin için siz böyle yazdıkça daha da gaza geliyorumkendi başıma yapamayacağımı anlayıp sonunda çok iyi anlaştığım bi diyetisyen buldum. Spora yazıldım yüzme ve zumba ya gidiyorum. Koşubandı hala duruyor bi köşede.
3 haftadır 1 çatal pasta dışında gerçekten 1 çatalhiç kaçamağım olmadı.
haklısın aslında . şu an iyiyim . öyle kilo verme gibi acelem yok . sadece aburcuburdan uzak durayım yeter. ben aburcubur hastasıydım . ama 1 ay oldu sanıyorm yemiyorum. öğün sayıyordum yediğim aburcuburu. yani 2 paket bisküvi ile öğlen yemeğimi ortadan kaldırdım .ya da 1 paket cips ile yemek yemeden öğlen geçiyordum. bunlar yüzünden yağlandım kilo değil de yağ oldu. doğum sonrası da tabi emzirme dönemi süt olsun diye yedim tatlıyı onu bunu. öyle işteAşırı zayiflikta kadına yakışmıyor canım hiç kilo verme bence fazla bile incesin boyuna göre
Afiyet olsun öğün atlamasan olmaz ya kahvaltı ya öğle yemeği nescafe. Aç kalma sakın gözündönüp yemeklere saldırırsın sonra kendimden biliyorum.Sabah
2 dilim peynir
1dilim ekmek
2 zeytin
1 bardak çay tek şekerli
Öğlen 13.45
1nescafe 2si birarada
Akşam 17.30
Tavuk ızgara
Salata
Su 2lt
Spor 3mil leslie
Yok canım ben zaten yiyemiyorum yiyebilsem bende ogün atlamak istemiyorum doğru değilAfiyet olsun öğün atlamasan olmaz ya kahvaltı ya öğle yemeği nescafe. Aç kalma sakın gözündönüp yemeklere saldırırsın sonra kendimden biliyorum.
Afiyeet olsun canımyine güzel bir menüYüzdüm bugün 1 saat.
Sabah: 2 dilim hindi füme 1 yumurta maydanoz dereotu.
Öğlen: Tavuk sote
Akşam: Enginar yoğurt
Hayır canım afiyet olsun bende çok severimMiyav_su tatlım şeker pancarı kavurması yoğurtlu kacamakmi? Karatayda
Vay vay bak sen şuna süper gidiyorsun maşallahYüzdüm bugün 1 saat.
Sabah: 2 dilim hindi füme 1 yumurta maydanoz dereotu.
Öğlen: Tavuk sote
Akşam: Enginar yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?