- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.521
Canım çaydaki şekeri bırakabiliyorsan bırak bence çok daha iyi olurSabah
2 dilim peynir
1dilim ekmek
2 zeytin
1 bardak çay tek şekerli
Öğlen 13.45
1nescafe 2si birarada
Akşam 17.30
Tavuk ızgara
Salata
Su 2lt
Spor 3mil leslie
Bana bişey olsa kimsenin kulagi duymaz kimsyeyi sevindirmicegim bugunden itibaren tekrar hayata Merhaba eger böyle yapmazsam coktukce cokerim ins kizlar daha iyi olacagimm ins sizler sayesinde bu kg lardan kurtulup daha mutlu olacagim kendime olan guvenim daha cok gelecekk tipki miyav_su gibi esimde sok olsun herkes oyle olsun cok güzel bir duygu dur bazen esim sarilirken diyorki bak bak sen belide incelmis halbuki ayni kg duruyomm yinede mutlu oluyorum ama bi 10-15kg versem off off olurum yani..
Eskiden 2 tane atardım şimdi bire düşürdum insaallah en kısa zamanda onuda cikarticam hayatımdanCanım çaydaki şekeri bırakabiliyorsan bırak bence çok daha iyi olur
Canım direk bırakabilirsin çayını biraz açık içmeye çalış şekere gerek kalmazEskiden 2 tane atardım şimdi bire düşürdum insaallah en kısa zamanda onuda cikarticam hayatımdan
Verirsin bence sen sıkı sıkı saril buraya burda ancak birbirimizde guc alip motivasyon oluyoruz ins sende bizde herkes istedigi güzel kglara ulasacagiz ins yaaSuan 94.3 kiloyum 31 yaşındayım 30kg aldım malesef sizin de desteginizle vericem insaallah
Afiyet olsun canımMenümü paylaşayım sabah Karatay kahvaltısı bir çay bardağı süt akşam yogutlu pancar kavurması bir büyük kase haşlanmış tavuksuyu ve tavuk kahve yeşil çay 60 dk yürüyüş
Canim nasilsinBugünki menüm kahvaltı :klasik Karatay öğlen ekmeksiz tabakta döner ve sumaklı soğan akşam zeytinyağlı kabak ve yoğurtlu kereviz
İyiyim Canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor ?tekrardan başlamışsın kilo vermeye harikasınCanim nasilsin
Geçmiş olsun canim allah sifa versin..Malesef indi, ondan doktor iğne başladı
dediğin gibi öksürükten sırtım ağrıyor
Kuzum biliyosun zor seyler atlattim toparlanmaya çalışıyorum bu zarf icinde cok kilo aldim hamileyken dikkat ediyordum sonrada biraz kacrdm bunalimdayken 1 ayda yine kilo aldim 9lari gördüm kuzum sağlığım elden gidiyor kuzum yolum iyice uzadi kuzum basarabilir miyimİyiyim Canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor ?tekrardan başlamışsın kilo vermeye harikasın
Farkettim canım unutma bunların hepsi sınav canım rabbim bizleri sınıyor bunları neden biz demeden isyan etmeden atlatmak olsun verirsin canım yeterki sağlığımız yerinde olsun benim yapabileceğim birşey varsa her zaman yanındayımKuzum biliyosun zor seyler atlattim toparlanmaya çalışıyorum bu zarf icinde cok kilo aldim hamileyken dikkat ediyordum sonrada biraz kacrdm bunalimdayken 1 ayda yine kilo aldim 9lari gördüm kuzum sağlığım elden gidiyor kuzum yolum iyice uzadi kuzum basarabilir miyim
Sagolasin canim esimle problemlerim vardi halletik ama yinede kalbim icim buruk neyse buna sukur yeter kendimi heba ettigim bende cok istiyorum tam anlamiyla diyete baslamak birde ben birseye uzuldummu acisi iki uc gun sonra cikiyor elim ayagim tutmuyor cok enterasan biriyim ne varsa bir sakinlesmem lazim psikolojik heral uc aydirda yoruldum hersey ust uste gelince vucut cokmek istedi :))) bende no no no no noCanım kaç gündür sana özelden yazmak istedim ve hep vazgeçtim dedim biraz yanlız kalsın toplasın kendisini birde dvit ve Demir seviyeni ölçüttür ve hep birlikte şu kilolardan kurtulalım
Sagol kuzum benim biliyorum yanimda olduğunu hisediyorum ❤ yeniden basliyorum ALLAHIN izniyle veririm kuzum basaricam yeniden ❤Farkettim canım unutma bunların hepsi sınav canım rabbim bizleri sınıyor bunları neden biz demeden isyan etmeden atlatmak olsun verirsin canım yeterki sağlığımız yerinde olsun benim yapabileceğim birşey varsa her zaman yanındayım
Evet canım benim bol bol dua et kitap oku ,spor yap yürüyüşe çık seninle Bebek konusunu konuşanlara cevaplarını ve hatlerini bildir tamam mı senin ne yaşadığını içindekileri hiçkimse bilemez unutmaSagol kuzum benim biliyorum yanimda olduğunu hisediyorum ❤ yeniden basliyorum ALLAHIN izniyle veririm kuzum basaricam yeniden ❤
Bir kadinin allahin izniyle basaramiyacagi birsey yoktur her sikintiyi her dedi kadin omuzlar bunuda basaririz yaa ins biz neleri basarmadikki degilmi hosgeldin grubumuzaSagol kuzum benim biliyorum yanimda olduğunu hisediyorum ❤ yeniden basliyorum ALLAHIN izniyle veririm kuzum basaricam yeniden ❤
Cok zor kuzum ALLAHIM kimseye vermesin bu aciyi cok mutluydum biliyosun senlede konusmustuk ozamanlar bianda hevesim kursagimda kaldı RABBiM beterinden korusun ❤ Tamam kuzum benim seviyorum seni biliyosun iyilik melegim teşekkür ederim beraber kilolarimizdan kurtulucaz evelALLAH ❤Evet canım benim bol bol dua et kitap oku ,spor yap yürüyüşe çık seninle Bebek konusunu konuşanlara cevaplarını ve hatlerini bildir tamam mı senin ne yaşadığını içindekileri hiçkimse bilemez unutma
Cok tatlisin canimmm cok teşekkür ederim sizin gibi destekcilerim oldugu surece hedefimize ulasicagimiza inanıyorum cok sagol hosbuldum kuzum❤Bir kadinin allahin izniyle basaramiyacagi birsey yoktur her sikintiyi her dedi kadin omuzlar bunuda basaririz yaa ins biz neleri basarmadikki degilmi hosgeldin grubumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?