Evliliğim için 35 kilo

mlyt hoşgeldin aramıza _Masalim_ tabiki basarirsin aramıza hoşgeldin ben 103 ten düştüm 83 e sen 9 lardaymissin çok daha iyi durumdasın bana göre umarım herşey gönlünce olur @selcanmehmetcan canım eski arkadaşım sen çok iyi bir insansın herşey guzel gönlüne göre olur inşallah kocanla agzinizin tadı hiç bozulmasın Miyav_su canım iyileşme ne sevindim saçlarından Rapunzel gibi olsun inşallah:)

Amin inşallah canım

Hosbuldum canım

Aynen bende kuaför deyim roflemi yeniliyorum spor yok bugun
Bugün bakım günü desene ben de lazere gittim artık bitti sayılır daha 2 seans hakkım var ama çok rahatlıkmış yav. Ben ağdayı kendim yapıyordum bacaklar da bıngıl bıngıl olunca morartıp duruyordum özellikle üst bacaklarımı.

Sabah Karatay kahvaltısı kıymalı yumurta bir çay bardağı süt, akşam pancar kavurma yoğurt tavuk suyu az tavuk kiymali yumurta sabahtan kalan, kahve yeşil çay kiraz sapı bir avuç badem Antep fıstığı fındık karışık

Benim kafa gitti ya iyice şu baskülü kaldırmam lazım ortalıktan. Bugün tartıldım 86,4 çıktım kilo veremedim diye üzüldüm sonra düşündüm daha pazartesiden beri 3 gün geçti 400 gr gitmiş daha ne istiyorsun salak dedim kendi kendime. Salı gününü iple çekiyorum diyetisyene gidicem sabah ne kadarı yağdan gitti çok merak ediyorum.

Menün çok güzel kiraz sapı yeşil çay içerek çok iyi yapmışsın. Ben de hergün içmeye çalışıyorum yeşil çay.
Pancar kavurma dediğin şu kırmızı pancar mı oluyor?

Kızlar bende şu kiloda sabit kaldım birde serum takılınca malum kilom aynı yarından itibaren 3 gün dukan atak evresi yapıcam çünkü artık çok sıkıldım normalde böyle şeyler yapamam hatta kızardım ama başka çaresi kalmadı bugün dükkandayım çıkışta kasapdan et vb gıdalar alıcam

Menün çok güzel kiraz sapı yeşil çay içerek çok iyi yapmışsın. Ben de hergün içmeye çalışıyorum yeşil çay.
Pancar kavurma dediğin şu kırmızı pancar mı oluyor?
Evet canım haşla önce kabuğunu soymadan sadece yıka pişince kabuğu kendisi çıkıyor zaten yağ soğan karabiberle doğra kavur çok leziz

Selam kızlar herkese mutlu günler. Bugün spora gidemeyeceğim dışarda işlerim var.
Selam Canım kolay gelsin bende gidemeyeceğim çünkü gece 3 gibi uyudum sabah 05.00 uyandım dükkan için buradan çok geç çıkarım zaten yağmur yağıyor 3 günlük dukan atak için malzeme alıcam hiç böyle birşey yapmadım aslında yapmak taraftarı değilim ama işte artık sıkıldım umarım işe yarar kızlar iu zinciri kırmam lazım

Kızlar kuaför çıkışı migrosa girdim karbonhidrat reyonundaki kız :)) sıcak bazlama var alirmisiniz dedi yok canım rejimdeyim dedim ah ahhh bende bir rejime girsem dedi inşallah diyelim madem dedim aminnn diyor koptum

Amin inşallah rabbim böyle acılar ile bizleri sınamasın sen hiç üzülme benim dediklerimi yap be psikolojini düzeltmeye bak

Kızlar kuaför çıkışı migrosa girdim karbonhidrat reyonundaki kız :)) sıcak bazlama var alirmisiniz dedi yok canım rejimdeyim dedim ah ahhh bende bir rejime girsem dedi inşallah diyelim madem dedim aminnn diyor koptum
Kız nasıl dayandın o bazlamaya maşallah canım nazar değmesin hep böyle oluruz inşallah

Ah ah erkek milleti canım bizler çok duygusallızda erkeklerde o duygusallık malesef yok umarım içindeki kırlınlıkta biran önce geçer canım aranız soğumasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…