- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.561
Vay hayırdır neye hazırlanıyorsun kızAynen bende kuaför deyim roflemi yeniliyorum spor yok bugun
Ay sorma bende iç bacaklarım alırken ağlıyordum süpersin canım birde zayıfladın ya maşallahBugün bakım günü desene ben de lazere gittimartık bitti sayılır daha 2 seans hakkım var ama çok rahatlıkmış yav. Ben ağdayı kendim yapıyordum bacaklar da bıngıl bıngıl olunca morartıp duruyordum özellikle üst bacaklarımı.
Oh afiyet olsun canımSabah Karatay kahvaltısı kıymalı yumurta bir çay bardağı süt, akşam pancar kavurma yoğurt tavuk suyu az tavuk kiymali yumurta sabahtan kalan, kahve yeşil çay kiraz sapı bir avuç badem Antep fıstığı fındık karışık
Geçen yaptirdigim rofleyi beğenmedim canım eski kuaförüme döndüm saolsun düzeltti hepsi bu:))Vay hayırdır neye hazırlanıyorsun kız
Estafurllah canım hepimiz senin gibiyiz bence yağdan 1-2 kg gitmiştir canım çünkü yüzüyorsun ya faydası varBenim kafa gitti ya iyice şu baskülü kaldırmam lazım ortalıktan. Bugün tartıldım 86,4 çıktım kilo veremedim diye üzüldüm sonra düşündüm daha pazartesiden beri 3 gün geçti 400 gr gitmiş daha ne istiyorsun salak dedim kendi kendime. Salı gününü iple çekiyorum diyetisyene gidicem sabah ne kadarı yağdan gitti çok merak ediyorum.
Geçen yaptirdigim rofleyi beğenmedim canım eski kuaförüme döndüm saolsun düzeltti hepsi bu:))
Of üstüne sarımsaklı yoğurtEvet canım haşla önce kabuğunu soymadan sadece yıka pişince kabuğu kendisi çıkıyor zaten yağ soğan karabiberle doğra kavur çok leziz
Evet canım kırmızı pancar aslında çok faydalı bir gıda yeşil çay oh afiyet olsun
Evet canım haşla önce kabuğunu soymadan sadece yıka pişince kabuğu kendisi çıkıyor zaten yağ soğan karabiberle doğra kavur çok leziz
Olduk biz bu sefer galiba. Deseydin kadınlar kulubüne gel diyeKızlar kuaför çıkışı migrosa girdim karbonhidrat reyonundaki kız :)) sıcak bazlama var alirmisiniz dedi yok canım rejimdeyim dedim ah ahhh bende bir rejime girsem dedi inşallah diyelim madem dedim aminnn diyor koptum
Afiyet olsun. Çok iyi gidiyorsun..Bugün yediklerim
Sabah 10.30
1 dilim ekmek
2dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak limonlu su
Öğlen 1nescafe 2si birarada
Akşam 17.30
2 kâse çorba
1dilim ekmek
Salata
Baş ağrısından spor yapamadım
Su 1lt
Olduk oldukOlduk biz bu sefer galiba. Deseydin kadınlar kulubüne gel diye
Kesinlikle dene canım faydası çok afiyet olsunBen önceden hiç pancar yemiyordum pazarda falan dikkatimi bile çekmiyordu, diyetisyen salatalara bol bol eklettiriyor. Dedim o mu başka bi şey mi. Bi deneyeyim bi kere çeşit olmuş olur hem benim için.
Afiyet olsun canımBugün yediklerim
Sabah 10.30
1 dilim ekmek
2dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak limonlu su
Öğlen 1nescafe 2si birarada
Akşam 17.30
2 kâse çorba
1dilim ekmek
Salata
Baş ağrısından spor yapamadım
Su 1lt
Olduk biz bu sefer galiba. Deseydin kadınlar kulubüne gel diye
Pancar ıspanak kereviz pırasa mantar semizotu herturlu ot sapKesinlikle dene canım faydası çok afiyet olsun
Ay çok severimPancar ıspanak kereviz pırasa mantar semizotu herturlu ot sap
Ooo geçmi yiyorsun canım ben mutfağı kapattım 1saat önceAy çok severimkarnım açıktı zaten daha dükkandayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?