Anladığım kadarıyla eşiniz çok fazla etki altında kalıyor. İlk mesajınızda 12 yıllık evliyim demişsiniz sonuçta 1-2 yıllık olsa hadi kabul edemiyorlar dicem ama uzun bir süreç olmuş yani sizin kabul edilmeyen kadın vasfından çoktan çıkmış olmanız gerekirdi. Şu dünyada herkesin gönlünü yapamazsınız, yaparım derseniz mutlu olamazsınız. Ya herşeye kulak tıkayıp eşinizle kendi hayatınızı yaşayacaksınız ya da herkes kendi yoluna gidicek. Şöyle söyliyim ben çekmezdim bir erkeğin nazını bu kadar. Bir de yaptığınız fedakarlıkları düşünüp değer miydi diye düşünüyorsunuz, işte çok değer verip karşılığını görmeyince insan hayal kırılkığına uğruyor. Benim eşimle de problemlerim var, olan hep fedakarlık yapana oluyor malesef.
muttlaka barışınn seven insanalrr kopmamalı
elbette mecbur degil, ayrica ben sormadim bu sorulari. kendi soyledi..
inat var biliyorum. cevrenin doldurusu cok fazla onuda biliyorum..
evet 1 yil sonra aradi.
Soyle oldu aslinda.. Bizim ofislerimiz yanyana idi..Ama ben 6 ay falan hic konusmadim, Yuzune bile bakmadim gordugumde. Cunku canimi yakiyordu..Daha dogrusu yillarin birikimi vardi..
Sonrada esime hic soylemeden bir gun aniden ordan tasindim.. Cok ama cok buyuk soka girdi esim. Cunku hic beklemedigi bir seyi yaptim..
Aradan 3 ay gectiginde karsilastigimizda bana nasil sarildi beni nasil optu sana anlatamam..
Bu kadar ozleyecegini dusunmemistim.
Gorusuruz diye ayrildik.
Ama ondan hic ses cikmadi..
Cikmayinca 3 ay sonrasinda bende buna msj attim. Dedimki seni allaha havale ediyorum.. Bana yaptiklarin yanina kalmasin dedim..Ve sensizde cok mutluyum dedim.
Hic ses cikmadi taaki 1 yil sonra iste benimle kontaga gecti tam 5 kez aramis ben iste idim tel sessizde idi..
Cevap alamayincada bana adresini ver bana bosanicaz diye yazmis iste..
Bende aradim..Ne oluyor diye.. Adresini ver bosanacaz dedi. Tamam dedim..
Ardindan iyimisin eda dedi.. Sana ne dedim bende.sanki cok umurun olurdu dedim.
elbette cok onemli senin iyi olup olmadigin benim icin dedi. Olmasaydi sormazdim dedi..
Boyle iste..
bu kısmı okurken gözyaşlarına boğuldum,çok duygulandım.kesinlikle kopmayın birbirinizi sevdiğiniz o kadar açık ki.bırakin artık onu bunu,kendiniz ve sevginiz için yaşayın.
bu kısmı okurken gözyaşlarına boğuldum,çok duygulandım.kesinlikle kopmayın birbirinizi sevdiğiniz o kadar açık ki.bırakin artık onu bunu,kendiniz ve sevginiz için yaşayın.
Taktik uygulayacaksınız tabi ki, öncelikle ailesi ve çocukları hakkında asla kötü bir söz söylemeyeceksiniz, "yani onları da anlıyorum seni çok seviyorlar paylaşamıyorlar, ama bizim de mutlu olmaya hakkımız var" gibi cümleler asla suçlayıcı değil. Sizin yanınızdayken mutlu mu iyi vakit geçiriyor mu o önemli, eğer yanınızda mutluysa aradaki farkı görecektir ve sizi kaybetmeyi göze alamayacaktır. Öncelikle bir süre görüşün sık sık, birlikte güzel zaman geçirin, bir süre alışsın buna. Olaylarınızı tam bilmiyorum o yüzden tam birşey söyleyemem ama sizin şartlarınız varsa bunları söyleyin, onun çocuklarıyla görüşmesine karışmayın ama onun da size zorla birşeyler yaptırmasına izin vermeyin. Kendi kurallarınız olsun, onları çiğnemeyin. Benimle olmak istiyorsan şartlar bu ya kabul edersin ya etmezsin(yani benimle mutlu olmak mı istersin yoksa mutsuz olmak mı, ikisini de yaşayıp farkına varmasını sağlayacaksınız) Asla kendinizden ödün vermeyin yoksa hep sürümcemede kalır.
Gercekten esimin beni sevdigini dusunuyormusunuz?
Cunku ben beni sevse o zaman baskalarinin etkisinde kalmaz diye dusunuyorum..Bilmem yanlismi dusunuyorum..[/QUOT
erkekler dolduruşa çok çabuk geliyorlar malesef."boşanacağız" demesi tamamen zarf.araba tamiri ise hala sizi sahiplendiğinin göstergesi.boşanma davası açmaması,sigaraya başlaması,başka birinin olmaması,size hala sarılabilmesi bunlar sevginin apaçık ispatı.
bence istediği değişiklikler sizi çok çok zorlamayacaksa yapın.değer bence...
Gercekten esimin beni sevdigini dusunuyormusunuz?
Cunku ben beni sevse o zaman baskalarinin etkisinde kalmaz diye dusunuyorum..Bilmem yanlismi dusunuyorum..[/QUOT
erkekler dolduruşa çok çabuk geliyorlar malesef."boşanacağız" demesi tamamen zarf.araba tamiri ise hala sizi sahiplendiğinin göstergesi.boşanma davası açmaması,sigaraya başlaması,başka birinin olmaması,size hala sarılabilmesi bunlar sevginin apaçık ispatı.
bence istediği değişiklikler sizi çok çok zorlamayacaksa yapın.değer bence...
bosanacagiz demesi bencede zarfti..
araba tamiri yapiyor..evet.. yada ne ihtiyacim varsa getir yaparim diyor..
bana artik sarilmiyor ama.. en son asiklar bayraminda sarildi..
sonra yine degisti.. cunku cocuklari ile yeniden gorusmeye basladi..
istedigi degisikliklere gelince, bir sey soylemiyorki...
bana senden sunu istiyorum eda demiyorki..
ve beni hic bir yere davet etmiyor..yani suraya gidelimmi falan diye..
Ben herseye kulak tikarimda esimle kendi hayatimizi nasil yasariz bilmiyorum..
Cok cektim nazini.. Size anlatamayacagim kadar.. O kadar simardiki..
Dogru bu kadar degerden sonra insan gercekten hayal kirikligina ugruyor..
Allahim sizinde yardimciniz olsun insallah. Sorunlariniz cozulsun..
Benim sorunum eşimin ailesiyle ilgiliydi, benim de konum var bu sitede. Sorunlarım çözülmedi çünkü tek çözüm ayrılmak biliyorum çünkü o insanları görmeye bile tahammülüm yok, sonuçta eşim ailesini atamaz atmamalı da o yüzden çözüm çok zor.
Ben bir süre sonra tepkiler gösterdim uzak durdum gitmedim çağırmadım araya mesafe koydum bu süreçte eşimle sürekli kavga ettim, iyilikle anlattım kötülükle anlattım anlamadı.
Sonuç olarak ailesi biraz duruldu esikisi gibi değiller, hatta arayı düzeltmek için uğraşıyorlar ama ben istemem artık. Ya menfaatperest insanlar bir menfaatleri olunca yaklaşırlar. Eşim şimdi asla onlara gidelim mi demiyor, kardeşi geldi o zaman gittik en son 1,5 ay oldu nerdeyse. Ben de ne çağırıyorum ne gidiyorum mecbur kalmadıkça.
Aslında eşim de ailesi de anladılar hatalarını ama yine de kabul etmiyorlar, ama eskisi gibi değil davranışları daha rahatım.
peki bu çocuklar yarın evlendiklerinde ne olacak bu adam?yapayalnız mı kalacak ya da kendiyle altın gramajı hesabı yapan biriyle mi evlenecek?eşiniz bunları düşünmüyor mu?çocuklar anlayışsız veya kaprisli olabilir ama onun sizinle çocukları arasındaki dengeyi iyi kurması lazımdı.eşin yeri ayrı çocukların yeri ayrı.
Aslında benim bir tespitim vardı oğlunu seven anne gelinini de sever iyi davranır, kızını seven anne damadını da sever iyi davranır diye. Çünkü benim ailem eşime karşı hep iyidir hep el üstünde tutarlar eşimin zerre faydası olmadı benim aileme, benim eşimin ailesine o kadar çok yardımım emeğim geçti ki maddi manevi hiç değer görmedim yine de. O yüzden onların beni sevmeme sebebi ben değilim eşim, onlar eşimi sevmiyor bence. Sizinki de aynı hesap babalarını sevseler sizinle iyi geçinip babalarını mutlu etmeye çalışırlardı, onların derdi para bence ve sanırım sizin çocuklarınızı kıskanıyorlar.Keske esimin annesi ve cocuklarida anlayisli olsalar biraz..
Bizde zamaninda cok tartistik..Hic bir sey ise yaramamisti..
Sanki babalarina bakacaklar..
Benim cocuklarim esimi kabul ediyor..Onun cocuklari hep sorun..
Sanmayinki benim esim cocuklarima super bir uvey baba olduda bende kotu bir uvey anne oldum..
Ama benim cocuklarim beni mutlu gormek istedikleri icin hic esimi bana sikayet etmediler..
Onun cocuklari hep sorun hep sorun..Biktim inanin..
Süper bir yorum olmuş, katılıyorum.bence eşiniz sizi hiç haketmiyor maalesef... yani bu şekilde davranan bir insanla tekrar bir yola girmek..hele de bu yaştan sonra...
sizin için vakit hayattan keyif alma vakti değil mi? neleri aşmışsınız çocuklarınızı büyütmüşsünüz, işiniz gücünüz var. bu olgunluğa gelip hayatın gerçek anlamda tadını çıkarmak varken böyle bir adama takılmak doğru mu sizce?
bence eşiniz sizi hiç haketmiyor maalesef... yani bu şekilde davranan bir insanla tekrar bir yola girmek..hele de bu yaştan sonra...
sizin için vakit hayattan keyif alma vakti değil mi? neleri aşmışsınız çocuklarınızı büyütmüşsünüz, işiniz gücünüz var. bu olgunluğa gelip hayatın gerçek anlamda tadını çıkarmak varken böyle bir adama takılmak doğru mu sizce?
Aslında benim bir tespitim vardı oğlunu seven anne gelinini de sever iyi davranır, kızını seven anne damadını da sever iyi davranır diye. Çünkü benim ailem eşime karşı hep iyidir hep el üstünde tutarlar eşimin zerre faydası olmadı benim aileme, benim eşimin ailesine o kadar çok yardımım emeğim geçti ki maddi manevi hiç değer görmedim yine de. O yüzden onların beni sevmeme sebebi ben değilim eşim, onlar eşimi sevmiyor bence. Sizinki de aynı hesap babalarını sevseler sizinle iyi geçinip babalarını mutlu etmeye çalışırlardı, onların derdi para bence ve sanırım sizin çocuklarınızı kıskanıyorlar.
benim esimin annesi oglunu falan sevmez. esimde annesini sevmez hatta nefret eder ama yinede dinler.
oyle iyi bir tespit yapmissinizki, o cocuklar babalarini sevselerdi babalarini mutlu gormek icin ugrasirlardi..
babalari bana sarilsa suc, babalari beni sevse suc oldu..
evet cok dogru onlarin derdi para . esimi yolmakla mesguller ve benim cocuklarimi asiri kiskaniyorlar. taa basindan beri ama...
esimin parasi bitince calisamayacak hale gelince bakalim kac kez kapisini calacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?