Evliligim icin cok aci cekiyorum.

Ben herseye kulak tikarimda esimle kendi hayatimizi nasil yasariz bilmiyorum..

Cok cektim nazini.. Size anlatamayacagim kadar.. O kadar simardiki..

Dogru bu kadar degerden sonra insan gercekten hayal kirikligina ugruyor..

Allahim sizinde yardimciniz olsun insallah. Sorunlariniz cozulsun..

bu kısmı okurken gözyaşlarına boğuldum,çok duygulandım.kesinlikle kopmayın birbirinizi sevdiğiniz o kadar açık ki.bırakin artık onu bunu,kendiniz ve sevginiz için yaşayın.

Taktik uygulayacaksınız tabi ki, öncelikle ailesi ve çocukları hakkında asla kötü bir söz söylemeyeceksiniz, "yani onları da anlıyorum seni çok seviyorlar paylaşamıyorlar, ama bizim de mutlu olmaya hakkımız var" gibi cümleler asla suçlayıcı değil. Sizin yanınızdayken mutlu mu iyi vakit geçiriyor mu o önemli, eğer yanınızda mutluysa aradaki farkı görecektir ve sizi kaybetmeyi göze alamayacaktır. Öncelikle bir süre görüşün sık sık, birlikte güzel zaman geçirin, bir süre alışsın buna. Olaylarınızı tam bilmiyorum o yüzden tam birşey söyleyemem ama sizin şartlarınız varsa bunları söyleyin, onun çocuklarıyla görüşmesine karışmayın ama onun da size zorla birşeyler yaptırmasına izin vermeyin. Kendi kurallarınız olsun, onları çiğnemeyin. Benimle olmak istiyorsan şartlar bu ya kabul edersin ya etmezsin(yani benimle mutlu olmak mı istersin yoksa mutsuz olmak mı, ikisini de yaşayıp farkına varmasını sağlayacaksınız) Asla kendinizden ödün vermeyin yoksa hep sürümcemede kalır.

bu kısmı okurken gözyaşlarına boğuldum,çok duygulandım.kesinlikle kopmayın birbirinizi sevdiğiniz o kadar açık ki.bırakin artık onu bunu,kendiniz ve sevginiz için yaşayın.

Gercekten esimin beni sevdigini dusunuyormusunuz?

Cunku ben beni sevse o zaman baskalarinin etkisinde kalmaz diye dusunuyorum..Bilmem yanlismi dusunuyorum..

Evet taktik.. Hic beceremedigim sey:))

Asla konusmuyorum zaten cocuklari veya ailesi ile ilgili bir sey..
Ve hatta hep cocuklarini desteklemesini soyluyorum..

Benim yanimda iken mutlumu? Mutsuz degil diyecegim..

Dogru demissiniz, benim kurallarim var zaten.. Ama ona bunlari kabul et veya etme demiyorum. Sadece hareketlerimle gosteriyorum..

Evet daha oncede kendimden cok odun verdigim icin esimi ulasilmaz yaptigim icin bu hale geldik zaten..

Benim sorunum eşimin ailesiyle ilgiliydi, benim de konum var bu sitede. Sorunlarım çözülmedi çünkü tek çözüm ayrılmak biliyorum çünkü o insanları görmeye bile tahammülüm yok, sonuçta eşim ailesini atamaz atmamalı da o yüzden çözüm çok zor.
Ben bir süre sonra tepkiler gösterdim uzak durdum gitmedim çağırmadım araya mesafe koydum bu süreçte eşimle sürekli kavga ettim, iyilikle anlattım kötülükle anlattım anlamadı.
Sonuç olarak ailesi biraz duruldu esikisi gibi değiller, hatta arayı düzeltmek için uğraşıyorlar ama ben istemem artık. Ya menfaatperest insanlar bir menfaatleri olunca yaklaşırlar. Eşim şimdi asla onlara gidelim mi demiyor, kardeşi geldi o zaman gittik en son 1,5 ay oldu nerdeyse. Ben de ne çağırıyorum ne gidiyorum mecbur kalmadıkça.
Aslında eşim de ailesi de anladılar hatalarını ama yine de kabul etmiyorlar, ama eskisi gibi değil davranışları daha rahatım.

Keske esimin annesi ve cocuklarida anlayisli olsalar biraz..
Bizde zamaninda cok tartistik..Hic bir sey ise yaramamisti..

Sanki babalarina bakacaklar..

Benim cocuklarim esimi kabul ediyor..Onun cocuklari hep sorun..

Sanmayinki benim esim cocuklarima super bir uvey baba olduda bende kotu bir uvey anne oldum..
Ama benim cocuklarim beni mutlu gormek istedikleri icin hic esimi bana sikayet etmediler..

Onun cocuklari hep sorun hep sorun..Biktim inanin..

Diger sorunda benim cocuklarim Universiteyi bitirdi. Onun cocuklari bitiremedi..

Esim ne yaptiysa olmadi.. Sonunda o da benim sucum oldu..

peki bu çocuklar yarın evlendiklerinde ne olacak bu adam?yapayalnız mı kalacak ya da kendiyle altın gramajı hesabı yapan biriyle mi evlenecek?eşiniz bunları düşünmüyor mu?çocuklar anlayışsız veya kaprisli olabilir ama onun sizinle çocukları arasındaki dengeyi iyi kurması lazımdı.eşin yeri ayrı çocukların yeri ayrı.

dogru, esim o dengeyi kuramadi..esim sadece sikayet etmeyi bilir onlari...

esim kendi yasli gormuyor sanirim..
simdi iyi kazaniyor diye havalarda geziniyor..

esimin dusuncesi su; kimseye ihtiyacim yok, ben yemegimide yapiyorum evimide temizliyorum, ben sadece 50 yasindayim ve ben gezicem tozucam, genc birini bulucam ve yasamim super olacak hayalinde....

tabii bunlar benim onun hareketlerinden ve bazi sozlerinden anladigim..

belkide esim farkli dusunuyordur...

bence eşiniz sizi hiç haketmiyor maalesef... yani bu şekilde davranan bir insanla tekrar bir yola girmek..hele de bu yaştan sonra...
sizin için vakit hayattan keyif alma vakti değil mi? neleri aşmışsınız çocuklarınızı büyütmüşsünüz, işiniz gücünüz var. bu olgunluğa gelip hayatın gerçek anlamda tadını çıkarmak varken böyle bir adama takılmak doğru mu sizce?

Aslında benim bir tespitim vardı oğlunu seven anne gelinini de sever iyi davranır, kızını seven anne damadını da sever iyi davranır diye. Çünkü benim ailem eşime karşı hep iyidir hep el üstünde tutarlar eşimin zerre faydası olmadı benim aileme, benim eşimin ailesine o kadar çok yardımım emeğim geçti ki maddi manevi hiç değer görmedim yine de. O yüzden onların beni sevmeme sebebi ben değilim eşim, onlar eşimi sevmiyor bence. Sizinki de aynı hesap babalarını sevseler sizinle iyi geçinip babalarını mutlu etmeye çalışırlardı, onların derdi para bence ve sanırım sizin çocuklarınızı kıskanıyorlar.

Süper bir yorum olmuş, katılıyorum.

bunu cok kez duydum arkadasim..hemde bir cok kisiden..

dogru cok seyi astim.. cocuklarim buyudu.. allah bozmasin cok iyi cocuklarim var.cok akli basindalar.cok basarililar..
sevdigim bir isim var..
esime ihtiyacim yok bir anlamda..

ama yinede evliligim bitmesin istiyorum...
yinede dogru soylediginizi biliyorum..
belkide tum hata bende.. ben kararimi veremiyorum..

yani esimin beni hak etmedigini bildigim halde, baska bir hayata gecmek beni korkutuyor..

esime cok alismisim sanirim..

acaba çalışmanızı istemiyor mu sizin ya da iş değiştirmişsiniz ya ondan tavırlı sanırım size karşı..
Bence karşısına geçin açık açık seni seviyorum diyin.. Herşey ondan sonra çözülür eminim kardeşim.. Ne de olsa aradan baya zaman geçmiş ve siz kendinize bi şans verin Hayatı yaşamaya bırakın.. Umarım herşey gönlünüzce olur.. Allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…