Merhaba,
Esimle 14 yillik evliyiz. Cocugumuz yok. Ikimizde daha onceden evli idik.
Aramizdaki sorunlardan dolayi 2 yil once ayrildik..1 sene hic gorusmedik. Birbirimizi aramadik.
Gecen hafta esimden bir mesaj aldim. Bosanmak istedigini yaziyordu.Bulustuk. Konustuk. Bana beni hala cok sevdigini ama bana hala kizgin oldugunu soyledi.
Bosanmayi geciktirecegini soyledi..
Bana sarildiginda beni ozledigini hissettim. Arabamda sorun var. Onu tamir edecegini soyledi. Bende bugun aradim.Once bana ne var gibilerinden konustu. Iyi olup olmadigini sordugumda is yerinde sorun oldugunu ve arabami bu hafta sonu tamir edecegini soyledi.
Ama 3 dk sonra aradi ve istersen yarin gel dedi. peki dedim. Araba tamiri icin gerekli parcalari gidip alalim dedi. Gittik. Soguktu bana karsi ama telefon actigimda bana kaba davrandigi icin ozur diledi..
Bu sure zarfinda oyle aci cektimki sizlere anlatamam.
Esimi cok seviyorum. Ama ne yapacagimi hic bilmiyorum. Nasil davranmaliyim bilmiyorum.
Bana karsi olan bu kizginligini nasil geciririm bilmiyorum. Ailesi beni basindan beri istemediler. Cocuklarida oyle.
Ne olur bana yardim edin.Iki satir bile olsa yazin..
aranızdaki problem ne bilmiyorum eşiniz neden kızgın ama belkı bu 1 yıl ikinizede iyi gelmıstır oturup konusmak en dogrusu bundan sonrakı dönemde bırbırınızden ne ıstıyorsunz oturun konusun tekrar aynı hataları yapmazsınz
aramizdaki sorun esimin kendine ait olan bir sorumlugunu benim ustume atmasi ve bunun sorumlulugunu almak istememesi bunun sonucunda olusan bir kizginlik..
digerleri ise normal evlilik hayatinda eslerin birbirine karsi yaptiklari yanlisliklar, kapris, kiskanclik, kirici laf soyleme gibi..
konustuk zatende esimin davranislari dengesiz.. bir oyle bir boyle.
sagolun yorumunuz icin..
görünüşe göre aşılmaz şeyler değil sanırım hallolur zamanla hala sevıyorsunz zaten oda sanırım boş değil pire için yorgan yakmıs ama bundan sonra en azından sağlam temel atarsınz öyle umuyorum insallahta öyle olur
ben esimin acikcasi bu halini hic gormemistim.. son 1 yilda bana karsi oyle degismiski..
sanki oyleki bana dokunmaya korkuyor..
sanki ben hastalikliyim..
sanki ben igrenc biriyim..
yanagimdan operken bile kafasini ceviriyor..cok gucume gidiyordu..
bugun bende ona ne yaklastim nede optum..
ama beni hayatinda istiyor.. diyorum ya ben anlamiyorum..
Bence 1 yıl uzun bir süre. Göz görmeyince gönül katlanır maalesef..seven insanlar bile 1 yılda unutur. Bence senin yapman gereken onun karşısına çıkarken kendine reset attığını kanıtlaman her bakımdan
1. Saçını şuan kullandığının zıttı bir renk yaptır uzunsa kısalatbilirsin.
2. Belli belirsiz botox yaptırabilirsin.
3. Birkaç beden zayıflayabilirsin bünye durumuna göre.
4. Farklı aktiviteler için ayartabilirsin.
Ne kadar çok zaman geçirirsen o kadar çabuk kaynaşırsınız. Bu arada eskileri hiç anma şimdilik. Hafızanızı sıfırlamış gibi olun.
1.ci yi zaten yapmistim.Sacim farkli.
2.Yasimdan cok daha genc duruyorum.Esimle ayni yasta olmamiza ragmen esim 60 gibi durur bende 45..
3.Zaten zayifim.
Ama bu aktivite olabilir. Tek sorun su benim esim ne yurumek sever, ne kosmak, ne yuzmek.
Esim evde otursun, temizlik yapsin, uyusun, arada alisverise gitsin ,bahce yapsin.. bunlari yapar.
Tek sevdigi sey araba yarislaridir birde bowling.
Bowling 'ede oglu ile gidiyor araba yarislarinada..
Baska ne yapabiliriz aklimada gelmiyor?
Ayrica sormustum gel bir alisverise gidelim vs diye gitmek istememisti..
Dogru dediniz eskileri anmiyoruz zaten.
Cok ama cok tesekkur ederim arkadasim size.Sagolun var olun.
seni çok iyi anlıyorum.
Yaş ilerleyip düşünceler oturunca ve kişilik durulmaya başlayınca başka bir yerinden tutuyorsun hayatı bırakasın gelmiyor herşeyi öyle kolayca.bırakma da zaten çok kolay olmadı bir erkekle hayat kurmak insan kocasını tanır o halde yapman gereken:
1. Onun aktiviteleriyle mutlu olmaya çalışmak bir iki derken açarız adamı..birlikte bahar geldi bak tohum alın ekin, bahçe düzenleyin hem topraklamış olursunuz kendinizi.
2. Temizlik düşkünü erkekleri hiç sevmem. Her konuda detaycı olurlar ve mükemmeliyetçi eşin de öyleyse maç biraz daha zor olabilir ama kadının fendi her zaman erkeği yener azim .
3. Sen de bowlinge katıl onlarla oğluyla sorunların var mı bilmiyorum çok saçma da olabilir benim eşimin çocuğu olsaydı aynı ortamda olmak ister miydim emin değilim..salla bunu o zaman.
4. Dinlendirici şeyler yapmak lazım bir tiyatro olabilir. Evde tek kalıyorsa yemek yapıp kek yapıp götürebilirsin. Gece arayıp onu özlediğini söyleyip gelmesini rica edebilirsin.
5. Bir Pazar kahvaltısı hazırlayabilirsin. Ya da dışarıda açık havada yapabilirsiniz. Erkekler tembel olur evde yapmak daha iyi sanırım.
6. Hava güzel balığa bile gidebilirsiniz. Orda da pişirip yersiniz.
Çok mu iyimser bilmiyorum bir yıl aradan sonra hem zor işin hem kolay..soğuması olabilir özlemesi olabilir. Kartları nasıl oynadığına bağlı yön vereceksin bence olaya. Şansın bol olsun Allah yardım etsin
Ya bak bir de bu boyutu var demi konunun..eler söyledi eşin tam bilmiyorum ben genel olarak yazdım tabi..dedikleri gerçekten tamiri güç şeylerse eğer zamana yaymak daha doğru olur. Zamanla ilk kızgınlıklarımız daima hafifler.inşallah güzel sonuçlanır olay.
Evet sıkmamak. ve incinmek istemiyorum ipek arkadasim
Zamana yaymak derken mesela her hafta mi yapsam veya 2 haftada birmi? Ne dersin?
2 hafta uzun kalır arkadaşım ya.. haftada bir kendini göster bence. Ctsi çalışmıyorsanız en ideal gün. Çünkü Pazar işe gitmeyeceğini bilmek müthiş bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?