Evliligim icin cok aci cekiyorum.

aranızdaki problem ne bilmiyorum eşiniz neden kızgın ama belkı bu 1 yıl ikinizede iyi gelmıstır oturup konusmak en dogrusu bundan sonrakı dönemde bırbırınızden ne ıstıyorsunz oturun konusun tekrar aynı hataları yapmazsınz

aramizdaki sorun esimin kendine ait olan bir sorumlugunu benim ustume atmasi ve bunun sorumlulugunu almak istememesi bunun sonucunda olusan bir kizginlik..

digerleri ise normal evlilik hayatinda eslerin birbirine karsi yaptiklari yanlisliklar, kapris, kiskanclik, kirici laf soyleme gibi..

konustuk zatende esimin davranislari dengesiz.. bir oyle bir boyle.

sagolun yorumunuz icin..

görünüşe göre aşılmaz şeyler değil sanırım hallolur zamanla hala sevıyorsunz zaten oda sanırım boş değil pire için yorgan yakmıs ama bundan sonra en azından sağlam temel atarsınz öyle umuyorum insallahta öyle olur

insallah kardesim..ama esimin gozu disarda. bu o kadar belliki..

benmi kuruyorum bilmiyorum ama bir adam kimse ile yatmadan 2 sene dururmu sizce?

ben esimin acikcasi bu halini hic gormemistim.. son 1 yilda bana karsi oyle degismiski..

sanki oyleki bana dokunmaya korkuyor..
sanki ben hastalikliyim..

sanki ben igrenc biriyim..

yanagimdan operken bile kafasini ceviriyor..cok gucume gidiyordu..

bugun bende ona ne yaklastim nede optum..

ama beni hayatinda istiyor.. diyorum ya ben anlamiyorum..

Selam ablam
Eşin seni öperken yüz çeviriyormuş
Bunu genellikle büyü yapılan insanlar yapıyo..
Acaba varmıdır böyle bişi:44:

Bence 1 yıl uzun bir süre. Göz görmeyince gönül katlanır maalesef..seven insanlar bile 1 yılda unutur. Bence senin yapman gereken onun karşısına çıkarken kendine reset attığını kanıtlaman her bakımdan…
1. Saçını şuan kullandığının zıttı bir renk yaptır uzunsa kısalatbilirsin.
2. Belli belirsiz botox yaptırabilirsin.
3. Birkaç beden zayıflayabilirsin bünye durumuna göre.
4. Farklı aktiviteler için ayartabilirsin.
Ne kadar çok zaman geçirirsen o kadar çabuk kaynaşırsınız. Bu arada eskileri hiç anma şimdilik. Hafızanızı sıfırlamış gibi olun.

1.ci yi zaten yapmistim.Sacim farkli.
2.Yasimdan cok daha genc duruyorum.Esimle ayni yasta olmamiza ragmen esim 60 gibi durur bende 45..

3.Zaten zayifim.

Ama bu aktivite olabilir. Tek sorun su benim esim ne yurumek sever, ne kosmak, ne yuzmek.
Esim evde otursun, temizlik yapsin, uyusun, arada alisverise gitsin ,bahce yapsin.. bunlari yapar.

Tek sevdigi sey araba yarislaridir birde bowling.
Bowling 'ede oglu ile gidiyor araba yarislarinada..

Baska ne yapabiliriz aklimada gelmiyor?

Ayrica sormustum gel bir alisverise gidelim vs diye gitmek istememisti..

Dogru dediniz eskileri anmiyoruz zaten.

Cok ama cok tesekkur ederim arkadasim size.Sagolun var olun.

Hani birde ne kadar cok zaman gecirirseniz o kadar cok cabuk kaynasirsiniz dediniz ya.

Bende esimi bogmamak icin ara ara gidiyordum.

Ayrica bana soyledigi bunca seyden sonra o'nun pesinde kosuyor durumuna gecmek gururuma cok dokunuyor acikcasi.

seni çok iyi anlıyorum.
Yaş ilerleyip düşünceler oturunca ve kişilik durulmaya başlayınca başka bir yerinden tutuyorsun hayatı… bırakasın gelmiyor herşeyi öyle kolayca.bırakma da zaten çok kolay olmadı bir erkekle hayat kurmak…insan kocasını tanır…o halde yapman gereken:
1. Onun aktiviteleriyle mutlu olmaya çalışmak bir iki derken açarız adamı..birlikte bahar geldi bak tohum alın ekin, bahçe düzenleyin hem topraklamış olursunuz kendinizi.
2. Temizlik düşkünü erkekleri hiç sevmem. Her konuda detaycı olurlar ve mükemmeliyetçi eşin de öyleyse maç biraz daha zor olabilir ama kadının fendi her zaman erkeği yener azim….
3. Sen de bowlinge katıl onlarla…oğluyla sorunların var mı bilmiyorum çok saçma da olabilir benim eşimin çocuğu olsaydı aynı ortamda olmak ister miydim emin değilim..salla bunu o zaman.
4. Dinlendirici şeyler yapmak lazım…bir tiyatro olabilir. Evde tek kalıyorsa yemek yapıp kek yapıp götürebilirsin. Gece arayıp onu özlediğini söyleyip gelmesini rica edebilirsin.
5. Bir Pazar kahvaltısı hazırlayabilirsin. Ya da dışarıda açık havada yapabilirsiniz. Erkekler tembel olur evde yapmak daha iyi sanırım.
6. Hava güzel balığa bile gidebilirsiniz. Orda da pişirip yersiniz.
Çok mu iyimser bilmiyorum bir yıl aradan sonra hem zor işin hem kolay..soğuması olabilir özlemesi olabilir. Kartları nasıl oynadığına bağlı yön vereceksin bence olaya. Şansın bol olsun Allah yardım etsin…

Ya bak bir de bu boyutu var demi konunun..sıkmamak..neler söyledi eşin tam bilmiyorum ben genel olarak yazdım tabi..dedikleri gerçekten tamiri güç şeylerse eğer zamana yaymak daha doğru olur. Zamanla ilk kızgınlıklarımız daima hafifler.inşallah güzel sonuçlanır olay.

Ne guzel yazmissin arkadasim.Sagolasin.

1. Tohum alip ekme olayi cok guzel. Evet bunu yapacagim.
2.Bende temizlik duskunuyum:))
3. Onlara katilmak istemiyorum acikcasi. Cunku o cocuklar beni sevmiyor.
4. Tiyatroda olabilir.
Evet benim tatlilarimi cok sever.Bogazinada cok duskundur. Ama hic tembel degilki. Benim esim yemek yapmasini falanda bilir.
5. Baliga gitmeyi evet cok sever ama teklif etmistim 2 ay once falan umursamadi.

Bu evlilikte cok verici oldugum icin hep esimi mutlu etmeye calismakla gecirdigim icin yillari cok yoruldum ve hep benimle bir sey yapmak istemedi son senelerde bu yuzden nasil bunu lehime dondururum bilemiyorum..Yani simdi bana hayir diyecek diye veya gittigimizde surat asacak diye adim atmaya cekiniyorum acikcasi..

Sagol arkadasim. Allah gonlune gore versin insallah.

Evet sıkmamak. ve incinmek istemiyorum ipek arkadasim

Zamana yaymak derken mesela her hafta mi yapsam veya 2 haftada birmi? Ne dersin?

Evet sıkmamak. ve incinmek istemiyorum ipek arkadasim

Zamana yaymak derken mesela her hafta mi yapsam veya 2 haftada birmi? Ne dersin?

2 hafta uzun kalır arkadaşım ya.. haftada bir kendini göster bence. Ctsi çalışmıyorsanız en ideal gün. Çünkü Pazar işe gitmeyeceğini bilmek müthiş bir duygu.

2 hafta uzun kalır arkadaşım ya.. haftada bir kendini göster bence. Ctsi çalışmıyorsanız en ideal gün. Çünkü Pazar işe gitmeyeceğini bilmek müthiş bir duygu.

Peki..Haftada bir kontaga gecicem.
Gecen gun 18 gun aramadim. O da aramadi ama ben arayinca sana gelecegim deyince kosa kosa erkenden isten cikip eve gidip beni aradi.
Ama evine gittigimde mesafeli davrandi..Bende oyle yaptim.

Samimi ama mesafeli idim.

Pazar gunu de ben calisiyorum..

O calismiyor ama..

Birsey daha var. Cocuklarindan biri beni onun evinde gorunce haftalardir babasi ile bir yere gitmeyen ve babasi ile yasamak bile istemeyen 23 yasindaki oglu hemen babasinin tum hafta sonlarini doldurmaya calisti.. Yarin falanca yere gidelimmi. Haftaya Cuma Ctesi suraya gidelimmi dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…