Evliligim icin cok aci cekiyorum.

Ay sen kocam çok titiz diyince geçmişte bir erkek arkadaşım vardı o aklıma geldi. Yani bir kadından daha titiz hastalık derecesinde. Kendisi doktordu bir de şansına her akşam kırklanıyormuş evde…ben çok zorlandım onunla normalde ben de temizim ama erkeğin titizi çekilmiyor. Ve biz evlenemedik onun takıntılarından dolayı yürümedi ilişki. Bu tür insanlar biraz dengesiz oluyorlar. Şöyle ki dediğin gibi her şey çok iyi görüşünce anlamsız bir mesafe olabiliyordu. Bu herkes için geçerli değil ama aşırı titiz erkekler biraz takıntılı oluyor eda kardeş. Ayrıca nereli olduğunu bilmiyorum ama azcık doğuya kayıyorsa biraz da kindar ve inatçı olurlar yani geçmişi unutmak zor olabilir. Senle karşı karşıya gelince bunları hatırlıyor olabilir ve bilinçli ya da bilinçsiz mesafe koyuyor olabilir. Ama önemli değil planlarını yap bu işi hırsa dönüştür. En azından elimden geleni yaptım dersin…18 gün uzun bir zaman.karşılıklı beklerseniz daha çok koparsanız kopmak kolay olur çünkü onsuz yaşama fikri itici gelmez artık. Belli ki çocuklar doğal olarak senle görüşmesini istemiyor. Ama kadın daha cazip olabilir çocuklardan yeri gelirse. Erkekler çoğu zaman iradesi zayıf olabiliyor. Kaldı ki sen nikahlı kocan için bir şeyler yapmaya çalışıyosun. Bu gece geç saatlerde 12 ye doğru tek kelimelik bir sms at “ aklımdasın…” uzatmaya gerek yok süslemeye gerek yok. Yolla bakalım ne tepki verecek. Ben de merak ediyorum neler olacağını artık.

Yok yok asiri titiz degil.Sadece temiz evde yasiyor ama oyle asirisi yok.
Bana eda senin temizligini, yemeklerini ve uzerime dusup beni simartmani ozluyorum dedi gecenlerde..
evet sanki kinci..

dogru 18 gun cok fazla.
evet cocuklari beni istemiyor. ama o cocuklar sadece beni degil onlar kimseyi istemiyor. babalarini kendilerine istiyorlar.
ve dogru dedin sonucta ben esiyim.
gece 12 de atarsam beni dover sanirim:)))) zira o 8 de yatar, ve 4 te ise gider sabah.

ama gun icinde yapabilirim.. o dedigini..

ustune cok dusmeden yapmak en iyisi sanirim.. cunku havalara giriyor:)
sagol canim cok sagol..

icimi rahatlattin..allah bin kere razi olsun..

İnşallah eda kardeş hepimizin güzel günleri olsun.hepimiz kadınız şurada ve mutlu olmak için savaşıyoruz. Sorunlar her zaman olacak. Olmazsa hayatın tadı tuzu olmaz. Kolay ya da zor…herkesin sınavı var işte…bunlar da geçer inşallah.erkeklerin kimyası çok basit ama takılınca matematik denklemi gibi oluyorlar. Gayret diyelim.
Mesailerin bitmesine az kaldı. Son bir şey…
Atacağın mesaj evde olduğu saatte olsun. Gün içinde iş güç derken yüreğine dokunmaz. Ama yalnızken…
Çocuklar herkese karşı öyle olur sen takma buna..ben olsam ben de istemem babamın yanında başka kadın…önemli olan kendimizden çok taviz vermeden savaşmak.

Amin sevgili ipek kardesim.Amin..
Insallah hepimize allah guzel gunler gostersin.

Tamam mesaj atarken evde olmasini beklerim.
Ve evet cok haklisin kendimden taviz cok vermeden. Bende buna cok dikkat ediyorum.Cunku gordumki cok iyi davranmak, sevdigini soylemek, durust olmak, sadik olmak bazi erkeklerin umurunda bile olmuyor.
Bende esime cok taviz veremem. Bunu yapamam..
Canim cok yandi cunku.. Belki bilerek yapmadi ama ben cok uzuldum.

benipek kardesim, sence esim ne yapmaya calisiyor? cunku sen disaridan bakiyorsun..
ne dersin?

benipek kardesim, sence esim ne yapmaya calisiyor? cunku sen disaridan bakiyorsun..
ne dersin?

Şimdi eşini tanısam daha iyi yorum yapardım ama olasılıklar şöyle olabilir:
1.) Gerçekten soğumuş olabilir. Senle ya da sensiz yürütebilir olduğuna kanaat getirmiş olabilir.
2.) Henüz volkan patlamış durulmamış tam kaybetmediği için yandım anam dememiş olabilir. Nasrettin hocanın eşeği kaybolmuş arar dururmuş.eşeğin kıymetli olduğu dönemler tabi. Biri sormuş “hocam eşeğin kayıp sende hiç renk yok” diye. Hoca demiş ki” bakmadığım bir şu dağın arkası kaldı, bi oraya da bakayım eğer yoksa bendeki feryadı görün” yani tam kaybetmediği için ve senin sevdiğinden de eminse o yüzden rahattır.
3.) Yaş belli bir noktaya gelince ikinci evlilikten önce çocuk varsa yaşadıklarından sonra yorulmuş durulmuş kabuğuna çekilme moduna girmiş olabilir. Yani bu evlilikten çocuk beklentisi vs yok nasıl olsa var çocuğu gibi…
4.) Seni akıllandırmaya çalıyordur.
5.) Aranızda olan sorunların aşılamayacağını düşünüyordur. 1 yıllık boşlukta rahat olduğunu düşünüyordur.
6.) Seninle ilgilenmesi de zaman zaman iç sesi sensiz olamayacağını söylüyordur kesinlikle kaybetmek de istemediği belli. Yoksa silip atmak çok kolay
Uzar gider bu liste..

Yazdiklarinin hepsi cok muhtemel seyler.
Ben dusundugumdede bunlari dusunuyorum zaten.

Ayrica ne yaptigini bilmediginide dusunuyorum:)

Ve elbette dis etkileride....
Birlikte cocugumuz olmadigi icin tabi beni silmesi daha kolay.

Benim anlam veremedigim tek sey su:
Neden benimle bosanmak ama beni hayatinda tutmak istiyor?
Bundan ne fayda saglayacakki?
Hem bekar hayati yasayacak hemde ben hayatinda olacagim?
Cunku bana bosanalim dediginde tamam bosaniriz cikarim hayatindan dedigimde ; eda, sana hayatimdan cik demiyorum dedi sadece senin istedigin gibi olmaz dedi..

Ama tabii sonra degisti.. Bu lafi soyledikten 3 gun sonra bana asiklar bayraminda sabahin korunde asiklar bayrami mesaji atti, gunun kutlu olsun askim diye!!

benipek kardesim, esim kafasinimi yedi ya???:)

o zaman canım dış etkiler baskın geliyor. aranızdaki sorunları çocukları kullanmış ve adamı doldurmuş olabilir. 1 sene içinde aranıza kadın karışmamış sanırım. karışsaydı zaten çoktan biterdi tek kalemde. o da kararız anladığım kadarıyla ne senle ne sensiz olabiliyor. sen bu durumda kendine bağımlı hale getirirsen yok yapamıycam eda olmadan der. ama işte o sorun. sarsılmış binayı yeniden düzeltmek zaman işi nakit işi gibi dersek bu da öyle zaman işi performans vs vs..sevgililer gününde de aklına geliyorsan adam bu yaşında karısı olan bir kadınla oyun oynamaz herhalde şunu bi yatağa atayım diye...zamanla düzelir inşallah. o da bu yaşta ayrılıp yeniden evlenmesi çok zor. çpocuklarla ömür geçer mi asla yarın evlensin çocukları el olacak hepsi. biri lazım yanında...biraz inatçı..sabır çek bol bol

oncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim.sende bol bol benim duami aldin.allah razi olsun..

sadece cocuklari olsa iyi, etrafindaki insanlarda oyle..

biliyormusun, bana seninle kari koca olamayiz dedigi gunden 3 gun once beni yan komsularina, eda, esim diye tanistirdi..

kadin olayina gelince, yok hic kadin girdigini sanmiyorum. belki nette falan olabilir ama gercek yasaminda olsa ben her tel actigimda ozgur olamaz..
hatta bana durduk yerde eda istersen karsi komsuma sor bak ben her gece evdeyim falan dedi..
ve eger merak ediyorsan, kimse ile yatmadim, seninle evli iken yatamam zaten dedi..
bilmiyorum ne derece dogru tabiiki..

beraberligimiz suresincede hic bir kadin yakalamadim.. olsa idi mutlaka simdiye kadar kokusu cikardi diyorum.

inatci oldugunu biliyorum. hemde cok.. herkes onun yolundan yuruyecekmis oyle diyor..

cocuklarina gelince, kizi zaten onunla yasamaz. ogullari ise onunla bir muddet yasadilar artik yasamak istemiyorlarmis..

cocuklari asiri sorunlu..

bildigin gibi degil ama.. anlatsam belki inanamazsin neler yaptiklarina.
ama tabiki onun cocuklari. atsa atamaz satsa satamaz.
gecen gun gordugumde cocuklarindan birinin yine kendini kotu bir borca soktugunu anlatinca bende sen yardim et destekle dedim..
hayir, ben elimden geleni yaptim daha fazlasini yapamam dedi.

o da biliyor ona kimsenin bakmayacagini..
ama benim esim kendine cok iyi bakabilen biridir.
yani elinden ev isi gelir, yemek yapmayi falan bilir.

eger bilmese idi belki daha bir bana duskun olabilirdi..

neyse basini sisirmeyeyim..
bundan sonra ben nasil bir yol izlicem bu onemli..

nedense bir turlu kendime akil veremiyorum iste

sagol canim.. allah razi olsun..

Adam sana bunları açıklamak zorunda değil ki karşı komşuma sor falan diye… inadına ve çevrenin dolduruşuna sürüklenmiş gidio ama akıl sende bence. Yoksa evlilik insanın ayağını bağlamaz niyeti bozduktan sonra. Ama çok emin konuşuyor ki başka kadın olsaydı hemen özgür kalmak isterdi. Ayrıca ilk msjını yeniden okudum. O sana uzun bir aradan sonra boşalım diye aramış. Canım bu %51 seni yoklama senin niyetini anlama maksatlı yapılmış bir hareket. 1 yıl aramaması da çocuksu gurur..ona şöyle de biraz daha düzelince herşey….gururla zayıflık ikiz kardeştir gurur bey kocacım.

rouges arkadasta senin gibi yazmisti ben ilk buraya yazdigim gunler...

elbette mecbur degil, ayrica ben sormadim bu sorulari. kendi soyledi..

inat var biliyorum. cevrenin doldurusu cok fazla onuda biliyorum..

evet 1 yil sonra aradi.

Soyle oldu aslinda.. Bizim ofislerimiz yanyana idi..Ama ben 6 ay falan hic konusmadim, Yuzune bile bakmadim gordugumde. Cunku canimi yakiyordu..Daha dogrusu yillarin birikimi vardi..

Sonrada esime hic soylemeden bir gun aniden ordan tasindim.. Cok ama cok buyuk soka girdi esim. Cunku hic beklemedigi bir seyi yaptim..

Aradan 3 ay gectiginde karsilastigimizda bana nasil sarildi beni nasil optu sana anlatamam..

Bu kadar ozleyecegini dusunmemistim.
Gorusuruz diye ayrildik.
Ama ondan hic ses cikmadi..
Cikmayinca 3 ay sonrasinda bende buna msj attim. Dedimki seni allaha havale ediyorum.. Bana yaptiklarin yanina kalmasin dedim..Ve sensizde cok mutluyum dedim.

Hic ses cikmadi taaki 1 yil sonra iste benimle kontaga gecti tam 5 kez aramis ben iste idim tel sessizde idi..
Cevap alamayincada bana adresini ver bana bosanicaz diye yazmis iste..

Bende aradim..Ne oluyor diye.. Adresini ver bosanacaz dedi. Tamam dedim..
Ardindan iyimisin eda dedi.. Sana ne dedim bende.sanki cok umurun olurdu dedim.

elbette cok onemli senin iyi olup olmadigin benim icin dedi. Olmasaydi sormazdim dedi..

Boyle iste..

Eşiniz kaç yaşında çocukları istemiyor diye sizi üzüyor. Ya çok mu önemli başkalarının isteyip istememesi hadi anne baba istemez dersin bir bildiği vardır tecrübeli dersin üzerimde emeği var dersin düşünürsün ama çocuğu istemiyor diye bir insan bu kadar yıpratır mı kendini. Defolup gitsinler ya bir rahat bıraksınlar.

esim 50 yasinda.. Dusunun ki , dogru durust tanimadigi yasli teyzenin etkisinde kaliyor.

bir aksam birlikte bir toplantiya gittik. bu yasli bayanda orda idi.bana nerde saklaniyordun dedi.. bende saklanmiyordum ben dedim..
ofisi tasidim ya..oysa esim ev adresimi biliyordu..

sonra esime kizdi dediki neden edayi gordugunu bana soylemedin dedi.. esimde guldu, yarin gelip seni ziyaret ederim dedi.. o da esime, git yerine otur, yaramazlik yapma falan dedi.. ben cok sasirdim..
tam binada cikiyoruz esim elimi tuttu gel diye ve aninda o kadini gorunce benim elimi birakti.. kadin bize kotu kotu bakti ve gitti...

iste bundan 5 gun sonra bana 1 ay once tamam deniyelim diyen adam birden bire hayatimda kal ama senin istedigin gibi olmaz dedi..

ayrica gecenlerde cocuklarindan biri geldi onu ziyarete bende orda idim. esim bana karsi mesafeli idi..

tavri ben eda ile sadece arkadasim havasi idi..

ben esime o kadar cok yardimda bulundumki...hep kotu gunlerinde yaninda oldum..
kendi ustume almadigim kadar ona aldim..

o kadar cok fedakarlik yaptimki...allah var yukarda hepsini biliyor goruyor..

benim esim herkesin etkisinde iste arkadasim...

Facebook tada yaklasik 10 ay once profil acmis.. Orayada kendini bekar diye yazmis..

Gecen gunde bana yasinin 50 ama beyninin 30 oldugunu ve kendini cok genc gordugunu soyledi...

Yaslanma krizinemi girdi nedir

Eda adamlarda bir facebook sevdası boşta kalan bekar yazıyor. Buna takılma..ama çevreden etkilenmesi güzel değil tabi. Yaşı küçük olsa neyse de aklı selim bir adam…. Zor yaa… ama boşanma mesajından neredeyse eminim senin sessiz sedasız taşınman vs tamamen seni yoklama amaçlı…

Anladığım kadarıyla eşiniz çok fazla etki altında kalıyor. İlk mesajınızda 12 yıllık evliyim demişsiniz sonuçta 1-2 yıllık olsa hadi kabul edemiyorlar dicem ama uzun bir süreç olmuş yani sizin kabul edilmeyen kadın vasfından çoktan çıkmış olmanız gerekirdi. Şu dünyada herkesin gönlünü yapamazsınız, yaparım derseniz mutlu olamazsınız. Ya herşeye kulak tıkayıp eşinizle kendi hayatınızı yaşayacaksınız ya da herkes kendi yoluna gidicek. Şöyle söyliyim ben çekmezdim bir erkeğin nazını bu kadar. Bir de yaptığınız fedakarlıkları düşünüp değer miydi diye düşünüyorsunuz, işte çok değer verip karşılığını görmeyince insan hayal kırılkığına uğruyor. Benim eşimle de problemlerim var, olan hep fedakarlık yapana oluyor malesef.

Haklisin ipekcim facebook herkeste moda.

Takilmiyorum aslinda..
Bana kac kez facebook hesabindan bahsetti bende hic ilgilenmedim..

Dedigin gibi yasi kucuk olsa anlicamda.

Zor gercekten..

Bende oyle dusundum aslinda cunku benim o mesajimdan sonra ve hic aramamamdan sonra beni ne diye arayacaktiki?
Eda seni seviyorum bana don diyemi?
Tabiki oyle yapmazdi..

Bencede bu yolu secti iletisim icin..

Ipek ben bu insanlarin kocami etkilemesini nasil durdurucam ?

Yakin davranmaya korkuyorum cunku canim yandi bir kac kez..

Uzak davransam olmuyor..

Plan yapmayi beceremem..

Onunla konusmakla falan olmayacaginida biliyorum...

Yani karsima alip konusmak ise yaramaz..

Ben ne yapacagim bir bilsem..

Belirli bir yasa gelip o kadar cok emek verdikten sonra acikcasi baska bir adami yeniden tanimaya calismak gibi bir dusuncem yok..

Istemiyorum acikcasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…