Evliligim icin cok aci cekiyorum.

Canım , belli ki seviyor seni , büyütmeyin.Barışın
Hem bu ayrılık ikinize de ders olmuştur şimdi daha özverili olursunuz.

yaa arkadaşım sabah pc yi açtım senin konuyu okur okumaz cevapladım yorumları şimdi okudum
ne diyeceğimi bilemiyorum.Yürür gibi değil , en iyisi görmezden gel
kendi kendine tatile falan çık
istersen beraber de gidebiliriz , diyeceksin ki kim bu kadın diye şimdi ?
bende 2. kez evlendim çok problem var ilişkimizde.
Kaç kere bitsin dedim bilmiyorum
O nun için önemli olan tek şey kendisi ,onun evi , onun bahçesi
evim bile diyemiyorum...Bir perde bile alıp takamıyorum...Ama artık umursamaz oldum galiba
kendi kendime geziyorum.Mesela şimdi giyinip çıkıcam bir caddebostan sahili yapıcam
bir kahve içerim.Kendi kendime yaşıyorum işte...

14 senede guzel olan ne vardi?
Himm.. Dusunmeliyim rouges...

O kadar az ki..

Bir dunya dusun, evlisin.Esin eve geliyor, kahvesini yapiyorsun azicik sohbet, saat 6 da aksam yemegi hazir.Kiyafetleri vs.. hazirdir..Saat 8 de yatar..

Hafta sonu TV karsisinda pinekler. Yada iste biraz alisveris yapardik, araba tamiri( cani isterse)
Senede 2 kez baliga giderdik..

Cani istediginde camasirlari makinaya atar. Asar.
Yemek, camasir ev temizligini aksatmadigim icin yapmasaydim ne yapardi hic bilmiyorum..

Ama hep cocuklari ile olan her konuda beni suclardi..Ama cozmek icinde bir girisimde bulunmazdi..

Himm... Ya epey dusundum simdi...

Balkonda benim icin bir kac sebze dikerdi..

Gozumun onunde 2 yil po.... bakti ama baska bir kadinla yakalamadim hic..

Bana oyle para versinde, al edacim sununla iki kiyafet al dedigi ( ilk evlendigimizin 6 ayi haric) nerdeyse hic olmamistir.
veya al su parayi bir kuafore git asla dememistir..

Hep bana " kendine iyi bak, sana bakamam demistir"

Aklima eger cok iyi yonleri gelirse yazarim ama sana benim esim arada kaprisli olsada veya ne bilim inatci olsada gercekten cok iyi cok seker bir adamdir diyemem..

Insanlari sevmez.. Cocuklari sevmez..

TV da kadin gorunce devamli asagilar, alay eder..

Trafikte insanlara hakaret eder ne derece geri zekalica araba kullandiklari vs..

O'nu rahatlatmak mumkun degildir..
Masaj bile yapsam rahatlayamaz.. Neden dersin? Kafami degistirmem lazim der. ( ne demekse)

Rouges aklima bir sey gelirse yazacagim.. Cunku sonucta esim bir canavar degil..

electra, sen ilk kisi degilsin inan bana bosa bu adami diyen..
ben hala acaba yeterince iyi bir es olamadimdami ( bu ikinci evliligim ya)
bu esimde beni birakti diye kendimi sorgulamakla mesgulum

sagol canim..

ben buyutmuyorumki arkadasim.elimden geleni yaptim.. ama o bir yol tutturmus..
ve o'na ders oldugunu hic sanmiyorum. o mutlu imis oyle dedi.

allah mesut etsin..

sagol arkadasim. keske bende senin gibi beni seviyor diyebilse idim. cunku o kadar dengesizki hareketleri..

yada soyle bir sey var : esim bana seni istemiyorum eda diyor, sana asik degilim diyor, ama arkadas oluruz diyor.. ben hala kaz kafa seklinde umit icindeyim.
( elbette o da bana farkli mesajlar verdigi icindir)

sagol arkadasim..bencede yurur gibi degil.
cunku dengesiz...
kendime ait bir hayatim var aslinda artik. 1 sene gormedigim surede kendime bir yol cizdim..
isim var, hobim var..cocuklarim var..

eskisi gibi esimin pesinde falan kosmuyorum.. eskiden her gun arardim, yemekler yapar gotururdum..hediyeler alirdim..o'nu mutlu etmek icin elimden ne gelirse yapardim..

simdi ise yapmiyorum artik..yapamam da... daha fazla incinemem.. cunku karsiliginda ancak cani isterse bir sey yapiyor..

biliyorum cocuklari baski uyguluyor, devamli kafasi yiyorlar.. ama beni gercekten sevse idi..ne olursa olsun bana "eda, cocuklar seni istemiyor ama sen benim karimsin.. bu hep boyle olacak falan" diyebilirdi ama bana havaya girmesine artik tahammul edemiyorum...

sanki dunyayi o yaratmis.. cok acimasiz geliyor bana esimin hareketleri.. belkide ben cabuk inciniyorum ama seven bir erkek boyle incitmezki...

esim bana seni istemiyorum eda diyor, sana asik degilim diyor, ama arkadas oluruz diyor.. ben hala kaz kafa seklinde umit icindeyim.
( elbette o da bana farkli mesajlar verdigi icindir)

Canım sana bunları nasıl söyleyebiliyor :26:
Yani insan annesinin veya çocuklarının gazına gelip sevdiğine bunları nasıl söylüyor.
Gerçekten çok büyük engeller var demek ki aranızda ve eşin çaresiz kalmış,öyle anladım..
İnşallah hayırlısı neyse o olur.
İki arada bi deredesin,
hayatında var desen değil,yok desen o da değil.
En nefret ettiğim psikolojik durum işte,siyahla beyaz arası gri bişey :44:

Esim cok zayif karakterli bence..Beni istemiyor derken, beni hayatinda istiyorda, esi olarak istemiyormus..
Ama eger yardima ihtiyacim olursa bana yardim edermis..

Ayrica bana "seni cok mutlu gormek istiyorum eda" dedi..

Madem beni mutlu gormek istiyorda neden bu kadar mutsuz ediyor ??

Evet hayatimda var desem yok, Yok desem o da degil.

Ama bende artik yavas yavas gucumu buluyorum gibi..

Sagol canim..

Eşinin iyi!!!! yönlerini okurken ben de eşimi hatırladım.
Ben de onu mutlu etmek için sevdiği yemeklerden yaparım, herşeyi önüne hazırlarım,
markette gezinirken bile eşimin sevdiği bir şey var mı diye bakınırım,
ona sürpriz yapmak isterim,
diyelim ki alışverişe çıktık kıyafet falan alcaz, bana diyor ki bana ne alacaksın bugün?
ben de erkek olan sensin senin bana alman lazım dedim,
sanırım ilişkinin başında nasıl başlarsa öyle devam ediyor.
Düşündüm de eşim eve gelirken benim sevdiğim birşeyi almaz,
süpriz yapmaz,
insan sevdiğini mutlu etmeye çalışır dimi,
neden hep veren biz oluyoruz, çabalayan, emek sarfeden?
bence bunun üzerinde düşünmek gerek.

hem param cebimde dursun hem karnım doysun diyor eşin.
yok öyle bir dünya.
içinin rahat olmadığı konular mı var geçmişe yönelik.
acaba iyi eş oldum mu diye sorguluyorsun kendini.
vardı ve törpüledim şimdi daha iyi eş olacağım diyorsan bilmiyorum umudunu kırmak istemem ama geç gibi.
adamın gözü dışarıya kaymış durumda gezeceğim tozacağım günümü gün edeceğim diye düşünüyor çünkü.
az önceki yazında 14 yılda güzel olan ne vardı sorusuna cevap vermişsin bir arkadaşımızn.
o mesajda oooo adam yapmış yahu bak ne güzelmiş dediğim tek bir şey yok.

belkide cok veren kadinlar sinifindayiz:))

acaba bende hizmetci ruhu falanmi var diye dusunuyorum ama aslinda hersey sevgiden kaynaklaniyor..

insan sevince karsisindakini mutlu etmek istiyor...

erkeklermi cok bencil acaba?:)

belkide cok veren kadinlar sinifindayiz:))

acaba bende hizmetci ruhu falanmi var diye dusunuyorum ama aslinda hersey sevgiden kaynaklaniyor..

insan sevince karsisindakini mutlu etmek istiyor...

erkeklermi cok bencil acaba?:)

hayır....sadece siz haketmeyen birine gereğinden fazla veriyorsunuz. denge kurmak için bu kadar fedakarlık yapmayı bıraktığınız zaman daha fazla mutlu olursunuz

hayir icimin rahat olmadigi konu yok aslinda.. hatasizim demiyorum ama evliligimi yikmak icin bir sey yapmadim ben..
iki esimde bana senin evi temiz tutman, yemek yapman, durust olman, sadik olman guzel ama yeterli degil dediler..

o yuzden ne yaptim yanlis diye dusunuyorum.. yani bende eksik olan ne?

evet gozu tamamen disarda.. gecenlerde cinsellikten acildi konu, bana ' su an cinsellik yasamiyorum ama yasasamda olur yasamasamda.. her ikiside benim icin uygun dedi ama bir gorseniz gozlerinin ici guluyordu.. sinir oldum..

ayrica nette gecen sene arkadaslik sitelerinde profiller acmis.. artik ne yapti bilmiyorum.. aradigi kadinlar ( 18-40 yas arasi ) ve heyecan yasamak istiyormus, eglenmek istiyormus..

gercekten bu adam azgin teke halinde..

o kadar belliki aradigi..

inanmazsiniz belki, 2 sene once ayri iken bir toplantiya gitmistik beraber orda 70-75 yaslarinda bir babaanne vardi.. Bu kadin esimi begeniyormus. Esimde bundan buyuk zevk aliyordu.. Gozlerime inanamadim.. Bende dedimki ne oluyor boyle bu kadinla, sarilmalar bilmem neler? hic umursamadi bile..
yani yine bana saygisizdi...

Son düzenleme:
hayır....sadece siz haketmeyen birine gereğinden fazla veriyorsunuz. denge kurmak için bu kadar fedakarlık yapmayı bıraktığınız zaman daha fazla mutlu olursunuz

Haklisiniz. 14 yilim o'nu mutlu etmeye calismakla gecti. Edebildimmi? Hayir!

Su beni hak etmeyen sozu var ya.. O kadar cok kisi soylediki.. Benim kaz kafam almiyor iste

Haklisiniz. 14 yilim o'nu mutlu etmeye calismakla gecti. Edebildimmi? Hayir!

Su beni hak etmeyen sozu var ya.. O kadar cok kisi soylediki.. Benim kaz kafam almiyor iste

kendinize haksızlık etmeyin. bizim gibi toplumlarda kadınların yetişme tarzı bu. biz annelerimizden ne gördüysek onu uyguluyoruz. annelerimiz de kendilerini feda ettiği için biz de doğru olanı bu sanıyoruz. bir yerden sonra durumu fark etsek de aşmak o kadar kolay olmuyor. daha fazla sevgi vererek, daha fazla fedakarlık ederek ve çoğu zaman susup sineye çekerek ilişkimizi devam etmeye çalışıyoruz. maalesef bunlar devam ettirmiyor ilişkileri. etse de doyumsuz kalan ruhumuz, acı çekerek yara alıyor...

bir yerden sonra ne kadar çabalasak da ilişkiyi devam ettiremeyiz. ilişki zehirli bir hale bürünmüşse en güzeli artık bitirmek kendi hayatına, yeni yollar ve yeni umutlarla başlamaktır. ''neyi yanlış yaptım'' sorusu yerine ''artık daha iyi nasıl yaşarım'' diye sorun ve önünüze bakın. geçmişi kurcalamayın...

Dogru, annelerimizden gorduklerimiz olmuyor maalesef..

Evet nasil daha iyi yasarim diye dusunmeliyim..

Aslinda benim diger korkumda su, iki kez evliligim yikildi.. Yine karsima bu ikisine benzeyen biri cikacak.. Yine ben mutsuz olucam..

Esimi bu kadar cektim nasilsa, Onunla kalir yasamima devam ederim diye dusunuyorum..

Sanirim dusunce yapimi degistirmeliyim..

Cok tesekkur ederim, sagolun arkadasim...Allah razi olsun..

edacım,
14 senenin iyi taraflarını ben pek yakalayamadım yazdıklarında.
balkona senin için sebze ekmesi dışında.

şimdi de neyi özlediğini ve nelerden vazgeçemediğini merak ettim ben.
balkona sebzeni kendin de ekebilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…