edacım,
14 senenin iyi taraflarını ben pek yakalayamadım yazdıklarında.
balkona senin için sebze ekmesi dışında.
şimdi de neyi özlediğini ve nelerden vazgeçemediğini merak ettim ben.
balkona sebzeni kendin de ekebilirsin canım.
edacım,
14 senenin iyi taraflarını ben pek yakalayamadım yazdıklarında.
balkona senin için sebze ekmesi dışında.
şimdi de neyi özlediğini ve nelerden vazgeçemediğini merak ettim ben.
balkona sebzeni kendin de ekebilirsin canım.
arkadaşım ben de eşinle geçirdiğin yıllar
içinde senin için neler yapyığını anlattığın
bölümlerde şöyle iyi bir kocaymış dedirtebilecek
bir şey görmedim neden bu kadar vazgeçilemeyecek biri
olduğunu da anlayamadım 2 kocanızın da sizden ayrılması sizde bir
kendine güven sorunu yaratmış sanırım. Bundan da çıkarılması gereken
ders bence ne kadar fedakar ve iyi bir eş de olsanız bunun karşınızdaki kişi için
hiçbirşey ifade etmediği demek ki bu kadar verici olmanız yanlışmış
kimseyi memnun edememişsiniz o zaman bu erkekler ne istiyorlar diyorsunuz
bu konuda düşünmek gerek
Siz ne kadar devam etmek isteseniz de bunu karşınızdaki kişinin de istemesi
gerkiyor aksi halde boşa uğraşırsınız .
buraya yazdikca guc buluyorum ve acim hafifliyor..
çok zor bir durum,konunuzu okudum ve son yazdıklarınızı ama yorumların tamamını okumadım,severken karşılık görememek,soğuk davranması değişmesi çok üzücü kendini çıkmazda hissediyor insan..birşeyler için çabaladıkça yine üzülen karşılık göremeyen siz oluyorsunuz anladığım kadarıyla,sevginizi kaybeden üzülsün siz degil...
belkide tum sorun benim..
bana beni bosamak istediginde o'na tamam diyecektim ve bir daha o'nu gormeyecektim..
boylece o'da beni hala incitememis olurdu..
bende ne kadar acisada katlanacaktim. bir gun gelip acim hafiflerdi..
keske bu kadar kolay olsaydi..
evet belkide..zamanında kesip atsanız bu kadar üzülmiyecektiniz,olmuyor işte yapamıyor insan gücünü kaybediyor sevdiği söz konusunu olunca,geriye yine keşkelerle belkilerle üzülmekten başka birşey kalmıyor..üstüne gitmeyin artık,zaman herşeyin ilacı..inandırıcı gibi gelmiyor ama bir bakmışsınız herşey değişmiz(eşinizle ilgili söylemiyorum)o günlerde geliyor sadece sabır...
artik ustune hic gitmiyorum.hatta ustunede dusmuyorum..
pohpohlamiyorumda.
degismesinden once hayatimda kal dedi bende kabul etmistim...
simdi ise beni bosayacak bir adamla bana hayatimda kal dedi diye onunla kalan bu yuzdende arada sirada arayan bir kadinim..
ne sacma is yapiyorum degilmi?
oysaki o'na hadi bana eyvallah demem gerek...
ama böylede olmazki,sizi üzmekten başka birşey yapmıyor..nasıl yani oyunmu bu iş boşanalım ama hayatımda kal,yinede en iyisini siz bilirsiniz...
Merhaba,
Esimle 14 yillik evliyiz. Cocugumuz yok. Ikimizde daha onceden evli idik.
Aramizdaki sorunlardan dolayi 2 yil once ayrildik..1 sene hic gorusmedik. Birbirimizi aramadik.
Gecen hafta esimden bir mesaj aldim. Bosanmak istedigini yaziyordu.Bulustuk. Konustuk. Bana beni hala cok sevdigini ama bana hala kizgin oldugunu soyledi.
Bosanmayi geciktirecegini soyledi..
Bana sarildiginda beni ozledigini hissettim. Arabamda sorun var. Onu tamir edecegini soyledi. Bende bugun aradim.Once bana ne var gibilerinden konustu. Iyi olup olmadigini sordugumda is yerinde sorun oldugunu ve arabami bu hafta sonu tamir edecegini soyledi.
Ama 3 dk sonra aradi ve istersen yarin gel dedi. peki dedim. Araba tamiri icin gerekli parcalari gidip alalim dedi. Gittik. Soguktu bana karsi ama telefon actigimda bana kaba davrandigi icin ozur diledi..
Bu sure zarfinda oyle aci cektimki sizlere anlatamam.
Esimi cok seviyorum. Ama ne yapacagimi hic bilmiyorum. Nasil davranmaliyim bilmiyorum.
Bana karsi olan bu kizginligini nasil geciririm bilmiyorum. Ailesi beni basindan beri istemediler. Cocuklarida oyle.
Ne olur bana yardim edin.Iki satir bile olsa yazin..
Ne yap yap "severek ayrılma" . Sevgiyi 2. defa bulmak çok zor. Eşin de seni istiyor ama erkek ya, ilk gelen olmak istemiyor.
konunuzu bir ara okumuştum da bugün tekrardan baştan okudum. ilk 7 sayfada yazdıklarınızı ve son yazdıklarınızı okudum.
şu an hala kafanız karışık. bu yüzden zorlanıyorsunuz. anladığım kadarıyla evliliğinizdeki asıl sorun eşinizin çocukları. yukardaki bir mesajda da yazmışsınız, hiç ayrı yaşayalım demedim diye. peki niye demediniz? madem çocukları boyunuz kadar ve artık ayrı yaşayabilirler sizde onlardan ayrı bir eve taşınsanız? madem eşiniz sizi seviyor, siz onu seviyorsunuz o zaman çocuklardan ayrı yaşayın. zaten yarın öbür gün bu çocukların hepsi farklı şehirlere yerlere gidecek. artık erkekler bile aileleri ile kalmıyor ki. eşiniz de hep çocuklarla yaşayacağını mı sanıyor. tamam ayrı yaşasanız da onlara maddi olarak bakar eder, ne de olsa babadır ama beraber yaşamak olmuyorsa o zaman ayrı alternatiflere bakın.
size önerim.bunu eşinizle konuşun. deyin ki onca sene çabaladım...ama olmuyor. çocuklarınla beraber yürütemiyoruz ama seni de seviyorum ve bu kadar emek verdiğim evliliğimi ve seni kaybetmek istemiyorum. çocuklardan ayrı bir evde yaşamamız mümkün olur mu? yarın öbür gün zaten çocuklar iş evlilik derken ayrılacaklar..o zaman bize bizden başka kimse kalmayacak. evliliğimize yazık etmeylim. bir şans daha verelim. ama bu defa aynı yolları, denenmişlleri denemeyelim. yeni bir yoldan başlayalım...vs şeklinde sözlerle durumu anlatmaya çalışır ve fikrini alırsınız.
eşinizin sizden ayrıldıktan sonra yeniden sigaraya başlayıp hastalanmasına üzüldüm. erkekler böyle işte. beraberken asla belli etmezler ama aslında eşlerine evliliklerine çok değer verirler. değer vermese adam böyle yıpranır mıydı. yazık gerçekten. üzüldüm. cahil çocuklar yüzünden evliliğinizin böyle kopma noktasına gelmesi çok acı.
oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim..
dogru, kafam cok karisik..
hani bu soyledikleriniz varya ben esime bunlari 2 sene once soylemistim.Ama olumlu bakmamisti..
Benim ne yapacagim belli degil vs demisti..
Cocuklarinin tek ama tek amaci bizi bosatmak. Bunu basardiklarinda rahat edecekler..
Hic rahat vermedilerki arkadasim, bir dakika bile.. Ama bu cocuklar herkese yapiyorlar..
Neyse, onemli olan esimin karari elbette..
Sigaraya baslamasi evet uzuntuden..
Ama karsima gecse deseki 'eda beni hala seninle beraber olmak istiyorum, biliyorum sen benim cocuklarimla yasayamiyorsun ki kendide yasayamadi..
Buna ragmen benim cocuklarima karsi sorumlulugum var biliyorsun bunu yerine getiricem ama ilerisi icin evet seninle yaslanmak istiyorum..
Bunu demiyorki.. O avrupaya gidecekmis, duygular zamanla degisirmis.. Bana asik degilmis.. Ama sana hayatimdan cik demiyorum Eda.. Kal hayatimda..Sana elimden geldigince yardim ederim...
Simdi bunca seyi bana soyledi evet bir degisime ugradi ve aski oldum ama yine degisti, uzaklasti..Sogudu.. Aslinda buna cocuklarinin etken oldugunu biliyorum..Bundan eminim..
Ama esiminde dengeyi bulmasi gerek..
simurg arkadasim,bunca laf ettigi icin, esimin karsina gecip yalvarir gibi ayni seyi soyleyemem.Cunku ben cok yiprandim.Cok uzuldum..
evet esimde uzuldu tabiki, onun tarafindanda bakiyorum olaya ama ben cocuklarimla esim aramda bir denge kurabilmissem, benim cocuklarim benim mutlulugum icin esimle arami bozmuyorsa onunda ayni dengeyi kurabilmesi gerekirdi diye dusunuyorum..
cok sagolun. yorumunuz cok guzel, cok yapici.. allah razi olsun.
simurg arkadasim, sizce eger beni gercekten istese idi, sevse idi, o zaman ne olursa olsun benide esi olarak hayatinda tutardi oyle degilmi?
sizce cocuklari yuzunden beni silmeyemi calisiyor?
Ama karsima gecse deseki 'eda beni hala seninle beraber olmak istiyorum, biliyorum sen benim cocuklarimla yasayamiyorsun ki kendide yasayamadi..
Buna ragmen benim cocuklarima karsi sorumlulugum var biliyorsun bunu yerine getiricem ama ilerisi icin evet seninle yaslanmak istiyorum..
Bunu demiyorki.. O avrupaya gidecekmis, duygular zamanla degisirmis.. Bana asik degilmis.. Ama sana hayatimdan cik demiyorum Eda.. Kal hayatimda..Sana elimden geldigince yardim ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?