Evliligim icin cok aci cekiyorum.

önce neden bu duruma geldiniz ayrı olduğunuz süre içinde neler yaptınız bunları bi konuşun veya bi düşünün evliliğinizdeki eksileri artıları bir düşünün mutlaka artı yönler daha fazla çıkar eksiler çoğunluktaysa bile siz onları olumlu yöne çevirebilirsiniz önemli olan hatanın her ikinizde de olduğunu bilip birbirinizden özür dilemek ve şimdiden sonra her şeyin çok güzel olacağına inanmak madem birbirinizi hala seviyorsunuz o zaman ayrılmayın derim ben sana hala kırgın ve kızgınsa fark ederek ya da fark etmeden onun uzun süre unutamayacağı birey yapmışsın onu unutturmak için elinden geleni yap bilmiyorsan bile eşine sor ben sana ne yaptım da bana hala kızgınsın farkında olmadan birşey mi yaptım de hatalarınızı düşünürseniz zaten birbirinizi o zaman anlarsınız

evet. haklisiniz..eksiler olumlu yone cevrilebilir..allahin izni ile olur insallah..
cok tesekkur ederim yorumunuz icin..allah gonlunuze gore versin.

arkadaslar, sabah 07 de sevgililer gunu icin esim mesaj atmis . sevgililer gunun kutlu olsun askim diye..

ve ertesi gun bana su makinam icin filitre lazimdi onu almaya gitmis ama bulamamis.once aramis ama ben calisiyordum duymadim ve bana merhaba askim, umarim gunun guzel gecmistir ama filtreyi bulamadim diye sms atmis

bende sonra telefon actim tesekkur ederim diye cok sevgi dolu konusmadi ama iyi aksamlar askim dedi kapatirken..

bu adam benden bosanmak istiyordu.sonra deniyelim dedi sonrada biktim bunca sorunlardan dayanamiyorum dedi.. simdide bana askim diyor ama yinede aramizda mesafe var hala..

eskisi gibi soguk degil, en azindan simdi gorunce bana sariliyor, opuyor beni. ama benim anladigim kadari ile esim beni seviyor ama bana asik degil ve beni arzulamiyor.. acaba ben ne yapsam?
kendime cok iyi bakiyorum, hep bakimliyim karsisinda ama sanki esim baska birini istiyormus gibi..
bilmiyorum.. benimde kafam karisti..

iyiki varsiniz arkadaslar..iyiki bu site var.

Son düzenleme:
yorumlariniz arkadaslar?

bi insan neden sevgililer gününü aşkım diye hitap ederek kutlasın..neden öpüp koklasın sarılsın..konu başlangıcından bu yana epey yol katedilmiş gibi gözüküyor.bence güvene ve gaza ihtiyacı var,yanında olduğunuzu bilmeli.diğer sorunlar halledilmeyecek gibi değil sanki.yani çocuklar sebebiyle mi yuvanız yıkılacak.birbirinize olan hatalarınız telafi edilebilir üzerinde konuşulabilir.ama 3.kişiler için sırf onlar için yuva yıkılırmı yaaa:44: bi ortası vardır mutlaka...çocuklar sizinlemi kalıyordu birlikteyken küçüklermi? hem o yaşlı teyzeye noluor anlamadım.tabii neden bırak dediğni bilmediğimizden yorum yapıyoruz.olgun birer bireysiniz artık bundan sonraki yıllarınızı birlikte sevgiyle geçirin.pişmanlıkları bırakın..birbirinize güvendikten inandıktan sonra herşey yoluna girer diye düşünüyorum.

bende pek anlam veremedim ebuuus arkadasim.neden kutladi pek anlam veremedim. esim beni bosamak isteyen ama o gunki konusmadan sonra bazi seyler degismis gibi..

yok cocuklar kucuk degil, 23,21 ve 20 yasindalar. Biri nisanli zaten. Oburunun kiz arkadasi var. Hic biriside babasi ile yasamiyor artik.. Esim tek basina yasiyor.

O yasli teyze neden dedigini ben biliyorum. CUnku o yasli teyze kendi cocuklarinada ayni seyi yapmis. Onlarinda hayatini kontrol etmeye calismis. Iki cocuguda onunla 20 yildir gorusmuyor..

Benim yoklugumda bu yasli teyze ile toplantida karsilasmislar bir kac kez. ( 80 yasinda ) ve esimin guya el falina vs bakmis, kartlara bakmis..3 hayatin var demis..
Yani iki evlilikten sonra bir hayat daha gibilerinden..

Erkekler cok cabuk gaza geliyorlar.
Beni aniden esimin yaninda toplantida gorunce esime cok kizdi.. Bana neden Eda yi gordugunu soylemedin dedi..

Demekki epey bilgisi var esim hakkinda..

Esim soylemisti zaten herkes bana artik yalniz yasama, Eda ortada yok 1 senedir vs diye..

Cok doldurusa gelmis.. Cogu erkegin biz kabul etmesekte yaptiklari sey..

Onemli olan benim bunu nasil degistirecegim..

cok sagolun ebuus arkadasim, allah razi olsun.

Son düzenleme:
Onemli olan benim bunu nasil degistirecegim..

kararınız kesinse-artık evet onunla bir hayatı istiyorum diyorsanız-ikinizin ilişkisinde geleceğe ait bir şüpheniz yoksa yapmanız gereken kendi hatalarınızdan dolayı pişmanlığınızı dile getirmek kendi adınıza özür dilemek ve onu yeniden kazanmak..beklemek bişeyi değiştirmeyecek gibi gözüküyor çünkü zaten karşı taraf siz yokken bir karmaşa yaşamış...açık olun net konuşun..birbirinizi ertelemeyin.çocuklarda büyümüş eeee daha ne yani onlarda bi şekilde kabul ederler sizde telafi edebileceğiniz şeyleri kendinizce yaparsınız onlara karşı..yeniden deneyelimmi diye bir konuşma geçtimi aranızda..sağı solu insanları boşverelim ben seni seviyorum deyin..elleriniz tutmasını beklemeyin (gerçi tutmuş bile ) hakkınızda hayırlısı
güzel haberler bekliyoruzzz

evet benim kararim kesin..kendi hatalarim icin esimden ozur diledim. sanirim etkisi epey oldu..
haklisiniz beklemek bir seyi degistirmeyecek.

evet beni arayinca 1 yildan sonra bosanalim diye bulustugumuzda peki deniyelim dedi.

sonra o yasli bayani gordugunun ertesi gunu bana karsi degisti. ve beni cok sevdigini cok dusundugunu benim icin cok derin duygulari oldugunu ama asik olmadigini en iyisinin bosanmamiz oldugunu soyledi..ama benim hayatinda kalmami istedi.. yani hayatimda kalabilirsin, sana elimden geldigince yardim ederim ama kari koca olamayiz dedi..

bende ben bosanmak istemiyorum dedim. o da daha once yazdigim gibi cocuklarim seni istemiyor vs vs.. dedi.. sonra ben kendi hatalarim icin ondan ozur diledigimde o da kendisininde cok suclu oldugunu soyledi bana sarildi..

ve o gunden sonra bana karsi degisti. bana sariliyor, hatta dudagimdan bile optu ama oyle cinsellikli bir opus degildi.
bana ayrica ozel bir seslenisi vardi onunla seslenmeye basladi.. ve asiklar bayraminda sabah erkenden bana mesaj atti..

soyledim, onu sevdigimi soyledim.. biliyor..

benden bosanmak isteyen insan benim resmimi yeni teline koymus...
sanirim esimin kafasi karisik..
yani hem esi olarak istemiyorsa o zaman neden asiklar gununde mesaj atiyor oyle degilmi?
yada sonra bana askim diyor vs.. ben bu isin icinden cikamiyorum..

ebruus arkadasim sagol varolun....allah ne muradiniz varsa versin insallah.

Son düzenleme:
Bence en büyük sorun eşinizin çocukları, çılgınca bir fikir ama o çevreden uzaklaşıp çocukların haberi olmadan yeniden biraraya gelmeyi hiç düşündünüz mü, anladığım kadarıyla hala birbirinizi seviyorsunuz çünkü.

evet. haklisiniz..eksiler olumlu yone cevrilebilir..allahin izni ile olur insallah..
cok tesekkur ederim yorumunuz icin..allah gonlunuze gore versin.

rica ederim siz yeter ki mutlu olun bi evliliği bitirmek o kadar kolay değil. Amin inşallah sizinde inşallah Allah gönlünüze göre verir

keske onun cocuklari bizim beraberligimiz kabul etseydi ve biz bir aile olabilse idik ve babalarini bu derece uzmeselerdi.. cok isterdim..
cevreden uzaklasmak mumkun olmaz.. bende boyle bir seyi ne isterim ne kabul ederim.. benim amacim asla esimi cocuklarindan ayirmak olmadi , olamazda...
yinede anladim ne dediginizi blckswan arkadasim. sagolun cok..

yanlıs anlamadıysam ıkımızde 50 yasındayız demıstınız
14 yıllık evlıgınız olmus bu hıc kısa bır sure degıl
esınızı sız cok ıyı tanıyor olmalısınız
anlattıgınız kadarıyla, bıtmıs cokmus ama elınden gelenı yapmaya calısan ayrıca fızyolojık olarak da hasta bır adam canlandı gozumde
evet sızi bosanalım dıye aramıs ama bazen karsı tarafta sok etkısı yapmak ıcın dıkkat cekmek ılgı cekmek ıcın bu tıp hamleler olabılır ve nıhayetındede sızı sevdıgını hareketlerıyle gostermıs
hayatına bırısı gırmemıs
cocukları sızle yasamıyormus
kım ne derse desın sız kulagınızı tıkayacaksınız cocuklarıyla bır sorunu olursa kendılerı halletsınler sız hıcbır anlamda mudahıl olmayın mesela en ufak bır gorus dahı bıldırmeyın tabıkı esınızı sevıyor ve yuvanızı kurtarmaya calısıyorsanız
onunda dedıgı gıbı sılın eskıyı yenıden baslayın
kendınıze daır kararlar alırn esınızden baska kımse ılgılendırmesın sızı
bunuda esınıze kesın bır dılle soyleyın, tatlı bır dılın hayatınızda ne mucızelere sepep olabılecegını dunuemezsınız bıle
mesela ozur dılemıssınız hatalarınızdan dolayı, esınız yumusamıs cozulmus sevdıgını soylemıs vs
yapıcı olmak sızın elınızde gıbı geldı
bırde optu ama arzuluyor gıbı degıldı dıyorsunuz 1 yıl yalnız kalmıs uzulmus yıpranmıs manevı destege daha cok ıhtıyacı var sızı evıne cagırdıgında cok afedersınız yatak odasına gıdelım mı dıyecek buyuk badıreler atlatmıssınız arzulamak daha ılerıde olacak bırseydır sanırım
hayat tecrubenız burda bende dahıl bırcok arkadasımdan cok fazla
maksadım akıl vermek degıl ama sızde bıseyler ıcın cabalayın ve esınızı derleyın toparlayın kapınııda ortun dıarıda kalanlar yuvanızı hıcbır zaman bozamaz bu sızın elınızde

orumunuz icin cok tesekkur ederim ipekk arkadasim.Oyle guzel yazmissinizki..
Evet dogru ikimizde 50 yaslari suruyoruz.
Ben hic anlayamadim esimin ne yapmaya calistigini..
Once bosanalim diye sms atti. Bulustuk. Tamam deniyelim dedi..
Sonra degisti ( ozellikle o yasli bayani gorunce ) bana sana asik degilim ama seni seviyorum dedi.. Cocuklar seni istemiyor bende asik degilim ve aramizda cok sey yasandi bosanmak en iyisi dedi.Ama benim onun hayatinda kalmami istedi.
Sana hayatimdan cik demiyorum ama kari koca olmamiz bu sartlar altinda cok zor dedi..

Bende ben bosanmak istemiyorum dedim.Bazi cumlelerinden bana cok kirgin oldugunu anladim.
Ve onu kirdigim icin gercekten uzgun oldugumu soyledim.
O da beni kirdigi icin cok uzgun oldugunu soyledi..
Hayatinda kimse olmadigini soyledi. Ben sormadim kendi soyledi.

Sonra dedigim gibi cozuldu ve bana cok sevecen ve iyi davrandi..
Hatta asiklar bayraminda askim diye mesaj atti..
Ertesi gunu yine oyle..

Dun bir ara ugradim beni gorunce yuzu guldu sevindi ama soguktu yinede..
Hic hali yoktu..

Toplanti vardi oraya gidecektik. Gitmeyecegim dedi..Dedim ama sen hep gidiyordun. Ben gidiyorum diyemi dedim.Hayir dedi..
Orda o yasli bayan olacak acaba o yuzdenmi diyecegim ama bilmiyorum..
Cunku o yasli bayan esimi dolduruyormus.. Bosan diye..

Allahim ya ne insanlar var hayatta..

yok zaten ben bana yatagima gel demesini beklemedim elbette.. aslinda su durumda bende onun yatagina girmem.esim olmasina ragmen.. cunku yanlis olur.

Hissettigim bir sey var. Esim sanki birini ariyor..Cunku lafin arasinda koca sehirde senin gibisi yok ama falanca sehre gitmeyi planliyorum seneye belki orda bulurum demisti ilk gorustugumuzde.

Hem hasta, hem aci cekiyor hemde benim onun yanina yaklasmama izin vermiyor..Tabii hakli , o da zamaninda uzuldu..

Nasil davranacagimi aslinda bilemiyorum.. Yani, iyi davraniyorum, hatta yemeklerini ozledim dedi sevdigi yemegi ve tatli yaptim goturdum..
Ama baska ne yapacagimi bilmiyorum..

Haklisiniz ipekk, ben zaten cocuklari ile ilgili hic bir seye karismiyorumki..

O kadar sorunlularki, adamda ne yapsin..

tekrar cok tesekkur ederim..Allah razi olsun..Hersey ama hersey gonlunuzce olsun..

Ben galiba nerde nasil yapacagimi bilemiyorum..

Arkadaslar bana biraz yardim edermisiniz yine. Mesela ne yapmaliyim? Yemek yapip yine gotureyimmi?

Bazen de diyorum acaba bosa mi kurek cekiyorum. Bunca engeli asabilirmiyim..

dun esime gunun guzel olsun diye mesaj attim..
bugun tsk ederim msj icin seninde gunun guzel olsun diye mesaj atmis.
askim lafi yok artik...

esimle biz basbasa olunca hep iyi geciniriz. ama esim baskalarinin etkisinde olunca hep bana tavir alir..

Konunuzu sonuna kadar okumadım. Sizden de küçüğüm saygısızlık etmek istemem ama başkalarının bu kadar etkisinde kalan ve her kendisini dolduran kişinin dolduruşuna göre size değişik tepkiler veren ve üstelik 50 küsur yaşında olan adamdan hala ne bekliyorsunuz ve niye siz ona karşı ne yapabilirim diye kendinizi bu kadar paralıyorsunuz ki. Ben işte bu konuyu anlamıyorum.

Evliliğinizin bu duruma gelmesinde elbette ki her ikinizinde hatası vardır, ikinizde masum değilsiniz peki eşiniz olacak kişi niye kendisini sizin kadar paralamıyor. Madem hasta, madem yalnız ve madem sizi bu kadar seviyor bırakamıyor bir adım atsın ve sizi tekrar kazansın. Ben zannetmiyorum ki 50 küsur yaşındaki bir adam evlatlarını düşünerek evliliğini yıksın veya çocuklarını düşünerek eşini yanından uzaklaştırsın.

Üzmeyin artık kendinizi bu kadar, olacak ise bırakın da birazda eşiniz çaba göstersin. Hasta olan o, yalnız olan o, çocukları sorunlu olan o. eee siz niye bu kadar düşüyorsunuz peşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…