önce neden bu duruma geldiniz ayrı olduğunuz süre içinde neler yaptınız bunları bi konuşun veya bi düşünün evliliğinizdeki eksileri artıları bir düşünün mutlaka artı yönler daha fazla çıkar eksiler çoğunluktaysa bile siz onları olumlu yöne çevirebilirsiniz önemli olan hatanın her ikinizde de olduğunu bilip birbirinizden özür dilemek ve şimdiden sonra her şeyin çok güzel olacağına inanmak madem birbirinizi hala seviyorsunuz o zaman ayrılmayın derim ben sana hala kırgın ve kızgınsa fark ederek ya da fark etmeden onun uzun süre unutamayacağı birey yapmışsın onu unutturmak için elinden geleni yap bilmiyorsan bile eşine sor ben sana ne yaptım da bana hala kızgınsın farkında olmadan birşey mi yaptım de hatalarınızı düşünürseniz zaten birbirinizi o zaman anlarsınız
yorumlariniz arkadaslar?
bi insan neden sevgililer gününü aşkım diye hitap ederek kutlasın..neden öpüp koklasın sarılsın..konu başlangıcından bu yana epey yol katedilmiş gibi gözüküyor.bence güvene ve gaza ihtiyacı var,yanında olduğunuzu bilmeli.diğer sorunlar halledilmeyecek gibi değil sanki.yani çocuklar sebebiyle mi yuvanız yıkılacak.birbirinize olan hatalarınız telafi edilebilir üzerinde konuşulabilir.ama 3.kişiler için sırf onlar için yuva yıkılırmı yaaa:44: bi ortası vardır mutlaka...çocuklar sizinlemi kalıyordu birlikteyken küçüklermi? hem o yaşlı teyzeye noluor anlamadım.tabii neden bırak dediğni bilmediğimizden yorum yapıyoruz.olgun birer bireysiniz artık bundan sonraki yıllarınızı birlikte sevgiyle geçirin.pişmanlıkları bırakın..birbirinize güvendikten inandıktan sonra herşey yoluna girer diye düşünüyorum.
Onemli olan benim bunu nasil degistirecegim..
kararınız kesinse-artık evet onunla bir hayatı istiyorum diyorsanız-ikinizin ilişkisinde geleceğe ait bir şüpheniz yoksa yapmanız gereken kendi hatalarınızdan dolayı pişmanlığınızı dile getirmek kendi adınıza özür dilemek ve onu yeniden kazanmak..beklemek bişeyi değiştirmeyecek gibi gözüküyor çünkü zaten karşı taraf siz yokken bir karmaşa yaşamış...açık olun net konuşun..birbirinizi ertelemeyin.çocuklarda büyümüş eeee daha ne yani onlarda bi şekilde kabul ederler sizde telafi edebileceğiniz şeyleri kendinizce yaparsınız onlara karşı..yeniden deneyelimmi diye bir konuşma geçtimi aranızda..sağı solu insanları boşverelim ben seni seviyorum deyin..elleriniz tutmasını beklemeyin (gerçi tutmuş bile) hakkınızda hayırlısı
güzel haberler bekliyoruzzz
evet. haklisiniz..eksiler olumlu yone cevrilebilir..allahin izni ile olur insallah..
cok tesekkur ederim yorumunuz icin..allah gonlunuze gore versin.
Bence en büyük sorun eşinizin çocukları, çılgınca bir fikir ama o çevreden uzaklaşıp çocukların haberi olmadan yeniden biraraya gelmeyi hiç düşündünüz mü, anladığım kadarıyla hala birbirinizi seviyorsunuz çünkü.
rica ederim siz yeter ki mutlu olun bi evliliği bitirmek o kadar kolay değil. Amin inşallah sizinde inşallah Allah gönlünüze göre verir
yanlıs anlamadıysam ıkımızde 50 yasındayız demıstınız
14 yıllık evlıgınız olmus bu hıc kısa bır sure degıl
esınızı sız cok ıyı tanıyor olmalısınız
anlattıgınız kadarıyla, bıtmıs cokmus ama elınden gelenı yapmaya calısan ayrıca fızyolojık olarak da hasta bır adam canlandı gozumde
evet sızi bosanalım dıye aramıs ama bazen karsı tarafta sok etkısı yapmak ıcın dıkkat cekmek ılgı cekmek ıcın bu tıp hamleler olabılır ve nıhayetındede sızı sevdıgını hareketlerıyle gostermıs
hayatına bırısı gırmemıs
cocukları sızle yasamıyormus
kım ne derse desın sız kulagınızı tıkayacaksınız cocuklarıyla bır sorunu olursa kendılerı halletsınler sız hıcbır anlamda mudahıl olmayın mesela en ufak bır gorus dahı bıldırmeyın tabıkı esınızı sevıyor ve yuvanızı kurtarmaya calısıyorsanız
onunda dedıgı gıbı sılın eskıyı yenıden baslayın
kendınıze daır kararlar alırn esınızden baska kımse ılgılendırmesın sızı
bunuda esınıze kesın bır dılle soyleyın, tatlı bır dılın hayatınızda ne mucızelere sepep olabılecegını dunuemezsınız bıle
mesela ozur dılemıssınız hatalarınızdan dolayı, esınız yumusamıs cozulmus sevdıgını soylemıs vs
yapıcı olmak sızın elınızde gıbı geldı
bırde optu ama arzuluyor gıbı degıldı dıyorsunuz 1 yıl yalnız kalmıs uzulmus yıpranmıs manevı destege daha cok ıhtıyacı var sızı evıne cagırdıgında cok afedersınız yatak odasına gıdelım mı dıyecek buyuk badıreler atlatmıssınız arzulamak daha ılerıde olacak bırseydır sanırım
hayat tecrubenız burda bende dahıl bırcok arkadasımdan cok fazla
maksadım akıl vermek degıl ama sızde bıseyler ıcın cabalayın ve esınızı derleyın toparlayın kapınııda ortun dıarıda kalanlar yuvanızı hıcbır zaman bozamaz bu sızın elınızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?