evliliğim ilk gece

afedersiniz ama siz artık bi aile oldunuz farkında mısınız..
hemen öyle herşeyi başkalarına yetiştirirseniz ne anlamı kalır özelinizin...
daha konunun ne olduğunu bilmediğiniz bi tel görüşmesini annenize anlatırsanız ooo..
annenize de şaşırdım.. bi annenin yapıp yapabileceği en son yorum olmalıydı söyledikleri....bilip bilmeden adamın günahını almayın...

Bunun düşüncesi bile çok kötü eşinin annesi olsa kesin sorardı ama babanın soracağı ihtimalini vermiyorum tabi kişiliğine bağlı aklı başında edepli bir baba sormaz. Diğer arkadaşların yazdıklarına bende katılıyorum annene söylemen onun seni bilip bilmeden yanlış fikirlerle doldurması hiç hoş olmamış

en başta hata sende annene gidip herşeyini anlatmamalısın artık seninde ayrı bi evin özel bi hayatın var annende hemen senaryoyu kurmuş daha seni telkin ediceğine odun sokmuş annesi olsaydı belki sorardı ama babasını arayıp böle bişeyi soracağını tahmin etmiyorum

sende evinin içinde olan biten herşeyi annene yetiştirme hemen yoksa 6ayda boşarsın bu adamı

Siz niye evinizde her olanı annenize anlatıyorsunuz? Anneniz de size gaz veriyor...

Belki başka birşey konuştular, belki babası beni neden aramadın oraya varınca diye kızdı.... Olayı bekarete nasıl bağladınız?

hangi baba gecenin birin de arayıp oğlum eşin bakire mi değil mi diye sorar? akıl var mantık var..

kusura bakma ama annen aşırı kötü niyetli bence ve sen her olanı biteni ona anlatmaya devam edersen yuvanda ne huzur kalır ne bi şey.

bence çok saçma bi düşünce yani böyle bişey olmasına ihtimal vermem eşinin babasına neymiş ki senin bakireliğinden

canım siz artık bir ailesiniz aranızda bazı şeyler özel olmalı sen emin olmadığın böyle bir konuyu annene anlatarak hata etmişsin, senin bilmediğin başka konular vardır eşinle babası arasında, ayrıca ne olursa olsun düğününüzün senin olduğun şehirde olması da baba ya ayrı saygısızlık bence, belki bununla ilgili birşeyler söylemiştir ama eşin sana üzülmemen için anlatmamıştır...

Belki de boşa gitsin demiştir.Aldın hevesini,al altınları koy kapıya demiştir.Bekareti sorduysa nasıl zor oldu mu diye de sormuş olabilir.Nasılsa kafada kuruyor,tahminlere göre yaşıyorsun ya.At tut nolcak.Allah aşkına sen ve annen nasıl bir zihniyetle yaşıyorsunuz.Sen bir baba oğluyla böyle birşeyi nasıl konuşur diyorsun da,bir anne kızıyla böyle birşeyi nasıl konuşabiliyor.Ya bu evliliklerin hiç mi mahremi önemi yok.Zaman geçer,oturur eşine uygun bir dille sorarsın.Seni babanla konuştuktan sonra çok durgun ve üzgün gördüm paylaşmak ister misin,yapacağım birşey var mı diye sorarsın.

Kusura bakma ama,hani sen kızıyorsun ya,kayınpeder bizi hiç aramadı ailem aradı ulaştık mı diye.Bana göre de ailenin yaptığı yanlış.Uçaktan inersin ya mesaj atarsın ya da hem senin ailene hem eşinin ailesine arar haber verirsiniz biz indik merak etmeyin diye.Yeni evli çiftte aranmaz ki öyle bi bahaneyle.

bence en büyük hata annenizin böyle birşey düşündüyse bile size söylememeliydi bide siz evinizde olan herseyi anlatırsanız çok problem yaşarsınız eşinizle... ben eşinizin babasının böyle birşey sorduğuna inanmıyorum ki sorsa bile oğlu söyleyeceğini söylemiştir ki sanmıyorum

Anlaşılan eşinizin babasıyla arasında birşey yaşanmış ve babasıyla görüşmeme kararı almış. Buraya kadar bir sorun yok. Bence asıl sorun herşeyi gidip annenize anlatmanız. Siz artık bir aile oldunuz, evin içinde kalması gereken şeyler var. Aranızdaki ufak tefekte olsa herşeyi annenize anlattığınızı anlasa eşiniz, saygısını yitirmez mi? Hem konunun sizle ilgili olduğunu nereden biliyorsunuz? Anneniz de tam bir komplocuymuş...

Ben mi çok meraklıyım bilemedim.
Ben eşimin babasıyla konuşmadığını küstüğünü farketsem direk sorarım noldu diye.
Hiç durup beklemek aklıma bile gelmez
Git sor nolcak ha boşver falan derse boşver sende ha iş sana geldi eşin sana soğudu olaydan o zaman üstüne gitti.
Adam zaten dar görüşlü öyle kabul et sorduysa bile kendi ayıbı
kayınbaban zaten seni baştan sevmemiş kadın olsan sevmicek, kız olsan başka kulp bulucak o yüzzden takma çünkü
sen ağzınla kuş tutsanda sevmicek
o yüzden takma bence:)

canım bilemiyorum ama eski kafalılar öyle malesef.. ananemde dayımı aramıştı naptınız o iş oldu mu karın bakire mi diye. iğrenç birşey ama eski kafalılar yapabiliyorlar malesef

kahin olmadığımız için o gece neden arandı ne soruldu bilemeyiz
siz de bilemezsiniz, keza anneniz de
eşinize neden sormuyorsunuz?

Eşine sordunmu peki bu tavrının sebebini ? Onu dert etmekle hata yapıyorsun bence senin için önemli olan eşin ve onun düşünceleri öyle değilmi eşinde belliki onu dinlememiş ve seninle evlenmiş bırak bunlarla kafanı yormayı sevdiğin yanında bunun tadını çıkar :) Millet ne düşünürse düşünsün eşin seni biliyormu, seviyormu evet sorun yok yani. İnsanlar dedikodu çıkarmaya meraklılar sen böyle yaparak onları sevindiriyorsun hç umursama bence

Kayınpederinizin Ne sorup sormadıgını biz bilemeyiz ama sizde de hata var neden hemen annenize söylüyorsunuz belkide düşündügünüz gibi bir olay değildir belkide oğluna sitem etmiştir neden bizim burada düğün yapmadın diye olamaz mı?

annenizin yorumuna şaşırdım kaldım 40 yıl düşünsem aklıma bu yüzden aramıştır demek gelmez

bence annenizin yorumu, sacma bir yorum olmuş keşke annenize sorana kadar kocanıza sorsaydınız boşuna sinirlenmemiş olurdunuz

kayinpederinizi ne kadar taniyorsunuz bilmiyorum ama benim esimde babasiyla bir telefon konusmasinin ardindan kusmustu vede bizde daha yeni evliydik sonradan ogrendim sebebini soyleydi esimin annesiyle babasi yillar yillar once ayrilmis ve babasi hic bi sekilde destek olmamis dugunumuze bile gelmedi yardim etmediginide solememe gerek yok sanirim ama adam cok piskin surekli borc para isteyip vermiyodu esimde en son resti cekti ve kustu sizinkide boyle bi durum olabilirmi acaba?

arkadaş tamda aklımdan geçenleri yazmış.yani aranızda geçmiş dönemde ne yaşandı bilemeyiz ama annenizin düşünceside çok saçma geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…