evliliğim ilk gece

yeni evli biri olarak diyeceğim şu ki ; biraz eskidim ya

gözlemlerim ve yaşayarak öğrendiklerim sonucu..

şuan hamsın pişecek ve en son olacaksın(olgunlaşma).. ben kendimi pişmiş evresine koyuyorum

kural 1: evin içinde olan evde kalır.

kural 2: iki aile arasında bu tarz şeyler olabilir belki teli o saatte açan senin annen olacaktı? sana oldu mu o iş diyecekti?

direkt ailelere anlatılmamalı olaylar. kaldı ki annen de sanırım dünürlerini sevmediğinden direkt yargısız infaz uygulamış. seni de yok yere dolduruşa getirmiş.

kural 3: gerektiği kadar saygıda bulun herkese...

kural4: eş'in o senin. diğer yarın ilk muhatabın ne olursa olsun eşin olsun... anne baba yada ayşe fatma değil. 3.ağızlar olayların yanına ilavede bulunabilir. olaylar sarpa sarabilir.

kaldı ki anneniz tahmin yürütmüş sizde işin aslını öğrenmiş gibi kp ne öyle olsam yine evlenmeyecek miydik demişsin.. belki yok yere adamın günahını alıyorsunuz..

belki kp gerçekten öyle sordu... o zaman patavatsızlık etmiştir evet ama sizin tavır almamanız ve bilmiyor-MUŞ gibi davranıp belli çerçevede görüşmeniz en doğrusudur..

kol kırılır yen içinde kalır..

Ben evlenmeden önce de evlendikten sonra da eşimle ilgili yaşadığım sıkıntılarımı kendi ailemle ya da eşimin ailesi ile paylaşmadım. Burada hatalısın.. Bir daha özelini ailene hatta hiç kimseye anlatma...
İkincisi eşinle kayınpederinin ne konuştuğunu ancak eşin bilebilir. Sana bunu anlatacak kişi de eşindir. Sormalısın ama söylemiyorsa eğer fazla üstüne gitmeni, evliliğin ilk günlerinde eşini sıkmanı önermem...

Hay allah insan başlığı okunyunca durup bir düşünüyor..Konu da değişikmiş meğer..

Bir çok yorum yapılmış konu sahibinden ses yok...Gerçekten bende merak ettim.Neden eşinize babanla ne konuştun demediniz ? İlk sorulması gereken buydu...Olayı hemen üstünüze alınmanız da gereksiz.Daha doğrusu anneniz neden olmuş buna...En doğrusu eşine sorman...

herkese merhaba yeniden yorumlarınızı okudum nete anca girebildim..arkadaşlar haklı şeyler yazmışlar benim biraz toyluğumdan herhalde ne varsa anneme anlattım bu da sonrasında bana sıkıntı oldu artık ağzımı tutuyorum..erken yaşta evlilikten mi yoksa neden bilmiyorum. ama artık sadece kendi ailemi eşimi ve kendimi düşünüp özelimizi saklıycam..durup düşününce hatalı olanın ben olduğumu anladım.eşime sordum ne konuştuğunu söylemedi bende üstelemedim artık bu tür şeylere kafayı takmamaya karar verdim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…