Evliliğim kötü gidiyor

Gidebileceğini göster ezilme büzülme o sana bir hakaret ediyorsa sen ona iki et boz insan içinde bak bakalm ne hissedecek ama sanmıyorm yapmazsın böyle çeker gidersin kkda bu tür konular hiç çözüme kavuşamadı

Bir mucize oldu size karşı olan kaba davranışlarını ve değersizlik hissini hallettiniz yada kabullendiniz böyle yaşamayı diyelim.
Sizi çalıştırmaması ne demek? Bir ömür sizi ezen ve saygı duymayan bir adamın eline mi bakacaksınız? Sizi bolluk içinde yaşattı ama ileri ki zamanda başka bir kadını tercih edebilir yada ölebilir? Siz ne yapacaksınız o saatten sonra? Nasıl ayaklarınızın üzerinde duracaksınız?
Matematik dersi verdim dediğinize göre öğretmensiniz. KPSS çalışıp atanabilirsiniz, olmazsa özel okul ve dershanelerde çalışabilirsiniz. Evinizi açabilir huzur içinde kendinizi geçindirebilirsiniz. Çocukta yok sadece kendinizden sorumlusunuz buda büyük bir artı. Ne üvey anne, ne koca, ne kv derdi çekmemeniz için tüm şartlarınız ideal durumda. Eksik olan tek şey özgüveniniz.
Evliliğinde mutsuz olan bir çok kadına göre, sizin artılarınız eksilerinizden daha fazla lütfen bunu unutmayın. Oturup hayıflanmaya devam ederek değil, harekete geçerek kendi hayatınızın kahramanı olabilirsiniz. Evliliğinize devam edip üstüne birde çocuk yaptığınız zaman bu denge tamamen bozulacak, gözünüzü açın.

Yasadiklariniz üzücü gercekten.Cocugunuz da yokken,baba evine donüp bir iş bulup çalısin.Üvey anneniz bu saygısizliklari yapmaz ki kendiniz dediniz eski ortamim daha iyiydi diye.Lutuf yapmis saniyor karşinizdaki adam.Düzelir mi derseniz de ,hayir düzelmez.Çalistirniyor ki,maddi manevi zayif olun.

Bunu kabullenmek zor ama evet doğru olan bu
Evet kabullenmek gerçekten çok zor.Ama inanın hayat başkasının ego aracı olmaya deyecek kadar uzun değil.Salın ipini gitsin.Şuan bu yazıyı size onkoloji servisinden yazıyorum.Siz kıymetlisiniz,siz değerlisiniz bunu bilen ve ona göre davranan insanları bulundurun etrafınızda.

Dediğiniz gibi duzelmedi 3 yıldır uğraşıyorum

Ben olsam ayrılırdım .Çocuk olunca daha zor olur ileride ayrılmak.Sizin aile zaafınızı biliyor, sizi güçsüz buluyor o nedenle de eziyor. Ayrılırsanız da yine özel ders vererek kendi ayaklarınız üstünde durun

Peki ne yapmayı düşünüyorsun bu kadar öneriden sonra?
Problemimi paylaştığım kişiler ayrılık için öyle ağır sebeplerin yok, duzelir, olgunlaşır vs vs diyorlardı. Burada da tam tersi soylendi. Kafam karısık ve cok zorlanıyorum. Ayrılığı dillendirmeye basladım onu da umursamıyor

Aman Allahım içim acıyarak okudum arkadaşım bu evlili Seni çok yıpratmış bu adamın problemleri var tedavi olması lazım evi terk edin be tepkisini ölçün sizden böyle bir şey beklemediği için dumur olacaktır

Kocanızdan midem bulandı tiksindim resmen, nerden buldun evlendin bu terbiye almamış herifle, hemen en acilinden kurtulmanın yollarını ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…