- 13 Ocak 2017
- 238
- 106
- 18
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Kavga ederken saygı cercevesini aşmayın hicbir zaman bu cok etkiliyor ilişkiyiKızlar 2senedir evliyim ilk başlarda çok mutlu huzurluydum fakat son zamanlarda özellikle doğum yaptıktan sonra eşim çok değişti sanki sürekli kavga ufak şeyleri büyütme telefon elinde konuşamıyoruz bile derdimi sıkıntımı anlatamıyorum sürekli annesinin tarafını tutuyor bunalımdayım
Çocuk olmasada yapısında varsa bir erkeğin o zaten hödüklük yapıyor ve muhakkak bir problem oluyor çocugun olması yada olmamasıyla hiç ilgisi yok bence tavırların. Sadece kadınlar o dönemde daha çok yardıma ihtiyaçları olduğu icin yeni farkınaa variyorlar oncesinde farkinda olmuyorlarcocuk yapmaktan vazgecicem yakinda, bu ne yahu.. herkeste ayni dert
ya elbette ama bu kadar da olmaz diyor insan..Çocuk olmasada yapısında varsa bir erkeğin o zaten hödüklük yapıyor ve muhakkak bir problem oluyor çocugun olması yada olmamasıyla hiç ilgisi yok bence tavırların. Sadece kadınlar o dönemde daha çok yardıma ihtiyaçları olduğu icin yeni farkınaa variyorlar oncesinde farkinda olmuyorlar
O zaman evlilik oturmadan yapılmamalı demek. 2 3 yıl yavaş yavaş tanınır yani.Başbaşa vakit geçirmeden çocuk olunca tahammül de kalmıyorÇocuk olmasada yapısında varsa bir erkeğin o zaten hödüklük yapıyor ve muhakkak bir problem oluyor çocugun olması yada olmamasıyla hiç ilgisi yok bence tavırların. Sadece kadınlar o dönemde daha çok yardıma ihtiyaçları olduğu icin yeni farkınaa variyorlar oncesinde farkinda olmuyorlar
Bugün olmazsa yarın aldatır mesaji vermiş.Ne denir bilmiyorum saygı bitince evlilik de biter benim gözümde ama daha da çok yeni evlisiniz . Terapi alabilirsiniz belki.Dilerim düzelirsaygı kalmadı aramızda çok kırıyor beni üstelik bana senin gibi kadınlar kocasını elinde tutamaz dedi bu yüzden kafam çok karışık ihanet olabilir mi?
Emin ol öyledir, adamlar çocuk olunca değişiyor...Çocuk evin neşesi öyle düşünme çocuğuna çok bağlı çocuk olmasa daha kötüde olabilirdik belki bilmiyorum çok sıkıntıdayım
O zaman evlilik oturmadan yapılmamalı demek. 2 3 yıl yavaş yavaş tanınır yani.Başbaşa vakit geçirmeden çocuk olunca tahammül de kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?