- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Konularınızı okumuştum daha önce ama hiç yazmamıştım. Uyandırıp azar yediğiniz bir adamdan bana ettiğin tüm laflar için özür dileyeceksin derken ne bekliyordunuz, adam barışmak için adım bile atmıyor yüzünüze bile bakmıyorken. O kadar hakaret yediniz gerekirse aylarca küs kalmanız gerekirken konuşmadan duramıyorsunuz. Her konuşmanız adamı 2 adım daha geri itiyor, barışmanızı 2 gün daha geciktiriyor farkında mısınız? Daha ne kadar böyle yaşamayı düşünüyorsunuz
ben gitsemde esimin gozunde evi terkeden kadin olmus olurum zaten daha da hakli gorur kendini. sonsuza kadar ordada kalamam, cesaretim yok zaten o da ayri mesele.
esime sevgiyle yaklastim evet ama beni o sekilde bile terslemesi bagirmasi butun sinirlerimi tepeme cikardi suanda sevgi falan hissetmiyorum.
cesminaz adam huzur istiyorda kendini hic hatali gormuyor demiyorki ben bu kiza bunlari bunlari soyledim diye dusunmuyor. hala gozunde hataliyim bu sabah uykusunda uyandirdigim icin bencil uzatip konustugum icin dirdirci ve lanetim.
Sunuda soylemeden gecemicempeaceful16 , yorumlarinizi okuyorum, bazileri ustunuze geldigi halde sayginizi bozmadiniz... karsilik vermediniz, yada.nebilim.. keske esinizede boyle davransaniz bukadar tahmulu olabilseniz
Peki ne yapmaya dusunuyorwun simdiOna karsida konustugum seyler hep saygi cercevesinde kufurlu konusmam hakaret etmem onun bozuk agzina ragmen.
Pes artık cidden pes artık. Ben en olmycak şeyden 2 gün konusmadm adamla dogru düzgün en son nolur beni böyle görmezden gelme bagır cagır ama susma diyordu. Sen hesap et.
Bas git otele. Senin artk yapacak biseyin kalmadı. Adam senin pesinden gelir seni ararsa kurtarilacak biseyler vardr dersin ama yoksa da bence yolunu ciz artk boşanın. Sen iflah olmazsn bence ilac kullanman gerekiyor.
Senden igrenip ayni yataga girmeyen senle ayni sofraya oturmayan adamin pesinde köpek gibi kosmaya devam et peace, aynen devam cok dogruyu yapıyorsn evet. Hey allahım bi de akli başında meslek sahibi kadınsn bu kadar aciz davranılmaz
Kabul etmez cunku bu hale sen getirdin beni sinirlendirmeseydin soylemezdim der.bu konuda haklisin bi kelimene tahammul edemeyen adam onca agir lafima nasil tahammul eder diye dusunmez..sakin ve sessizde kal.bende bize tahammul edemiyorum suanda.
esimde cok kalp kirdi sinirlendiginde hep agir konustu ama onun sorumlulugunu hissetmiyor suanda, hatta umrunda degil kendi huzurunu dusunuyor.
Benim esim oyle yalvaracak biri degil. Sadece benden kaynakli degil kendininde egosu yuksek .
Pesimden falan gelmez daha kalici cozumler lazim bana 2 gun otelde kalip eve geri doncem sonuc olarak. Biz bosanirsak yuzde yuz turkiyeye donerim ben kalmam burda ne isim var
Salak oldugum icin pesinde kostum evet.
sinirlenip soyledim , kendi soylediklerini unuttu cunku.
evet dogru yuzume bakmiyor muhattap olmuyor benimle.
ne yapabilirim bu durumda ikimizinde iyiligi icin iyi olmamiz icin hatalarini anlamasi icin , keske ailem veya arkadasim olsaydi gidebilecegim.
Ozmn niye adamin surekli tartismani yaziyozusun.neden ayrilmiyor biktiysa gitse daha iyi olur o zaman. 2 gun oncesinde beni cok sevdigini evimizi cok ozledigini soyluyordu yalan atmiyorumki boyleydi yani
Ozmn niye adamin surekli tartismani yaziyozusun.
Biri bende dahil istemiyor deyince yokkkkk sevdigini soyluyor felan filan.
Bi onceki mesjda da dedim bundan oncekilerde dedim.
Millet sevmiyor deyince istemiyor deyince hemen pozitif seyleri soyluyosun.
Cunku cok bencilsinsin.burnun hep dik olsun olsun istiyosun.hep pesinden kosulsun istiyosun .
Cunku oyle bi hirski sendeki.yuvani bile yikabilecek derece buyuk.
Madem oyle niye gitmiyo diyosun ya adama gore hava hos niye duzenini bozsun ki.
Cunku her ihtiyacini karsilayan bi kadin var .ofkeleniyo bagriyo cagriyo stres atiyo.bide zayen seyehat felanda yapiyor.
Onu sen yapacan egerki buraya yazacak kadar dokunuyosa sana bu adamin halleri(buraya yazdiggin icin soyluyorum yorum istedigin icin) eve gelmemesini saglarsin cindeki guvenlik guclerinden yardim alirsin.
Gerci bunada verecegin cvp ayni beni istemiyosa niye oyle niye boyle.
Kocam beni cok seviyor ama kaynanam dolduruyo gibi bisey.
Seven adam yapmaz ama sevenide sohutmussun bitirmissin bazi duygulari.belki adamdaki merhamet duygusu felandir olsa olsa.
Egoist evet dibi gormeden anlamayacak hatasini ettigi laflarin farkina varmayacak.Olay öyle bir noktaya gelmiş ki hatasını anlamasını geç senin gururlu, kendisine saygısı olan biri olduğunu ispatlaman gerekiyor artık. Bu olayda da hatasını anlaması safhasını çoktan geçmişsiniz. Ya bırakıp gideceksin artık, ya da onun konuşmaya başlamasını bekleyip tekrar bir olay olana kadar bu kısır döngüye devam edeceksiniz. Şu ortamda anlaması mümkün değil eşinin ego tavan senin gurur yerlerde çünkü.
Yasadigim yerde hic mi turk yok tanidigin yardim isteyebilen ve orda kalabilecen.. biraz uzaklasirsan merak eder seni, pesinden kosar unutma
Evi terkedebilir veya bosanmak istiyorum diye normal bir sekilde konusabilir. Iki gun once cocuklarimizi yapicagimiz tarihi konusan adam icin sevmiyo diye dusunemiyorum. Ama saygi duymuyo bence ve kiymetim dusmus olabilir olanlardan dolayi.
Burnumun dikine diye soylemiyorum cidden boyle dusundugum icin soluyorum ne alakasi var seviyo diye kufur edebilirmi bana bunlar ayri seyler. Yani seviyo olmasi bir bahane degil siz sevmiyo gibi falan yazinca aciklama yapiyorum sebep o degil diye..
Heralde anlarim ne dokunmak ister ne sarilip uyumak ister vs. kayinvalidemde kaldigimizda iki ayri koltukta yatiyoruz tutturdu illa tek koltukta birlikte sarilip yatalim diye baska bir amac olmaksizin, ben bunun sevgi oldugunu dusunuyorum.
Hatta kocam beni benim onu sevdigimden daha cok seviyo. Benden daha cesur gozu kara sadece birakip gitme konusunda.
Guvenlik guclerini arayip ne diyeyimki biliyorum akilveriyorsunuz yardimci olmak icin ama malesef burda o isler sorun , gozaltina alirlar cin cok kati...
Niye ayri koltukta yatcaktiniz kiEvi terkedebilir veya bosanmak istiyorum diye normal bir sekilde konusabilir. Iki gun once cocuklarimizi yapicagimiz tarihi konusan adam icin sevmiyo diye dusunemiyorum. Ama saygi duymuyo bence ve kiymetim dusmus olabilir olanlardan dolayi.
Burnumun dikine diye soylemiyorum cidden boyle dusundugum icin soluyorum ne alakasi var seviyo diye kufur edebilirmi bana bunlar ayri seyler. Yani seviyo olmasi bir bahane degil siz sevmiyo gibi falan yazinca aciklama yapiyorum sebep o degil diye..
Heralde anlarim ne dokunmak ister ne sarilip uyumak ister vs. kayinvalidemde kaldigimizda iki ayri koltukta yatiyoruz tutturdu illa tek koltukta birlikte sarilip yatalim diye baska bir amac olmaksizin, ben bunun sevgi oldugunu dusunuyorum.
Hatta kocam beni benim onu sevdigimden daha cok seviyo. Benden daha cesur gozu kara sadece birakip gitme konusunda.
Guvenlik guclerini arayip ne diyeyimki biliyorum akilveriyorsunuz yardimci olmak icin ama malesef burda o isler sorun , gozaltina alirlar cin cok kati...
Niye ayri koltukta yatcaktiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?