Evliliğim mi gururum mu? Lütfen bana bir akıl verin

Sen nıye özür dilicen orasını anlamadım ben .s

kaç yaşındasınız ?

adam daha askerligini bitirmemiş neden evlendiniz ki ? neyse orasıyla ilgilenmeyeyim
ama
adam askerdeyken yani yanyana bile degilken neyden nasıl bi tartışma cıkıyoda bu kadar büyüyüp boşanmaya gidiyo anlamadım.

güzel bi uslupla net bir tavırla ailesini evliliginize karıştırmayacagınızı gösterin.

ne özür dilemesi kocan senden özür dilesin aranızdakileri annesine anlattıgı için.

Siz fazla taviz vermissinjz bunu anladım ben özür dilemenizi bekleyisinden. Herseyinizi anlatmayin mesafenizi Koruyun gerekirse az konusun esinizle de kavga ortamı oluşmasın. Anne mevzuunu hic konuşmayı derim ben. Annesine de net olun ya karışma bizim evliliği mız e deyin zaten yalancı konumundasinjz bari pat diye söyleyin yüzüne nasılsa yaranamiyorsunjz benim okuzde anaci ama ben cozdum artik anasına çat veririm lafimi karışma girme araya diye eşimin haberi olmuş olmamış çokta TiN sokmasin anayi danayi araya tee askerden bide hey Allah im biz kadınlar zevk alıyoruz kendimizi ezdirmekten ya boşanmaya da siz getirmeyin konuyu sessiz kalın çok ustelerse de ezilmeyin sen bilirsin deyin geçin korksun bilsin bu nedir yaaa

Şimdi Özür dilerseniz evliliğin boyunca hakliyken Özür dilemek zorunda birakilirsin.Evliligimize karistirdigin için önce sen sonrada karıştığı için annen ozur dilesin de bekle. Bu sebepten biterse evlilik zaten sevmeden zorunluluktan evlenmiş seninle.Calis ayaklarının üstünde dur eyvallah etme

Kac kere dedim gidip nden anlattin diye bosanma kararini bilmeleri haklariymis. Annesi esimide aramis onada cok agir konusmus. Ben annesini yalnis tanimadiysam biricik ogluna hic bi sey demez.
En cok zoruma giden kizi nisanli nisanlisiyla kavga edince susma hakkini savun diyip bana ceneni kapa demesi :-(

canım Allah yardımcın olsun öncelikle inşallah herşey yoluna girer bi süre eşinle sakin sakin konuşun kayınvalidenle de sohbetin içinden ne zaman gelirse öyle olsun bazı şeyler zoraki olmaz yani..
yanlız cnm evliliğin iyice oturana kadar aman diyim çocuk düşünme.. bi anlık gafletle olur mazallah anlaşılan sık tartışıyorsunuz bide bu boşanma mevzuları bile gün yüzüne çıkmış.. burda hamile yada küçük bebegi olan arkadaşlar yazıyor aileleri kabul etmiyor kara kara düşünüyorlar sonra ne yapacağız diye gerçekten çok ama çok üzülüyorum.. tabi bebek sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi olsa gerek ama sağlam bi evlilik üzerine tadından yenmez.. askerden gelince yarin gezin tozun yoluna koyun herşeyi sonra çocuk düşünün..

Annesi esimide aramis ona daha agir laflar soylemis. Annesini taniyorsan o biricik ogluna asla bi sey demez

Kiskanclik diyince bende kayis kopuyor nasil evlenebiliyosunuz hastalik derecesi kiskanc adamlarla

Ailesi akrabalari hep bizden bebek bekliyo ama zaten o sorumluluga hazir olmadan dusunmuyoruz

ben böyle bir durumda kv yi ararım;
evet ararım ....... hanım ben kocamla barıştım ufak bir tartışma unutuldu,ama senin karı kocaarasına girip daha fazla ara bozup huzur kaçırman unutulmayacak,artık annelik yap istersen,oğlun asker bende onun emanetiyim, emanete ne kadar kötü sahip çıkıyorsunuz, ayrıca karı koca arasına girilmez bu yaşa gelmişsiniz ama öğrenememişsiniz der çat yüzüne kapatırım..

Ozur dile bak neler olacak. Olur olmaz her tartismada hakli bile olsaniz ozur dilemek zorunda kalacaksiniz. Ayrica cesaretinize hayran kaldim. Ben de askere gitmemis biriyle evlendim kacarak degil. Hatta esim askerdeyken ailem geldi bana yerlesti destek oldular. Kacacaksaniz bile askerden sonra kacsaydiniz bari.

Yarilcam simdi ortadan ikiye annenizi ne diye aramis . Eşiniz askerde olduğu için ruhen sıkıntı içerisinde belli ses etmeyin bi sure bakalım annesiyle de gorusmeyin gerekirse aramayin arasa sonradan donun geçiştir in yüz vermeyin ama lütfen bunun asker dönüşü var tee askerde bunu yapan gelince neler yapmaz.

Bende kıskancimdir ama bu kadar degil esim hemen istemiyorsan ananin evine git diyo

yanlız eşiniz için de ne konuşacaksanız askerlik bitip yüzyüze gelince otruup konuşun, eğer boşanacaksan da eşin gelsin askerliği bitince karar verin. şuan askerlik onun elini konulu bağlıyor, çaresiz, elinden birşey gelmiyor ,acizleştiriyor..
ayrıca askerde cinnet getirip intihar eden ne bileyim kendi silah arkadaşlarını öldürenler oluyor.
eşinize yüklenmeyin, yüklenmeyin ki sonrasında pişman olmayın..

Bende kıskancimdir ama bu kadar degil esim hemen istemiyorsan ananin evine git diyo
Ne terbiyesiz aşağılık bi yaklaşım sekli en ufak sorunda kapıyı gösteriyor zavallı erkeklerin yapacağı hareket bu ne diyeyim ki madem her fırsatta söylüyor çekin gidin birinde bakalım nasıl oluyormuş görsün o ipleri eline almış istediği gibi at koşturuyor fazla ozguvenden oluyor bunlar hep

Askerden önce evlendik cünkü onu bırakırim beklemem diye korkuyordu ailemde vermedigi icin kactik.
Esimi coook ama coook seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama 9 aydir doğru düzgün insan yüzü görmedim abla teyze benim su derdim var diye kimseye bi laf diyemedim. Esim bunlari bildigi halde bana ben askerdeyim sen böyle üz kır beni insallah sağ dönmemde rahat edersin diyo dayanamayip ne isterse yapayim diye bi süre tamam dedim ama artik dayancak gücüm kalmadi bitsin istemiyorsan diyorum gercekten bitecek diye korkup olayi ailesine kadar tasiyo. Ama çözüm yerine olay dahada büyüyo

Kayinpederim hasta onlar sehirde ben köyde dedesine bakip arkadaslik ediyorum. Esyalarimi 2 kere topladim ama o dedemide yalniz birakmak bana yakismaz diye hep vazgectim

ben hiç bişey anlamadım.
dün geceki tiramusuda bogazımızda kaldı zaten. (anlayan anlar :)
bu konu beni inandıramadı kendine.
hayırlısı be ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…