- 6 Kasım 2015
- 243
- 366
- 103
Niye şeyi dik mi geziyormuş da bir adım öndeymiş?
Bir adım ediyorsa tabi erkekliği.
kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bi laf sizi tebrik ediyorum
yanlız eşiniz için de ne konuşacaksanız askerlik bitip yüzyüze gelince otruup konuşun, eğer boşanacaksan da eşin gelsin askerliği bitince karar verin. şuan askerlik onun elini konulu bağlıyor, çaresiz, elinden birşey gelmiyor ,acizleştiriyor..
ayrıca askerde cinnet getirip intihar eden ne bileyim kendi silah arkadaşlarını öldürenler oluyor.
eşinize yüklenmeyin, yüklenmeyin ki sonrasında pişman olmayın..
Askerden önce evlendik cünkü onu bırakırim beklemem diye korkuyordu ailemde vermedigi icin kactik.
Esimi coook ama coook seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama 9 aydir doğru düzgün insan yüzü görmedim abla teyze benim su derdim var diye kimseye bi laf diyemedim. Esim bunlari bildigi halde bana ben askerdeyim sen böyle üz kır beni insallah sağ dönmemde rahat edersin diyo dayanamayip ne isterse yapayim diye bi süre tamam dedim ama artik dayancak gücüm kalmadi bitsin istemiyorsan diyorum gercekten bitecek diye korkup olayi ailesine kadar tasiyo. Ama çözüm yerine olay dahada büyüyo
Anlamadığım olay şu konunun o kadar önemli olmadığını düşünüyorum hatta hiç önemli değil bana göre sizin amacınız sadece "ben haklıyım ama" değil mi? Sorusuna"evet sensin" cevabını almak bu kadar akıla ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum bekar biri olarak söylüyorum.Şimdiden kendinizi ezdirirseniz ertesi gün ne telefonlar gelir hehe :)
Sabahtan beri aramiyorum eşimde az önce msj atmiş göreve gidiyorum uğraşamam seninle diye ben zaten msj atip aramiyorum
Anasına ne yaptın ki özür dile diyor.
Kavgaları annesine yetiştiren kocan.
Kocan Özür dilesin
Eşinin üzerine sürtme, Allah'a emanet ol diye bir mesaj atabilirsin en azından, asker sonuçta
Annesinden özür dileme, sessiz kal, biraz sakinleşsin ortalık, zamanı geldiğinde ona da bizim ilişkimize müdahale etme mesajı ver uygun bir dille
Dayanamayip dikkat et kendine dedim sadece. Buna benzer bi olay olmustu o zaman dedim kendine dedi sizin araniza bi daha girmiycem diye ama söz konusu oglu olunca dayanamiyor
Bence dayanamayıp özürde dileyeceksin konu sahibi .
İyide bu çok kötü bi şey böyle hayat mı geçer allah aşkına bu iş o zaman dönünce daha beter olur. Aldatır, döver, söver nası olsa gidecek yeri yok diye. Üstelik insan bu düşünceyle bakar mı hayat arkadaşına. Hata etmişsiniz evlenerk. Onun sizi daha çok sahiplenmesi gerekli şu durumda eğer gerçekten bu işe evlilik diye bakıyorsa tabiHerşeyi silip onunla evlendigim icin baba evine dönemeyeceğimi bildiği için en ufak bi seyde ya yaparsın yada ananın evine gidersin diyor. Ama yaniliyo baba evine gidemesemde ayaklarimin ustunde rahatca durabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?