Evliliğim mi gururum mu? Lütfen bana bir akıl verin

Zaten hep askerde aman üzülmesin aman akli burda kalmasin diye diye simdi kendi askerdeyim bana sen boyle davran bayraga sarilip gelen tabutumu görürsün demeye başladi

siz kaçtığınız için eşin de annesi de kendilerine muhtaç zannedip seni bastırmaya çalışıyorlar. özür falan dileme ne alaka

Eşiniz en ufak kavganızda annesini mi araya sokuyor, bu ne böyle çocuk gibi...
Asla özür dilemeyin karşılarında dik durun kaçtığınız için sizi onlara muhtaçta görüyor olabilirler. Kendi ailenizle şu an aranız nasıl? Belkide onların sizin arkanızda olduğunu bilselerdi böyle annesi size ağzını geleni söyleyemezdi.

ne diye özür dileyecekmişsin
o seni arayıp bagırmış
valla ben olsam özür mözür dilemem
kocanıda arama

Dilemek istemiyorum zaten ama içimde dile ne olcak diyordu. Ben her seyde özür dilersem dahada üstüme geliyorlar. Bi kac ay önce buna benzer bi sey oldu özür diledim büyüğüm diye ama bu sefer gercekten dilemiycem

Anlamadığım olay şu konunun o kadar önemli olmadığını düşünüyorum hatta hiç önemli değil bana göre sizin amacınız sadece "ben haklıyım ama" değil mi? Sorusuna"evet sensin" cevabını almak bu kadar akıla ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum bekar biri olarak söylüyorum.Şimdiden kendinizi ezdirirseniz ertesi gün ne telefonlar gelir hehe :)

ay eşin tam bir manipulator

ikili ilişkilerde duygusal manipulasyon diye bir kitap var, mutlaka oku bence

Sabahtan beri aramiyorum eşimde az önce msj atmiş göreve gidiyorum uğraşamam seninle diye ben zaten msj atip aramiyorum

Ben hakli miyim degil miyim degil derdim esimi seviyorum acaba bi cözüm var midir diye sordum. Evli oldugunuzda anlarsiniz bekarken hersey kulaga hoş gelir

Sabahtan beri aramiyorum eşimde az önce msj atmiş göreve gidiyorum uğraşamam seninle diye ben zaten msj atip aramiyorum

Eşinin üzerine sürtme, Allah'a emanet ol diye bir mesaj atabilirsin en azından, asker sonuçta
Annesinden özür dileme, sessiz kal, biraz sakinleşsin ortalık, zamanı geldiğinde ona da bizim ilişkimize müdahale etme mesajı ver uygun bir dille

Anasına ne yaptın ki özür dile diyor.
Kavgaları annesine yetiştiren kocan.
Kocan Özür dilesin

Neymiş cemkirmişim aramıs meşgule atmisim. Telefonu suratima annesi kapatiyor ve annesi aradiginda esimle konusuyordum bunu esimde biliyo ama benimle konusuyordu diyemiyor

Dayanamayip dikkat et kendine dedim sadece. Buna benzer bi olay olmustu o zaman dedim kendine dedi sizin araniza bi daha girmiycem diye ama söz konusu oglu olunca dayanamiyor

Dayanamayip dikkat et kendine dedim sadece. Buna benzer bi olay olmustu o zaman dedim kendine dedi sizin araniza bi daha girmiycem diye ama söz konusu oglu olunca dayanamiyor

Bence dayanamayıp özürde dileyeceksin konu sahibi .

Herşeyi silip onunla evlendigim icin baba evine dönemeyeceğimi bildiği için en ufak bi seyde ya yaparsın yada ananın evine gidersin diyor. Ama yaniliyo baba evine gidemesemde ayaklarimin ustunde rahatca durabilirim
İyide bu çok kötü bi şey böyle hayat mı geçer allah aşkına bu iş o zaman dönünce daha beter olur. Aldatır, döver, söver nası olsa gidecek yeri yok diye. Üstelik insan bu düşünceyle bakar mı hayat arkadaşına. Hata etmişsiniz evlenerk. Onun sizi daha çok sahiplenmesi gerekli şu durumda eğer gerçekten bu işe evlilik diye bakıyorsa tabi

Reactions: anu
Git Özür dile hayatın boyunca da ezil gurursuz yaşa ne denir ki sana ortada Özür dileyecek biri varsa biri özel hayatınızı annene anlatan eşin diğeri de kayınvaliden eşin sana böyle davranarak her istediğini yaptırmaya çalışıyo görmüyo musun ama sen onu çok ama çok seviyosun dimi gerçekten üzülüyorum sen o özürü dileyeceksin bu belli kocan da anası da seni vi ömür kullacaklar karakterini gururunu unutacalsın kusura bakma ama aslında tek yapman gereken resti çekmek bunu yapamıyorsun Allah yyardımcn olsun kısa zamanda hakkında hayırlısı olur inşallah ama sana ve senin durumunda kızlara çok üzülüyorum çookkk.....

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…