- 18 Şubat 2016
- 102
- 28
- 13
- 43
İyide bu çok kötü bi şey böyle hayat mı geçer allah aşkına bu iş o zaman dönünce daha beter olur. Aldatır, döver, söver nası olsa gidecek yeri yok diye. Üstelik insan bu düşünceyle bakar mı hayat arkadaşına. Hata etmişsiniz evlenerk. Onun sizi daha çok sahiplenmesi gerekli şu durumda eğer gerçekten bu işe evlilik diye bakıyorsa tabi
Git Özür dile hayatın boyunca da ezil gurursuz yaşa ne denir ki sana ortada Özür dileyecek biri varsa biri özel hayatınızı annene anlatan eşin diğeri de kayınvaliden eşin sana böyle davranarak her istediğini yaptırmaya çalışıyo görmüyo musun ama sen onu çok ama çok seviyosun dimi gerçekten üzülüyorum sen o özürü dileyeceksin bu belli kocan da anası da seni vi ömür kullacaklar karakterini gururunu unutacalsın kusura bakma ama aslında tek yapman gereken resti çekmek bunu yapamıyorsun Allah yyardımcn olsun kısa zamanda hakkında hayırlısı olur inşallah ama sana ve senin durumunda kızlara çok üzülüyorum çookkk.....
Ben annesine çok suç bulmuyorum. Sorun eşiniz eşiniz sizi ailesine karşı yüceltememiş ki anneside bu tavırlaa cesaret buluyor. Eşiniz dağ gibi arkanızda, gerektiğşnde de önünüzde olacak ki millet de size ona göre davranacak.Önceden korkutmak amacli bitsin diyordum ama bu bile geri adim attirmaya yetmedi bi degil iki degil artik öyle yoruldum ki tek tarafli evliligi sürdürmekten bu olaydan sonra boşanma fikri birazda olsa mantikli gelmeye basladi
O zaman ona kesin net ol inş ölürüm dediğinde beni bunla mu tehdit ediyorsun vicdanım rahat de annemden özür dile diye ısrar ettikçe Özür dileyecek bişey yapmadım beni zorlama de dik dur seni ezmelerine izin verme maalesef sevgi bu değil seni seven adam da sana bu denli davranmaz ama lütfen kendine yazık etmeHaklisin ama onu gercekten seviyorum bu durumlara düsmeye basladikca uzaklastirdi beni kendinden. Bitirmeye karar versem bile o askerdeyken onu yari yolda birakamam ki
Canimmm neden ozur dileyecekmissin. Özür dilersen her dedigini yaptirmaya çalışır. Ne demek erkegin sözünün üstüne söz soylenmez onlarda oyleymis. Bizde söyleniyor de sende. Neden senden bir adim ondeymis. Önünde sallanan et parcasindan dolayi mi? Askerdeyse askerligini bilsin anasını fisfikleyecegine. Aramazsa aramsin. Haddini bilsin once anasi da kendi de. Aklinca sana ceza veriyor kafasiz sey.
Canimmm neden ozur dileyecekmissin. Özür dilersen her dedigini yaptirmaya çalışır. Ne demek erkegin sözünün üstüne söz soylenmez onlarda oyleymis. Bizde söyleniyor de sende. Neden senden bir adim ondeymis. Önünde sallanan et parcasindan dolayi mi? Askerdeyse askerligini bilsin anasını fisfikleyecegine. Aramazsa aramsin. Haddini bilsin once anasi da kendi de. Aklinca sana ceza veriyor kafasiz sey.
Arama. Haksiz degilsin ki arayasin. Anlasinlar. Kimseyi de çekmek zorunda değilsin ayrica. O cektigi yillarin aptalligina yansin.Zaten öyle ben ailemde çevremde böyle görmedim hatta damatlar gelinleri daha el üstünde tutarlar. Ama annesi ben kaç yıldır çekiyorum sen bir kaç ay dayanamadın o erkek onun dediğinin üstüne laf söyleme çeneni kapat demesi zaten kendilerinden uzaklastırdılar ne annesini aramak içimden geliyor nde eşimi aramak
Bence uzaktayken fazla sorunları büyütmemek gerek geldiğinde yüz yüze konuşun derim. Kaynananıza gelince gurur yapmayın oda anne evladının oralarda sıkıntıya girmesine üzülmüştür yağtığı doğru değil belki ama anne yüreği evladı için ne yapmaz ki... Siz özür dileyin haklı olsanızda tamam bir çok kişi saçma dicek olmaz dicek ama sen kazanırsın herşeye bu dünya açısından bakmamak lazım iyi olan sen olursun benim fikrim
Aynı fikirdeyim. Sen de bir anne yavrususun. Onunki ana da senin ki ne bostan korkulugu mu? Annen seni kendini ezdir diye mi evlendirdi. Geri adim atma. Alt tarafi cirkef gelin olursun ama sana karisamazlar. Sakinnnn sakinnnnn alttan alma. Nasıl alistirirsan oyle gider.Anne yüreğide olsa ayrımcılık yapması normal degıl bence. Kızı gecrn nişanlısıyla tartıştı kızına kalkıp kendini küçük düsürme hakliysan savun kendini altta kalma diyen bana erkegin karsisinda ceneni tutacaksin diyo. Ayrica anne yüregi varsa benim arkamda annem olmadigini bildigi halde olaya bu sekilde karismamali bence
Arama. Haksiz degilsin ki arayasin. Anlasinlar. Kimseyi de çekmek zorunda değilsin ayrica. O cektigi yillarin aptalligina yansin.
Canim cekip git gitme diyemem ama kendini ezdirmeZaten bu böyle giderse ben daha fazla dayanabilecegimi sanmiyorum ama askerdeykende cekip gidemem ki
Aynı fikirdeyim. Sen de bir anne yavrususun. Onunki ana da senin ki ne bostan korkulugu mu? Annen seni kendini ezdir diye mi evlendirdi. Geri adim atma. Alt tarafi cirkef gelin olursun ama sana karisamazlar. Sakinnnn sakinnnnn alttan alma. Nasıl alistirirsan oyle gider.
Aynen aynen. Haksiz degilsin ki susasin. Kocanda azicik kafasini calistirsin hakliyi haksizi bulsun.Alttan almam bi kac ay öncesinde esimle beni birbirimize düsürüp aradan resmen sıyrılıp oglunu kendi tarafina cekti o zaman büyüktür dedim susmuştum ama bu sefer gercekten susmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?