evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ailelr bu akşam toplanmayacakmıydı zaten daha belli değildir muhtemelen. Umarım haklarında en hayırlı olan neyse o olur

Kızlar ailelerin toplanmasından anladığım zaten konu sahibinin annesini çağırmayacak kimse. Kaynanası, eşinin teyzesi ve kimbilir başka kimler olacak. Üzgünüm sadece konu sahibi üzüldüğü için üzgün olmam da bence hayırlı bitmeyecek bu toplantı.

eşinin teyzesi ben senin arkandayım destek olacağım demişti telefonda
hepsi birden kızın üstüne yüklenecekler
kocada koca olsa bari
evliliklerin bu duruma gelmesi çok üzücü

böyle kendi aklını bile kullanamayıp annesinin aklıyla hareket eden eerkek müsvetteleri ne diye evlenir anlamam. olan masumcuk çocuğa oluyor. birinin oturup adam akıllı kocanla konuşması lazım. bence bu kişi sensin. artık çocuğumuz oluyor. varsa bir problemimiz konuşarak çözmeye çalışalım. yok çözülmez diyorsan yıpranmaya gerk yok. sen annenden vazgeçermisin ki benim annemden vazgeçmemi bekliyorsun. ben onu evimizin işlerine karıştırmam. sende bunu becerebileceksen oturup konuşalım. yoksa hiç yıpranmayalım demek lazım. fayda edermi bilmem ama denemeden vazgeçme derim.

Bir de utanmadan ne getiriyim diyor yüzsüz.
Beynini kafanın içine yerleştir de onu getir deseydin beyinsiz pisliğe.
Allah yarın tüm fesatlığını onun ayağına dolasın inşallah.

senin kocanın beynini kuşa taksam kuş ters uçar herhalde.
biraz ağır oldu ama kusura bakma.
yaşı kaçtır çok merak ettim.
gelişiminin ergenlikte hatta daha önceki bir dönemde kaldığını düşünüyorum.
ah be güzel kardeşim bebek için bekleseydin biraz keşke hatta hiç yapmasaydın.
inşallah atanır kurtulursun bu insanlardan.
teyzeninde diline kuvvet ne diyim.

Son düzenleme:
küçücük kızımız bir başına sözde aile toplantısında; boşanmaları için çabalayan bir kayınvalide,kendi bebeğini yaşatmamak için uğraşan sözde eş ve baba adayı,ben yanındayım deyip de son anda nanik yapmasından korktuğum bir teyze ve ne yazık ki kızını, belki mutlu olur diye zamansız evlendiren anne ...ne diyeyim Allah haklarında hayırlısını versin...

Toplantınızda şimdilik iyi kararlar alınsada eşinin değişeceğini sanmıyorum . . Belliki bu insan hala kendi düşünceleriyle hareket edemiyor .Kim ne derse o yöne doğru yöneliyor
Bugün teyzenin laflarına onay veri yarın anasınn diğer gün arkadaşının. .
Bu kişi Bırak babayı kocalık görevini bile yerine getiremiyorken nasıl olucakta yarın öbürgün vatana millete hayırlı bir evlat yetiştircek. . .
Zor bana göre bu evlilik hemde çok zor . .
Yanlız sen sen ol sakın ama sakın aileni kimseye ezdirme .Hayatta onlardan daha değerli kimse yok . Kararlarının ve düşünceleirnin arkasında dur. ..!
Teyzesi dedi diye evliliğini sürdüren adam yarında annesi dedi diye kapının önüne koyar seni
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun . Allah böyle insanlara akıl fikir versin

Yemin ediyorum okulda ders dinleyemedim bugün bu toplantıyı düşünmekten.:18:

çok üzüldüm ya, bu ne böyle.allah yardımcın olsun canım,
bebeğine dikkat et sen eteklerindeki taşları döksünler sen bebeğine dikkat et canım, hayırlısı

inşllhh gitmiştirr daha fazlaa paspas yurduna konmaz bari cnm yaa yaşıda küçükmüş:26:

bu akşam toplanacaklardı herhalde...

olumlu olursa gelir birazdan anlatır... ama benim pek ümidim yok açıkçası

canım ya yorumları okumadım ama eşin ilaçta kullandırmıyordu en son konunda sonra iyi oldu demiştin ya bu nasıl bir zihniyet yaçok üzüldüm canım ya sanada bebişinede kıyamam ya sana rabbim yardımcın olsun inşallaheşinede ailesinede rabbim hidayet versin ya(((((

canım aıle toplantınız ne oldu ?
ben gıbı butun arkadaslar merak edıyoruz .bızı haberdar et .
umarım beraber olmak yerıne ,komple kurtulma kararı alırsın o cani insanlardan .
konuyu okurken tum sınırlerım zıpladı .esınız nasıl olur da annesının lafına bakarak
cocugu dusurmek ıcın ,yontemler arar esınız ılaclarınınızı vermeme sebebını
cocugu dusurmek ıcın oldugunu bılıyordum da,bu aklı annesınden alması
pes dıyorum yuh dıyorum.yok arttık yaa bu nasıl vıcdansızlık bu nasıl
gamsızlık .ınanamıyorum gercekten .soyleyecek o kadar cok sey var kı
hersey soylenmıyor ıste nasıl ınsanların ıcıne dustun sen boyle yaa .
herkes arkandan planlar kurmus .yazıklar olsun o anneye de o eşınıze de.
umarım kurtulursunuz o ınsanlardan .emin ol kurtulman senın ıcın en doggrusu .
esınız de annesıyle mutlu mesut yasasın .
cocugunu dogur anneıcıgınle bırlıkte buyutursunuz .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…