evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla nispet yapmak iççn yazmıyorum arkadaşım ama erkek dediğin karakterli olacak.benim eşim hep der'' anne baaba kardeş kendi aileni kurmadan öncedir,kendin aile olmuşsan eşin çocugun varsa öncelik herzaman onlardır'' diye..eşim ne kendi ailesine nede benim ailemden kimseye hayatta laf söyletmez bana herkes haddini bilecek der senin anan babanda benim anama babamda.hiçbirisini ihmal etmez ama asla dipdibe değildir.altlı üstlü oturuyoruz biz kayınbabamlarla inanaın bazen günlerce karsılaşmıyoruz bile.ben hep hergün inerdim eşim istemediği i,çin ben o ne zamna inerse o zmn iniyorum asağıya.çocugumuz olmuyor mesela birkaç kez lafı oldu bilmiyorlar ama hissediyorlar 4 senelik evliyiz çünkü eşim asla taviz vermöez herkes kendi işine baksın der gecer.yani demek istediğim iş adamda bitiyor.karakteri sağlamn olacak kendini bilecek.eşim hep der dik dur havalı dur kendinden emin dur ve emin ol diye.inanaın bugun eşimden yana bi problemim olsa çözemeyeceğim hiç düşüşnmem boşanırım neden derseniz bana bu cesareti zaten eşim veriyor.evli olduğum halde okumamı istiyor ünv.bitirmeye çalışıyorum.hep der ne olacağoımızı allah bilir sağlama al kendini diye.sana demem o ki mub canım arkadaşım dik dur ezilme yasın küçük ama aklın büyük olsun kardeşim allah sana ve bebeğine sağlık verisn hersey hallolur.

.........kaynanam diyoki gelirken sana ne getiriyim diyo: ey kadın sana sesleniyorum gelirken bana genç kızlığımı getir döktüğüm göz yaşlarımı getir kaybettim 18 yaşımı getir yaşayamadığım çoçukluğumu geitr .....

Kayınvalide,gelirken ne getireyim dediğine göre,olumlu konuşacak.
Annen zaten olumlu ve ılımlı davranacak gibi görünüyor.
Yani bu konuşmadan pek birşey çıkmaz gibi geliyor bana.
Ancak bir laf vurma veya alınıp parlama olursa işler çığrından çıkabilir ki sanmıyorum.

Önemli olan,senin ne istediğine karar vermen.
Bence burada kendi açtığın konuları kendin tekrardan oku.

ah ah keske yapsan yapabilsen
daha yasin ne basin ne evlendin
yasitlarin daha uniye yeni baslamis
sen nelerle ugrasiyorsun
aklin varsa aslanlar gibi yaparsin bunlari

annene ve cocuguna sahip cik!
o adamdan korkma ve annesinden korkma
haksizligin karsisinda boyun egme

bazen oyle bir yaziyorsunki bir arkadasin dedigi gibi
seni ozur bile diletirirler yarin kendilerinden
cok savunmasiz duruyorsun
buyuklerin lafina karisma diyen olmus
yahu sen evlenmis karninda bebegi olan bir kadinsin artik
bu konu en cok seni ilgilendirir
saygili bir sekilde kendini ifade et !
cocugun dussun diye saklanilan ilacida soyle
kendi annenden seni kimse koparamayacaginida soyle
cocuguna sonuna kadar sahip cikacaginida soyle
annenin saygiyi hak ettigini kimsenin onu ezemeyecegini soyle
bence bunlari soylemen gerek
sahipsiz sandilar seni
sen kendini korumasan istersen arkanda ordu olsun
aman saygisizlik olmasin uzulurler diye dusunme
yumusak gordukce basa cikarlar bunlar

zaten o yaşta evlendiğin için eziyorya o kadın seni !!! ne için eziyıo istediği gibi yapacak ilerisini düşünüyor oğlu zaten avcunda bide seni alcak

daha once actıgın konularla eşinin nasıl bır karaktere sahıp oldugunu anladı burdakı herkes....
bu evliliğin sonu yok bence zorluyorsun eşinin seni sevmediğini düşünüyorum...
ben olsam anamın yanına gider bebegımıde anamın yanında buyuturdum mesleğinde varmıs işte
sana kocanda ailesi de deger vermıyor.yakında insanlıktan cıkarsın canım kendının kıymetını bıl.kendını degerlı hıssetmek ınsan gıbı yasamak senınde hakıkın...

Canim gercekten güclü ol ve onsuz yasayamam moduyla cikma karsilarina.sinirlerine hakim ol ve sonradan pisman olacagin seyler söylemememye calis.Allahtan hayirlisini dile.hasbünallahi nimel vekil ve nimel masir oku.cokca.yani allahi vekil et..baktin bosanmak üzeresin allah hayirlisini bilendir diyerek güclü ol canim..

allahtan korkmaz ınsanlar,yuva yıkmak ne kadar basıt oldu,bu erkekler aıle olmayı bılmıyor
içinde ne varsa açıkca konusun herkes yuzleşsın,olmuyosa herkes yoluna işinde varmış,acı çekmeye gelmıyoruz dünyaya,eşin senı aıle benımsememış ki hala kendı aılesıne gore davranıyor

büyük konuşmak gibi olmasın da aynen katılıyorum. bırak beni anneme ağzını açıp tek bir laf etsinler 1 dk durmam.
o evlatsa ben de evladım. kayınvaliden anneyse benim ki de anne...
kabahat sizde de var.bu ne eziklik anlamadım kii...mesleğiniz var ve çok çok düşük puanlarla atanıyorsunuz.
belli ki çok toysunuz.hayatınızda herşey aceleye gelmiş.ama artık bir silkelenin. bir can taşıyorsunuz.misler gibi de bakarsınız çocuğunuza annenize...kimsenin yüzüne bakmaya ihtiyacınız yok ki......
kadınların bu kadar güçsüz ve çaresiz gibi görünmelerine tahammül edemiyorum

açtığın konulardan kocanın sana değer vermediği daha bir evliliği yürütecek olgunluğa sahip olmadığı ortada maalesef canım hakkında hayırlısını iste Allah tan ama eğer bu adamla kalırsan çok yıpranırsın güçlü ol kendini ezdirme mesleğinde varmış çaresiz değilsin çok da gençsin iyi düşün doğru karar ver canım

Ya okurken deli oldum ne duruyorsun o evde sen hala? Çık git annenin yanına...neden kendine guvensizsin esın eğer gercekten adamsa gelir yuvani düzeltir..ne demek aileler toplanacak ne bu ortak kararla mı yürüyor sizin evliliğiniz? sen once kocana ayarı vereceksin bırak kaynanayı...ödün kopuyor kocam beni bırakacak diye bıraksın eğer böyle durumlara düşürecekse lanet olsun ya acımıyormusun kendine..karnındaki cocuğu istemeyen bir adamla evlisin..ben senin yerin de olsam yarını bırak bugünden terkederim o adami

yazık yazık belli ki toy daha ne yapması gerektiğini bilmiyor bilsem böyle davranmaz yaşını merak ettim şimdi.ahhh bu yeni gençler ahhhh

cnm öncelikle bebeğini sağlıkla kucagına al inşlhh

yarın ailenler toplanıcaakmış ögle yazmışsın

senin tutumun fevri olmasın düşünerek konuş kalpler kırılmasın

yapıcı olmaya çalış baktın hep üste çıkıyorlar

ozaman gidişata göre cvp verirsin..

ama o eşlee yuva kurulmaz devam edilmez hakkında hayırlısı ollsun inşlh

canım diğer konunuda okumuştum bu konunuda yorumların çoğunuda okudum acaba ne yazacaksın diye heyecanla senin yorumlarını okudum ama umduğum hiç bir şeyi göremedim
sadece erken yaşta evlenmenin ne kadar yanlış olduğunu birkez daha görmüş oldum.
canım sen şimdi halen ergensin bana belki kızacaksın ama bizim gibi herşeyi göremiyorsun algıayamıyorsun bu yazılanları al kopyala sakla seneler sonra oku bak göreceksin ablalarının ne kadar haklı olduğunu anlayacaksın amaboşanmadıysan iş işten geçmiş olacak
bir çok arkadaş demiş bende diyeyim , eşin beş para etmez daha olgunlaşmamış bir adam , kaynananda kıskanç kötü niyetli basit bir kadın, bunlardan sana asla yarar gelmez aksine sen orada kaldıkça seni daha çooook üzerler kaynanan kafaya koymuş seni istemiyor şimdi ayıramazsa ilerde başka şeyler çıkarır
onun gibi kadınlar eskilerin dediği gibi kuma damarı olan kadınlar öyleleriyle baş edemezsin yapacağın şey çok basit toplantıda ben sadece eşimi sevdim ondan kocalık sevgi adamlık bekledim alamadım , kaynanama saygı verdim sevgi istedim ama siz beni istemediniz istenilmediğim yerde kalacak kadar düşmedim Allaha şükür olsun işim var çocuğumuda doğurur büyütürüm ben gidiyorum diyeceksin
kapıyı çarpıp çıkacaksın
canım bir sirkelen ya bu nasıl hayat sen hakediyormusun tüm bunları birdüşün ya
boşanmaktan korkma ilk senmisin ayrılan
ayrılırsın yeniden evlenirsin emin olki şuanda evli olduğundan daha kötüsünü bulmazsın
Allah yardımcın olsun inş biran evvel gözlerin açılırda kurtulursun şunlardan

töbeee töbeeee ya millet cehennem odunu olmak için ugrasa dursun sen bencede bu akıllarla bunlardan bi cacık olmaz kurtulmaya bak bir ömür bu ya kalanını saglıklı gecir irde annen tekmiş değer mi yaaa daha neler olur neler umudunu asa yitirme işallah kötüler bu dünyadada görür mazlumn ahı kalmaz işallahhh :117:

eşin annesinin lafına bakıyorsa uzaklaşın şehir dışına taşının imkanınız varsa, tabi ayrılmak istemiyorsan bu bir alternatif

sevgili mub,

sana en büyük yardımı bir avukat yapar. boşa bu pisliği, al tazminatını, git anacının evine...

bebek içinde bir şey diyemiyorum, üzgünüm :26:

canım bir önceki mesajımda yazamayı unutmuşum yazmadan edemicem ama senin o beş para etmez kocan anasını üzmemek için senden ve karnındaki bebeğinden vazgeçiyorda , sen seni kocasız tek büyütmüş anneni bu psilikler için görmüyorsun üzüyorsun
bak seninde karnına can düşmüş daha 6 haftalık ne sesini duydun ne kokusunu bu haldeyken onun için elinden geleni yapıyorsun yazık değilmi senin annene
annenin değerini bil ve onun için şu adama hakettiği dersi ver
bunu eşim bile bilmez ama bekarken deliler gibi sevdiğim ve sevildiğim bir aşkım vardı annem tanıdı bana kızım bu çalışmaz seni üzer aldatır dedi annem istemedi vede benim için en iyisini annem bilir diye arkama bakmadan ayrıldım iyikide annemi üzmemişim o benim için çok önemli yaşım ilerledikçe değerini daha çok anlarım
tekrardan Allah yardımcın olsun

öncelikle diğer konularını hatırlıyorum eşin uygunsuz sitelere girdiği için mutsuzluğundan bahsetmiştin sonra eşin bebeğini düşürmke için elinden geleni yapıyor vede son olarakta bu son yaşadıkların. açıkcası bunu senin yapman gerekirdi bırak ailesini birarada toplamayı bişeyler değiştirmeye çalışmaya bence annenin evine gitmen gerekirdi gittikten sonra eşin bütün herkesi toplayıp bu evlilik için çabalaması gerekir.bence arkadaşım bebek varken ben ayrılma taraftarı olamıyorum ama senin durumunda olsam şuan annemde olur eşimin kendini toparlamasını beklerdim toparla düzelmeye çalışırsa ne mutlu sana ama eğer aksi olursada bence bu evliliği sürdürüpte kendini üzme derim ben bebeğinide sevgigisiz bi ortamda büyüteceğine bu şekilde olması kendi sağlığın içinde iyi olacağını düşündüm.hakkında hayırlısı olsun iyi düşün hemde çok iyi bebek büyüdükçe dahada zorlaşıyo çünkü karar vermek...

bu konuda aynıyız incimnaz. benim annemde bu kişiden arkadaş-sevgili olmaz diyince olmuyor...demek ki anneleri dnlemeliyiz

anne,kkdan bile sesleniyorum ya... beğen birni artık, beğen

Son düzenleme:
ben en çok bebeğe üzüldüm bebeğiniz olmasaydı o adamdan ayrılırdınız ve unu tamamen silip atabilirdin hayatından...ama bebek olunca hep arada bi bağ olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…