boşanmayıda öle kafana takma yarın onlar senden güçlü olup kapının önüne koyabilirler onlar yapmadan sen yap baştan beri bu böleyse değişmez araya kim girerse girsin kadın sana üstünlük kurmaya çalışıyor erkeklerin bir bölümü malesef böyle bizde bu tiplere denk gelmişiz.yoksa ne erkekler var bi bilsen eşine yardımcı olan annesine gerekli cvp veren. böyle erkekler yüzünden kaynanayla yüz göz olup evlilk sarsılıyor eşin buna izin vermese o kadın gıkını bile çıkaramaz inan o da bunu bildiği için üzerine geliyor
19 yaşındayım şimdi hiç birşeyi düşünmüyorum tşk ederim tek ben yokum ya bu dünyada boşanan allah hakkımda ne hayırlısıysa onu versin herşey olacağına varır sılanında dediği gibi' gün doğsun hele bir üzülmeye mi değer ' haklısınız bi işim var bu ay atama olur da rahatlarım atandıktan sonra da kendime özel hocalar tutucam dershaneye yazılıcam üniv okuyacam planlarım bunlar yapacağım ama istersem 40 yaşımdada olayım yapacağım
allahtan korkmaz ınsanlar,yuva yıkmak ne kadar basıt oldu,bu erkekler aıle olmayı bılmıyorkızlar derdim çok büyük . bugun eşimin teyzesi aradı beni evliliğin sarsıntı içinde dedi ve açıkladı annemle kaynanam küs kaynanamın annemi çekemesi yüzünden eşimde
annesine çok düşkündür annesi otur derse oturur kalk derse kalkar o kadar kaynanamın bana yapmadığı kalmadı annemi evimizde istemedi
annem gelince kavgalar çıkardı bana diyoki ben ne dersem sen susacan diyo ben yinede sesimi çıkartmıyodum
şimdide eşimden beni ayırmaya çalışıyo evet ayıracak ! beni kötülemeye başladı bende eşim neden benden bu kadar soğudu diyodum
kadın annemden nefret ettirmiş eşimi bana diyoki annen aramıycak bi daha hiç görüşmeyeceksiniz!
hamileim ve bebeğimi aldırmak istedi megersem annesinin aklı annesi oğluna kendini acındırıyo kayınbabam yok ben sizi ne zorluklarla büyüttüm karına annesine beni ezdiiyon diyo
halbuki ezilen benim , annem . ben daha 8 aylık evliyim annemden başka hiç kimsem yok babam öldü. annesine benim dedikodumu yapmış diyomuşki
benden gizli annesiyle konusuyo ben o rahatsız olmasın diye yatak odasında konusuyodum annem bana su getiriyomuş annem bizde bulaşık yıkıyomuş annem bana kıyamadığı için yapıyodu bunların hepsini laf etmiş annesine
yarın tüm aileler toplanıp bize gelecek bu olaylar ortaya dökülecek teyzesi sağ olsun bana haber verdi ben senin arkadayım dedi bu kadın evliliğini yıkacak biliyorum dedi 2 saatir ağlıyorum ben yarın napcam nasıl bi tavır sergiliycem
kaynanam diyoki gelirken sana ne getiriyim diyo: ey kadın sana sesleniyorum gelirken bana genç kızlığımı getir döktüğüm göz yaşlarımı getir kaybettim 18 yaşımı getir yaşayamadığım çoçukluğumu geitr bana yardım edin kızlar bu arada işim var benim atanmayı bekleyen sağlıkçıyım ben
kusura bakmada yani yazmıcaktım yorum dilim götüm başım şişti afedersin!!!
büyük söylemeyeyimde bırak bana yaptıklarını anneme 1 laf edicekler ben canlarına okumıcam beni büyüten annemi bana hasret koycaklar ve ben bu insanların karşısında susucam sizdede kabahat var !! sen ananı saydırmazsan kendini saydırmazsan tartmayı bilmezsen sayan olmaz .. ha kaynanan ayrı bir tür oda ayrı ama seninde hataların var canım şahsen böyle düşünüyorum
dahada yüzüne bakmak koynuna girmek vs düşünüyosun bu nasıl bir tapınmadır. bunca şeye bosanmayı ihrimale bile bırakmıyor gibisin yazık deilmi o seni büyüten anaya ?
ben olsam geldikleri gibi dillerini ellerine veririm bide sıpalarını yanına verır tekmeyıde basar kapımı kulagımı kaparım ...
Ya okurken deli oldum ne duruyorsun o evde sen hala? Çık git annenin yanına...neden kendine guvensizsin esın eğer gercekten adamsa gelir yuvani düzeltir..ne demek aileler toplanacak ne bu ortak kararla mı yürüyor sizin evliliğiniz? sen once kocana ayarı vereceksin bırak kaynanayı...ödün kopuyor kocam beni bırakacak diye bıraksın eğer böyle durumlara düşürecekse lanet olsun ya acımıyormusun kendine..karnındaki cocuğu istemeyen bir adamla evlisin..ben senin yerin de olsam yarını bırak bugünden terkederim o adami
canım bir önceki mesajımda yazamayı unutmuşum yazmadan edemicem ama senin o beş para etmez kocan anasını üzmemek için senden ve karnındaki bebeğinden vazgeçiyorda , sen seni kocasız tek büyütmüş anneni bu psilikler için görmüyorsun üzüyorsun
bak seninde karnına can düşmüş daha 6 haftalık ne sesini duydun ne kokusunu bu haldeyken onun için elinden geleni yapıyorsun yazık değilmi senin annene
annenin değerini bil ve onun için şu adama hakettiği dersi ver
bunu eşim bile bilmez ama bekarken deliler gibi sevdiğim ve sevildiğim bir aşkım vardı annem tanıdı bana kızım bu çalışmaz seni üzer aldatır dedi annem istemedi vede benim için en iyisini annem bilir diye arkama bakmadan ayrıldım iyikide annemi üzmemişim o benim için çok önemli yaşım ilerledikçe değerini daha çok anlarım
tekrardan Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?