• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim yavaş yavaş bitiyor mu

Arkadaşlar günaydın,

dün akşam hiç ama hiç konuşulmadı yani sadece yemek yicen mi gibi klasik 1-2 cümle. Neyse yattım eşim de sonra geldi. Ben sarıldım, öptüm, kokladım. Eşim karşı koymadı ama cevap da vermedi. Neden yüzüme bakmıyorsun dedim. Ağladım sarıldı o da ağladı. Moralim bozuk sadece dedi. Öylesine sarılarak uyuduk..

Siz eşimi beni sevdiği kadar sevmiyorum demiştiniz sanırım ama eşiniz sizi, sizin onu sevdiğiniz kadar çok sevmiyormuş anlaşılan bakınsana adım atıp sarılan siz olmuşsunuz... Klasik son...

Siz eşimi beni sevdiği kadar sevmiyorum demiştiniz sanırım ama eşiniz sizi, sizin onu sevdiğiniz kadar çok sevmiyormuş anlaşılan bakınsana adım atıp sarılan siz olmuşsunuz... Klasik son...

Ben eşime çok ağır konuşmuştum seni sevmiyorum, seninle yaşayamıyorum gibi daha var. Eşimin morali bozulunca bir şey yapamıyor, yani bir girişimde bulunamıyor. Bu daha önce de oldu eğer tartışma esnasında o bana haksız davranırsa o zaman ilk adımı o atar ama eğer ben çok ağır konuşursam ben atarım. Eşimin karakteri böyle. Bir keresinde eşime benden ayrıl istiyorsan dedim. Ve eşim tam 3 saat put gibi durdu ne bir ses çıkardı ne de bir şey yaptı. Sürekli aynı noktaya bakıyordu dayanamadım yanına gitmiştim. Yapma böyle ben saçmaladım dedim, kelimeler sadece ağzımdan çıktı kalbimden değil demiştim. Uzun uğraşlar sonrasında bana dedi ki bir yandan da ağlıyor böyle kelimeler söyleme bir daha ben çok kötü oluyorum sonrasında bana bir sarılası var.
Yani tepkisiz kalması sevgisizlik anlamında değil.

Ben eşime çok ağır konuşmuştum seni sevmiyorum, seninle yaşayamıyorum gibi daha var. Eşimin morali bozulunca bir şey yapamıyor, yani bir girişimde bulunamıyor. Bu daha önce de oldu eğer tartışma esnasında o bana haksız davranırsa o zaman ilk adımı o atar ama eğer ben çok ağır konuşursam ben atarım. Eşimin karakteri böyle. Bir keresinde eşime benden ayrıl istiyorsan dedim. Ve eşim tam 3 saat put gibi durdu ne bir ses çıkardı ne de bir şey yaptı. Sürekli aynı noktaya bakıyordu dayanamadım yanına gitmiştim. Yapma böyle ben saçmaladım dedim, kelimeler sadece ağzımdan çıktı kalbimden değil demiştim. Uzun uğraşlar sonrasında bana dedi ki bir yandan da ağlıyor böyle kelimeler söyleme bir daha ben çok kötü oluyorum sonrasında bana bir sarılası var.

peki siz bu adamı üzmekten zevk mi alıyorsunuz? neden sürekli sevmiyorum, boşan tarzı konuşuyorsunuz ki? bunlar çok ağır sözler. bir gün ters tepme ihtimali de var..

Siz 31 yaşındayım demişsiniz neden çocuk gibi davranıp durmadan sorun arıyorsunuz? Sana tavsiyem barışmışsın tebrik ederim bundan sonra vırt zırt her şeye ağlayıp karşındakini de senden soğutma.. Evlilikte en büyük sorumluluk bayanda dır.. En büyük fedakarlığı da bayan yapar.. Huzur verin.. O zaman kazanırsınız...

peki siz bu adamı üzmekten zevk mi alıyorsunuz? neden sürekli sevmiyorum, boşan tarzı konuşuyorsunuz ki? bunlar çok ağır sözler. bir gün ters tepme ihtimali de var..

Bu kadar ağır konuşmak doğru değil bunun farkındayım ama eşim zaman zaman beni o kadar sinirlendiriyor ki. Mesela tartışma sonrası eşim tv izler bazen ve güler ben ise içeride ağlarım çünkü tartışmışız. Bu duruma o kadar içerlerim ki o zaman işte ağır konuşuyorum çünkü moralinin neler bozduğunu biliyorum.

Bu kadar ağır konuşmak doğru değil bunun farkındayım ama eşim zaman zaman beni o kadar sinirlendiriyor ki. Mesela tartışma sonrası eşim tv izler bazen ve güler ben ise içeride ağlarım çünkü tartışmışız. Bu duruma o kadar içerlerim ki o zaman işte ağır konuşuyorum çünkü moralinin neler bozduğunu biliyorum.

bazı insanlar tepkilerini gülerek verirler yada ortamı yumuşatmak için gülüyordur. ne var bunda? illa ağlasın mı? hır gür mü çıkarsın?anlattığınız hiç bir mevzuda da tartışacak bir sebep yok. sizi bu kadar seven birini üzmeyin. üzülebilirsiniz..

Siz 31 yaşındayım demişsiniz neden çocuk gibi davranıp durmadan sorun arıyorsunuz? Sana tavsiyem barışmışsın tebrik ederim bundan sonra vırt zırt her şeye ağlayıp karşındakini de senden soğutma.. Evlilikte en büyük sorumluluk bayanda dır.. En büyük fedakarlığı da bayan yapar.. Huzur verin.. O zaman kazanırsınız...

konu sahibi 31 yaşındamı:44:ben de 18-20 yaşlarında zannettim.hay allahım:9:

bazı insanlar tepkilerini gülerek verirler yada ortamı yumuşatmak için gülüyordur. ne var bunda? illa ağlasın mı? hır gür mü çıkarsın?anlattığınız hiç bir mevzuda da tartışacak bir sebep yok. sizi bu kadar seven birini üzmeyin. üzülebilirsiniz..

Haklısınız. Yorum için teşekkürler.

dedi dedim dedi dedim okurken takip edemedim bi yerden sonra.:52:

ne kadar küçük ayrıntılarla anlatmışsın olayın özünü yakalamak mümkün değil.

öğrenci misin?okuldan almış falan yaşınız küçük sanırım çünkü biz bu kavgaları kardeşimle yapardık 15-16 yaşlarındayken.

basit olaylar nasıl büyütülür sayenizde görmüş olduk,evllik bu evcilik oyunu değil ki hemen yürütemiyorum kararı veriyorsun.

Merhaba arkadaşlar,

yine ben...Hemen konuya giriyorum.
Cumartesi eşim beni okuldan geldi aldı beraber alışverişe gittik ona bişiler baktık. Bana da pazar günü bakacaktık çünkü benim mağazalarım orada yoktu neyse. Alışveriş yaptık sonra yemek alışverişine gittik yolda arabada tam nedeni hatırlayamadığım bir tartışma oldu. Bende içimden yine mi Allah'ım dedim. Ortam gerildi. Neyse alışverişi yaptık bindik arabaya eve gittik. Kestane almıştık onu yaptık yiyoruz bişi sordum bağırarak cevap verdi bende elimde kolunu dürttüm yeter artık ya bağıma bana dedim. 1-2 tane daha yedim ve koltuğa uzandım. Sonra bana şakalar yapmaya başladı geldi sarıldı falan. Ama belliydi havada var bişi yani bir gerginlik var nitekim yine ufak bişi oldu nese. Pazar sabahı eşimin işi vardı erken çıktı 12 gibi geldi ekmek aldı bende kahvaltı hazırlamıştım. Bu geldi ekmeği verdi ve bilmemne ağbinin annesi ölmüş cenaze var gitmek isterdim dedi. Nerde dedim karşıda dedim. Ee gidecek misin dedim. Sinirlenerek ne gitmesi nasıl gideyim ki dedi. (eşim pazar günleri de çalışabiliyor ama belli olmuyor tak bir telefon gelebilir). Her an telefon gelebilir dedi. Ya ne bağrıyorsun bana sürekli dedim. Ama sinirim bozuldu, Sonra işte ben senle istediğim gibi tartışamıyorum bile ya dedi sinirim bozuldu ağlamaya başladım. Yeter artık dedim. Gittim salona defterlerimi yere fırlattım, gittim kapıları vura vura yatak odasına. Biraz uzandım ağladım. Gittim sakinleştirici şurubumdan içtim Giyindim ve ben çıkıoyrum dedim. Bişi demedi. Uzanıyordu öle göstermelik. Çıktım alışverişe gittim. 16 gibi aradım annemlere gittim o da geldi işimiz vardı gidecektik zaten annemlere ama az kaldık yani 15 dk falan. Sonra eve giderken arabada yine tartışma. Naptın dedim cenazeye gittim dedi. Vayy demek gidebildin dedim o zaman banaa niye bağırdın ki? Sen gittin bende sonra gittim dedi. Ben nefes almak için gittim dedim. Ben çok sıkıldım dedi nerdeydin naptın gibi sorulardan dedi ben senle yaşamaktan sıkıldım dedim. Sana sevgimde kalmadı ohhh dedim. Hırsımı almak için. Eve gittik yattı uyudu, sessiz sakin bir gece geçirdim.
Ben buraya çok konu açtım yani olmuyor işte biz yürütemiyoruz ki sizde görüyorsunuz. Bu kadar olur mu? 3 haftasonudur kavgalıyız. Pazartesi işe zinde bir şekilde gidemiyorum, hep moral bozukluğu hep. Böyle bir evlilik var mı? Bu kadar tartışan var mı Allah için soruyorum.

Bu kadar fevri ve saygıyı da yitirecek şeyler yapıp neden hep tartışıyoruz demeniz çok ilginç
Ben eşinizi çok sakin ve anlayışlı buldum

Ben onun yerinde olsam her yeri çarpa çarpa giden eşimin ardından annesine gitmem
Sana sevgim kalmadı derse de boşanalım o zaman derim

kusura bakmayın da tartışmanın da bir adabı vardır.. kapıları vurup yatmak, çekip gitmek gibi eylemler bana yapılsa ben de bağırırım.. sonuçta japon yapımı robot değil eşiniz, insan.. nedenini bile hatırlayamadığınız tartışmalarla evliliğiniz yavaş yavaş değil, bir hayli hızlı bitiyor.. ergen modundan çıkarsanız yatmak veya gitmek yerine konuşmayı seçersiniz.. ayrıca nasıl ki siz değişmeyi şiddetle redediyorsanız, karşınızdakini de değiştirmeye çalışmayın.. gidin bir terapiste..

Siz eşinizle paranoya yapmışsınız.. Önceki konularınıza baktım da hep eşinizle ilgili konular..
Madem sinirlenince sevmiyorsunuz , sakinleşince seviyorsunuz yani aslında o sizi sevmiyor önemsemiyor diye sırf bunları yapıyorsunuz bana kalırsa bu evliliği yürütmekse derdiniz... Kendinize farklı uğraşlar bulun farklı aktivitelere yönelin içinde eşinizin olmadığı.. Adamda sizde bi ferahlayın bu ne ya...

Siz eşinizle paranoya yapmışsınız.. Önceki konularınıza baktım da hep eşinizle ilgili konular..
Madem sinirlenince sevmiyorsunuz , sakinleşince seviyorsunuz yani aslında o sizi sevmiyor önemsemiyor diye sırf bunları yapıyorsunuz bana kalırsa bu evliliği yürütmekse derdiniz... Kendinize farklı uğraşlar bulun farklı aktivitelere yönelin içinde eşinizin olmadığı.. Adamda sizde bi ferahlayın bu ne ya...

Eşim beni seviyor neden ikide bir sizi sevmiyor diyorsunuz, az önce de dediniz. Eğer ben öyle düşünüyorum diyorsanız o zaman şöyle söleyeyim. Ben eşimin beni sevdiğini sevdiğini de bırakın çok sevdiğini biliyorum zaten bu yüzden tüm bunları yapabiliyorum. Yapmam doğru değil bunun farkındayım.

Eşim beni seviyor neden ikide bir sizi sevmiyor diyorsunuz, az önce de dediniz. Eğer ben öyle düşünüyorum diyorsanız o zaman şöyle söleyeyim. Ben eşimin beni sevdiğini sevdiğini de bırakın çok sevdiğini biliyorum zaten bu yüzden tüm bunları yapabiliyorum. Yapmam doğru değil bunun farkındayım.

Evet bence de eşiniz sizi seviyo
Ve siz bundan fazla emin olduğunuzdan ikide bir sorun çıkarıyorsunuz
Ona acı çektirmek ve ne olursa olsun sizden vazgeçmediğini görmek hoşunuza gidiyo gibi geldi bana

Ama unutmayın ki kimse vazgeçilmez değil
Ve her insanın sabrının bir sınırı var :19:

O Zaman buraya eşinizle ilgili şikayetlerinizi değil de size olan sevgisiyle alakalı konular açın. Evet sevmediğini düşünüyorum çünkü sevildiğini hisseden bir bayan asla ve asla eşiyle alakalı bu tür konular açmaz.. Durmadan ağlamaz... :34:

Son düzenleme:
O Zaman buraya eşinizle ilgili şikayetlerinizi değil de size olan sevgisiyle alakalı konular açın :34:

Ben eşimi biliyorum sinirle buraya eşim beni sevmiyor diyebilirim. Ama siz eşimi tanımıyorsunuz, ilk adımı sen atmışsın eşin seni sevmiyor bence dememelisin. Zaten bozuk olan bir insanın moralini bence kötü şeyler yazıp daha da bozmamalısın. Tabii ki buraya dertleşmek için fikir alışverişi yapmak için yazıyoruz ama bu tür yorumlara bence gerek yok. Şahsen ben bir başkasına yapmam.

Ben eşimi biliyorum sinirle buraya eşim beni sevmiyor diyebilirim. Ama siz eşimi tanımıyorsunuz, ilk adımı sen atmışsın eşin seni sevmiyor bence dememelisin. Zaten bozuk olan bir insanın moralini bence kötü şeyler yazıp daha da bozmamalısın. Tabii ki buraya dertleşmek için fikir alışverişi yapmak için yazıyoruz ama bu tür yorumlara bence gerek yok. Şahsen ben bir başkasına yapmam.

Ben senin moralini bozmak için söylemiyorum tam tersi hatalarınızı görmeniz için söylüyorum.. Benim yaşım 27 ben 16 aylık evliyim.. Her evlilikte olduğu gibi bizde de sorunlar oldu ama eşimi ben tanırım yani benim eşim ne yapıyor diye kimseye danışma yada kimseden fikir alma ihtiyacı hissetmedim.. Nedeni ise eşimin beni çok sevdiğini biliyordum ve onu çok iyi tanıyordum.. Ben şunu öğrendim evlilikte her zaman saygı sevgi ve huzur çok önemli.. Eşim bana yüksek sesle bağırdı diye hüngür hüngür ağlamak yerine Aşkım neden bana sesini yükseltiyorsun diye konuşabilirsin.. Hoş tavırlar değil bunlar.. Bir gelir 2 gelir 3.de yorulur.. Fazla çıkışlarını kendin analiz edip kendin törpülemelisin.. Bunun için kimseye ihtiyacın yok.. İyi bir gözlemci , idareci , ve mükemmel bir eş olmayla alakalı..

Ben senin moralini bozmak için söylemiyorum tam tersi hatalarınızı görmeniz için söylüyorum.. Benim yaşım 27 ben 16 aylık evliyim.. Her evlilikte olduğu gibi bizde de sorunlar oldu ama eşimi ben tanırım yani benim eşim ne yapıyor diye kimseye danışma yada kimseden fikir alma ihtiyacı hissetmedim.. Nedeni ise eşimin beni çok sevdiğini biliyordum ve onu çok iyi tanıyordum.. Ben şunu öğrendim evlilikte her zaman saygı sevgi ve huzur çok önemli.. Eşim bana yüksek sesle bağırdı diye hüngür hüngür ağlamak yerine Aşkım neden bana sesini yükseltiyorsun diye konuşabilirsin.. Hoş tavırlar değil bunlar.. Bir gelir 2 gelir 3.de yorulur.. Fazla çıkışlarını kendin analiz edip kendin törpülemelisin.. Bunun için kimseye ihtiyacın yok.. İyi bir gözlemci , idareci , ve mükemmel bir eş olmayla alakalı..

Ben buraya yazınca bir nebze rahatlıyorum. Konuşacak kimsem yok kalkıpta annemle konuşamam.
Yinede teşekkürler yorumun için.

Back
X