• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim yavaş yavaş bitiyor mu

Daha sorun çözülmedi mi yahu hala konu ve sorular devam ediyor :31:

Konularına onlarca yorum yapıldı hala da yapılıyor.

kavga sebepleriniz bir üzüm çekirdeğini doldurmayacak şeylerden yok yere alınganlıklardan kaynaklı dendi.

Hala bunu dikkate almayıp kendini görmüyorsun.

Konularına onlarca yorum yapıldı hala da yapılıyor.

kavga sebepleriniz bir üzüm çekirdeğini doldurmayacak şeylerden yok yere alınganlıklardan kaynaklı dendi.

Hala bunu dikkate almayıp kendini görmüyorsun.

Ben kendimi gayet görüyorum. Ama ben artık sürekli tartışmaktan sürekli üzülmekten ağlamaktan SIKILDIM.
Dün eşimle tam aramı düzelttim sarılıyorum ediyorum konuları açtı tekrar. Beni sinirlendirme eskiden 5 dakika da sinirleniyordum ama şimdi artık 1.5 dakikada sinirleniyorum dedi. Aynı şeyler moral bozukluğu. Sen şöylesin, sen böylesin, senle bu, şu yapılmıyor, doğal değilsin....vs.... Yani siz sürekli bana haksızmışım gibi konuşuyorsunuz ama durum öyle değil.

Sen cidden bir psikoloğa git ve yardım al... Senin olayın sorunsuzluk ve herşeyi sorun etme... Kencir pilavı gibi durmadan pişirip pişirip ortaya koyarsan üzgünüm ama sorun edicek bir eşin bile olmayacak bu gidişle..

Son düzenleme:
Ben kendimi gayet görüyorum. Ama ben artık sürekli tartışmaktan sürekli üzülmekten ağlamaktan SIKILDIM.
Dün eşimle tam aramı düzelttim sarılıyorum ediyorum konuları açtı tekrar. Beni sinirlendirme eskiden 5 dakika da sinirleniyordum ama şimdi artık 1.5 dakikada sinirleniyorum dedi. Aynı şeyler moral bozukluğu. Sen şöylesin, sen böylesin, senle bu, şu yapılmıyor, doğal değilsin....vs.... Yani siz sürekli bana haksızmışım gibi konuşuyorsunuz ama durum öyle değil.
ikinizde pireyi deve yapıyorsunuz.

sorunu da sıcağı sıcagına konusacakken 3 gün sonra pat diye ortaya koyuyorsunuz.:ssz:

Back
X